Men... Va är de för fel??

Ja då var man hemma. Det var bara vi på rundvandringen:O Trodde det skulle vara fler eftersom de hade en "extra". Jaja, man vågade ju ställa alla sina frågor och jag, jo jag blev bara ännu mer nervös över de som komma skall. Men det var ju ändå en metal förberedelse för mig själv. Men jag blev bara mer nervös när vi kom in på ett förlossningsrum. Jag bara såg på sängen och tänkte att den kommer jag trilla av. Vet inte varför jag tänkte så, men fick bara den känslan.

Efter att vi vart på visningen så åkte vi till ÖB där vi köpte 2 bilstereos:) Ett pra pris och få sånna fina saker, har även en MP3 sen ett par år tillbaka därifrån och den funkar prima än idag, så jag har mycket hopp för bilstereon.
Sen åkte vi upp till Mvc, där jag skulle lämna urin prov. Men jag är fan frisk som en nötkärna. Undra vad min kropp håller på med egentligen. Inget fel kunde dom hitta utifrån urinprovet.. Dom misstänker ALLTID uvi på mig, men har ALDRIG uvi. Eller något annat. Hmm, min kropp är skum!!

Såg även på ett sån löst tidningsblad som satt på väggen inne på ÖB att dom hittat han David Birgerssons kropp i hamnen här i Varberg. Hemskt är det att läsa eller se sånt. Jag får sånt äckligt medlidande, och man kan inte annat än att tycka synd om hans familj och vänner. Sånt här borde liksom inte få hända. I min värld fanns inte att folk försvann och sen hittades livlösa. Usch så hemskt..

// Kim

Onsdag 31/3 Rundvandring på BB/FL

Igår hade vi besök av Sara, Thomas och deras lille Mauritz.  Silken underbar liten killen, en alldeles blond kalufs har han. Helt otroligt att en sån liten kan ha så blont hår från början han var tydligen blondare när han föddes.
Vi satt och prata om allt, och Sara tyckte de var så ovanligt och se mig gravid.
Daniel va så söt igår, han satt och kollade på Mauritz väldigt mycket, och det sytes i hans blick att han verkligen längtar efter sin egen, och att det är jag som får slåss för att hålla våran lill*. Den glimten den var... magisk, han fick prova att rapa Mauritz med, för han ville inte rapa när Sara eller Thomas försökte, så kom "farbror Burken" och provade då tog det inte lång tid förrän rapen kom. Han kan ju det där redan;) Fast han visste inte hur man skulle göra, han frågade ju såklart så det inte blev fel. Men stoltheten kommer han inte ifrån.

Nikita var duktig runt Mauritz med, han är ju snart 3 månader, hon luktade och så, sen struntade hon i stort sätt i att han var där, hon gick och la sig i sin fåtölj och ägnade sig åt sitt, sen låg hon på sin vanliga plats i fönstret och bara tittade när Mauritz blev ledsen eller arg. Så duktig min lilla tjej var, stolt över henne.

Idag så ska vi till BB oc förlossning på rundvandring. Ska bli spännande och se vad dom har att visa och prata om. Det känns nu mer verkligt än innan, och att det bara är 41 dagar kvar till BF börjar göra mig lite smått nervös. Och förväntansfull. Vi ska vara där klockan 2 och sen klockan 4 ska jag upp till Mvc och lämna urinprov. Kan ju hoppas på en liten kant att det är UVI jag har.(urinvägsinfektion) Det har jag aldrig haft, under hela mitt liv. Tro det eller ej, men så är det. Trots att jag suttit på marken eller liknande när det vart svinkallt ute. Hoppas jag får svar fort, för nu gör det ont när jag ska vända på mig i sängen med. Och är det inte UVI så vet jag inte vad jag gör. Vill ju veta varför jag har så ont. Förvärkarna vet jag ju. Men kan man få så mycket förvärkar av UVI??:O jaja, återstår att se..

// Kim

Ny vecka idag♥

Vecka 35(34+0)

Barnet:
Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Mamman:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen. Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.




// Kim

Bjuder på mig själv...

Bjuder på mig själv.. Eller bilder..

   

Magbilder idag v34(33+5)

Helt otroligt!!:O

Inet nytt, ringde MVC! Men det var ju inte mycket hjälp man fick där, jag förklarade och dom frågar hur många gånger jag haft urinvägsinfektion? Aldrig sa jag.

Vad är det med Mvc och deras uvi? Vet inte hur många gånger jag blvit frågad och testad, men aldrig visat att det vart det jag har haft. Och nu sitter jag och väntar på att min BM ska ringa. Men det lär väl ta hela dagen. Ändå sa jag så fort som möjligt skulle vara bra.
Får väl se hur detta slutar.

Lite uppdatering kanske??

Min BM ringde precis, och jag fick tid på Onsdag klockan 4. Och då ska jag ha med mig morgon urin. Men om det skulle bli värre eller jobbigare så skulle jag ringa till förlossningen och se vad dom säger. Jag hade gärna ringt nu, men vågar inte. För jag vill inte åka in till sjukhuset själv. För att jag är lite sjukhusskygg och Daniels skyddande närvro är inte där. Men hoppas detta bara var något som inte tänker komma tillbaka förrän när det är dax för mini-B att komma ut.

Måndag 29/3 Ska jag ringa förlossningen tro?

Natten har vart allmänt jobbig. Har vaknat varje gång jag skulle vända på mig, för att det gjort ont. Funderar på om jag ska ta och lämna ett urinprov hos mvc imon. Så det inte är uvi. Bara så man kan utesluta det.
Eller så ringer jag upp till förlossningen med en gång så man kan får komma dit. Vet inte hur jag ska göra. Bara det att ja gillar inte sjukhus och har ingen lust att åka själv. Vill ju veta så allt står rätt till. Tycker mini-B rört sig väldigt lite med. Kanske dax att oroa sig?

// Kim

Hemma igen, och BB-väskan är packad!

Ja då va man hemma igen. Blev inte så långvarig hos Björn. Men ringde mamma och frågade om hon var hemma, men de va hon inte. Hon var hos Mia och så sa jag att jag kommer förbi där då med hennes nyckel hon flyttar ju nu den 1April. Så det är nog smart att lämna hennes nyckel.
Så jag lastade in min stora underbara vovve i bilen och sa hejdå till Björn och åkte till Mia. Mamma frågade om jag kunde svänga om henne och släppa av henne. Och det kunde jag väl göra skulle ju ändå förbi där för att kunna komma ut på Motorvägen. Så frågade hon om Nikita hde lekt med Sally, men Sally är inte så förtjust i Nikitas sätt att leka så de sluta med att Sally gick och gömde sig och stackars Nikita gick och letade.
Så frågade mamma om vi skulle följa med upp till henne en lite stund så Nikita fick leka med Laika. Och det är ju alltid kul tycker Nikita, dom leker så bra ihop nämnligen. Så det var fullt ös på det där 2 dårarna.

Och jag fick träffa min lilla pärla. Fanny satt och åt glass och hade glass i hela ansiktet och smila väääldigt stort när hon såg mig. Undra hon ska klara av att dela både mormor och moster. Hmm, de blir en klurig en de.

Nu är vi hemma, trötta både jag och Nikita. Nikita ligger och nanar är i soffan brevid mig. Och jag sitter och ser i kors känns det som. Så ska nog ta och lägga mig ner och vila lite. Det har ju vart en av de många helvetes nätter jag kommer få uppleva min sista tid som gravid. Men nu är BB-väskan för mini-B packad, ska bara packa min och Daniels väska med och ställa i lilla rummet som ska bli barnrum. Så är allt klart om det skulle visa sig att vi har en liten som inte vill stanna där inne. Men nu ska jag inte röra kläderna för den lill* utan det får va de som ligger i väskan. Har lagt ner:
2 pjamasar
1 mysdress med fötter med tillhörande body med giraffer på
1 par vita byxor
1 vit body
3 par stumpor
1 liten mössa
Sen ligger där 2 nappar i med. Kamera laddaren, en mobilladdare och mina papper om blodgrupp, min patient bricka och den lappen vi fick av BM om ett dygns fri parkering om det är fullt precis utanför förlossning och det är mycket bråttom och man inte kan parkera borta vid BB. Nej nu ska jag ta och vila.

// Kim 

Söndag 28/3 Segsöndag och värk!

Segsöndag här igen.
Om min mage vill bättre sig så ska jag göra mig iordning för att åka till Vallda. Björn ska testa vårat bredband så jag ska väl piggna till och sen se om min mage vill ge med sig. Jag är antingen mjölkallergiker eller bara överkänslig. Och fick i mig lite för mycket mjölk igår tror jag så idag vill väl min mage bli av med allt.

Har så fruktansvärta ont i mina ben idag. Det verkligen värker i dom. Och jag har börjat få så ont i öfterna när jag sover eller ligger i sängen, och på rygg kan jag inte ligga då kvävs jag. Så jag får pendla mellan sidorna, ibland vila båda höfterna med att ändå ligga på rygg.
Har även haft lite små förvärkar i natt och nu på morgonen, men de känns som att dom avtagit nu. Börjar bli lite orolig om jag ska vara ärlig. Jag börjar tvivla på vad UL sa om mitt BF-datum. Eftersom jag hade sista mensen 8 Juli så enligt sista mens, (om nu jag blev gravid därefter) så ska jag ha nu i april. Men enligt UL ska jag ha i Maj. Så då hade min mens hoppat över en HEL månad, vilket inte alls är av vanligheten. Så börjar ju bli lite tveksam. En kompis UL visade ju fel på 2 veckor för hennes bebis. Men bara för det säger ju inte det att det är så för mig. Men jag får ändå ha ett öppet sinne och vara vaksam när de gäller förvärkar och sånt. Men de är många i familjen som tror mini-B kommer tidigare än beräknat. Och det har jag misstänkt hela tiden, pga att just att "mensen hoppade".

Men jag vågar inte fråga om ett extra UL heller, får säkert betala bara för det. De förvånar mig inte. Så jag håller mig hellre till grejjen att ringa förlossning om det blir värre.
Men nu ska jag försöka äta lite. Måste ha i mig mat om jag ska köra bil så jag inte tuppar av;)

// Kim

Lördag 27/3 Städdag och gooooodis!!

Min kropp värker.
Har haft farmor och farfar här idag som har hjälpt mig att städa, jag frågade om inte de ville de för jag ville få de stor städat, så det kan se ut såhär hedan efter och att jag ska då menar jag SKA SKA SKA ha det så här så blir det inte så jobbigt med allt plockande hit och dit hela tiden.
Och det det blev ju bäste vädret för städning, det var på pricken min beställning. Regn!
Regniga dagar är de bästa att städa på tycker jag. Men nu är det rent och snyggt här hemma, och det ska se ut så nu. Ska bara få Daniel att hjälpa till att ha det såhär snyggt.

Nikita har vart underbar idag. Hon har inte vart så mycket ivägen utan mest tittat på avstånd, men har något sett väldigt roligt eller spännande ut så har hon vart framme. Men inte så där som hon brukar va. Sådär helst sitta fast på en. Så vid 4 tiden kände jag att jag var hungrig och frågade om vi skulle köpa pizza. Så jag och farfar åkte och köpte pizza i Veddige, och medans pizzorna gjordes passade jag på att smita in i affären och köpa godis. Det är ju trots allt lördag idag. 

                         

Nu ska jag slå ner min trötta kropp i soffan och njuta av mitt godis och bara vila hela kroppen. Ska snart göra mat så Daniel kan äta när han kommer hem. Och jag ska ju äta jag med, de va ju ett tah sen vi åt. Så börjar bli lite smått hungrig igen..

// Kim

Äntligen!

                        

Fick ett mycket efterlängtat sms idag! Ni vet det jag förklarade häromdagen om att jag gissade rätt datum när Linn`s lilla flicka skulle komma. Idag kom de saker jag fick av Linn. Super söta:D
Det första är en napphållare och de andra en speldosa. Underbart söta.

Tack Linn

Listan!!

LISTAN!!

Marre - Pojke, 4Maj
Bea - Flicka, 7Maj
Mamma - Flicka, 8Maj
Dennis - Flicka, 9Maj
Emma - Pojke, 10Maj
Linn - Pojke, 13Maj
Jannike - Pojke, 15Maj
Emma.E - Pojke, 15Maj
Sara - Pojke, 16Maj
Anna  - Flicka, 17Maj

Det var dom som gissar, det finns dock några fler, men jag lägger upp era gissningar först då ni kommit med båda gissningarna. Antingen har de gissar bara kön eller bara datum. Så när ni har skrivit båda gissningarna så kommer erat namn upp, och har ni en blogg så självklart kommer ju erat namn bli länkat också.
Så alla ni andra gissa på!!

Glöm inte GISSA de datum du tror att mini-B kommer, och om det är en flicka eller en pojke!!

Våffeldagen

Har helt glömt att det är Våffeldagen idag. Och det gör mig mycket besviken, för vi har inget våffeljärn. Så här blir det inga våfflor ätna. Och jag som va så extremt sugen på våfflor, sylt och grädde.

                


Glöm inte GISSA de datum du tror att mini-B kommer, och om det är en flicka eller en pojke!! 

Gissa!!

Torsdag 25/3 Gissa datum och kön nu!:)

God förmiddag eller ska man säga middag?

Har fått in några som gissar datum och kön, alltså vilket datum mini-B kommer till världen och vilket kön den lill* har. 2 för att vara exakt. Så ni får gärna gissa om ni vill. Men jag säger som sagt till den 11April om de blir tävling eller inte. Ni kommer såklart hamna på listan här på bloggen:) 

Idag hade Daniel lite sovmorgon, behövde han. Tror klockan var 7, halv 8 när han åkte hemmifrån. Och Nikita va sur för att hon inte fick åka med honom, får väl ta med stackarn på en bil tur sen;).
Ska gå ut och gå i skogen med henne sen hade jag tänk så hon får springa av sig.

Då var de fredag imorgon igen, och som vanligt så vet jag inte vad jag ska hitta på.
Jo, ni vet att jag skrev ett inlägg om att jag hade gissat rätt datum när Linns lilla flicka skulle komma, och att jag skulle få något om jag hade gissat rätt, så igår fick jag reda på att hon hade beställt något till mig som jag skulle få hämta ut på posten. Vad tänker jag inte avslöja än, mycket roligare då, men det är något till bebisen ialla fall. Tänk så snälla vänner man kan ha. Får hoppas nu Linn att det inte var för dyrt då kommer jag få skuldkänslor. Men jag kan inte annat än säga massa tack och sen finner jag inga ord att tacka dig. Du är underbar helt enkelt. Nej, ska jag ta och göra lite här, typ städa badrummet kanske? Hmm

// Kim 

Smakprov

Laddade ner ett program till datan förut så jag har ängat lite tid till att lära mig de:) Här kommer 2 smakprov:)





Tycks??:D

Onsdag 24/3 Funderar och lite smått irriterad

Hejsan alla kära läsare.

Nu sitter jag här i vecka 34(33+0) och funderar och grublar. Det är så att från och med ca den 11 April kommer jag lägga upp en liten frågetävling eller om det bara bli en gissningslek har jag inte bestämt jag för än. Det är så svårt att bestämma sig. Och ioch med att mitt besökar antal kan vara 5 ena dagen och 43 den andra så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Men ni kommer få gissa datum och kön på bebisen ialla fall. Det är ett som är säkert. Har lovat så många att ha det här på bloggen så jag får snällt hålla mig till det.

Idag har jag inte gjort allt för mycket har stryckit och vikt alla bebiskläder, funderar på om jag ska dammsuga trappan och hallen och sen tvätta golvet där nere plus trappan.
Fick hem min filt igår med. Den va lite tråkigare än jag föreställt mig men det gör inget. Den är fin ändå:) Låg i sängen och hade förvärkar igår när Daniel gick ut och hämtade posten så han kom in med paketet och jag öppnade det bara och kollade om det var filten, vilket det var sen la jag filten brevid mig i sängen så den har legat där hela natten. Jag ville bara vila och slappna av igår så jag brydde mig inte så mycket.
Ska snart gå ut med Nikita och och titta om posten har kommit.

Fick ett mess av Andreas igår som jag blev lite grinig över, egentligen inget att bli grinig över men blir väldigt lätt de av saker och ting just nu. Men han skrev att dom hade plockat all hundskit i trägårn igår och vi måste plocka upp efter nikita VARJE dag från och med nu. Det roliga är att det händer väldigt sällan att Nikita skiter inne på tomten. Just pga av att jag kan inte springa efter henne där hon sätter sig och skiter och hålla vakt med en påse under röven på henne, eller springa med en spade och slänga bort det, jag kan knappt lyfta tvätten för att jag har så ont. Sen går jag nästan alltid iväg, ialla fall när jag vet att hon måste skita, så hon skiter någon annanstans just för att vi ska slippa detta. Men nej, våran hund e fan skyldig till allt. Det är aldrig hans hundar. Som detta som togs upp för ett par månadersen, att HANS hundar blir heltokiga när Nikita löper, så VI måste sterelisera VÅRAN hund!!. Fatta att man blir trött på att bo här, jag trivs inte här längre, och det har jag sagt till Daniel. Jag vill inte bo här längre. Snart kommer väl han gnälla på att han inte får sova om nätterna för att våran bebis kommer skrika. Jag blir bara så jävla less på allt. Ingenting är ju bra nog för en ända jävla kotte.. Jag vet inte vad jag ska göra för att få alla nöjda. Men det mest komiska var att det var bara mig han skickadet messet till, inte till Daniel. För han vet väl att Daniel har en del att komma med, för Andreas hundar är fan inte perfekta dom heller.

Ny vecka idag♥

Vecka34(33+0)

Barnet:

Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster

Mamman:
Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.




// Kim

Visning bokad..

Då var visningen på BB och Förlossningen bokad. Nästa Onsdag klockan 14.00 ska vi va på BB där rundvandringen börjar och avlsutas på Förlossningen.
Eftersom det är en "extra" visning som dom har så börjar dom på BB.

I vanliga fall så är visningarna på Tisdagar som börjar på Förlossningen och avslutas på BB. Men den gruppen om en vecka var full och vi har föräldrar grupp varje Tisdag i April så det krockade lite där och jag förklarade som det var och hon tittade om dem hade några extra visningar på gång och det var en imorgon, men den ville jag inte ta då Daniel inte kan säga att han måste ta ledigt hux flux sådär. Så det blev nästan Onsdag. Eftersom Daniel jobbar helgen med mjölkningen så är han ju ledig Måndag, Tisdag nästa vecka, men så frågade jag om inte han kunde byta någon av det dagarna till Onsdag så vi kunde gå på detta. Och det var ju klart att han gjorde.

Spännande samtidigt nervöst för vad vi kommer få se och höra eller uppleva rättare sagt. Nu känns det mer verkligt att det snart är dax. Och en sak som jag la märke till igår defå gånger jag gick förbi spegeln, såg jag att nått var annorlunda med magen, den har ju sjunkt lite. Trodde bara jag inbillade mig så jag tog ett kort och skicka till Linn och frågade om den hade sjunkt, hon sa desamma som jag trodde mig se. Den har sjunkt lite.



Det är ju inte mycket den sjunkt men de syns ändå lite skillnad. Nu ska jag gå och ta ut den maskin tvätt jag har inne och lägga in nästa, tvättar bebiskläderna.. :)

Tisdag 23/3 Glukosbelastning nr2

Jag är mega trött just nu, har vart uppe sen halv 6. Daniels klocka rignde då och jag skulle gå upp kvart över 6 så kände inte att det var någon idee att försöka somna om.
Men idag har jag gjort glukos belastning nr 2.
Mitt sockervärde låg på 4.2 innan jag drack den vidriga sockerlösningen, efter 2 timmar låg de på 6.2 och både värderna var super bra. Inget att oroa sig för.

Igår kväll så låg Daniel och pratade med magen och putta lite på den, och det började ju sparka så klart, så han testade att lägga hakan mot stället där det sparkade och han fick ett par rediga smällar på hakan, sen testade han kinden och samma sak där, han bara skrattade och sa att det är ju tur att dom inte är så hårda så man hade haft blåmärken och ett par tänder utsparkade.

Låg och tittade på honom igår när han hade somnat och kunde inte låta bli att att tänka att jag var lycklig. Han sa ju till mig i lördags att han inte kan undgå att erkänna att han är den lyckligaste på jorden som får vara med mig, och även ha ett barn på väg. Och det värmde i mitt lilla hjärta. Han kunde heller inte förstå hur mycket man kan älska en människa som man aldrig träffat, och jag kan inte annat än att hålla med honom, för det förtår inte jag heller. Det skrämmer mig lite, att jag älskar mini-B så mycket som jag gör redan nu, hur mycket kommer det inte bli sen då? Oändliga mängder. Nej nu ska jag ta och äta innan jag svälter, har inte ätit sen klockan 6 igår kväll..

// Kim

Resten av sakerna

Här kommer resten av bilderna på sakerna jag hittade.. :)
Börjar med kläderna:

   

   

   

Filtar:

   

Övrigt:

   

   

Nu kom resten av sakerna. Och en extra och lite bättre på skötväskan, är super nöjd med den. Kunde hittat en bättre. Och den va inte spec dyr, och för att få tag på en sån bra med rymliga fack och stora fack brukar man få betala flera hundra, vilket jag inte är jätte pigg på att göra.
Men nu ska jag gå och försöka plocka i köket. Och hitta nått att äta. Är jätte hungrig.

// Kim



50 DAGAR KVAR

Insåg precis att det jag har 50 dagar kvar till BF. Nu går tiden fort fort. Och allt blir tyngre och jobbigare. Men snart är det över förhoppningsvis. Så nästan milstolpe är när det är 25 dagar kvar. Räknar ner sakta men säkert.

Måndag 22/3 Ont fortfarande.. :S

Idag känner jag mig mer eller mindre mörbulltad. Känns som om min kropp är väldigt arg på mig för att jag inte lyssnat till 100%. Men har nu fattat (äntligen) att det inte är okej att hålla på och flyga runt och städa, tvätta och grejja mig hela dagarna. Speciellt inte höggravid. Min mamma har fått säga till mig också. Men Mattes lilla tillsägelse i lördags kväll, var mest rolig men det får mig ändå att fatta när flera säger till mig.

Jag blir nog kvar i sängen idag med. Känns nästan bäst att stanna här. Har fortfarande något ont i magen. Men jag vet inte vad det kan vara. Det känns som träningsvärk blandat med mensvärk som sitter i hela tiden och i hela magen. Men ska faktiskt ta och klippa bort prislappar, och ta bort platsen runt kläder och filtar. Så kan passa på att ta kort med.

Eftersom jag inte får "boa" för Daniel, han tycker det är lite förtidigt så vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska ialla fall tvätta kläder, filtar, sängkläder och sånt så det är klart ialla fall. För detta är nog inte det sista som inhandlas. Behöver köpa lite tjockare tröjor, lite mer strumor, byxor och lite annat sånt smått. Fanns inte så överdrivet mycket byxor i strl 50 och har bara i 56 och 62 så får ge mig ut på jakt efter byxor i mindre strl. :)
Jag vill ju börja hålla på och få ihop barnsängen och bädda där i och lite sånt. Men får inte, för Daniel tycker de är förtidigt. Men det tycker inte jag. om ca 2 veckor ska BB-väskan packas också. Fast jag vet ju själv att jag kommer gå och packa om hela tiden.

Men nu ska jag försöka ta mig ner för trappan och gå ut med Nikita, det måste jag ju ialla fall. Hon kan inte bli lidande för att jag har ont.

// Kim

Några bilder

   

    

Det är dessa bilder jag bjuder på idag, tar resten imorgon. Känner att jag inte orkar faktiskt. Jag mår inte alls bra och vill bara krypa ner brevid täcket. Är super varm trots att vi har fläkten på i sovrummet. Det låter ju helt knäppt att nu under kalla tider ha på takfläkten, men det har vart äckligt vart ett par nätter i rad nu. Det har bara runnit om mig när jag vaknat och behövt gå upp på toa. Eller så har jag bara vaknat av att det vart för varmt. Så ska bädda iordning min säng och lägga mig med ett täcke mellan knäna och under magen och bar anjuta av fläkten. :)

Söndag 21/3 Sorglig söndag.. Eller nått

idag känner jag verkligen inte för någonting. Blev lite mycket igår känner jag. Först Gekås, och de tog sin energi av mig och sen åka bort och när vi väl var borta hände saker som gjorde det ännu värre och idag har jag legat och bara försökt vila, har känns ett par sammandragningar. Gjorde ävenigår på vägen hem. Och det känns verkligen i hela kroppen och själen att man inte klarar hur mycket som helst.

Men fick mig ett eller aa många goda skratt igår. Jag blev ju arg igår, och då menar jag väldigt arg. Och så Matte tog mig åt sidan och förklarade för mig att det är inte bra att vara arg och sa såhär:
-Kim det är inte bra att vara så arg!
-Nej, jag vet det, men ibland blir man bara så arg det vet du ju själv.
-Jo, men men men, du är ju höggravid och grejjer. Då FÅR du inte vara arg.
Och jag älskar dig Kim! Du är ju min moster eller nej, du är min dotters moster. Så jag älskar dig för det.
-Det är bra Matte. Tycker om dig mig.
Haha, trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Han var ju inte nykter men det var roligt att få förklarat för mig att jag var höggravid. Som att jag inte visste det redan:)

Men vi åkte hem tidigt igår, ingen av oss var på humör alls för att vara bland folk. Och det blv något jobbigare när folk skulle känna och prata om magen och när jag för 5-7 ggn fick frågan om när jag var beräknad av samma person.  
Sen fick jag reda på av Daniel på vägen hem att så fort han försökte prata om oss och våran bebis så var det Fanny som blev samtalsämnet, precis som att det inte vr något stort att vi skulle ha barn. Så han blev less och stött av detta och det gjorde att han blev anti och jag förstår honom, hade jag vart i närheten och hört detta hade jag ju blivit likadan och det är ju inte så konstigt.
Inte för att jag har något emot mitt eget syster barn, men snart finns det ett till barnbarn för mamma och de känns precis som att det skiter hon i och bara Fanny som gäller i hennes värld.

Men nu ska jag gå och ta kort på grejjerna, lovade ju de igår så får snällt göra det.

// Kim

Lördag 20/3 Gekås avklarat

Ja då va den delen av klarad. Nu saknas enbart skötbord, blöjor och nån enstaka småsak. 
Hitta en jätte fin skötväska med så nu slipper jag leta efter det med. Bilder på sakerna kommer upp imorgon när jag orkar. Just nu är jag bara väldigt trött och ska sova någon timme för att sen hoppa in i duschen och plocka ner de saker som ska med till mamma. Är helt slut, det var en utmaning i sig att gå inne på Gekås med denna tunga mage. Men mycket värt det. Trodde ett tag att jag skulle svimma, blicken flacka och jag ville bara lägga mig ner. Och trycket mellan benen va olidligt vissa gånger fick hänga mig över vagnen ett par gånger.

Nej nu ska jag sova:)

// Kim

Hemma från BM!!

Nyss hemkommen från barnmorskan. Och som vanligt så såg allt hur bra ut som helst.
Mini-B`s hjärtslag låg på 147-150 slag/minut, och min vikt, ja den finns det inte mycket att säga om. Just nu pendlar jag bara på några gram hit och dit. Men står i princip still, vilket inte alls är dåligt. Utan snarare bra sa min bm. Och mitt SF-mått har ökat till 31 och jag följer kurvan precis ligger på den gröna i mitten och precis på det gröna strecket. Helt underbart att allt är som det ska med mini-B. Hon kände även hur bebisen låg, och den ligger fortfarande med huvudet neråt och håller på att fixerar sig. Och det trycket jag känt som känns neråt är just att mini-B tränger sig ner i bäcknet. Så när jag kände det trycket var det inget att oroa sig för. Men visst är det obehagligt, men det är så det ska vara.

Efter att vi var klara där åkte vi till Hajen för att handla så nu finns det mat i kyl och frys igen. Inte sådär tomt som det har en förmåga att bli;) Just nu står Daniel och lagar mat. Stekt lax och potatis skulle det visst bli.

Har försökt få tag i farmor och farfar med, men lyckas inte så bra. Dom vill inte svara. Men jag får försöka senare helt enkelt. Ska åka till min mamma imorgon för hon har bjudit hem lite folk för att hon ska flytta snart och skulle festa i lägenheten en sista gång. Men vi skulle vara där lite tidigare för att jag ger bort våra plats tallrikar och glas och bestick, vill bli av med det och har inte så mycket kvar så det sista går hemma hos mamma. Det kommer till nytta ialla fall. Så klockan 5 ca ska vi åka härifrån imorgon. Så vi får hoppas det blir en bra kväll imorgon och att jag kommer orka hålla mig vaken så jag inte somnar på vägen;), nej men skulle jag bli trött är det ju bara att gå och lägga sig och vila en stund. Inget som är så svårt.
Men nu ska jag vara lite social mot Daniel och se när maten är klart, för jag är hungrig.

// Kim

Bm idag.. Tiden kan väl gå något fortare?

Ska snart dammsuga här som är så tråkigt. Men måste, hunden är ju en vandarande pälsboll och jag är dammallergiker så att all päls ligger på golvet och sen att de bildar damm gillar inte mina ögon eller näsa.
Så just nu försöker jag bara hitta på något så jag kan fördriva tiden fram till klockan 3. Då ska jag åka, ska till Bm och kolla läget med min älskade mini-B.
Daniel är ledig idag så han ska med också. Han sa det igår kväll att han var ledig och om jag ville kunde han följa med mig till Bm, och det är ju klart jag vill ha med honom, han tycker nog det är lite kul att få lyssna på hjärtat och veta att allt står bra till med mini-B.

Ska beställa de där kogardinerna med idag. Daniel tyckte om dom med så jag ska snart sätta mig och göra det, ska bara mäta det ena fönstret först. Så det är vad jag ska göra snart.
Och imorgon bitti bär det av till Gekås, min favorit affär. Jag skulle kunna bo där;)

Tänkte bjuda på en härlig morgon bild på Nikita med. Hon ser lite halvgroggy ut men vem gör inte det när man är nyvaken;)


Visst ser hon rolig ut;)

// Kim 

Fredag 19/3 Dagens fröken tjurtant är.... Nikita!!

Fredag idag igen, denna vecka har sprungit förbi mig. Igår frågade jag om det verkigen var Torsdag. Idag har jag vart vaken sen klockan 7 tack vare gnällspik nummer 1. Hon vill bara ja uppmärksamhet för att Daniel råkar vara ledig och hon ska ju så snällt väcka honom och slicka honon ren från topp till tå. Och det gillar varken han eller jag att hon gör för om han håller om mig så ska hon klämma sig ner och då flyttar ju Daniel sig för att komma undan från Nikita, och så vips har hon fått som hon velat. Få bort mig och ha honom för sig själv.
Så hon har legat och vart jätte sur på mig sen klockan 7 för att jag har sagt åt henne att hon inte alls får gå dit och väcka honom. Klockan 8 fick jag nog och blev förbannad och slängde ut henne ur sovrummet. Då stod hon och tjura på utsidan istället och krafsa på dörren. Och försöka sova när hon håller på så det är inte lätt så det vara bara att hasa sig upp. Jädra hund. Jag sover så dåligt som jag gör, kan jag inte då får sova på morgonen då? Nej, här ska vi göra allt för att matte ska gå upp och bry sig om mig.

Nu ligger hon och fortfarande är tjurig, men nu är det för att hon inte får gå ut. Tuffa är/va ute och då kan jag ju inte släppa ut Nikita för hon är så elak mot Tuffa. Vet inte om försöker försvara att hon är "honan" här och försöker mota bort den andra honan. Men hon gillar inte Tuffa ialla fall det vet vi, det syns med tanke på hur elak hon är mot Tuffa. Så hon får snällt vänta för jag har ingen spm helst lust att gå imellan bara för att Nikita ska gå på och slåss för att försvara sin titel och jaga bort tuffa.

Har försökt förklara för Nikita att Tuffa bor här med, lev med det. Men jag tror inte det funkade. Nikita har en liten förmåga att tro att hon är drottning eller "kvinnan" på täppan. Och det går mig på nerverna. Och att hon försöker få övertaget över oss det gör mig förbannad. Mig vet hon att det är inte ens någon idee att försöka bestämma över hon kommer inte längre än ner i marken. Men Daniel är något lättare att visa att hon bestämmer över. Han kan inte riktigt skilja på vad hon signalerar. Så där har hon väldigt mycket övertag. Men Daniel har börjat fatta att det är precis det hon vill och nu så har han blivit hårdare med henne, men det krävs ändå att han är ännu hårdare. Det tar tid att få ur en hund sinna sjuka ideer.

Nej nu ska jag gå och hämta tvätt, ovanligt? Och så ska jag kika efter om de andra hundarna gått in så Nikita blir tyst någon gång..

// Kim

Förkväll

Sitter och tittar på Förkväll på 4:an i brist på annat. Och han Jonas eller vad han heter från skansken har med sig Spindlar, eller om det var några av världens största spindalar. Och snart ska han visa Svarta Änkan och Goliatspindeln. Och jag som har spindelfobi. Fast jag måste ju ändå se, för dom 2 spindlarna har jag aldirg sett och jag kommer säkert sitta här och huttra och rysa. Men jag får skylla mig själv.:D

Ueeech!!!

Torsdag 18/3 Fortsätta städa..

Har vart vaken här en stund, har vart ute med Nikita och soporna. Har fått i min lite frukost med och frukt. jag har fått sån mani på frukt. Blir grinig om det inte finns någon frukt hemma. Det är bara jag som äter det, men jag kan proppa i mig en hel sån låda med vindruvor på mindre än en timme om jag hade velat det, eller ne hel klase bananer. Men bättre att äta frukt än godis. Godis är inte så jätte poppis hos mig längre. Det suget försvann när jag blev gravid. Men visst ibland kan jag få sånna ryck så jag måste ha godis. Men då äter jag bara ett par bitar oftast så är det bra sen.

Idag ska jag fortsätta med städningen här hemma. Och tvätta, nu är det inte jätte mycket tvätt kvar men det blir utspritt för jag orkar inte springa upp och ner för trappan hela dagarna. Vet inte vilket rum jag ska ta idag, tror jag ska ta vardagsrummet. Och om jag blir klar med det idag så börjar jag med köket. Det är verkligen tråkigt att städa köket och jag skjuter på det hela tiden. Eller jag går och småplockar i köket hela tiden. Som diskar och lite så. Jag vill börja hålla det någorlunda här hemma, eller lite snyggt ialla fall, men det är inte lätt med en karl som bara ställer sakerna där han står eller kan inte ens lägga disken i diskhon så jag kan diska det. Samma med tvätten, där lägger vi kläderna där vi (han) står, så får jag plocka sen. Men igår sa jag till att det måste bli lite ordning här. Det funkar inte att leva lite ungkarls liv och inte bry sig om att det ligger saker överallt.

Finns säkert miljoner saker jag vill slänga för att jag känner att det kommer itne till användning eller att de bara ligger och dräller, men vågar inte för det kanske är något som han ska ha eller liknande, men han vägrar vara med och städa ut det som ska slängas, han är rolig han. Får ta och göra det någon dag ialla fall. Sen får han skylla sig själv;) Nej va elak jag är. Men allt kan man inte spara så är det ju.

// Kim

Ååh jag lyckades♥

Satt och filmade magen när mini-B sparkade. Och trodde ju inte att jag skulle lyckas fånga någon spark som vanligt. Men va fel jag hade, några småsparkar som inte syns om man inte tittar nog(sen är jag rätt skakig i handen så därför kanske man inte ser alla heller) och en riktig hårdspark kom där också♥

Onsdag 17/3 Mini-B

Ja vad ska man säga. Denna dagen är grå och trist. Vart är solen någonstans??
Just nu sitter jag och försöker hitta en sittställning som är bekväm, men det buffar och sparkas där inne hela tiden så där är rätt svårt. Det är så härligt att känna livet i magen röra på sig hela tiden. Och mina revben har inte fått mer än ca 2 smällar. Så antar att min moderkaka lagt sig som ett skydd för revbenen. Min BM sa att eftersom jag har den i framvägg så fanns de risk för att den la sig där och det är ju en positiv sak, så jag slipper lida av smärta och ömma revben;).

Jag har ett tag nu kallat bebisen för mini-B, inte här på bloggen, men kommer att göra det i fortsättningen så om ni undrar varför det det står mini-B så är det den enkla anledningen att Daniel kallas för Burken av alla i hans vänskapskrets och jag kallas för Blondy, dock inte så många som gör det längre men det finns fortfarande vissa eldsjälar som fortfarande kallar mig det. Där av har bebis fått bli kallad för mini-B.
Min mamma kallar bebisen för för mini-burken, och farfar kallar bebisen Karl-Astrid.. Lite lustigt men här hemma kallas bebisen för mini-B och kommer göra det i bloggen men så ni inte blir helt förvirrade och börjar undra vad mini-B är förnågot, men nu vet ni.

I denna stund när jag sitter här känner jag att jag har en sammandragning. Ingen som är smärtsam, men det känns att magen blir hård, men det hindrar tydligen inte mini-B från att leva loppan♥

Nu ska jag titta klart på TV:n sen ska jag ta och fortsätta tvätta, vilket nöje..

// Kim

Ny vecka idag♥

Vecka33(32+0)


Barnet:
Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Mamman:
Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.





Städat och haft mig, dålig på att lägga in bilder med usch..

Nu har jag städat vårat sovrum, bara lite saker som ligger i sängen kvar som ska ut. Som ex, Daniels rena kläder som han änvänt en kväll och sen slängt på golvet. Har dammsugit, men de syns inte. (Trött man blir). Sen har jag stått och gjort mat en liten stund. Som nu står och blir färdigt i ugnen. Har ju tvättat med och håller fortfarande på, ska snart ner och hämta tvätten och slänga i en ny maskin tvätt.

Så imorgon blir det köket har jag insett. Det var inge ide att ens börja, men har fått diska lite grann ialla fall. Tänkte fortsätta med det sen när jag har ätit. Daniel blir sen idag igen. Men kände att jag inte ville laga något lätt som vanligt när han inte hemma, utan gör mer matig mat så man bli mätt. Så får han värma sen när han kommer hem.

Bläddrade igenom bloggen och insåg att den har blivit vääldigt tråkig. Jag bjuder ju på nästan ina bilder längre. Men jag ska bli bättre annars får ny vifta med fingret och säga till mig. Men ska göra mitt bästa för att bli bättre med bilder. Kan bjuda på en härlig bild;) Daniels älskade tomtemor. (Jag personligen tycker inte den passar där den står. Inte passar i huset förhuvudtaget men det är ju jag. Alla har vi olika smak;)



Hoppas ni förstår varför jag inte vill ha den i vardagsrummet??;)
Nej nu ska jag hämta tvätten innan maten ropar att den är klar..

// Kim

Är dom inte söta??

Jag måste dela med mig av något så himla sött. Satt och tittade i Jotexkatalogen jag fick igår och hittade något som jag bar kände hade passat i barnrummet. Mega sött.

1.  2. 


3.  4.  5.

1.Panellängd Endast 2-pack
2.Kappmeter vara
3. Fleeceplädar i 2-pack 120x150cm
4.Kuddfodral endast 3-pack 2komotiv och 1rutigt
5.Krok, själva krokarna sitter i klövarna 1 i varje benpar, ni fattar.

Detta underbara komotiv finns i jätte mycket på Jotex som duschdraperi, handukar, små som stora, badrumsmatta, gardiner, kuddmotiv ja de mesta. Fastnade så för dessa som jag la upp. Är dom inte underbara??:)

Tisdag 16/3 Fattar inte hur mkt päls som hunden tappar.. Det är ju mängder..!!

Uppe med tuppen brukar jag vara nu för tiden.
Men det gör att jag blir lätt trött under dagens gång. Och vill gärna lägga mig och vila fram vid 12. Och jag vet, många har sagt till mig att jag måste vila när jag känner att jag bara vill slänga mig i sängen och sova en stund. Alla säger det till mig att jag måste tänka på att jag måste ha al krafter och alla engergi när det väl gäller.

Jag tittar mig runtomkring och fattar inte hur mycket en hund kan fälla på bara ett par dagar. Det är helt ofattbart. Det är svarta hår tussar över allt, och jag får ångest över att det ser ut så. Och det blir bara så på ett oar ynka dagar. Får väl vara så elak både mot mig och hunden sen att jag får duscha henne. Bara det att jag kommer få sitta på golvet och duscha henne, kan inte riktigt böja mig som jag kunde innan. Och jag kommer va full med hundhår efteråt. Någon som vill ta det arbetet för mig??
Ska städa köket idag också tänkte jag. Ska städa hela vecka, ett rum i taget så jag inte gör allt på en och samma gång och sen bara gnäller hos stackars Daniel som inte riktigt förstår hur ont det verkligen gör i ryggen.

Men först ska jag gå ut med Nikita så hon får göra det hon ska. Sen blir de att dammsuga så att skiten inte åker runt. Sen blir det att städa köket. Vilket liv, kan man ha tråkigare??

Idag är det 8 veckor kvar till BF. Och imorgon går jag in i vecka 33. Tiden går för fort. Men det är ju bra att den går fort så man inte bara sitter här och räknar  veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder..
Nej nu får jag väl slita mig tror jag.

// Kim

Nytt utseende..Här för att stanna!!

Så som ni ser ett nytt utseende igen. Men nu är bloggen som jag har strävat efter väääldigt länge. Med bilder i headern på oss. Den i mitten ska bytas ut i Maj är det tänkt. Det var inte så svart att sätta in bilderna när man väl fattade hur man skulle göra men att anpassa kortet var lite trixigare, efter som jag inte är så modern att jag har Photoshop hemma så får jag andvända mig at redigeraren och beskära bilden istället. Det är lite jobbigare när man vill ha en speciell storlek för att de ska passa i rutorna.

Men men, har suttit med det sen klockan 5 ca. Och det tog sin lilla tid men de va det värt. För nu är bloggen precis som jag strävat efter. Nu för tillfället gör jag inget alls. Bara sitter här. Har huvudvärk som jag haft sen i morse. Det ä jobbigt vissa dagar när den inte vill släppa trots alvedon eller panodil. Den sitter kvar och är bara jobbig och gör att man blir sur, grinig och på allmänt dåligt humör. Jag blir tokig på att det inte vill försvinna. Och de känns som att gå och lägga sig och försöka vila inte kommer bota det, bara göra de värre.
Någon mer som känner eller har känt såhär??

Ska ialla fall gå och ta min järntablett och sen försöka och inte tänka på det. Men det är jobbigt som det är. Ska gå ut till bilen och hämta min cola med.

Faan för huvudvärk!!

Måndag 15/3 orkar inte med allt tjat längre..

Är inte pigg idag alls.
Men idag skiner solen ialla fall. Igår snöade det ju här. Då fanns det inga glader miner alls. Men hoppas bara på att det är plus grader ute idag och snön smälter och försvinner. Idag skag jag nog inte hitt på något mer än att diska efter helgen skulle jag tro, och dumsuga. Det är inte klokt vad Nikita fäller, de damsugs här oftare än nödvändigt, i vanliga fall.

Och jag blir tokig på att jag inte kan sova längre än till 7 eller 8 på morgonen. Det suger på helgerna, igår vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om. Så låg och bara tittade i taket. Ville inte väcka Daniel så låg där helt tyst och bara stirrade. Sen vid 8 ringde min mamma och och klagade som vanligt. Varför ringer hon till mig ang pengarna för bilen. Det har inte hon med att göra. Det är en affär mellan Björn och Daniel. Hon ska inte lägga sig i. Blir så trött, jag orkar inte med allt tjat längre så jag bröt ihop efter att vi lagt på. Och Daniel hade ju vaknat och frågade var de va. Han ser på mig med en gång när jag blir ledsen. Ville ju inte säga att de bara klagas på mig hela tiden trots att problemen inte är mina eller att jag inte har med saken att göra. Det är ju mellan Björn och Daniel. Och han fattade att mamma hade klagat om något som hon inte ska lägga sig i. Han tyckte inte heller hon hade med det och göra. Så han blev lite grinig.
Så ringer hon idag ska jag inte svara. Jag orkar helt enkelt inte, har så mycket annat att tänka på som är viktigare.

Kom på i lördags att jag måste åka och lämna prov på vattnet här. Det ska lämnas in i April. Och vattnet är inte jätte mysigt här. Men det är jätte mycket järn i och är brunt och luktar ritkigt illa, jag skojar inte. Måste spola vattnet i ca 5 min innan det går att använda vattnet, och dricka bara vatten det går inte. Inte jag ialla fall. Det smakar skit rent ut sagt. Men sånt prov får man lämna in gratis 1 månad innan BF. Och det är gratis (1prov). Och det är ju för dom som har egen brunn. Dom gör ju provet för att se så att man kan ge ett spädbarn mellan 0 och 1 år vattnet, som när man gör välling. Men jag vet inte om jag kommer vilja ge banet detta vattnet även om provet är okej. Själv mår jag illa bara av att känna lukten på vattnet:O

Men nu ska jag göra annat. Som att ta min järntablett. Måste bli bättre med de.

// Kim

Trött på graviditeten, men älskar de lilla livet så mkt att jag står ut:)

Nu kommer jag säga något som sagt tusen gånger tidigare.
Jag vill inte vara gravid längre. Jag vill inte!! Jag vill att bebis ska va på utsidan och sprattla och jag vill kunna ge över en timme eller 2 till Daniel så jag kan få sova lite. Och ha kvar orken. Just nu orkar jag ingenting. Bara att laga mat gör mig trött. Och ryggen tar död på mig mig. Jag kan inte diska utan att jag gråter. Och ingen av övnignarna funkar mot foglossningen heller.
Vaderna krampar så fort jag strecker på mig, är så less på allt just nu. Fast jag får ju något fint utan detta. Nått jag kommer älska för resten av mitt liv, en kärlek som ingen kan ta i från mig eller kärlek som inte minskar. Utan kärlek som bara växer sig större för varje dag som går.

Tänk va lustigt det är ändå. Här kämpar man för att bli gravid och blir så ledsna för att man får ett minus på graviditetstestet gång efter gång. Och nu när man sitter här och väntar på livets gåva vill man bara få det överstökat och inte vill vara med längre.
För ska jag vara ärlig så att vara gravid var inte vad jag hade förväntat mig. Innan jag blev gravid visste jag inte vad foglossning var och att det kunde göra så ont. Eller att jag skulle bli så begränsad. När man tänkte på hur det skulle vara att va gravid tänkte man bara på den mysiga magen och de mysiga sparkarna som identifierar livet i magen. Men i själva verket så vill man vissa gånger att det ska sluta sparka, eller att man ska ha ork igen.
Men trots att det känns jobbigt så älskar jag det lilla livet i min mage, och för mig är det ett mirakel så jag står ut de sista 2 månaderna för kärlekens skull.♥

// Kim

Lördag 13/3 Chaffis, jotack ja märker de!!

Uppe med tuppen en lördag är inte bra. Har vart vaken sedan klockan 7. Nikita har legat och små morrat åt något, fråga mig inte vad. Tycker hon hör de mesta som inte går att höra.

Min karl är något bakis idag. Ska snart rycka upp honom för att försöka få på han lite kläder och sen åka iväg till Magda och Jörgen för frukost. De där 2 karlarna har lurat iväg mig på maskinvisning. Men ingen av dom är kördugliga så vem är snäll och ställer upp. Eller jag blev nog inte ens frågad om jag ville köra, Daniel bara sa att "Kim kör, de tär lugnt". Bättre att köra runt på de två pratkvarna än att sitta hemma hela dagen.

Natten har vart underbar. Sovit hela natten. Inte vaknat av något förren då vid 7 när Nikita började. Som jag brukar säga, är det inte bebis som sparkar eller om det är för varmt i sovrummet så är de hunden som väcker mig. Just nu springe rhon om kring här och är överlycklig. Vet inte varför, men det går runt runt och runt i speedfart. Ska snart släppa ut vilddjuret och sen försöka få upp han den där som ligger i sängen.
Eller så slipper jag väcka honom, låter som Nikita redan är där och ska ha upp honom;). Han vet vad han väntar när han är hemma och är ledig. De är aldrig jag som väcker honom, Nikita är den skyldiga i alla lägen;)

Idag skiner solen och det är klarblått på himlen, så som det ska vara med andra ord. Bara det är någorlunda varmt ute så är jag glad, inte sådär kallt fast solen skiner, då kan den lika gärna gå bakom moln igen.
Nej nu ska jag tvinga upp honom. Han vred nog bara på sig för att somna om. Hmm.. ;)

Ha en underbar dag alla ni därute.. Jag återkommer senare under dagen med mera av mitt babbel.

// Kim

Duktig och Ajajajaaaaj

Ja då måste jag säga att jag har vart duktig. Jag har handlat, bytt i sängen, förberett maten och snart göra salladen. Och ont det har jag nu med bara för det, och det är inte nått att vara glad över. Och jag ska dammsuga med, men jag orkar verkligen inte, och har som sagt glömt att köpa lite saker, så funderar på att förslags slå med Daniel, om han sticker iväg och köper de jag glömde, så dammsuger jag och städa iodrning här. Eller tvärt om, vad tror ni han nappar på??;) Hehe inte städning ialla fall.

Nu skiner solen så fint här utanför mitt fönster, och jag känner hur den värmer mitt ansikte där jag sitter. Och fåglarna kvittnar och det känns att våren är på väg. Himlen är blå den med, precis som mina ögon och TUMMAR!!
Jag har hållt tummarna för min moster idag, vrf tänker jag inte avslöja förren senare på hennes order "Okej". Men jag har hållt dom så dom är blå, och man vill inget annat än att önska allt lycka och att de får sin vilja igenom denna gången.

Nej nu ska jag göra sallad och prata med gubben min, och sätta på ungen så jag kan hysta in min potatisgratäng :)

// Kim

Fredag 12/3 En helt vanlig Fredag, precis som alla andra..

Äntligen Fredag. Vet inte varför Fredagar är så underbara. Kan det vara för att jag vet att jag kommer ha Daniel hemma hela helgen, trotts att han ligger framför datan hela helgen?

Tittade ut för en stundsen och såg till min förvåning att det snöade!? Det var nästan så man blev arg samtidigt som man suckade och frågade om det inte var nog med snö. Men tycker tydligen inte vädret. Tur att det bara kom i ca 5 minuter. Hade det kommit mer hade jag nog sagt att väck mig den dagen när det är 15 grader varmt ute, solen skiner och all snö är borta.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Jag sitter och tittar på Nikita som sitter mitt emot mig på kökstolen och frågar henne, men får inte något bra svar hon fortsätter i princip med att lukta på min parfym, och kossan som står i fönstret. Vet ialla fall lite vad som händer idag, men det är ju de vanliga tråkiga diska, tvätta och plocka undan och idag SKA jag byta i sängen. Ska åka iväg och handla snart med hade jag tänkt.
Får vi främmat ikväll blir det potatisgratäng med kassler och är det bara jag och Daniel så tänkte jag att vi skulle äta vitlöksbaugett och lite räkor. Sen bara pyssla om honom. Han är ju helt död på dagarna när han kommer hem stackarn, han orkar knappt vara uppe till halv 9 på kvällarna igår gick han och la sig vid 8, jag ville inte sitta uppe själv så jag följde efter, men låg och tittade på TV på tv4+ tror jag de var. Det var något program om barn och lite så, och sen kollade jag på "Vad blir det för mat". Gillar det programet, han Per är rätt lustig när han lagar mat och det är aldrig så att det inte händer något, utan det händer saker hela tiden. Och man kan inte låta bli att skratta. Som igår, skulle dom va ute i skärgården och grilla och lite sånt, då hade han på sig en nattsärk under hela programet. Det var lite lustigt ialla fall.

Nej nu ska jag skriva upp vad som ska handlas och kolla i skåpen vad som behövs. Skriver senare när och om jag kommit på något som jag kan dela med mig av. :D Hittar jag bara rätta insperationskällan brukar det inte vara så svårt att fånga rätta ämnet att skriva om;)

// Kim

Magbilder vecka 32(31+1)

Tänkte lägga upp lite magbilder. Men jag varnar!! Dom är urusla. Jag var inte seriös nog tycker jag, sen har jag bara mörka kläder på mig och jag ska försöka hitta något ljust att ha på mig imorgon så ska jag ta en eller två bilder så ni ser bättre:) Men njut av de som ni får ta del av nu;)

   

 

Nu vågar jag inte köra heller.. Jädra bil!!

Har så jädrans tråkigt. Vill hitta på något samtidigt som jag inte vågar åka hemifrån:(. Jädra bil! Det är väl inte farligt. Men pinsamt om den dör typ mitt inne i stan eller i en rondell. Inte jätte lyckat.
Och jag som skäms så lätt. Vet inte om jag ialla fall vågar åka till affären, för glass det är jag mega sugen på. Chokladglass med chokladsås;) Hehe, gottegris det är jag det. Men nej, får la säga till Daniel imogon att han får ta min bil imorgon så han kan fylla på spolarvätska. Lite ful får man vara.

Känns inte som att något är kul idag. Eller värt att göra. Känner mig helt slö, och jätte kass på allt. Vet inte varför men ja känner mig misslyckad tack vare att bilen dog igår. Och det har resulterat i att jag inte vågar köra:O Fast att det inte var mitt fel att den dog, det är ju fel på bilen:(.. Jädrans..!!

Varför ska man inte kunna välja sitt eget barns namn utan att bli påhoppad

En sak som jag stör mig på extremt mycket. Det är att på sajten Familjeliv så har folk så mycket fördomar om allt och ingeting egetnligen. Som ex det här med att välja namn till sina barn. För några månadersen så hittade jag en namn tråd där man kunde dela med sig av sina favoriter eller de namn alternativ som man hade på sitt/sina kommande barn. Jag delade snällt med mig, men blev påhoppad istället för att jag och Daniel gillar namn som är "horiga och knarkarnamn??". Vad ska man säga liksom, vi har valt dessa namn för att vi tycker dom är fina, sen vad ni tycker spelar mig ingen roll. Men man får ju ändå vara beredd på att världen inte tycker som alla andra tycker. Men frågar man i en tråd om vad folk har för namn som dom har valt att eventuellt ge till sitt/sina barn och man delar med sig så ska man inte gå på om att man har valt fel namn. Alla väljer väl som dom själva vill.

En person påstådde att våran dotter skulle bli hora om hon fick det namnet vi valt, och pojken skulle ta efter sångaren som knarkade ijhäl sig.

Vi har bara 3 namn som förslag, de namn som vi har på tavlan är Roxanna, Joline/a och Eddie. (Sen om det blir något av de namnen det vet man inte, det kanske inte är en Roxanna eller en Eddie, det ser man när man väl ser barnet)

Så jag undrar ju väldigt mycket varför våran dotter skulle bli en hora bara för att hon fått något av de 2 flicknamnen eller varför skulle våran son bli en knarkare bara för att han är döpt efter Meduza? Jag fattar inte det.
Jag tycker att alla väljer namn som dom tycker är fina eller betyder något för dom. Varför hoppa på folk bara för att dom valt lite udda namn? Alltså, jag klandrar ingen bara för att dom valt att döpa itt barn till ex, Tindra, Kevin eller Melissa som anses vara WTnamn (white trash). Min kusin heter Tindra och hon är verkligen en lite stjärna som tindrar, mammas kusin har en son som heter kevin och Melissa är ett av mina egna favorit namn.
Så sluta döm och kritisera alla föräldrar för deras val av namn på deras barn och sluta döm barnen efter deras namn!! Alla väljer vi SJÄLVA vilket namn vi vill ha på våran barn!!!

Torsdag 11/3 Torsdag redan.. försök inte påverka mitt körsätt

Torsdag redan, tycker denna vecka har gått sådär super fort.
Igår kväll var vi hos Magda och Jörgen och åt middag. Mycket trevligt vill jag säga. Men på vägen dit blev jag lite smått sne, bilen dog. För första gången när jag körde. Och tur va det väl att jaag körde på deras väg där det aldrig kommer en bil. Men tänk om det hade hänt typ på motorvägen eller en större väg, hade fått sån jädrans panik. Men på nått sätt känner jag mig lugnare när Daniel är med. Så hade bara han vart med hade det inte spelat någon roll var bilen dog, hade nog känt mig lika lugn och inte stressat upp mig, men nu vill jag bara att de ska hitta felet på bilen så jag slipper gå och tänka på det. Jag blir tokig, varje gång man kör så tänker man på att den kan ju faktiskt dö och vad ska jag göra då? Fast jag vet vad man måste göra. 

Vill kunna köra utan att behöva oroa mig över att det ska hända något. Som igår då. Det är jätte mycket is på Magda och Jörgens väg och Daniel tyckte jag körde för sakta:O, eller rättare sagt sa såhär; *-Det ligger en snigel bakom som blinkar och vill köra om*, så blev jag lite små grinig på honom och sa att han bara skulle knipa käft, och förklarade: 1. Det finns inga ABS-bromsar på bilen för den funkar inte. 2. Jag är inte en lika van bilförare som han är. 3. Skulle jag få sladd, och får man det, bromsar man ju automatsikt för att sänka farten och få kontroll igen, och gör jag de på min bil låser sig ratten och jag kan inte styra undan. Och så har en "olycka" hänt. Självklart vet han ju om detta med bromsarna att de inte finns ABS och vad som händer om man inte har det. Men blev bara så sur. Och när jag hade sagt det , tyckta han att de va ett jädra tjat om dessa ABS-bromsar. Sen la jag till att jag har lite mer att vara rädd om. Det är inte han som är gravid och måste tänka på att skadas jag finns risk att magen och bebis kan skadas också. Så sa jag till honom att börja tänka lite på varför jag är så försiktig. Han tänker aldrig på att om jag skulle vara med i en bilolycka ex. så finns det risk att förlora barnet.  Så ibland önskar jag att det var han somv ar gravid istället och kunde tänka på säkerhet först och främst istället för att det ska gå fortast möjligast.


Det värsta jag vet är när någon försöker påverka mitt körsätt eller min hastighet.
Bara för att dom själva kör 20-30 kilomter för fort jämt.
Så hem fick Daniel köra så jag kunde klaga på honom. (vilket jag var snäll och inte gjorde.)

// Kim

Duktig

Nu har jag vart duktig, och damsugit alla golv och trappan ner fast att jag egentligen inte orkade. Nu ska jag bara hitta något att äta så ska jag byta sängkläder.

Ena lampan på bilen gick igår. Typisk är vad jag tänker. Så försökte jag få tag i min kära karl och fråga vad en sån kan kosta. Så säger han att dom brukar va gratis. Men det lät inte alls logiskt i mina öron så jag skrev tillbaka i ett mess att hur kan dom var de, om ja inte minns fel fick min farfar betala typ 50kr eller nått sånt. Nej, då säger han att dom är gratis för honom för att han kan ta en på jobbet. *Daaah, slår mig själv i pannan* Självklart, han tar de från jobbet;). Samma som vi testade i måndags om de fanns någon spolarvätska i bilen, men icke de va snustort. Och det tar han från jobbet det med. Ibland älskar jag Daniels jobb, iblang gillar jag de inte så extremt mycket. Men han trivs med det och då är jag nödj, fast att de ofta krånglar och blir mycket sena kvällar, eller som de som kommer komma, inga dagar han kommer kunna vara hemma med sitt barn. Mycket trist det där.

// Kim

Onsdag 10/3 Nervös in för FL? Nej, det är så många som är det för mig

Nu känns det i hela kroppen att förlossningen snart är väntande runt hörnet. Men ingen ide att bli orolig, nervös eller skraj. Det är så många som är det åt mig så jag känner att jag inte behöver vara det.
Min stackars lillebror tyckte så synd om mig igår när jag var tvungen att stanna för att låta sammadragningen släppa så jag kunde fortsätta gå. Han trodde bebisen var på väg stackarn och jag såg hur vit han blev i ansiktet när jag gjorde mina miner. Haha, han e så överbeskyddande trots sina 12 år. Han skyddar de han älskar.

Lite lustigt är det änå att vänner och familj är nervösa för vad jag ska gå igenom, men inte jag själv. Men det kommer nog när de väl satt igång. Jag satt och tänkte på igår att man sitter ju och fantiserar ihop hur bebis kommer se ut, men jag kan inte sätta ihop en fantasi bild i huvudet. Men är såå nyfiken på hur h*n ser ut. Det är visserligen inte många veckor kvar nu men dom kan väl få gå super fort. Bara susa förbi som vinden en sommar dag. Tänka sig att om 7-11 veckor så är jag en mamma och Daniel pappa. Det är nästan lite lite skrämmande att tänka på det på det sättet.

En sak som jag har funderat på är att Daniel är inte så mycket för att köpa saker eller kläder till den lill*, kan det vara så att han är rädd för att det ska hända bebis något? Han vill liksom inte ens titta på bebiskläder eller liknande saker som man "måste ha". Jag vill ju ha med honom när jag gör sånt, men han vill inte vara med. Det är tråkigt. För det är ju ändå något som betyder för mig att ha med honom och vilja veta vad han tycker. Men jag får fixa allt själv. Som det här med spjälsängen jag tog upp det igår, så frågade han varför jag ville sätta ihop den. Så sa jag ju det att det är en grejj som för mig kanske är viktig. Ska tvätta täcken och filtar som jag redan har här någon dag. Det har ju legat i lådor och ska in i skåpet. Men känner att det fortfarande är mycket som fattas. Men det tar vi snart igen. Den 20 Mars närmare bestämt:)

// Kim

Ny vecka idag♥

Vecka 32(31+0)

Barnet:
Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


Mamman:
Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.


Tisdag 9/3 På vift

Ja då är snart Tisdagen förbi och det blir Onsdag.
Idag har jag vart ute på vift, först var jag på AD-Center här i Varberg och köpte en termostat till bilen sen gick färden vidare till Kunsbacka där jag först skulle till Björn, då han skulle mäta något i bilen för att se om det var pga av det som den dör när man kör, men inget resultat. Sen åkte jag in till mamma för att hämta upp Mikael för att han ville umgås med mig. Inte varje dag man träffas sin lillebror. Så han följde med mig till Kungsmässan och sen till Babyproffsen. På Kungsmässan var jag inne på H&M och tittade lite och hitta sånna söta små stumpor, blå men det spelar ingen roll. Det var strumpor i 2-pack och det ena paret var med en traktor på och de andra stor det Dad+Mum=Me. Bara så söta. Sen köpte jag även 2 små babymössor tunnare variant.

 

Sen gick vi bort till Babyproffsen för att hämta ut min Babybox som innehöll:
*1napp
*blöjor och tvättlappar för de allra minsta
*1 intimtvål
*Ett "fodral" för att ha små saker i som den lilla flaksan intimtvål
*1Dvd
*Broschyrer om allt möjligt
*1 tidining från "vi föräldrar - Gravid" (tror de stod de på:S)
*1 blöjhink med en sån "refill"

 

Mycket nöjd med innehållet. Efter det åkte vi tillbaka till mamma och där tog jag en kop kaffe och Nikita lekte för för fullt, så nu ligger hon och sover. Det var nog skönt att få leka av sig, här är det ju ingen som leker med henne (en hund alltså). Mitt och Daniels angagemang med lek och motion räcker inte tydligen..:( Men eftersom Nikita inte får ihop med tuffa så får det bli att hon får leka med sig själv. Mycket tråkigt:( 

// Kim 

Grattis Linn och Mikael

Grattis Linn till lilltjejen. Nu är du mamma, tänka sig. Och att hon kom på det datum jag gissade var skojjigt:)
Men på nått sätt så kändes den 8Mars vädligt logiskt på något sätt som jag sa till dig. Tänk nu är ni en "riktig" familj. Nu kan jag inte låta bli att längta ännu mer tills jag får veta vem som gömmer sig i min mage.
Men jag får stå ut och vänta. Precis som alla andra.

Massa grattis!! Lyckan är nog total och obeskrivlig

Måndag 8/3 underbar dag med sol

Måndag idag, och det har vart super hittills, och jag hoppas att den fortsätter vara det.
Nu har jag fått köra mig bil och hämtat mitt körkort. Kopplingen är fortfarande lite knepig. Man måste gasa jätte mycket när man bara lyfter på foten lite lite lite grann. Men jag lär mig snart.
Och precis när jag hade kommit tillbaka till bilen när jag hade hämtat mitt kort så ringde pappa och så skulle jag ju köra så han fick prata lite med Daniel. Sen tog jag upp det med att den gärna dör, så nu vet vi med 100% vad som är felet som gör att den dör. Och det var tomgångsmotorn. Tror det var det han sa. Och vad man gör åt det? Det har jag ingen aning om.

Men den går skit gött ialla fall, så nu ska jag bara prova så barnvagnen får plats i ´"skuffen" som Daniel säger. Men det är nog inga problem.  Nikita fick åka med idag med. Hon verkade trivas, hon låg så gott i baksätet.
Och sen är det jätte skönt väder ute, sol och det är blött på vägen här hemma. Så nu har jag inget emot att det är lite lerigt på vägen, för det är ju våren som kommer.

Ja idag ligger nog Linn och myser med sin lilla tjej. När jag prata med henne igår så hade hon värkar var 5:e minut och så när hon höll på och skriva gick vattnet så nu har hon nog sin lilla tjej här. Mysigt:) Men får hoppas min tur snart är här, det är dock inte så jätte lång tid kvar, men det känns som det är lång tid kvar. Och jag räknar ju med att få gå över tiden. Men hade gärna fått min lilla skatt i mina armar innan BF dagen. Men bara någon vecka eller så. Inte för tidigt.

Men nu ska jag mysa med Daniel och magen:)

// Kim

En gris som haft min bil innan:O

Ja då har jag inte fått gjort mycket idag. Har legat på soffan och halvslumrat. Har vart så äckligt trött. Precis som man var i början av graviditeten. Men har ialla fall kommit ut och tittat lite innuti min bil moch sånt. Måste bara påpeka att det måste vart en riktig gris som haft den innan. Inte Björn så klart, utan han killen som Björn köpte bilen av. Säterna bak är skitiga, och fram på golvet på passargerar sidan låg de en nästan sönder trampad snusdosa, LÖSSNUS.. Yammie..:( Och massa gammla ciggpacket. Massa grus och PÄRLSOCKER!! Men för det priset som vi fick ge så kan jag dammsuga och städa i bilen själv. Då blir de som jag själv vill. Sen måste jag tvätta bilen med. Den va skitig precis som det såg ut som. Och jag bad Daniel köpa med sig en doftgran med sig hem. För det är tydligen rökt i bilen. Inte jätte skoj, men så länge ingen annan jag kör eller jag gör de själv så kommer nog den lukten försvinna. Och jag röker ju inte så:) Inte Daniel heller.

Så jag ska försöka göra det när det är lite varmare ute eller så får jag stå ut med att frysa lite om händerna;)
Imorgon ska jag åka och hämta mitt körkort som har kommit. Och jag ska hämta det i Håsten. Och jag som är "ny" i denna staden vet inte riktigt vart det ligger så jag har tvingat stackars Daniel att följa med.

Nej nu ska jag ut och testa babyskyddet i bilen, så bältet är långt nog.

// Kim

mmh..

Fick denna av Mickan igår. Det var fruktansvärt snällt av dig:) Tack Mickan!!



Och så tog jag en bild på bilen med som ajg lovade. Dock blev den väldigt dålig. Stod uppe i fönstret och tog och fick zooma med kameran. :) Det kommer bättre bilder;)


Känner att den måste tvättas, men de kanske bara ser så ut;)

Söndag 7/3 Vad ska man säga..

Sista dagen på denna veckan och som vanligt så känner jag mig mer död än levande.

Gårdagen hos pappa var trevlig måste jag säga. Men fick sån ångest över att Nikita inte kunde följa me din. Men hon stod i solen och inne i bilen blev det varmt av solen, men jag och Sandra var ute ofta och länge hos Nikita. Sen så hjälpte pappa mig med fläkten ju. Och min kära Daniel här hemma var ju så envis om att det inte var fläkten det var fel på hade så fel att jag blev så glad över att jag hade rätt för en gångskull.
Den fläkten som satt i bilen den var trög att rubba med handen, och den nya fläkten räkte man pilla på så rörde den sig. Och den blev bytt på fem minuter. Tur att man har en pappa som vet vad han pratar om när det gäller bilar. Det är ingen idee at tjafsa med honom när de gåller bilar, speciellt Volvo. Han kan sin sak och det räcker att han hör "symptomen på felet" så kan han felet nästan med en gång.

Åkte därifrån vid halv 4 kvart i 4 för att hinna hem, och handla på vägen. Så jag var hemma här runt 5, kvart över 5. Och jag var så trött när jag väl var hemma så jag la mig på soffan, skickade iväg ett mess till cicci och skrev att han skulle ringa när dom skulle åka. Jag skulle ju göra ett par stycken till Tofta igårkväll. Det gick bra och dom frågade om jag inte ville hämta senare på kvällen och det kunde jag väl hade ändå inget annat för mig.

Men när jag väl hade lämnat dom vid Tofta bygdegård så kom jag hem, såg att Daniel var hemkommen och han va så arg här för att han inte hitta sitt häfta med banknr, och allt sånt där. Så jag gick undan och ställde mig och lagade mat. Så vi satt framför Tv:n och åt middag, slappt men vi båda var nästan helt slut.
Så efter maten så reste jag mig från soffan och sa godnatt. Daniel titta på mig och frågade vad jag menade. Så sa jag att jag skulle gå och lägga mig. Jag var skit trött. Klockan var då 20.30. Så jag  gick in och trillade eller snarare stöp ner i sängen och den har nog aldrig vart så go min säng. En liten stund senare kom Daniel in och frågade om det var okej att hon lukta lite ko. Jag fick slöddrat fram att jag är så van så jag kommer inte märka det. men det är ju egentligen bara kläderna som luktar. Men så låg han där och höll om mig och pratade med bebis lite och klappade på magen. Sen somna vi båda två, tur att jag hade satt alarmet på telefonen. Men det behövde aldrig gå igång för Cicci ringde halv 12 och fråga om jag inte kunde komma och hämta dom, för varken hon eller Andreas ville vara kvar på festen. Så det var bara att hasa sig upp och ta på sig jackan och sätta sig i bilen.
Hörde på henne att det var nått som inte stämde och fick sen reda på att det tydligen hade vart mycket tjafs och bråk och att det var inget kul alls där så det var tur att jag kom och hämtade dom sa Cicci.

Sen vad de sängen ingen men då var det för varmt så då kunde jag inte somna. Typiskt..
Så idag är det slapp dag, ska kanske ut och testköra min bil idag med, känner att jag måste "lära känna" den innan jag kan ge mig iväg på längre turer. Vågar inte det. Kommer väl få panik om den bara helt plötsligt dör.. haha..

// Kim

Lördag 6/3 Min pärla är hemma:)

Japp, igår kväll bar det av till Kungsbacka för att hämta min pärla. En mycket stilig sådan måste jag säga. Och jag var ju tveksam igår på om det var en kombi eller inte. Jag kan inte bilar så bra. Jag kan märke sen inte så mycket mer. Men ialla fall, så jag sökte på google.*tacka gud för google* Och fick upp lite olika bilder mest på en 850 som inte var kombi. Och tänkte att, men va faaan! Det är ju en sån jag länge velat ha. (som sagt jag är inte bra på alla modeller hit och dit och det fanns ingen bild i annonsen) Och blev mycket nöjd över min bil.

Så när vi skulle hem så ville Daniel köra den och se hur den funka och det var tydligen nått filter som skulle bytas för bilen får tydligen inte tillräckligt med bränsle. Så helt plötsigt kan bilen dö. Inte jätte spännande eller skoj, men så tänkte jag att det är sent, (ca23.30) och dör den nu på vägen hem och det är svart ute och jag ska köra motorväg hem.. Ööh, jag skulle fått panik, fast att jag vet att den gärna dör. Men jag och Nikita åkte kombi och Daniel åkte min fina pärla. Så när vi väl kom hem så stakars Nikita kände inte igen bilen och börja skälla innan ens hon kommit ur bilen jag körde. Så jag fick tysta henne och säga att det var Daniel. Men jälpte det? Nej. Men så kom vi ut och hon morrade lite (hon ser nog lite dåligt i mörker) Sen hörde hon Daniels röst som lät rätt högt; Men du kolla häääär!! Du har ju vinge på bilen. Häftigt. :) Så charmigt tänkte jag. Det såg jag jag ju redan innan vi åkte hem;)..

Men idag blir det inte göra min bil heller, den har Daniel, för jag ska ju eventuellt åka till Billdal, Göteborg och fixa fläktfan på kombin. Så jag måste ringa pappa snart och eller om nån timme och höra om dom är hemma. Men han sa att dom skulle vara hemma så det var bara att ringa. Hoppas det är så med.

Ska ta mig ut i köket och äta lite frukost och sen gå ut och städa bilen. Så kommer det inte se ut i min bil sen som det gör i Daniels. Well, ni kommer få se kort på hur stökit en karl kan ha det i sin bil;) Bilder på pärlan kommer imorgon.. :)

// Kim

Nu är det lugnt igen..

Nu känns det mycket bättre eller det känns ingeting alls.
Så just nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma hem så jag kan få reda på om han ska jobba i helgen. Ioch med att jag eventuellt måste ha bilen. Om han nu orkar och vill, och OM min bil gick igenom besiktingen idag och vi hämtar den. För då kan jag ju åka iväg ialla fall. 
Nu blev det väldigt invecklat men jag är lite seg idag och formulerar mig väldigt dåligt märker jag.

Idag fick jag en postavi om att mitt körkort är på posten för att hämtas ut. Men de stängde kl 18.00 så jag får snällt vänta till nästa vecka. Fick även en räkning i förrgår eller om det var igår att jag skulle betala tillverkningen av körkortet. Så får se hur ful jag blev. Just nu känner jag mig inte speciell vacker på kort eller i verkligheten förhuvudtaget. Kommer väl gråta för att det är så fult.

Så vad som händer imorgon återstår att se. Börjar bli smått hungrig eller inte smått, vrålhungrig. Så ska nog gå och ta mig en smörgås och en kopp te. Vet ju inte när han den därra karln behagar att komma hem och man kan laga mat. Om det nu inte blir för sent. om ca 30 min till 1½ timme är de för sent för att laga mat..

// Kim

Ska man vara orolig??

Vet inte varför det känns såhär. Känns bara udda och nytt. Och väldigt obehagligt.
Så fort jag får en sammandragning känns det precis som att jag ska kissa ner mig. Bokstavligt talat. Och det är ju självklart något man inte vill. Så jag vill ju spänna mig för att det inte ska hända en "olycka". Men kommer på mig själv med att jag ska inte spänna mig när jag har sammandragningar. Men jag slappnar av och då tar det inte mer än ca 30 sekunder tills det släpper.
Och har även en obehglig känsla mellan benen. Vet inte om jag ska vara orolig och jag vågar inte ringa och höra med de på förlossningen heller. För då vill väl dom att jag ska komma in och det är helt omöjligt. Kan inte ringa Daniel heller och säga att han måste komma hem för jag måste till förlossningen om dom skulle vilja att jag kommer in.

Men denna känsla eller så mellan benen känns som dov menskvärk och det känns konstigt inne i med. Om ni fattar vad jag menar.. Det gör inte ont, det är bara som dov mensvärk och de känns obehagligt. En vän sa att det lät som förvärkar. Detta kom efter att jag hade eldat, och burit upp tvätt och sen skällt på Nikita för att hon tuggade på min sko.
Har lovat att inte vara så nojjig men det går inte låta bli när man inte känner igen någonting och sen att detta är första barnet och man inte vet hur allt ska kännas.
Bebisen är aktiv så den är jag inte orolig över. Jag försöker ta det lugn ska snart ställa mig i en dusch och se om de ger resultat.

Mår illa med och det hjälper inte speciellt mycket. Sen ligger hunden och fiser så jädra illa att jag nästan kräks. Nästa hon lägger lär jag väl sitta på toa över toastolen.. Det är inga trevliga fisar.. Fy fan.. Det är säkert hennes hundmat..

Fredag 5/2 Uppe med tuppen för en gångskull:)

Idag har jag vart uppe sen ca halv 7. Kunde inte somna om när Daniel åkte. Så det var lika bra att vara vaken. Så går inte dom 2 timmarna till spillo ialla fall.

Och sen så har bebis hickat från klockan 6 till ca kvart i 7. Vet inte om det var hela tiden men under den tiden kände jag att den hicka ca 2-3 gånger. Sen när jag gick upp vid 8 så gick jag ut med Nikita och gick ner till pannan. Det var lite, MINIMALT lite värme i elementen så tänkte att det blir nog inte så svårt att starta pannan. Och det var det inte heller. Sen är ju de ju det att Andreas har ställt in något på pannan så att luckan går igen väldigt lätt och nu går det inte ens att öppna luckan så den är öppen när pannan är kall eller när veden är helt slockand och det inte finns risk för pannan att koka. Det är lite segt men de första 20 minutrarna får det ligga en pinne eller något i vägen så luft kommer in och håller elden vid liv.
Så får väl gå ner om en stund och se hur det står till med elden. Så den inte slockanat. Men hörde att Andreas va nere och checkade så behövs nog inte tittas till förrän om ett tag.
Vet att jag egentligen inte ska göra mer än min kropp tycker är bra. För jag känner ju att när jag anstränger mig för mycket säger kroppen ifrån. Men vill inte känna mig så begränsad, men det är väl nått jag får stå ut med i 2 månader till:) Vill ju inte göra något som gör att jag riskerar att föda innan vecka 38(37+0).

En sak som är lite rolig samtidigt lite störande är att jag kan bara sitta på ett sätt så att inte bebis sparkar på BH:n eller tuttarna..:) Så när jag sitter vilar tuttarna på magen.. Eller vad man ska säga.. Missförstå mig inte. Sånna hängpattar har jag inte;) Magen är så hög att de vilar på magen när jag sitter ner.
Och bara för att jag tänkte på det så börjar det leva rullan där inne:) Tänk vad jag kommer sakna min mage sen, och alla sparkar. Men kommer även vara lycklig över att äntligen få träffa den lill* som gömmer sig där inne. Både jag och Daniel är nyfikna nu. Det är inte jätte långt kvar..

// Kim

Amningskudde??

Är det någon där ute som har erfarenhet av en Amningskudde??
iså fall skull jag vilja veta vad n i tyckte om att ha en sån. Alla har olika syn och tycker olika. Men frågar mest för att få veta.:)

Så, vad tycker ni om Amningskudde?
Dela gärna med er av allt:D

Min lilla vovve får inte bli sjuk:(

Börjar bli orlig för min stackars vovve. Hon har fått "bölder" eller om det är blåsor under ena ögat. Och nu i ca 1½ veckas tid har sånt gegg från det ögat blivit mer och mer så trodde hon hade fått skit i ögat, så har tvättat med vatten varje morgon och kväll. Men dessa blåsor har blivit fler och fler. Man märker på henne att det gör ont när jag ska tvätta. Men måste, trost att de gör ont sitter hon så snällt still. Men ska nog prova med att koka saltlösning och badda på själva området som hon har dessa blåsor, kan hon ha fått svamp tro? Hoppas inte det. Kan ju tro att det är något annat som försvinner själv.




Denna bilden blev sne ser jag..

Det ser hemsk ut..Stacktas lilla Kitan..♥ Hon är jätte gossig idag och vill gärna ligga i knät, men hon är något för stor för det. Och jag har en mage i vägen. Men hon nöjer sig med att få ha huvudet i knät och tätt intill magen. Hon skiter tydligen i att hon får sparkar i ansiktet. Hon ligger så snällt kvar. Det var väl dom första 3 sparkarna som hon lyfta på huvet och titta på mig och magen och skakade på huvet och la tillbaka huvudet..
Mystjejen♥



// Kim

Torsdag 4/3 Lite kortfattat bara..;)

Då har nästan hela denna veckan gått. Och det har inte hänt allt för mycket. Lite smått sne för att jag fortfarande inte kan ta mig någonstans trots körkortet. Det var ju hela ideen på det hela;). Nej men jag vet att Daniel behöver bilen mer än jag.

Igår hade Daniel med sig Babyskyddet hem. Har nog inte sagt det men vi fick köpa det av hans kompisar. Så Tack Jannike och Kalle det är jätte fint, verkligen!



Så nu har vi egentligen det "viktigaste" bland det "stora sakerna".
Men för att vara helt uppriktig så har vi detta:
*Barnvagn
*Babyskydd
*Spjälsäng
*BabyBjörn bärsele
*Badbalja
*Badinsats
*Gåstol
*Babysitter
*Matstol
*Täcke x2
*Madrass till sängen

Så det som återstår är ju:
*Skötbord(om vi skulle ha de)
*Kläder av alla dess slag
*Babygym
*Napp
*Nappflaska
*Sängkläder
*Spjälsängsskydd
*Plastad frotè
*Kudde(användas senare)
*Skötväska
*Allt vad sköta innebär,blöjor, tvättlappar, torra som "blöta" m.m
*Några babyfiltar
Sen kanske man kommer på något som man ska ha när man väl sätter sig in i tänkandet, men just nu är det vad jag VET med hundra procent vad som fattas. Sen är vissa saker mer viktiga än andra och kan köpas senare när man vet att det kommer användas.

Men ska försöka skriva en lista tills den 20:e då farmor har dragit med mig till Ullared..
Nu kan jag inte gå en ända dag utan att jag MÅSTE ha på mig mitt stödbälte. Foglossningen blir inte bättre den blir bara värre. Och ni lyckliga som inte har detta ska vara mycket glada eller ni som också lidit av detta men som haft turen att det gav med sig med graviditetens gång. Som en kompis till mig hennes foglossning försvann. Vet inte hur långt innan förlossningen, men hon hade tur som slapp det i slutet när allt är tungt och man var vill ligga på soffan och vila kroppen. Men det kommer jag nog inte lyckas med. För så fort jag lägger mig ner och vill slappna av gör det mega ont. Ja detta är sånt man får stå ut med. :D

// Kim

Du vet att du sårade..

Jag har förlåtit dig trots du har gjort så fel
jag har förlåtit dig trots att du sårat mig.
Du ber mig om min förlåtels.
Han böjer sig fram och smeker en tår från min kind
och säger,
Jag har gjort fel
jag har sårat dig,
kan du förlåta mig?
säger han. Jag torkar en tår från hans kind
och säger, det är okej, allt är bra nu.
Vi ler mot varann som om inget någonsin skilde oss åt.
I min tankar när jag är ensam spelas det upp gång på gång.
En verklighet, den sanna verkligheten.

:O Mycket idioter finns det..

Nu har jag börjat skissa på min förlossingsplan eller mitt förlossningsbrev. Det står mest i önskeform. Det är inte lätt, och jag vet själv med mig att jag kommer att ändra det gång på gång. Och eftersom man inte kna göra allt efter vad som står där så är det enklare om det står i önskeform.
Men nu har jag börjat ialla fall och det är huvudsaken.

Hitta en sjuk grupp på Facebook. "Erbjud dyslektiker dödshjälp". Alltså, folk är ju inte kloka. Jag själv är dyslektiker, har en 2 på skalan och det är inte så högt men, jag har fått träna upp mig med stavning och läsning. Läsning är ett stooort problem för mig men stavningen har jag lyckats träna upp riktigt bra. Efter som för vara ca 3-4 årsen fick vi reda på att min lillasyster på pappas sida har dyslexi, där av fick vi veta att det är vad min pappa har med. Så hösten 2008 gick jag på något som kallas för jobbfukos. Och där prata vi om att jag ville plugga vidare och hade några ämnen att läsa in för att kunna komma in på en högskola med just det program jag ville. Så sa jag att jag hade problem med att läsa och då gjordes en utredning på mig och det visade sig att även jag hade dyslexi. Och i alla år sedan jag var 10 år har jag vart hos optiker efter optiker för att jag klagat på min syn. När det i själva verket är dyslexin som vart orsaken till att raderna hoppar och orden byter plats när jag läser. Så då har jag trott att det vart synen som bråkat och tränat upp stavningen. Men där fick jag svaret jag väntat i så många år på. Även jag har dyslexi.

Ska dock kolla min syn igen tror jag, för sist jag kollade den för ca 2 årsen så hade jag synfel på vänster öga men de va bara någon grad under för att ha glasögon så fick tipset att komma tillbaka 2 år senare. Så det är snart dax. Får se vad som sägs. Hoppas ju inte på glasögon, så det håller vi tummarna på. 

Onsdag 3/3 egen bil.. Mycket invecklat inlägg

Onsdag redan, det känns som tiden går allt för fort. Idag har jag haft körkort i en vecka. Kan fortfarande inte ritkigt fatta att jag har körkort. Känns så ovant eller inte verkligt.
Det känns samtidigt som att det är det naturligaste i världen.

Har även fått "egen" bil, men vet ej när vi får hem den. Det var såhär att i söndags så satt jag och kollade blocket lite allmänt och jag vet att Daniel var ute efter en ny billig bil, så jag kände att jag ville va snäll och titta lite för honom. Så hitta jag en Volvo 850 GLT -93:a.
Det fanns dock ingen bild, men hade fått en 2:a på besiktningen på ojämn färdbroms.
Men så va Björn också intresserad av den, eller bara så tillfälligt tills han fått iordning på sin bil. Sen kunde vi få köpa den av Björn om den var något att ha från första början.
Så Björn ringde på den och sa att vi var 2 st som var intresserade. Då talade denna killen om att kopplingen var lite knepig också. Men det fixar ju Daniel på jobbet sa han, dem hade någon sort ställning eller va det var.
 
Men så igår ringde Björn och sa att han hade köpt denna 850, men hade öven köpt en annan bil med. Fast hos en annan försäljare. För det är så att vi kom överens om att Björn och Daniel skulle fixa denna 850 tillsammans och så när Björn hade fixat sin "vanliga" bil skulle vi köpa 850 av honom. Men nu så ska vi köpa 850 av Björn med en gång istället. Den var tydligen väldigt fräsch och välvårdad. Så den ska jag köra. :)

Men vi sa att denna nya bilen ska vi ha som "familjebil" och den 855 som vi har ska Daniel ha när han åker fram och tillbaka till jobbet. Efter som denna nya bilen var mycket fräschare. Jag hoppas på att det finns en stereo i så jag kan lyssna på egen musik istället för radion som jag blir knäpp på. Gillar inte all musik som spelas på radion. 

Bilder på "pärlan" kommer så fort vi har fått hem den. 

Och så kanske ni undar hur vi ska göra med den "gamla" bilen. Men vi sa att vi ska fixa fläkten i den nu när pappa vart så snäll och fixat en ny fläkt åt oss. Dessutom slipper Daniel göra skitgörat själv;) Så till helgen blir det nog att vi eller jag åker dit. Dock måste jag åka hem till pappa igen när den nya bilen går som den ska och så, för det är som krockkudden måste kopplas ur på. Det är en bra bit att åka om säger så. Det är ju en hel dag man får planera in typ. Men de går jag är ju hemma hela dagarna;) Och jakten är över för denna säsongen så han är hemma på helgerna med så det går nog få en en dag.

// Kim

Ny vecka idag♥

Vecka31(30+0)

Barnet:
Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


Mamman:
Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.




// Kim

Tisdag 2/3 allt och lite till

Var ute med Nikita nu för en liten stund sen. Och kunde inte låta bli att njuta av solen som lös mig rakt i ögonen. Och höra hur en liten fågel kvittra. Kan detta va ett tecken? Hoppas det ialla fall.

Har så ont i min rygg och mina höfter idag. Hade det igår med. Men det har inte blivit bättre. Tycker att foglossningen bara blir värre ju tyngre magen blir.. Ska försöka få liv i min lill* bebis snart. Börjar bli orolig. Det vill inte röra på sig där inne.. :( Men den tar säkert igen sig för det var ett himla liv där inne igår kväll.

Äntligen ska jag gå spendera mina pengar på Ullared. Den 20 ska vi eventuellt dit. Daniel vill ju inte följa med så farmor sa att dom kunde följa med. Och det var hennes idee. Så jag har inget med dessa planer att göra. Tyvärr inte denna gången. Sist jag skulle dit sket det sig. Så hoppas de blir av denna gången.

Igår fick jag hem mitt första nr av Vi föräldrar, dock 0-6 år. Men det var någon från det förlaget som ringde mig och frågade om jag ville premiera på dom 4 nr eller vad det var. Minns ej, för 199kr och få en premie. Man kunde välja mellan en barnbok, kommer inte ihåg vad den heter, det var något om att lära känna sitt barn och en babyfilt. Boken vet jag att varken jag eller Daniel kommer läsa, så det fick bli babyfilten. Det kan man inte få för många av. Så ska bara betala denna räkningen sen kommer filten hem hoppas jag. Annars kommer jag ringa dom och skälla.

Fix tips at Linn på billiga amningsbhar på Lindex det var inte så fula som dom jag tittat på nere på Gekås. Men dock den för 149:- finns inte i min storlek, så kollade jag på den för 179:- så fanns den i min storlek.. Så bra tycker jag. Men vet inte om jag ska vänta med att köpa amningsbh tills mjölken runnit till. Eller ska man köpa någon stolek större än va man brukar ha?? Hmm, alla tycker ju så olika. Men tycker inte mina bröst ska växa så mycket till. Men det vet man ju aldrig.. Får suga på den karamellen ett tag.

// Kim

Ny fläkt till bilen

Gick precis ett samtal från min pappa och han och Svante hade fixat en fläkt till bilen. Mycket tacksamt. Så om det går för sig så ska jag åka upp till honom till helgen och fixa det här. Och sen försöka se om de kan koppla ur krockkudden fram på passargerar sidan. För jag vet ju inte om det blir något mer åka upp till pappa innan bebis kommer. För jag vet inte hur länge jag får plats bakom ratten med min stora mage och mina korta ben.

Jag är kort och stolt:) Men några cm längre ben hade inte skadat.
Men som jag brukar säga; Jag blev som jag blev, när jag inte blev som jag skulle.

**Tack pappa och Svante**

// Kim

Så svullna händer..:(

Fasiken, nu snöar det här.. Nu är jag mer än trött på snön. Varför kan den snön som håller på att försvinna inte få försvinna och låta de vackra små blommorna blomma och de söta små knopparna slå ut.
Man blir ju bokstavligen deprimerad.

Har märkt att jag har börjat samla på mig vätska i kroppen. Mina händer svullnar jätte lätt när jag använder dom som när jag diskar eller så. Och kvällarna svullnar dom med. Jobbigt, och vaderna dom börjar likna trästammar tycker jag. Men det går över. Känner i hela kroppen att det samlas vätska. Det riktigt värker iblandi hände roch fötter. Någon som har ett tips på vad jag kan göra för att lindra denna värken?? Vätskan i kroppen kan jag inte lindra riktigt det vet jag, men själva värken?
 
Just nu önskar jag att jag hade ett badkar som jag kan krypa ner i. Med tända ljus runt och bara ta hand om mig själv. Jag orkar inte riktigt "ta hand om mig själv" stående i duschen.
Ja menar mest att ha ansiktismask och bara ligga och njuta av det varma vattnet. Sen kan man ju använda peeling och hårinpackning trots man bara har dusch, men inte lika kul.

Väntar på att en maskin tvätt ska bli klar det är den nog snart skulle jag tro. Ska dela upp disken med, och sen diska. Jag brukar ta tallrikar, grytor, skålar och allt annat för sig själv. Tycker det är enklast så. Brukar börja med tallrikar och avsluta med besticken.. De kan ju vara svåra att få rena ibland, så jag tappar allt upp ett nytt diskbad och låter bestiken ligga där och gotta sig i varmvattnet och sen lossnar ju resterna på dom lätt.

Nej nu ska jag gå och hämta tvätt.. Nån som vill hjälpa till??

// Kim

Måndag 1/3 Ooh..1Mars och vart är våren?

1 Mars idag, och idag ska ju våren komma, men vart är den? Inte här ialla fall. Någon där ute som fått våran till sig??
Jo, visst att de töar, men alla små knoppar och fåglarna som kvittrar, och de fina krokusarna som sticker upp ur marken eller de fina tussilago blommorna. Nej VÅREN KOM NU!!..
Annars hittar jag på en "Kom nu våren Dans". Det skulle sätt otroligt löjligt ut. Men vill man ha något får man göra allt man kan för att få de man vill ha, det har alltid jag hört att man ska göra. 

Idag är det 2 Månader och 10 dagar kvar. Börjar räkna ner så sakta. Fick lite smått panik igår när jag satt i soffan och tänkte på hur lång tid det var kvar och så försökte jag prata lite med Daniel. Han låg ju och spelade så det var väl lite halvt om halvt han svarade men fick ändå svar på det jag frågade.
Igår var mest en slapp dag. Och vi låg och titta på Tv nästan hela dagen. Det var inte många knop som gjordes ialla fall. Men en sån dag förtjänade Daniel.
Och hanv ar sugen på Pizza så jag fick snällt åka iväg och hämta dom i Derome när han hade beställt. Blev lite smått grinig när väl satt mig i bilen och börjat köra. 
Jo det är såhär att fläkten i bilen funkar inte, den inne i bilen som vi alltid sätter på för att inte frysa på vinter och inte dö av värmeslag på sommaren. Och Daniel hittar ju inte felt men har pillat ett par gånger bland allt han kan tänka sig. Men när han får tid ska han sätta sig och kolla alla sladdar. Men själv tror att det är en helt ny fläkt som måste sättas in. Men han är ju så himla envis.. Så jag har ialla fall lagt upp förslag om att vi skaffar en ny fläkt så fixar pappa de åt oss gratis hos Svante. Måste ändå upp till pappa snart och koppla ur krockkudden där fram.
Men ialla fall, så börja ju det imma för rutan, gud så bra nu ser jag inget tänkte jag. Men hittaed något att torka av rutan med tills jag var ute på den större vägen då blev det bättre. Så det var inte allt för jobbigt att se;)

Idag ska jag städa vårat stökiga kök efter helgen. Efter det ska jag se om jag orkar städa vardagsrummet med. Sen får jag se vad jag hittar på. Daniel kommer väl hem sent idag skulle jag tro, han ska plocka hönor eller va det nu han babbla om i morse. Trött var han ialla fall och var teveksam på om han hade med sig allt han skulle:)

// Kim

.

RSS 2.0