ja bryr mig inte längre

Från och med nu kommer jag skita fullständigt i vad ni tycker!
Kan inte någon ta att man mår dåligt så försvinn.
jag har under dessa dagarna som varit sen jag blev "lämnad" fått se vilka som är mina riktiga vänner och vilka som kommer vara de nya vännerna som kommer att stanna.

Men när ni mår dåligt, då ska det vara så jävla synd om er och herre jävlar! Men när någon annan mår dåligt så är det bara uppmärksamhet man vill ha! Nej, det jag har försökt med att få Daniel att se hur jävla dåligt jag mår och vad han har orsakat.

Men bra då ska alla få veta!

Daniel har lämnat mig och bara 2 dar efter får jag missfall. jag är ensam om att bearbeta en sån sak. jag har ingen jag kan gråta hos ingen som torkar mina tårar. Inte heller någon som finns där och säger att det går bättre nästa gång eller det löser sig. Vi gör detta tillsammans vi går igenom detta tillsammans vi är 2.
Nej jag är helt jävla ensam.

jag skiter fullständigt i er alla nu! Är ni så jävla trötta på mig sluta läs jag har aldrig bett er läsa här! Och ta bort mig på facebook. I dont give a fucking shit!

31/7 Vilken natt...

Usch, i natt blev det väldigt få timmar att sova.

Jag och Marie var barnvakt åt Teo och Tindra. Och sen körde jag Björn och mamma till Vallda. Men vi hade mysigt och roligt så det gör inget att ja sov mellan halv 5 och halv 8. Icke.

Tänkte ta mig ner till Kungsmässan en sväng sen och kika. Det är ju så bra med gång avstånd.

Jag vet ärligt inte vad jag ska skriva mer. Inget som ja vill skriva här så öppet ialla fall. Det finns ögon som vill veta alla detaljer för att kunna trycka mig ännu längre ner i marken än vad jag redan är.


Jag i Fredags innan Rosenström


Teo nanar gott hos mig!:)

Bebissjuk? jag? NEEEJ! Inte alls.. Va har ni fått det ifrån:D

Lördag 30/7

Går på nålar varje dag. Nu är det till och med så jag mår illa för att allt närmar sig Kreta och jag vill inte säga att jag inte vill att Roxanna ska åka med.
Han har ialla fall talat om det för sina föräldrar. Suck! Nu känns allt så j-vla kört! Vet att han fortfarande vill tänka och hela den baletten men mitt hjärta och min mag känsla är inte överens alls. Helt oense.

Igår fick min lillasyster med mig till Kungsbacka-kalaset. Jag kom på andra tankar och det var det värt. Björn Rosenström var där och spelade. Och under den tiden han spelade så tänkte jag inte på något annat än att ha skoj. Visst tänkte jag på Roxanna hela tiden, men allt annat runt omkring. Det var först idag som allt slog tillbaka och jag kände hur mycket jag saknar! Det har varit några lugna dagar för min del. Men idag slog allt tillbaka på mig och tårarna sprutade värre än någon gång innan. Det är nu jag håller på att inse att jag verkligen är på väg att förlora den jag älskar!

Visst jag har sagt det innan och tänkt på det, men det är först idag som allt slog mig som ett bollträ i huvudet. Att jag verkligen är på väg att förlora den man som jag vill dela resten av mitt liv med.
Det gör så ont, känslomässigt. Det gör ont i hjärtat. I alla de delar där jag har känsel. Känns som att jag ska svimma hela tiden. Och att allt runt omkring bara påminner mig om allt.

Så jag har idag tagit ett beslut, att OM (läs mitt om) vi skulle gå isär så vill jag inte ha speciellt mycket av det som vi har i Holmåkra. Allt kommer göra mig påmind om honom och det kommer bli jobbigt nog att behöva träffa honom.
Så det som kommer följa med mig är de sängkläder jag hade när vi flytta ihop, hälften av Roxannas grejjer, mina filmer, och det som är "mitt".

Vet att det inte finns mitt och ditt i sambolagen men det som ingen annan än jag fått som serviser och sånt. Sen får han behålla resten. jag vill börja om från början med nya grejjer att bygga ett nytt liv med. Det "gammla" kommer bara skapa blödande sår i mig. Jag kommer sitta hemma om kvällarna och lipa sönder för att jag ser minnen i grejjerna. Minnas vilka filmer vi sett i soffan även samtal vi haft.

Det hade vart något annat om det vore så att vi var övrens om att gå isär för att vi inte var "kära" i varann längre någon av oss, att vi var på samma plan, men nu är vi på helt olika plan båda två.

Jag=älskar
Han=vet inte

Ja, ni förstår.

Björn Rosenström

Björn Rosenström gästade Kungsbacka kalaset 29/7. Han ägde hela skiten. Grym som fan.

Fredag 29/7 barnledig

Idag ska Roxanna åka hem till Daniel och vara hos honom till imorgon. Nikita ska med hon också. Vet inte ritkigt hur jag känner inför detta. Men jag vet ju att hon kommer ha det bra. Inga tvivel om den saken!

Då är frågan vad jag ska hitta på under tiden hon ska vara hos honom. Har ingen aning alls. Får se vad som häner vill inte bara sitta hemma hos mamma och glo det får bara mina tankar att gå ännu mer. Vill göra nått skoj. Eller en film med en bra vänn och någon cider hade inte heller vart helt fel.

Men nu ska jag leka med Roxanna och Fanny

Lät du henne komma närmre

Torsdag 28/7 hemlängtan

Halv 8 åkte vi härifrån idag. Och passade på att sega ut lite på tiden så jag tankade och var i Veddige vid halv 9. Och provet gick skitbra. Inte ett ljud sa Roxanna. Dom tog stick i fingret och dom pressade och pressade men hon bara satt och kollade på sköterskan som om - va fan håller du på med. Vi får provsvaren nästa vecka förhoppningsvis. De gjorde ont att va i Varberg när de är mitt hem och jag inte kan/får vara där. Vill komma hem. Vet att jag tjatar men jag har sjuk hemlängtan. Det gör ont varje kväll när jag lägger Roxanna. Det är bara jag som lägger henne inte vi båda två. Det är inte min säng vi sover i. Nikita vill hem också det märks. Visst vad som än händer är de alltid roxannas och nikitas hem men inte mitt. (om jag har otur) jag är inte redo att förlora dig. <3

Hummingbird heartbeat



You make me feel like I'm losing my virginity
The first time, every time, when you're touching me
I make you bloom like a flower that you've never seen
Under the sun we are one buzzing energy

Let's pollenate, to create a family tree
Cause evolution with you comes naturally
Some call it science (science), we call it chemistry
This is a story of the birds and the bees

And even when seasons change, our love still stays the same

CHORUS
You give me that hummingbird heartbeat
Spread my wings and make me fly
The taste of your honey is so sweet
When you give me the hummingbird heartbeat
Hummingbird heartbeat

(Ah, ah) Hummingbird heartbeat
(Ah, ah) Hummingbird heartbeat

I've flown a million miles just to find a magic seed
A white flower with the power to bring life to me
You're so exotic, my whole body fluttering
Constantly craving for a taste of your sticky sweet

Always on the brink of a heart attack
You give me life, and keep me coming back
I see the sun rise in your eyes, your eyes
We got a future full of blue skies, blue skies

Even when seasons change, our love still stays the same

CHORUS
You give me that hummingbird heartbeat
Spread my wings and make me fly
The taste of your honey is so sweet
When you give me the hummingbird heartbeat
Hummingbird heartbeat

(Ah, ah) Hummingbird heartbeat
(Ah, ah) Hummingbird heartbeat

You love me, love me, never love me not (no no, no no)
No, when we're in perfect harmony
You make me sound like, like a symphony

Spread my wings and make me fly
The taste of your honey is so sweet
When you give me the the hummingbird heartbeat
Hummingbird heartbeat (Spread my wings and make me fly)

Hummingbird heartbeat (ohhhhhhhh)
Spread my wings and make me fly (fly)
The taste of your honey is so sweet (ohhhhh)
When you give me the the hummingbird heartbeat
Hummingbird heartbeat

(Ah, ah) Hummingbird heartbeat (Yeah ah yeah)
(Ah, ah) Hummingbird heartbeat (Yeah ah yeah)
(Ah, ah) Hummingbird heartbeat
(Ah, ah) Hummingbird heartbeat

Kväll/natt i holmåkra

Okej! kväll plus natt hos Daniel var jobbigare än jag föreställt mig. Visst det är fortfarande mitt hem men ändå..
Först prata vi knappt med varandra. Sen var det lite prat sen gick det över i allmäänt prat. Det kändes bra där för en stund. Riktigt bra, precis som detta var en nystart för oss.

Men när vi väl gått och lagt oss och Roxanna somnat så var det mer allvar och vi båda började gråta. Under hela tiden vi var där han vi båda 2 gråta säker 3/4 gånger. När jag skulle trösa honom kramade han mig snabbt och släppte sen och sa, jag är smutsig, vilket jag inte tyckte var någon fara då det finns tvättmaskin, sen sa han att detta blir bara jobbigare då. Vilket han i sin tur inte ville svara på.

Men ialla fall jag fick pratat utan att han avbröt och var arg eller bara avbröt mig. Och jag gjorde de samma. Men det kändes så bra där en stund att mitt hopp höjdes lite grann. Jag fick sova i min egen säng som jag läängtat så efter. Roxanna sov hela natten och jag med. Dock med tårar men jag låg inte vaken halva natten och bara stirrade som jag annars gör.

Jag hoppas vi snart får komma hem igen, vi alla 3 längtar hem.

Och ännu värre, hans mamma ringde idag  (hans föräldrar och syskon vet inget) och ville ha mitt och Roxannas personnummer för att hon skulle beställa någon grejj till resan! Kände mig så dum. FAN! Jag kunde inte med och säga något. För det får Daniel göra. Men ändå. Så när jag ringde och sa det till Daniel så sa jag det att jag kände mig jätte dum som inte kunde säga nått och nu beställer hon grejjer. Aha sa han och jag sa ja, jag vet ju inte om jag får följa med ju. Nej, så kan det vara fick jag tillsvar. Sen blev han lite arg för att mamma frågade en sak och jag svarade på det. Han tyckte det var respektlöst att folk inte kan respektera att jag pratar i telefon så det sista var inge bra. Så där försvann allt det lilla hopp jag hade. :(

((vissa inlägg är väldigt kompakta för att dom skrivs från telefonen och då måste man skriva i "ändra redigerare"))

FAN!

Onsdag 27/7 Jäklar!

Besöket hos läkaren gick väl inte vad man förväntat sig. Han bad mig bara klä av Roxanna så han kunde se när hon skulle gå (??????)
Sen ville dom att vi skulle göra blodprover med, det fick vi inte göra så sent, utan skulle komma tillbaka morgonen därpå.

Visst, tänkte jag. Så Vi var kvar hos Daniel i natt. Tänker inte gå in på det i detta inlägg..
Men vi kommer upp i tid och vi är klara att åka. VAR FAN ÄR NYCKLARNA?
Panik springer runt i hela lägenheten och letar som en iller. Hittar dom inte, tittar igenom allt. Så vi missar denna möjligheten att ta prover. Så när klockan var kvart över 9 halv 10 så hittade jag dom. Roxanna hade gömt dom i sin tunnel. Jag tittade ändå i tälten så varför missade jag tunneln? Ja stress antar jag.

Så imorgon får vi göra ett nytt försök och göra dessa prover. Har egentligen inte pengar för att fara fram och tillbaka mellan Kungsbacka och Varberg. Men det får gå för Roxannas skull.

Ingen dans på rosor.

Natten spenderades hos Daniel. De var rätt jobbigt till en början. Men efter någon timme smälte vi båda två men det över gick ganska snabbt i tårar för oss båda. Sen pratar vi om allt och ingenting. Det värsta kom när vi gått och lagt oss och Roxanna hade somnat. Vi pratade lite och både grät igen. Det var inget gap och skrik eller tjafs på hela tiden vi var där. Kändes underbart att få komma hem igen. Vill så gärna få komma hem. Fan!!! Idag va det en helt annan attityd han hade mot mig när ja ringde förut för att tala om en sak. Då var det iskallt och tyket ja vet inte vad jag ska tro. Vill bara att allt ska bli bra. Jag älskar ju honom så. <3 han är den jag kan tänka mig ett liv med. Livet är då dan ingen dans på rosor.

Fan

Detta var sp mycket jobbigare än jag väntat mig. Kan inte se på honom utan att börja gråta. Varför? Jag orkar inte fälla fler tårar. Känns i hela kroppen och själen hur mycket jag saknar och älskar honom. fan att allt ska va så jobbigt.

Panik

Nu sitter man hör och känner hur paniken börjar smyga sig på. Vill inte få en panik attack när Roxanna är med.

Lösenordsskyddat inlägg

Väntar...

11.40 får jag veta om det blir gynmottagningen!
Väntan är olidlig.

Orkar knappt mer

Det känns som om någon rivit ut mitt hjärta och stampat på det och hält bensin över det för att sen sy fast det igen.

När jag en gång sa att jag skulle älska för alltid så menade jag det. Efter nästan 3 år älskar jag dig lika mycket, om inte mer som jag gjorde i början.

Jag kan inte rå för att ja gråter varje dag. Gråter mig till sömns. Jag saknar dig så. Snälla döda mig så jag slipper denna känsla.

Lösenordsskyddat inlägg


Måndag 25/7 fan

Vet inte riktigt vadjag ska skriva idag, har så mycket jag vill säga!

Men ialla fall prata lite med Daniel igår kväll. Och vi kom överens om att INEGEN!! Då menar vi INGEN ska lägga sig i detta. Han ska även komma eller om jag kommer till han med Roxanna en kväll.

Sen skulle bara jag och han nträffas och prata eller nått sånt. Dock börjar mina känslor ta över och jag börjar tro det värsta. :( Jag vet inte vad som händer eller någonting. Allt känns otroligt jobbigt och strängt just nu.

Nej nu ska jag ta och ge Roxanna lite frukost.

Kall och stor

Har precis lagt Roxanna. Hon somnade som en stock. Stackars liten helt slut nu efter att ha lekt med Fanny nästa hela dagen. Ligger i mannas säng och funderar och tänker. Det är jobbigt då jag vill dela mina tankar med någon. Det är kallt i sängen och framför allt aldelles för mycket plats kvar. Jobbigt jobbigt detta. Hoppas jag snart slipper lida och får vad jag vill ha.

Förlåt

Jag har förlåtit dig trots du har gjort så fel.

Jag har förlåtit dig trots att du sårat mig.

Du har förlåtit mig trots jag har gjort så fel.

Du har förlåtit mig trots att jag sårat dig.

Du ber mig om min förlåtels.

Jag ber dig om din förlåtelse.

Han böjer sig fram och smeker en tår från min kind

och säger,

Jag har gjort fel,

du har gjort fel,

jag har sårat dig,

du har sårat mig,

kan du förlåta mig?

Så förlåter jag dig.

säger han.

Jag torkar en tår från hans kind

och säger, det är okej, allt är bra nu.

Vi ler mot varann som om inget någonsin skilde oss åt.

I min tankar när jag är ensam spelas det upp gång på gång.

En verklighet, den sanna verkligheten.

Till Daniel

Vet ni Vad som är jobbigt just nu? Allt! Att sitta där man inte vill vara. Längta till det man kallar hem. Det man har skapat till sitt hem. Även att sitta och kolla telefonen var 5min och hoppas på att det är en viss person som skriver. Varje gång telefonen låter så Hoppas man på att det är den!

Hela tiden försöker man vara stark och glad men man orkar inte. Idag tog min ork slut. Den har blåst ur mig. Jag vill så gärna och så mycket. Jag har så mycket känslor inom mig just nu. Och det är just nu när allt blivit 1000 gånger jobbigare som man behöver den man älskar. Men då finns den inte där. När man behöver få ligga ihop krupen i din famn och bara få gråta så finns den inte där. Jag behöver dig.

Varje natt gråter jag mig tillsömns för att få komma in i drömmarnas värld där du också är. En liten glimt av hopp kommer till mig och för en stund får jag känna dina trygga varma famn. Men när jag vaknar är allt tomt, kallt och hoppet det försvann.

Daniel om du ser det här ber jag dig från djupet av mitt hjärta, tänk på alla de fina stunderna de gånger vi har skrattat ihop. Jag vill att du ska tänka igenom det här helt själv utan någon annans meningar. Om du väljer mig och Roxanna lovar jag att göra allt! Ge 210%! Om inte mer. Vet att jag inte får påverka Dig men jah måste få lätta på hjärtat.

Och du Bella gör inget bättre!!


Slut på fegheten!

Finns det något jag vill ha sagt så säger jag det! Och jag menar det!!

Lördag 23/7 ännu en dag går och ja vet inte...

Nu var jag hemma fråm Gekås blev lite kläder till mig och en massa till min lillfis.
Idag vet jag inte hur jag mår. Orkar och vågar inte känna efter. Men vet att jag mår sämre än igår.

Ska man skita i och göra grejjer bara för att en viss person ska till samma ställe som en själv? Vet inte, men har några som vill att jag ska med. Men samtidigt som jag känner mig skyldig för att jag vill roa mig och komma på andra tankar för en stund ialla fall. Och de jag känner mig skyldig för är att jag bett mamma passa Roxanna. Fy fan känner mig hemsk. FUCK!

just nu suger en stor del av mitt liv. Roxanna lyser upp halva mitt liv, tack vare henne och min fina vovve kommer jag upp ur sängen på morgonen. Ni är guld! Och tack mina underbara vänner som stöttar mig och finns där för mig. Nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner!

Magda x2 och Nette ni är guld värda!

Lösenordsskyddat inlägg

Lösenordet ändrat

Den som vill ha det nya lösenordet för att läsa lösenordsskyddade inlägg får skicka iväg en kommentar till mig med:
1. Namn
2. E-mail
3. Eventuell bloggadress eller en länk till eran profilsida till Facebook.

Tack på för hand

Bvc besök 14månader

Roxanna väger: 10520g
Roxanna är: 73cm lång
Huvudomfång: 45,6 cm

Vaccination Mässling, röda hund och påssjuka framflyttat pga utlands resa.

Fredag 22/7 Tillbaka till saknaden

Ser ut att bli Åsa-kalas ialla fall för min del. Har lurat med min stackars lillasyster än en gång på mina upptåg. Haha..

Just nu är jag i Kungsbacka. Varför är är inget jag tänker diskutera just nu. Men kan bara säga att jag saknar!!!!!
Ska vara här ett par dagar. Åkte hit igår kväll. Så idag var det ju Bvc så det var bara tillbaka till varberg de första man gör när man vaknar. Så jag körde inom Daniel och hämtade lite mer kläder, såg inte vad jag roffade åt mig i mörkret. Så hämtade jag Nikita med.

Ska tillbaka till Bvc på Tisdag med. Suck! Då ska vi träffa en läkare för hennes mage IGEN!! Hon gå rinte upp i vikt som hon ska. Lisbeth sa att hon borde gått upp mer än 80 gram. Vaccinationen gick bra förövrigt. Det var en spruta i armen för er som denna vaccination väntar! Det var mpr=Mässling, röda hund och påsjuka. Men ialla fall vikten den dalar! Oronde sa Lisbeth.

Men nu ska jag ta och leta fram kläder till lillan.

Pain!!

Usch. Jobbigt är bara förnamnet. Vet inte ut eller in. Pain!!

Bvc besöket flyttat..

Bvc ringde precis och byte tiden för vaccinationen, vi skulle vart där på måndag egentligen och nu ska vi dit imorgon.
Roxanna ska ju ha vaccinationen mot rödahund, påssjukan, och mässling.

Eftesom vi ska åka utomlands så har dom flyttat fram den. Annars hade hon fått den i november när hon blir 1år och 6 månader. Så det blir 2 vaccinationer på raken för damen. Förra gången var det ju 1års sprutan och nu denna.

Usch ja är inte mentalt förberedd på detta. Inte alls.

                   

Bara att bita ihop och hålla i Roxanna så hon inte sparkas och sånt.. usch:(

Orkar inte..

Förbannat tråkigt är det att tvätta. Så fort man tror att man hittat all tvätt så dyker det upp mer. Och jag kan inte städa här förren jag fått upp all tvätt men nu är torkställningarna typ fulla så det är la bara en maskin till som får plats. Så jag ska göra mitt bästa för att få undan skiten!

Ialla fall. Ont i nacken idag igen, har haft det i över en vecka. Börjar bli rätt jobbigt nu. Kan inte ligga med huvudet höger för då gör de svin ont och går ner i axeln. Det drar inte på vänster sida utan det gör ont i höger sida av nacken och axeln. Mysko, skulle det vart en sträckning hade det ju gjort ont att ha huvudet åt vänster, men de gör mindre ont åt de hållet.. Svårt att förklara såhär.. Hoppas ni förstår min invecklade förklaring..

Imon och på Lördag är det Åsa-kalas! Kan inte helgen bara vara över och börja på ny vecka?? Ja känner inte alls för detta just nu, och samtidigt vill jag inte bara sitta hemma som en drös och vara tråkig. Får se om Magda och Jörgen skulle med annars blir de nog tråkigt. Alla andra ska dricka och jag var anykter skoj? Nej!!

Någon mer som ska dit imorgon eller lördag??

                           

Torsdag 21/7 kan inte förstå..

I natt har mina tankar gått runt värre än på ett bra tag.

Dels har jag funderat på hur orättvist livet kan vara. Varför förlorar man dem man håller som kärast och dem som dem som har det tvärt om med får man "behålla"? Är det för att dem är för bra för att vara kvar här på jorden eller vad? Kan fortfarande inte förstå vad som har hänt.

Har tänkt otroligt mycket mina egna närmaste och jag kan inte för min värld förstå deras smärta när dom förlorade sin far. Jag vet med mig att jag skulle inte vara stark om det skulle hända mig. Icke. Jag är en svag personlighet och när jag förlorar någon jag älskar så blir ja helt inlåst i mig själv.

Men familjen vet att jag ställer upp och lånar ut min axel, tårkar detas tårar, skratta med dom när dom tänker På de lyckliga och roliga stunderna, hjälpa till hemma, ja alltihop. Enbart för att underlätta deras vardag lite grann ialla fall. Ingen kan ta sorgen ifrån dem, men att hjälpta till kan göra det lite lättare om det så bara är för stunden.

Ni läste säkert om denna olyckan i tidningen om inte på nätet. Fruktansvärt är alltihop, tänkte att jag skulle åka och se om dom gjort något av en minnesplats där olyckan inträffade, och iså fall ska jag lägga några rosor där och ha en tyst minut för Stefan! Världen har förlorat en enastående själ och fantastisk person med ett stort hjärta.

Vila i frid och vaka över dina kära!

Vila i frid!

Idag har en väldigt kär person lämnat oss här på Jorden! Stefan Elfstrand.
Så idag går alla mina tankar till Familjen Elfstrand.

Kan inte förstå vad som hänt. Är det verkligen sant?
Och jag tänker extra mycket på min kära vänn veronica. Som mist sin pappa.
Finner inga ord! Världen är så orättvis.

Han omkom i en olycka på arbetet! Han klippte gräs och gräsklipparen välte och han fick den över sig.

                              

Listan...

Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska skriva på inköps listan inför lördag.
Det blir en listan som heter "Resan" och en som kommer heta "hemma". Alltås den för resan kommer innehålla allt som vi behöver inför resan och jag har inte ett ända plagg, alla min linnen är i princip förstörda av vattnet, mycket tråkigt. Och Daniel ville köpa sina egna. Så ja..
Sen har Roxanna lite grann bara, men det är ett barn vi pratar om, hon har ett plagg om dagen, utan snarare 3 kanske om vi är ute och far och de skulle hända en olycka att blöjan läcker eller att hon spiller när hon äter.
Så lite mer ska hon ha med.
Sen listan "hemma" kommer vara sånt vi behöver hemma.
Shampoo, tvål, diskmedel, plåster you name it.
Så jag har lite och göra. :)
Ska ialla fall gå och lägga mig närsom helst. Och den mesen jag lever ihop med vågar inte låta Roxanna sova i eget rum så ja får plocka isär sängen imon igen och ställa in den igen! MES!!
Ska ialla fall försöka få honom att låta henne sova där i natt. Som en provnatt.. Får se hur det går.
Och jag tyckte jag var mesig när det gällde Roxanna! Oh My Gooooooood!!

Stora manliga Burken haha! Skrattar på mig! Vågar inte låta sin dotter sova i eget rum. Han har sagt att får han bestämma så ska hon sova i samma rum som oss tills hon konfimeras! Jag bara skrattar åt honom och säger :- Privat liv TACK!!

Docksängen som gäller

Tog dessa bilderna förra veckan på Roxanna när hon skulle gå och lägga sig.
Letade och letade och missade henne totalt..

Lösenordsskyddat inlägg

Tisdag 19/7 att umgås med sitt ex

När jag börjar ge upp hoppet om vissa saker så brukar det ordna sig, lite grann ialla fall. Som många misstänker/misstänkt hände det en del i helgen. Och ibland kan jag inte kontrollera mig själv när det händer sånna saker och jag blir helt knäckt och ser allt det negativa i mitt liv och jag stänger ute folk och bara är "elak".

Så förlåt älskling för allt jag sa och gjorde. Du vet att du är allt för mig. Men du sa en del taskiga saker du med. Vilka jag inte hoppas du menar!

Just nu städar jag vårat sovrum och Roxannas rum samtidigt. Tänkte se hur det går för henne att sova i eget rum. Så det ser ut som ett bombnedslag här.

En sak som jag blev väldigt glad över i Lördagsnatt/söndag morgon var att Daniel var väldigt ärlig för en gångskull. Det gjorde mycket för mig och även en sån liten sak kan stärka min tillit mot honom.

Vi hade efter många om och men gått och lagt oss (vi sov hos mamma och han skulle sitta och tjöta med mig som höll på att somna). Och så säger han. - Älskling nu får du inte bli arg, inte på mig. Inte heller slå mig (inte för att jag gjort de så va han fick de ifrån vet jag inte) men du kan få bli arg på den som gjort de. 

Jag: Okej, vad?.
Daniel: Jo jag fick ett sms förut! Och B vill träffas som vänner på Åsa-kalaset.
Jag titta på honom
Jag: jaha, och det vill du eller?
Daniel: Jag vet inte. Man kan la hälsa och vara trevlig om man skulle stöta på henne annars vet jag inte.
Jag: Du får väl göra som du vill, men du ska inte göra det bakom min rygg.

Ärligt talat så vet jag inte vad jag känner för att han ska umgås med sitt ex. För han är knappt hemma hos mig och "umgås" med mig så varför ska han börja umgås med henne?.. Inget illa ment mot henne, men han hinner knappt umgås med mig och Roxanna. Nu på helgerna är det fullt upp. Han får gärna umgås med Bella inget mig emot. Men när det är som det är så känner jag mig lite tveksam! 
Hoppas ni förstår och inte tar det på fel sätt. 
Vill ju inte förbjuda honom, men ja tycker att han kan börja umgås med mig innan!

Sen får inte jag umgås med mina ex för Daniel. Sen förstår jag honom, för en del av dom har fortfarande känslor för mig efter alla dessa år. Så jag vill inte riktigt umgås med dom heller. Speciellt inte utan Daniel.


Nu ska jag försätta att städa så jag blir klar idag!:)

 

Pernilla och Micaels bröllop 16Juli 2011











































Det finns mer bilder, men orkar inte lägga upp dom! Alla behövs ju inte tittas på:)

En paus!!

Jag kommer ta en lite paus i bloggandet ett par dagar. Jag mår rätt dåligt. Och jag måste tänka ut vad jag ska göra och vill göra. Det händer för mycket för att jag ska orka. Måste fokusera på Roxanna. Men bilder från bröllopet kommer så snart jag orkar slänga in dom. nu får ni alla ha det toppen så syns vi snart igen.

Bröllopet

Jisses!
Fasiken så vacker Pernilla var! Och klänningen var något alldeles speciellt. Tyvärr fick jag inte mobilbloggen att funka.. :( Surt. Men Bröllopet var så vackert och festen efter var den bästa. Skitbra underhållning och påhitt.
Tårtan var fin den ockå. Det var en äckta pernilla tårta. Den hade lila Rosor:)


Bilder kommer när jag laddat upp dom på datorn, ska även försöka sno en bättre bild på pernilla och micael i kyrkan, min världelösa kamera är ju skit! Men men, har en del fina bilder ialla falll!:)

Nu ska jag vänta på skjutsen så vi får våran bil..  

Fredag 15/7

Pjuuu!

Äntligen hemma. Har vart iväg med Magda till Glasögonfabriken i Ullared. Hon tappade ju bort sina nya och vågade inte riktigt erkänna att hon tappat bort dom för försäkringen.
Men hon fick sina nya idag och dem var jätte bra på henne.

Eftersom de var en del vänte tid nästan 2 timmar, så gick vi in på Gekås. Inte farligt med folk. Men ändå mycket. Men ja fick mig en ny plånbok och ett skal till telefonen.

Och hör och häpna kära magda som lever(levde) på 1800-talet och knapp telefoner byte abonnemang idag och skaffade sig en Iphone4. Haha, tekninkens under! Så ja har lovat henne att hjälpa henne komma igång. Haha Så nu ringer vi gratis till varann och sms. Skit bra då vi umgås så pass mycket.

Men ialla fall. Daniel fick en ny plånbok han med, en skjorta och Roxanna fick en tröja och 2 pjamasar. Men vi ska ju dit nästa Lördag så jag såg mycket jag gillade. Höhö!

Och ikväll blir de skoj inne i stan. Hoppas jag ialla fall. REGNET HÅLL DIG BORTA!

Men nu ska jag byta en äckel blöja och packa Roxannas väska, hon och Nikita ska sova hos farmor och farfar ihelgen.. Mysigt

Roxanna åker rusch kana

1 helt år har jag väntat...

Lite gräsligt gnällig sur och irriterad känner jag mig just nu.

Jag är så trött på att folk ska uttnyttja mig. Bara ta ett exempel, imorgon är det ju Wheels and Wings här i Varberg. Och oturligt nog ska Daniel på Svensexa just på Wheels and Wings. Så jag är lämnad ensam och barnledig. Wheels and Wings är något jag sett fram emot i ett helt jävla (fucking) ÅR! Nej då ka jag inte gå för att vem är så jävla lost att dom går ensamma på Wheels and Wings där precis va fan kan hända? En ensam tjej ibland den enorma folksamlingen är inget som man rekomederar.

Och då sa min lillasyster att hon gärna följade med om ja kunde hämta henne, och visst det kunde jag, för jag måste eventuellt lämna Daniel i Kungsbacka imorgon. Men bara för att jag inte kan köra hem henne så vill hon inte med mig. Och ingen annan vill heller åka med mig. Så där står jag så sjukt jävla besviken och vill så gärna gå att ja funderar allvarligt att ta på mig en dräckt i järn och bunkra upp med 1 ton pepparspay i fickan. Enbart för att inte en ända vänlig liten själv vill gå med mig.

Vet ni hur mycket jag längtar tillbaka till Göteborg nu eller? Där fanns alla kompisarna och dem som mer än gärna ville göra en sådan sak för en för att dem tyckte det skulle bli kul att gå själva.

Det som irriterad med är att denna svensexa blev bestämt IGÅR!!! IGÅR!! Och karl-jävlarna kan inte ens planera en svensexa utan nej de fick min mamma och min moster göra och jag hjälpte till att komma på vad brudgummen skulle göra. Och jag vill så gärna se den ena grejjen han ska göra vid hamnkiosken imorgon vid 21.00..
Dessutom hade jag och Daniel planer inför imorgon kväll men de spolar han för att gå med på en svensexa som blev sent påkommen och faaaaaaaaaaaan!

Bara allmänt nere och ledsen på dem som kallade sig mina vänner!

Torsdag 14/7 äntligen

Sådär ja, då va allt som normalt igen! Tog sin lilla tid, men värt det! Sen är lite flyttat och tillagt.

Igår var jag ju i Kungsbacka. Och mamma skulle köpa skor till Anton till bröllopet, han hade inga. Så vi åkte till Kungsmässan och jag passade på att köpa en ögon primer, lösnaglar(har inte tid att boka til hos Amanda, sen tror jag hon hade "semster" nu från nagelskapandet:) Så det får bli ett par såna där som inte sitter kvar i evigheter:)
Sen fick jag köpt ett par örhängen. Testade dom här hemma igår, och vilken skillnad snisktet får med ett par större örhängen. Med dom små jag har nu så blir de inte mycket som ändras:) Bilder kommer såå klart!:)Håller på att laddar upp dom till datorn just nu:) Kommer en Video på min busfia med. Hon fjontade sig som tusan igår när jag skulle filma henne när hon åker rutsch kana igår. Hon är inte äkta linslus och älskar kameran, undra hur de bli när hon blir stor?



 

Och självklart hann jag med att snusa och mysa med Teo. Han är inte stor den grabben alltså. Jisses säger jag bara.. Han är nu 52 cm lång och så läng var Roxanna när hon FÖDDES! Liten grabb är bara förnamnet egentligen. Det går inte med ordbeskriva hur liten han är. Och det där huvudet är la ingen konst att trycka ut, haha:) Skämt och sida, men han har litet huvud. Vet inte vad omfånget var när han föddes men en sak är säker, 36cm va det inte!

Rörigt jag vet..

Som ni ser är de en jävla röra här i bloggen nu, men jag ska rätta till detta så fort jag kommer hem, ska till Kungsbacka och hälsa på min mamma idag så jag fixar detta när jag kommer hem :)

Vart kommer alla läsare ifrån?

Hmm, idag har jag haft hur mycket besökare som helst. Och har ingen aning om vart de kommer ifrån. Har inte samlat poäng på bloggtrafik på ett par dar å ligger just nu minus där:P

Så om ni vill får ni gärna svara på dessa frågorna.:)

1. Vad heter du och hur gammal är du?
2. Vart kommer du ifrån?
3. Hur hittade du min blogg, och vad gör att du följer den?
4. Har du blogg själv?

:)

Jysk

Hittade Jysk's reklamblad i brevlådan idag och kikade snabbt igenom den för att se om dem hade nått roligt. Såg ju inte så värst mycket men såg ialla fall en grejj ja gillade och vill ha!

                    

Så jag kikade vidare på deras hemida och hitta mycket jag gillade som jag vill ha. :) 1grejj ska jag köpa redan imon hade jag tänkte och det är detta:

                  
Skit bra när man är borta hos folk. Typ som inte har barn, eller bara en matstol och så vidare. Den kostar just nu 150:- så längre lagret räcker.

Sen fann jag lite annat jag vill drömma om

 

 

 

Lite smått och gott med andra ord. :)Jysk

Svar på kommentar



SVAR:
Vet inte vad du mena med Åsa-kalaset. Men Ja trodde itne det skulle vara iår då dom inte har någonstans att vara, eller det kanske dom har nu??
Men vå brukar gå på det och trodde som sagt att de inte skulle bli av men sökte på det nu och verkar bli något ialla fall. Då ska vi nog dit:) Tack för att du kommenterade annars hade jag missat detta totalt!:)

Tisdag 12/7 HUvUDVÄRK!!

Jag orkar inte med detta mer. Jävla huvudvärk, det går inte en dag utan att jag vaknar med huvudvärk och den håller i sig. Den har börjat "sätta" sig på ögonen med. Ser jätte dåligt när jag har huvudvärk. MIsstänker att det kan vara mini-pillerna. För har haft detta sen jag började med dom.

Skulle kunna ligga i sängen hela dagen men har en dotter att ta hand om. Igår trodde jag att jag hade vätskebrist, men har nu sen igår vid 3 tiden druckit ca 5 liter vatten men inte ens de hjälper så ja börjar allvarlig fundera på om det är mini-pillerna som gör huvudvärken. Tror dom bidrar till min trötthet med. Den är riktigt jobbig.

Ni vet sådär riktigt "gravid-trött" är jag. Sådär som man bara vill sova under hela trötthetsperioden.

                    

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, försöka mig på lite städ i sovrummet får se om jag orkar och huvudvärken släpper. Detta är fan inte roligt längre. Imon ska vi nog åka till min mamma.. Fanny är hos sin pappa i skåne så Roxanna ska passa på att ha mommo för sig själv:D Men självklart saknar jag min lilla Fanny. Men jag får träffa henne på Lördag:)

Lösenordsskyddat inlägg


Det är inte alla som får löseord till att läsa mina inersta tankar och känslor.
Men om du vill ha de så skicka en kommntar med Namn e-mail och ev, bloggadress om du har en blogg. Så kanske du har turen att få dela mina innersta tankar!

Färdigstädat

Sådär ja! Nu var bilen städad invändigt. Men utvändingt NEJ! Det var fortfarande upptaget vid vattenslangen. Men jag funderar på om jag ska ta och göra de på Statoil istället. En Bronstvätt kostar inte så mycket.

Men nu finns det inget som inte ska va i bilen längre ialla fall. Skönt måste jag säga. Kan bli knäpp på mig själv ibland asså. Jag tänker att jag ska ta in grejjerna men så blir det inte av för att jag har så mycket annat att bära på ibland. Men nu är det borta och alla kläder som hamnat i bilen ska tvättas och ena golvmattan måste skuras en viss herre har spillt öl på den och jag råka välta en energidryck :p. Så nu tar jag det bara lungt håller på att tvätta klädseln till vagnen med. Min lilla tjej hade ätit banan med hela sig och vagnen!:) haha men jag var tvungen att muta henne för att ja skulle få bli klar.. :)

Nu ska jag ta och göra lite mat :)

Huvudvärk deluxe

Okej det var ju detta med att städa bilen men har haft sån jävla huvudvärk så jag ska åka till affären och köpa vatten( kan tyvärr inte dricka vattnet här, det är så mycket järn i vattet att jag spyr när ja dricker de.. Och även roxy spottar ut det och gör de fulaste grimarserna) Så sen ska jag städa bilen. Får se om ja kan ställa mig vid mjölkrummet och tvätta den med, de stod massa grejjer der förut det gick inte riktigt.

Jag har mycket att längta till nu känner jag.
Nu till helgen är det Wheels and Wings på Fredag sen bröllop lördag.
22-23Juli Åsa-kalaset!
23Juli - Gekås och köpa semster kläder med farmor och farfar, dom skulle dit dom med så vi snålåker med dom:)
29Juli - Chappen hela helgen
5Augusti - Kräftskiva i Grimeton hos Alicia
8Augusti - 3år ihop och de ska vi fira lite ialla fall
11Augusti - Kreta
:) Så när vi kommer hem blir de 2 nya tatueringar och inskolning på dagis.

Så ja de finns mycket att se framemot:D

Måndag 11/7 har inte tid med detta

NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!

Jag vill inte bli sjuk! Inte förkyld. Fan! Nyser, ont i halsen och snart kommer väl snörvel med. Inte tid med detta nu jue. Vill ju vara frisk på lördag så jag kan ha lika kul som alla andra. Och inte vill jag vara sjuk om jag ska mysa bebis heller.. Satan försvin!

Idag ska jag ialla fall tvätta och städa bilen. Den belv ganska skitig när det hade regnat och vi har ju grusväg och det blir rätt lerigt när de regnar.. Så ja ni kan la föreställa er hur den ser ut bak. Och städa inuti bilen behövs det med. Dessutom ska Roxannas farmor och farfar ha våra bil i helgen då de ska ha Roxanna hela helgen. Dem ville ha henne redan på Fredag så då sa vi att om dom ville så får dom ta henne. Så vi ska ha deras bil. Och vem ska köra?? Jo jag. Jag ska ha det nyktert på bröllopet. Annars kommer vi inte hem.

Hmm vad ska vi äta till lunch idag då? Får fundera

Hata är dock ett starkt ord...

Ni som läst mitt lösenords skyddade inlägg kankse förstår att jag inte har det lätt med mig själv och folk runt om kring mig. Men jag hoppas snart att det löser sig.

Men idag har jag av någon anledning kännt extra mycket hat mot vissa personer, även personer som jag älskar av hela mitt hjärta. Det är inte lätt att vara ödmjuk eller hur är det låten går?
Men samtidigt finns de människor som har funnits i mitt eller Daniels liv innan som jag inte riktigt förstår mig på. Dom vill träffas och reda ut deras/våra Problem eller vill försöka igen, se om det ska hålla m.m..
Och detta gör det inte lättare för mig att inte hata. Visst tar det en jävla massa energi att hata men vissa går det bara inte att gilla, eller tycka synd om..

Ja va ska man säga, ja förstår mig inte på dessa människor.
Inga namn eller personligheter nämnda, men fan va trött jag blir...

Lösenordsskyddat inlägg

Dove intensive repair

För någon vecka sen fick jag ett formulär från Buzzador och där fick jag fylla i masso olika svar ang mitt hår och schampoo och sånt. Då var det en kampanj om det nya Intense Repair Express Intensivbalsam från Dove. Dock kom jag inte med:( MEN! Jag köpte det privat och efter all färgning jag utsatt mitt hår för så var de så slitet att de gick knappt att borsta... Men efter att ha användt detta 2 gånger så börjar mitt hår får tillbaka sin ursprungliga form och sånt..
Och jag kan varmt rekomendera detta till ALLA!

Är ialla fall skit nöjd..

                           

Lördag 9/7 Strandad......

........ Det är så man känner sig när man inte har en bil. Daniel arbetar på sitt gamla jobb idag, och då måste han ju ha bilen för att komma dit. Så jag sitter hemma och jag som får knäpp av att veta att jag inte kommer någonstans. Har ju bott här innan utan körtkort och förmågan att ta sig härifrån.
Men nu är det ju något annat när man vet att man kan komma härifrån, för man har ett körkort och kan åka och hälsa på vänner m.m.

Får la passa på att städa upp efter min duktiga dotter som älskar att riva runt, riva sönder papper och släpa ut allt hon inte får. Man bara kollar på det och man blir bokstavligt talat trött av att titta på det.
Jag städade ändå undan lite grann här igår, fick upp nästan allt som låg på golvet. 2 minuter senare ligger det nya grejjer på golvet. När försvinner denna perioden????

Helst nu!

Igår umgicks vi lite med Fia och Frank men det blev en tidig kväll, Daniel var trött och skulle upp tidigt. Fia har jobbat hela veckan och va dödstrött hon med. Och jag var rätt trött jag med, men fastnade ändå framför halva Harry Potter och hemligheternas kammare sen även "Not another teen movie".
Deckade rätt fort kan jag lova. Men han till och med att duscha.

Nej back to my real life! ska försöka få i mig 1 eller 2 koppar kaffe sen ska här städas.... Gör man inget annat än städar???

Nya bloggen

Jaha ja!

Då ska Daniel arbeta på sitt gamla jobb på Lördag. Jag blir bil"fri". Eller rättare sagt utan bil. Mycket tråkigt vill jag lova. Så många tankar snurrar i mitt lilla huvud. Tänk om det händer Roxanna något och jag behöver bilen. Eller det händer honom något och jag måste möta upp honom på sjukhuset eller liknande.

Men inte för att jag tror att det kommer hända någon någonting, men tanken finns där. Oron kommer ändå.

Ialla fall, för dem som vill ha adressen till min nya blogg så är den här --- http://enblommaioknen.blogg.se.
Som sagt har inte påbörjat någonting än på den! Ska sätta mig och en design och såntdär.

Namnet en blomma i Öknen kom jag fram till att eftersom det är inte lätt att vara en blomma i öknen. Lika lätt är det att vara sig själv i vårat samhälle idag. Och även lika svårt är det (för min egen del) att må bra och lika svårt är det att ta sig upp från grunden när man blivit sårad m.m och fått benen undanslagna på sig.

Så är ganska nöjd med namnet!:)

Fixat

Sådär nu har jag fått iordning på "mitt liv igen". Bloggen med andra ord.

Vill bara säga en sak, jag har skapat en annan blogg, dock inte påbörjat den, utan mest bara för att se om jag ska byta eller ej, men med tanke på allt jag har på denna blogg så känns det som att nja, mje. Alltså lite tveksamt. Skulle vilja byta adressen! Vill inte heta onebabyone.. Vet inte ens varför jag tog det för huvudtaget. Var nog såpass nere och ledsen pga att jag fått ta bort den gamla, som innehöll så mycket känslor innan jag blev gravid, och i början och allt det där! FAN!

Hmm, ja men men.. Jag skulle vilja ha med mig alla mina inlägg och allt sånt bara ha ett nytt adress namn!
Jobbigt detta.

Och nu känner jag hur träningsvärken smyger sig på. Lite lätt sådär;) Men nu ska jag gå och lägga mig ialla fall. Är skittrött..

Godnatt alla go människor

Duktig..

Usch så duktig jag känner mig just nu! Roxanna röja jävlar här hemma skit i vad jag sa och bara var allmänt trotsig, så jag tog ett kort och bestämt val.

Haha det låter som att jag mördat henne! :o

Men ialla fall. Jag tog på henne långbyxor, strumpor och tjocktröja plus allt annat och gick ut och satte henne i cykelstolen knäppte fast henne tog på hjälmen och cyklade iväg. Inte en allt förlång runda, men en lagom runda för att jag skulle bli helt totalt genomsvett och kläderna satt klistrade, och nej ingen trevlig söndasrunda i lugnan ro utan en tur med högsta växel och inga tramserier med stanna för onödiga saker som vila. Utan top speed och det känns så bra efteråt. Och nu är hon lugn igen, vi lekte lite på utsidan med men så skulle Kitan ut med och eftersom hon bara ska bort till hundgården och bråka så kopplade jag henne och gick till och hämtade posten sen in igen! Hon måste till björn snart och leka med Sixten.

Så när jag kom in så var den en kall dusch, förvånadsvärt gött var det. Det var bara en avsköljning, den riktiga duschen kommer ikväll.

Men nu ska jag gå och ta ett mellan mål. Är lite små hungrig..

Onsdag 6/7 städ

Då sja jag se vad som är fel med min design. Kollade den via Iphone igår och det var likadant, inte ett piss av designen sågs. Så har sparat ner den och ska kolla på den, eller om jag ska göra om den! Vet inte riktigt. Har inte riktigt den tiden att sitta och göra en helt ny deisgn just nu!

Idag ska vi trots det varma vädret städa och tvätta, har bara tjocktröjor och handukar kvar att tvätta. Såå skönt. Och har nu testat någon ny grejj på Roxannas kläder för att se om järnfläkarna vill försvinna. Och ska testa galltvål någon dag. Köpte det när jag var i affären, har hört att den ska vara bra.¨

Är det någon som har erfarenhet av GALLTVÅL??

Har funderat på tvättnötter med, men vi får se. Mamma använder det och är skitnöjd. Så får väl se vad framtiden bjuder på. Idag fyller min kära gamla vän David år med. Han blir lika förvånad varje år när jag skriver grattis till honom! Haha. Going!
Ja vi har känt varann länge, men bara träffas 1gång:O OMG! Hahaha... Ja tror vi träffades på någon chatt typ 04. Så det är ett tagsen:)

Men nu ska jag trycka i min lite frukost och sen göra dagens grejjer! Trycket men bra efteråt!

Va har hänt med min design???

Va fan har hänt med min design??:O


Måndag 4/7 Skor.. Igen:)

Ojoj nu har jag gjort något som jag verkligen inte brukar göra! Ojoj, Magda vad har du lurat mig med;)
Idag köpte jag 2 par nya skor IGEN! ajajaj! Ett par till mig å ett par till Roxanna som jag tyckte hon kunde ha senare typ när hon börjar dagis!

                  
Dessa till mig. Såg dom där på en hylla och bara föll handlöst för dom! Och så tyckte Magda att dom skulle passa min klänning så nu är allt kirrat! Skor, klänning kuvärtväska(har ja visat bild på den föresten? Om inte säg till så slänger jag in en bild på den! Och samma dag som bröllopet är ska jag bara fixa frisyren hos söta Gabbi!
Så nu har ja inget att oroa mig gör. P.s Deesutom åker dessa skor med till kreta!;)

                   
Och dessa fick Roxanna, bara det att hennes pappa kommer hota med att elda upp dom då han HATAR Hello Kitty, mne hon har nästan inga plagg, eller hon har inga plagg med Helle Kitty så ett par skor skadar inte!:)

Och Natalie skynda iväg till Din sko så kanske de finns kvar några till Bellson!:)

Nej nu ska jag gå och se om de finns varm vatten! Ska färga håret. Blev så jävla arg förut, hade gått till frisören i hop om att dom skulle göra en färgning på mig nej då vill dom inte de! Snacka om att ha förlorat en kund ialla fall! Losers!

Söndag 3/7 badbilder

Taskig uppdatering IGEN! I Know. Men Daniel har haft datorn hela helgen och först nu fick jag den! Efter att ha frågat om ja kunde ta den!

Varmt som fan är det idag igen, kvavt som tuan. Igår vid halv 10 på kvällen var 23.5 grader ute! Helt sanslöst.
Ska snart gå in i duschen och duscha av mig. Ska in till stan imorgon och sätta mig i frisör stolen, och låte dem sköta sitt jobb! Alltså ska jag färga håret så det blir bra! Orkar inte lägga mer tid på hemma behandligar som inte blir bra! Och vill ha en jämn och fin färg när Pernilla gifter sig, och eftersom jag ska beställa hem clips on så vill ja jag gärna ha en jämn färg i håret och 3(?).

Och har tvättat här idag, så det börjar arta sig. Men trots att man tvättar dyker ny smutsig tvätt upp. Gick bar ut till bilen och kolla där låg en påse med smutskläder från häromdagen (Roxannas kläder) jag hade nog tappat den när jag skulle in härromdagen. Eller rättare sagt trillat ur väskan.

När jag ändå sitter här så ska jag slänga ihop ett snabbt collage med badbildern!

                          

Fler bilder kommer, Magda har dom!!:)

Godnatt

Okej, var väldigt ledsen när jag skrev mitt förra inlägg, men när Roxanna bara skriker och skriker och inget hjälper så blir jag helt mållös och funderar allvarligt på vad jag gjort fel och vad jag inte gjort för att det ska bli såhär!

Men nu är hon glad igen och vart sen pappa(hennes) kom hem, fast att han ligger med feber. Men hon leker och skrattar som vanligt igen. En stunds förtvivlan från både henne och mig är naturligt.

Fick åka och handla förut åt min stora sjuklig. Så ska snart gå in med godispåsen till honom just nu ligger han och läser senaste numret av HÄLGE. Jag har tagit mig en kall(tro det eller ej, men det är sant) dusch, det var det könaste jag gjort på länge, men var så klibbig och äcklig av värmen och plus att jag stått framför spisen och lagat mat gjorde inte att svetten rann mindre. Så nu ska jag lägga min skrutta, vet det blev lite sent men det får de bli ibland. Inte varje dag man får vara uppe sent :)

Så godnatt det vänner jag redan har och de vänner jag inte än har mött.

                 

Skrik och förtvivlan eller är det blandat i ett och samma?

Varför är det alltid konstant skrik och förtvivlan jag ser hos min dotter så fort vi sätter vår fot innanför vår dörr?? Detta börjar ta på mig psykiskt och det finns INGENTING jag kan göra. Jag lider för att jag inte kan göra nått för att min dotter ska trivas! Kan jag har smittat av mig på henne? iså fall kommer jag få dåligt samvete! Och må skitdåligt för de! Det är ju inte de som är meningen!
Men jag kan inte rå för att jag inte trivs:(
Men det är inte meningen att det ska smitta av sig på mitt älskade lilla hjärta!

Varför finns det ingen som förstår vad jag känner??

Fredag 1/7 rubrik??

2 veckor kvar till Pernillas bröllop.
Och nästan 6 veckor kvar till Kreta.
Och just nu känns de som att min elaka bränna aldrig kommer försvinna, det gör ont bara man nuddar de.. Räcker kläderna ligger på så gör de ont:( Brukar aldrig bli såhär bränd:(

Idag ska jag fortsätta tvätta, skittråkigt men nästan all tvätt är borta! Om det inte börjar regna så ska jag ta en cykeltur med. Men höja sadeln först. För fan va ont man får i baken om den inte är hög nog, tycker jag ialla fall!

Om man skulle få i sig lite frukost kanske, ska nog gå ut och hämta mjölk med för en gångs skull. Men det verkar som att jag ska byta en äckelblöja först! Hmm, gillar inte dom blöjerna för fem öre. Var bättre när hon var nyfödd, då spyr man inte av lukten ialla fall!

Och bilderna ja, de vart ju de med, men dom kommer snart!

.

RSS 2.0