Måndag 30/11 Vad ska rubriken heta:S?

Måndag eftermiddag, fast man nästan har lust att säga kväll. Det börjar ju bli en aning svart ute.
Idag har min älskade Daniel vart hemma. Så idag har han bokat besiktningstid till imorgon 08.20. Så vi kunde matcha de med Ultraljudet imorgon. Så har han fixat nya framdäck till bilen med, dom han hade va så slitna.
Sen passade vi på att gå in på ÖB med när vi ändå var inne i staden. Så vi köpte lite smått och gött där.
Och vi hade ju inte så mycket ätbart i skåpen så då gick vi in på Hajen med, så vi fick handlat lite där med. Så nu sitter jag och äter Clementiner, knaprar pepparkakor och bara njuter:) Nu är jag glad igen när jag fått mina peppar kakor och Clementiner.

Ikväll är det Daniels om står för matlagningen. Det skulle bli kokt kött (kommer ej ihåg vad delen hette;O).
Han är ju så bra på just det så ja ska hålla mig bort från köket;)

Idag på morgonen så tog jag och dammsög golven, trappan ner och tvättade samtliga golv. Det var ju massa fina blodfläckar på golvet. (tvättar ju bort dom varje dag men har man inte madam som blör mycket när hon löper så..) Kan lova att vattnet var grått när jag var klar och lukta F-A-N!! Va så man nästan kräktes.

Jo just det vi köpte en ny stjärna som vi har i stora fönstret i vardagsrummet. Vi har en stjärna, men den sladden var av, och köpa en ny sladd kostade nästan mer än att köpa en helt ny stjärna så då tog vi en ny istället. Billigare så.

Imorgon(som ni läst ovan) så är det dax för UL.. Lite nervös är man väl. Men det är väl mest för att jag är i en dödperiod nu när det inte händer så mycket. Jag mår inte illa och är inte så trött längre.
Har blivit en aning hungrigare, törstigare. Och har mycket växvärk. Men inte mycket mer.
Så visst är man orolig på ett sätt, men jag oroar mig inte för att bebis ska va död eller så utan mest att nu kan dom se om de finns missbildningar och sånt. Men det tror ja inte heller men, mest är det väl oron om att bli flyttat igen. Och de är bakåt i tiden igen. Hade vart bättre med frammåt:D Men som jag sagt innan spelar det inte så stor roll så länge bebis lever och mår bra och växer som den ska. Så är jag en nöjd "mamma".

Nej usch mamma kan ju inte kalla mig heller tycker jag. För det är jag inte än jue. Det blir jag ju i samma stund som bebis ligger kladdig och nyfödd på mitt bröst. Enligt mig själv då. Anser inte att det är så för alla. Men ser mig själv så. Jag är ju än så länge "blivande mamma".

Nu ska jag njuta av mina pepparkakor och mysa framför en film..

// Kim

Första advent

Första Advent

Overkligt?? Ja, en aning

Satt och titta på Akta Graco´s hemsida på deras bilbarnstolar fårn 0-9månader. Mest för att läsa om dom och sånt. Och så ser jag den där bilden på den lilla bebisen som ligger i bilbarnstolen och jag får mig en mindre chock.
Jag har nog inte fattat ännu att i Maj kommer ha en sån liten i en bilbarnstol på väg hem från BB.

Känns lite overkligt när man tänker på det. Tanken om att "är det verkligen sant?" kommer ofta upp. Fast att jag har sett den lill* så känns det jätte overkligt.
Att det verkligen växer något innuti mig. Visst detta är något jag sedan barnsben har velat, och barn har ju alltid varit en framtids dröm.
Men, det jag nog mest är lite fundersam över är -Har Daniel verkligen fattat att det är på riktigt?
Det har han säkert bara att han får inte vara med om den absoluta första sparken eller känna värkarna, de hemska foglossningar, eller smärtan under förlossning.
Så på ett sett hoppas jag att han läser detta med. Och jag känner mig som den som inte riktigt insett att det verkligen ligger en liten varelse i magen.

Men att få dela den upplevelse med Daniel och alla de som jag har runt om kring mig. Men mest att jag har Daniel vid min sida och har haft från första stund och kommer ha in i det sista.
Sen när vi väl har den lill* i våra armar börjar att helt nytt kapitel för oss båda. Många ggn har man tänk -Hur ska jag klara detta? Men sanningen är att vi tillsammans kommer nog klara det här som vem som helst.

En sak som kan chocka många är att jag ser min lilla syster Marie som en förebild. Hon var enbart 16 år när hon fick sin lilla Fanny och se bara hur hon har klarat detta helt galant. Hon är ju ensam på veckorna med Fanny. Och visst är hon trött vissa dagar. Men hon gör vad som krävs för att hennes lilla ska ha det hur bra som helst.
Fanny är en glad liten tjej på snart 10månader och det är så det ska vara.

Lördag 28/11 Inga Clementiner och ajaj i handen

Ja lördag då.
Daniel är och jobbsr, han mjölkar på jobbet. Dom turas ja om var 4.e helg på vintern.
Det blev ingen pizza igår. Vi blev bjudna på middag hos Andreas igår.Tacos, lika gott det. 
Och några Clementiner blev det inte heller:( 

När vi skulle gå upp från Andreas släppte vi ut Nikita först så hon fick kissa innan natten. Hon var så uppspelt för att hon inte sett oss på ca 2 timmar. Så om vanligt bråkar hon och hoppar och nästan fäller en, de gjorde hon ju igår med. Så vi sa till henne båda två, men de hjälpte i vanlig ordning inte men hon den klumpen ställde sig längst upp i trappan och hoppade i stället. Så hon flängde der den lapan som stod där (kommer bild sen så ni fattar bättre) så skulle jag fånga den. Men fick den rakt in i handen i stället så jag fick ett jack rakt in i handen (0.5-1cm djupt). Blödde kanska mkt och de gjorde ju super ont i hela handen så jag kunde inte trycka jätte hårt för att stoppa blödningen. Men de va bara att gå och lägga sig med en tuss papper i handen och hoppas på det bästa.
Men idag gör de svin ont. Kan inte greppa med handen. Jobbigt, men de läker väl så småning om.

Ska väl föröska göra nått vettigt här nu. Typ som att föröska äta något. Är ganska så hungrig.
Skriver mer sen:) Skriver med en hand och de e lite jobbigt:P

// Kim

Fredag 27/11 Clementiner och ny vecka

Äntligen fredag. Och jag bara sitter här och väntar på att Daniel ska komma hem. Är så grytm sugen på Clementiner, har vart hela veckan. Och alla vet ju hur en gravid blir när hon inte det som hon ville just precis nu..
Haha sån har jag vart hela veckan. Tycker nästan lite synd om Daniel.
Men jag hoppas jag får mina clementiner idag, annars vet jag inte vad jag ska göra.

Fredag idag alltså och vilket innebär ny vecka för mig. Alltså vecka 17(16+0). Och på tisdag ska man på Ultraljud igen. Så nu får vi se vad den kära lilla tanten säger då:)
Blir jag flyttat eller inte?? Igen!!
Men men, huvudsaken är att lill*n mår bra. Sen kan allt annat kvitta nästan. NÄSTAN bara.

Idag blir det eventuellt Pizza till middag. Får se vad han säger, imorse sa han ja, nu är min karl sådan att det är inte kul och äta pizza om det bara är han och jag som ska äta. Så då hittar han på nått annat istället och äta.
Men jag själv ser inget problem med det. Men men, alla är vi olika:)
Kan det vara att han åt mkt sånt innan han träffa mig. Och då var det ofta att han åt själv??
Men nu har han en familj. Eller en familj på 2 och en hund. Men bebis kommer ju den är ju på väg.

Idag vaknade jag med huvudvärk?! Den satt i nästan hela dagen. Jobbigt värre. Kan det ha med graviditeten och göra. Har nog aldrig haft så här mkt huvudvärk någon gång i mitt liv som nu.
Förr kunde det vara ett par ggn om året. Om inte ca 1-2 ggn i månaden. Men nu kan de vara upp till 3 ggn i veckan. Får se om de vill ge sig..

Ja, på Söndag är det första advent. Jippie 3 veckor närmare jul. Och mina gardniner har med kommit som jag beställde i lördags. Dom kom igår. Men dom ska sys till och lite så så dom kommer inte upp förren nästa vecka. Men alla ljusstakar och mina små tomtar kommer komma upp på lördag:) Mysigt värre.
Hmm, bara pepparkakor, glögg och skumtomtar som fattas..

Men nu sk jag gå och hämta min kära tvätt..

// Kim

Ny läsare??

Ny läsare??

Var snäll och läs här först tack!:) http://onebabyone.blogg.se/category/las-har-innan-du-laser-resten.html

// Kim

Hjälp?

Sitter här och funderar på att göra min blogg öppen för alla.
Och funkar de inte är det ju bara att skydda den igen. Eller??
Lite hjälp:P

// Kim

Vad ska man önska sig i Julklapp??

Varför ska det vara så svårt att kunna svara på vad man önskar sig i Julklapp för??
Behöver mycket hjälp med detta kan jag lova.

// Kim

Jultema.. Stackars bloggen

Nytt utseende IGEN!! Men nu är det nästan ett måste:) Det lider mot första advent och lite julstämning måste man ju ha;) Julmusik lyssnas det på det med och nu är bloggen utsatt för jultema.

Måste skriva av mig ibland

Satt och lyssna på en låt som berörde mig kändes som d va mina egna ord och tankar. Så ja kände att ja behövde skriva av mig lite.

Ibland måste man skriva av sig. Allt ja skriver är känslor från nu och förr.

Att bli sårad är inte lätt. Att sen försöka stå på egna ben och bygga upp allt igen, det är svårt. Alla tror att allt är så bra. Men det är få som vet min hemlighet.

Finns många gånger som jag känt mig trasig. Tänk att männiksor jag älskar har lärt mig hata.

Det finns så många gånger jag gråtit för ett helt liv.Så många gånger som jag vart ensam. Försöker så gott jag kan för att få ett sånt liv som jag levt.

Tänka alla gånger som kärlek till alla jag älskar har satt mig i skiten. Tänk alla nätter jag legat vaken och tänkt på allt som gått fel i mitt liv. Har tänkt på att allt jag gjort kunnat gå så fel.

Det här är ingen saga, det är min verklighet. Min sanning.

Ofta har jag gått och mått dåligt, har inte orkat göra något. Bara suttit och tittat. Tänk dig att gå och må dåligt och inte få den hjälp man behöver och vill.

Ofta har jag tänkt att mitt liv inte är värt att leva. Men nu finns det en anledning att leva. Och det är Daniel. Han lyser upp min dag när den är mörk och grå.

Det finns tillfällen som mitt liv har rasat. Då  jag inte orkade ta mig upp igen. Men har efter ett tag fått en hjälpande hand, men när handen släpper trillar jag igen. Och får börja om.

Tänk alla vänner som vart vänner på låtsas. Sagt att dom ska hjälpa mig, sagt att dom ska älska mig. Men ingen har hållt vad dom sagt. Bara tagit det som vart mitt. 

Tisdag 24/11

En HEL månad kvar till JulAfton.. LÄNGTAR!!!
Och en HEL vecka kvar till mitt ultraljud.. Fast denna ggn är jag inte alls lika nervös. Mer kugn och sansad denna ggn. Men faktiskt var ju Daniel den som var mest nervös sist.. Haha...

Usch måste erkänna att jag är usel på att uppdatera..
Men lusten att skriva har inte riktigt funnits. Men får bli lite bättre. Eller ialla fall hitta nått att skriva om.

Igår så var jag med Daniel hos styckarn. Så det hände inte mer än det typ. Det tog ca 1 timme. Men jag kände i ryggen att det inte alls kändes bra när man stått upp hela tiden. Ville bara sätta mig ner, men det fanns inte några stolar och golvet var rätt smutsigt.
Så det var skönt när vi sen satte oss i bilen. Men jag var lite halv trött så jag vände bort huvudet och Daniel sa till mig att han inte hoppas jag var trött för vi hade lite och göra när vi kom hem. Så jag bara log och sa ite fint att nej, jag är inte trött. Men så tog han tag i mig och så låg jag mot han sen hela vägen hem och han höll om mig. Han vet ju om de att jag är rätt trött på kvällarna. Så han märkte ju att jag ljög:P

Sen blev de att dela upp allt kött och sen mala de som skulle malas. De tog inte så värst lång tid men jag blev bara ännu tröttare:P Så de va bara att försöka hålla sig vaken och sen se på Livet i fagervik och sen in i duschen för att sedan sova.

Det var rätt skönt att ställa sig i en varm dusch precis innan läggdags. Sen slockande jag som en stock.
Har fått sova hela natten i natt. Skönt. Men det är nått jag får vänja mig vid att få sova en hel natt kommer vara paradiset för mig sen:)
Men nu ska jag avrunda. Har inte mkt att skiva om..

// Kim

En fin dikt<3

Lilla du därinne
Jag undrar så vem du är
Att jag vet så lite om dig
fast du redan är här!

Är det dina tår jag känner?
Ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?

J
ag vet så lite om dig
fast du redan är här.
Men jag älskar dig som tokig
Vem du än är

Lilla Du Därinne
- av Lycke

Lördag 21/11 Skön morgon:)

Lördag idag och Daniel är i väg och slaktar. Han åkte vid 7 imorse.
Jag och Nikita har legat och sovit till 11 idag. Blev lite förvånad när jag titta på klockan när jag vakna. Brukar inte sova mer än till ca 9.00, men de blev något längre idag. Men det är egentligen inte konstigt. Har sovit rätt dåligt i natt. Har haft sån fruktansvärd halsbränna hela natten, så vid halv 5 var jag bara tvungen att gå upp och ta en tablett (Rennie) Och sen gick jag och lade mig igen. Men när jag ska lägga mig har hunden snott min plats och jag hade inte hjärta och flytta på henne så jag fick knö mig ner mellan henne och Daniel. Så titta Daniel på mig och fråga vad jag hade gjort. Så sa jag vad jag hade gjort och kröp ner. Och han kramde mig och somnade om:)
Han har vart jätte kramig i natt:S Vet inte riktigt vad som flugit i honom. Men han är sån vissa nätter.

Sitter just nu och väntar på farfar. Vet inte riktigt när han ska komma men han sa mellan 12 och 14.00.
Så jag ska la snart springa ut med Nikita och samtidigt slänga sopor. Ska lägga fram plånboken med så jag inte glömmer den. Nej, nu ska jag väl göra lite saker här innan ja åker.. Skriver mer sen:)

// Kim

Fredag 20/11 Rubriktorka

Äntligen fredag.. Vet inte varför jag har längtat till fredag, men det är väl nånting som har satt sig från den tiden man gick i skolan och man visste att man var ledig för att sen börja på ny vecka på måndag igen.
Idag ska vi åka till mamsen, vi har ju haft Sally här hela veckan för att hon skulle få lite avkoppling. Hon håller ju på och stöter bort vaplarna just nu så mamma tyckte att de inte gjorde nått om hon åkte med oss hen i söndags. Men idag ska hon tillbaka till bebisarna och vi skulle äta pizza också.
Mumisgt.

Min kamera ligger hos mamma med kom jag på nu i går tror jag det var. Så den ska hämtas med. Ska passa på och gosa lite extra med valparna nu idag med. Och har mycket kort på dom små som ska laddas upp med. Fast dom är ju på kameran som ligger hos min kära mor.

Hmm, imorgon ska Daniel slakta som de 3 föregånde helgerna. Men de är ju kul att han sitt intresse kvar trots att han har mig. Bara jag som har släppt allt vad mina intressen är. Dels för att man måste ha pengar till det.
Jag gillar ju att pyssla som, pärla, göra halsband- örhängen- armband. Där ingår ju även de med scraapbooking. Fast jag inte har någon sån. Men vill hemskgärna ha. För det är ju så kul.
Jag är mycket för att göra saker med lera, typ trolllera och måla och exprementera som med sockermålning och sånt. Lite av varianter som man gjorde när man gick på dagis.

Som nu till jul hade jag velat göra julsaker, som kort, snögubbar med ris i eller att man är ett gäng vänner som bakar, och pysslar. Hade vart mega mysigt. Men nu har man inte några vänner kvar.
Ingen hör av sig längre bara för att man bor så långt bort. Och här har jag inga vänner heller. Börjar tycka att livet här ute är skit trist. Vissa dagar funderar jag starkt på att ta mitt pick och pack och flytta tillbaka till Kungsbacka. Det är deprimerande att man inte har några vänner. Trots att man försöker och försöker och försöker men nu har jag gett upp!!..

// Kim

Listan!

Inhandlas Bebis

Praktikskt
Nappar
Nappflaska - stor och liten
Barnbestick
Barntallrikar
Pipmugg
Babygym
Babysitter(x)
Förvaringslådor
Bitring

Klädväg
Tröjor
Byxor
Bodys - både kort och långärmad
Strumpor
Mössor
Hossor("tofflor")
Vantar
Tunn jacka
Pjamas

Sköta
Tvättlappar
Rumpsalva
Kräkhandukar
Blöjor
Skötbord
Blöjhink
Febertermometer
Badtermometer
Badolja
Nässug
Tops
Borste/kam
Badbalja
Små handukar
Alvedon för nyfödda
AD-droppar

Sova
Sängkläder(x)
Spjälsäng(x)
Kudde
Täcke(x)
Mobil
Nalle
Resesäng(x)
Filtar
Babyvakt
Snutte

Mamma
Gravidbyxor(x)
Amnings bh
Amningsinlägg
Bröstvårts slava
Bröstpump
Bindor(tjockare variant efter förlossningen)
Bröstvårt skydd
Handsprit

Åka
Bilbarnstol
Barnvagn
-liggvagn
-sittvagn(x)
Skötväska
Reflex till vagnen
Leksak till vagnen


Här är min lilla lista, är ganska mkt ändå som ska köpas.
Har lite som vi har fått men ändå. Trots de är de mkt som ska köpas

Ojdå, såg att de blev lite huller om buller där men hoppas de är fixat nu..

Torsdag 19/11 Nu orkar jag inte längre, antingen flyttar jag eller hunden!

Nej, nu orkar jag inte med dessa bråkiga hundar längre. Och Nikita lyssnar bara ännun mindre på mig nu och de har slutat med att jag suttit och gråtit för att hon vägrar, total vägrar lyssna på mig. När vi går ut så måste jag ha henne i koppel för enbart för att hon inte lyssnar när man säger till henne. Och hon ska inte beöva gå i koppel.
För här kan hon ju springa löst. Men så länge som hon inte lyssnar så blir de koppel.
Elakt men någonstans finns en gräns.

Ärligt talat så orkar jag inte ta hand om henne längre. Hon har fått mig att tröttna nått kolosalt på allt vad husdjur heter. En katt hade vart passande men de får man inte ha heller för Daniel tycker inte om katter.
Men det är Nikitas eget fel att jag inte orkar. Hon har kört slut på alla mina krafter. Det går inte en ända dag utan att man måste skrika på henne för att hon ska höra. Och det är bara Daniel hon lyssnar på. Och han är ju inte hemma förren sent i vilket fall som helst på dagarna.
Så jag funderar allvarligt på om det är värt allt jobb när hon ändå inte lyssnar.
Daniel vill ha kvar henne, men då får han ta hand om henne med. För jag vill inte längre. Jag orkar inte.
Att ha en hund som inte lyssnar det minsta tar på allt man har.

Och alla säger att man inte ska stressa och att man ska vara utvilad när man e gravid. Men inte här. Jag är stressad varje jävla dag tack vare hunden. Inte en dag med lugn och ro har jag.
Bara skäll, tillsägningar och allat annat. Och inte någon hjälp får jag får Daniel heller när de gäller hunden.
När han säger till henne är de lite sådär med överdriven snällhet i rösten; Sluta nu Nikita. Och så klappar han henne. Tro fan att hon inte lyssnar. ARRRG!!!

// Kim

Lite rolig läsning

Befruktningen ägde rum omkring:
21. augusti 2009
Hjärtat börjar att slå:
15. september 2009
Embryot rör sig:
9. oktober 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster:
16. oktober 2009
Alla inre organ är färdigbildade:
16. oktober 2009
Risken för missfall avtar:
30. oktober 2009
Illamåendet avtar för de flesta:
6. november 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud):
13. november 2009
Fostret sväljer och kissar:
27. november 2009
Ungefärlig tid för ultraljud:
4. december 2009
Du kan känna fostrets rörelser:
11. december 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster:
25. december 2009
Fostret börjar att höra:
15. januari 2010
Nio av tio barn överlever om de föds nu:
12. februari 2010
Många foster lägger sig med huvudet nedåt:
19. mars 2010
Beräknat förlossningsdatum:
14. maj 2010

(inga datum är ju exakta men lite roligt ändå)

Onsdag 18/11 Jul.. kom nu

Ibland blir man bara så arg att man bara vill slå, skrika och bara glömma att man kan skada sig själv eller andra.
Men bara att få slå sönder saker. Skrika det man vill skrika och bara glömma bort sig för ett tag är vad som krävs vissa gånger för att man ska lugna ner sig.

Idag är en sån där dag då jag bara har lust att gapa skrika och leva fan så grannarna tror att jag är dum i huvudet. Eller bara få slå sönder saker så de blir försört så jag slipper se dem mer.

Är det bara jag som längtar till Jul? All den goa maten och mys i soffan framför Kalle Anka. Och pepparkakor, julmust, skumtomtar CLEMENTINER dom längtar man efter.. Allt de där som hör till. Och jag har bestämt mig för att åka till mamma denna Julen med, blir nog den sista på ett par år som jag är hela dagen hos mamma på Julafton.
Och så har ja bestämt mig för att vara med på baket då vi brukar baka bullar, ibland pepparkakor och lite annat smått och gott.
Och här hemma tänkte jag försöka mig på pepparkakshus, lussebullar, vanliga bullar fast med vanilj fyllning och kanske något julgodis.. Jag älskar Julen. Dels för att man är samlade i familjen och att Julafton i sig är så mysig. 

Ska beställa lite Julgarniner och se om de vill komma innan jul. Och den 28 November åker ljustakarna upp i fönstren och belysning på utsidan skulle visst sättas upp. 
Och Daniel pratade om att lördagen innan Julafton skulle gran köpas och sättas in och pyntas. 

Nej nu ska jag se om ja hittar något att äta.  

// Kim

Måndag 16/11 inget skrivet på länge

Har inte uppdaterat ssen förra måndagen eller så.
Men det finns en logisk förklaring för det. Det var nämnligen så att i tisdags satte sig Nikita(pucko)på vårat usbmodem. Alltså vårat internet. Så vi har vart utan internet sen i tisdags. Men vi fick ringa 3 å beställa ett nytt, som kastade ca 600:- och när Daniel pratar tjejen i telefonen på 3 så säger hon även att det är ca 6 månader går abonnemanget ut å då får man en helt ny usb.. Daniel va inte helt glad..

Sen åkte jag till mamma i Torsdags och va där till i går. Så ifredags så ville mamma att jag skulle gå med henne till ZooMässan. För hon skulle köpa hundmat. Så jag tog ju för givet att det fortfarande låg inne i KUngsmässan, men de har tydligen flyttat till ett annat ställe. Och det var en bit och gå. Så jag fråga marie om jag skulle ta med Fanny och de kunde jag. Så hon fick vara lite själv och lite så.
Fanny somna nästan så fort hon såg vagnen. Och när vi hade gått i ca 15 min så gjorde det så jävla ont. Jag trodde bäcknet skulle gå i bitar. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Jag gick ändå hela vägen till ZooMässan. Visst gjorde de ont men jag fick bita ihop. Sen tyckte mamma att vi skulle gå in på Kungsmässan och köpa tjockare vantar till Fanny. Så vi gick först in i mataffären och köpta 2 burkar barnmat och Majskrokar så Fanny blev lite lugnare. Sen sprang mamma in på HM och köpta vantar och jag gick iväg till bussen. För jag kände att så sakta som jag går som kommer jag inte klara att springa till bussen sen. Så mamma kom efter och vi tog bussen hem. Sen hade jag ont hela kvällen och jag brukar ha ont när jag ska lägga mig eller vända mig i sängen. Men i fredags kunde jag inte ens sätta mig i soffan. Och när jag väl fått satt mig så kom jag inte upp. Trodde på allvar att jag skulle dö. Eller ialla fall att bäcknet bara var flisor.

Natten mellan fredag och lördag sov mamma ute hos björn och jag fick torka kiss och bajs från valparna och bara det var smärtsamt att böja sig hela tiden. Men hade tur att dom somna runt 23.00 sen gick jag och lade mig och sms:a med Daniel till halv 2. Men på morgonen satte valparna igång redan halv 8 men jag låg kvar i sängen till ca 8. Då valparna skulle ha mat. Så ja, den dagen började med torka kiss och bajs sen mata dom. Sen slockna jag på soffan vid 9 tiden och vakna kvart i 12 igen.
Sen kvart i 2 skulle jg möta farmor och farfar för dom skulle med mig till Kungsmässan och köpa present till marie. Så lördagen var jag bara en snabb sväng på Kungsmässan sen åkte jag med dom ut till gräppås till Nene och Ingemar.

Söndag (igår) så fyllde marie och pernilla år så då var de kalas. Så det var trevligt. Alla hade tårtkulskrig. Knäpp familj jag har. Sen när vi skulle åka hem frågade mamma om inte Sally kunde få följa med oss hem. Så nu har vi Sally här med. Men idag är Nikita inte hemma. SÅÅÅ skönt.. tycker nog Sally med. Hon behöver lite tid ensam. Så hon är nöjd.

Så jag ska tvätta kläder och torka golv då Nikita blodar ner precis över allt. Suck...

// Kim

Cruella och Kajsa

Va inne på min mosters blogg och hon som alltid har kameran i högsta högg hade tagit kort på bode Cruella och Kajsa:)


Detta e den lilla Cruella:)


Min lilla Kajsa.. Hon som är inringad.. Men de hoppades jag ni skulle förstå:)

Måndag 9/11 saknar min kajsa

Igår gick dagen åt att försöka komma upp ur sängen vid kvart över 9. Sen så vi 10 tiden åkte vi till mamma för att vi skulle samåka till Uddevalla.
Och vi var där i ca en timme innan vi åkte, så under tiden passade jag på att mysa lite med Fanny och sen hitta jag min lilla älskling i valphögen:P Min lilla Kajsa. Så underbart söt är hon. Men fick ingen bild på henne hon vill inte va still.

Sedan bar de av mot Uddevalla, vi åkte hem till mammas farmor för att äta en smörgås eller 2.
Där satt vi en stund och prata och lite så. Sen skulle vi titta på lite grejjer som vi kanske ville ha så ja fick med mig lite porslin(finporslin) och lite sånt som är användbart:)
Sen åkte vi till resturangen där vi skulle äta.(Hon fyller ju 80) Det vart inte så jätte mkt folk, mest de närmaste. Sånna som jag ialla fall kände igen:) Maten var jätte god och jag delade med mig till både Matte och Daniel. Det jag inte orkade då vill säga:P

Sen när middagen var slut så åkte vi hem till mamma igen för att lämna de saker som mamma hade fått, då passade jag på att mysa med alla valpar och speciellt min lilla Kajsa. Mamma hade med sig 2 säckar med kläder hem med. Och då satt vi och kolla igenom dem och då skulle ju valparna vara med i klädhögen så klart. Så va de en av honorna som inte hade något namn som satt i mitt knä och skulle gossa.. Så satte den huvudet mellan min bröst och tyckte att den satt bra så.. Det var så urgulligt. Men den fick inte va kvar så jag tog bort den men den kom bara tillbaka. Så jag fick hållas. :P Söta små saker dom där. Men hon fick namnet Cruella med:P Hon är hälten svart och hälten grå i ansiktet så därför tyckte jag att hon skulle heta de sen är hon lite full i fan med:P Ska bitas i slickas i ansiktet:) Bara mysigt när valpar håller på så.
Men det är farligt att bli för fäst. Det märkte jag igår. Blev jätte ledsen när Daniel sa att jag inte kunde ta med mig Kajsa hem. Börja bokstavligt talat att gråta. Och jag är fortfarande ledsen. FÖr jag blev sådär äckligt fäst vid henne. Dumt dumt..

// Kim

Lördag 7/11 Inget att skriva...

Vet att jag e superkass på att uppdatera men har helt glömt bort att jag kan skriva:P
Har inte så mycket att skriva om, imorgon ska vi åka till Uddevalla till mammas farmor för hon fyller 80 så hon ska lite middag och så.. Men innan de ska vi åka till mamma då marie och fanny ska åka med oss för dom får ju inte plats i björns bil. Ska bli såå kul och träffa både valparna och familjen:)

Får passa på och mysa extra med valparna nu innan dom ska säljas.. Sen får jag inte se dom så mkt:( snyft snyft.. Ska mysa med min lilla ögonsten med..:) Fanny Banny- mosters pärla<3

Hmm nu vet ja inte vad jag ska skriva...:S

// Kim

Torsdag 5/11.. UL-Bild

Ja nu va man hemma från Ultraljudet. Det gick superbra. Allt såg fint ut och den lill? såg ut att må bra och hade det jätte gott där inne. Det är huvudsaken för mig att veta att min älskling mår bra och har det bra.
Visserligen(kanske lite negativt, men ja va beredd på att allt kan hända) så blev jag flyttat bak i veckor så från att ha varit i vecka 17+1 så är jag nu i vecka 12+6 alltså så går jag in i vecka 14(13+0) imorgon. Var faktiskt beredd på att ja kunde bli flyttad med tanke på att jag precis fått tillbaka regelbunden mens och att jag inte riktigt visste när alltihop blev till. :)
Men som sagt huvudsaken är att det är en bebis i magen och att den e frisk som en nötskärna.

Ska tillbaka för nytt ultraljud den 1 december. Så då får vi se den lill? igen och det är väldigt roligt. Vi fick bara en bild idag, men nästa ggn ska vi ta flera. Kändes så otroligt bra att se älsklingen. Jag börja faktiskt gråta. Usch så känslig man kan vara:P

Men den lill? sprattlade och sparkade hela tiden och de var så skönt och se. För det får mig bara att må ännu bättre och de betyder ju att den har de bra och mår bra.




Här ser man huvud och de böjda är hand och arm:) KÄRLEK!

Onsdag 4/11.. En dag kvar nu

Ojoj, en dg kvar tills vi får se våran älskling. Visst det är inte samma sak som att få hålla i h?n och se hur den ser ut, men ändå, vi ska få se att h?n mår bra och att h?n lever.

Men tro det eller ej, här är det inte jag som är nervös. Haha, det är faktiskt Daniel skulle jag tro. Han har ju inte sagt det rakt ut, men jag kan läsa mellan raderna på den mannen.
Ni kanske har härt om de 24 levande fostrerna som blev aborterade?
Ja, de har han med, på radion. Så när han ringde mig förut så efter en stund så säger han:
- Du, vi får fanimej se till att vi har en sån läkare som vet vad dom håller på med imorgon.
Så ja svara med:
-Jasså?? Jo dom ska ju kunna sitt jobb, så det får vi väl hoppas.
Så sa han:
-Ja, för jag tänker inte låta dig ta nått abortpiller om dom ger dig de och säger att våran bebis är död.
Så ja loglite för mig själv och sa:
-Det är lugnt säger dom till mig att mitt barn inte lever ska jag strypa hela högen och åka direkt till dett riktiga sjukhuset och be dom göra ett utlåtande. Så du behöver inte vara orolig.
Men jag tror att bebis kommer må hur bra som helst och vara helt frisk. Du kan vara lugnt.

Han e så söt när han inte vågar säga rakt ut att han är lite nervös. Hehe.. :)

// Kim

Tisdag 3/11 Foglossning

Har faktiskt inte haft så mycket ork eller lust att skriva.
Har inte gjort något speciellt heller som är så nämnvärt.
Daniel jobbade i söndags och jag mådde allmänt dåligt, hängig och väldigt trött.
Har nog inte vart så trött sen i början av graviditeten.
Igår satt jag och plugga körkorts teori nästan hela dagen. Mycket tråkigt men det är ett måste. Måste lära mig skyltarna med. Men det tar jag när jag läst boken. Så ett kapitel om dagen ska läsas. Om de så ska läsas om och om igen, vill ju att det ska sätta sig.

Och foglossning har man råkat ut för med,(ajajaj smärtsamt) så nu måste jag försöka prata med BM på torsdag. Hon har ju telefon tid mellan 08.00-10.00 på torsdagar så när jag ändå är där så kan jag ju ändå prata med henne. För vi ska ju bara på MVC klockan 09.00. Så de är ju bara att be någon fråga om hon har 2 min över så jag kan få prata med henne. För jag vill inte gå med denna värken till den 4 December då jag har BM-besök. Så jag måste verkligen prata med henne om detta. Och även det med matlusten. VART HAR MIN MATLUST TAGIT VÄGEN??
Det jobbigaste med att inte har någon matlust är ju att jag måste ju äta ändå. Men det gör ju bara att ja blir illamående och i värsta fäll spyr. Inget jag vill.

Här är en sida med lite bra info om Foglossing. (klicka på ordet foglossning)

Idag ska jag tvätta överdragen på madrasserna, Nikita spydde ju så fint på Daniels madrass moch honom. Så jag slänger in båda 2 samtidigt så blir dom båda rena.

// Kim

.

RSS 2.0