Graviditeten med Roxannna Doroteha i bilder.. Alla bilder samlade i ett och samma inlägg












Tänker tillbaka på tiden som var då...<3

Tänker tillbaka såhär i efterhand på graviditeten. Och visst det var inte lätt, första delen var man superdupertrött, mådde illa, sprang på toa hela tiden. Var bara tvungen att ha just den godisen, glassen eller liknande. Andra delen drabbades jag av foglossning som hette duga, och till på köpet höll i sig hela graviditeten. Försvann ett par veckor, ca mellan v, 35 och 37.. Inte lång tid, men tillräckligt lång för att ja skulle njuta av att inte känna ett skit av den. Men då vecka 35 drabbas jag av förvärkar. Jajjamensan här har vi inte haft en lugn stund.
Smärta är vad jag kan beskriva det med.

Men samtidigt så i det stora hela så älskade jag att vara gravid. Att få känna det lilla livet röra på sig dag som natt. Eller när man känner första sparken. Ultraljudet, när man ser de lilla livet sprattla omkring där inne och det lilla pickande hjärtat. Ja, heeelt underbart. En magisk känsla är vad det var.. Och jag saknar min stora underbara mage nått så otroligt, men det mest otroliga var barnet i den stora magen som jag nu har här hos mig.

Visst att man kan få både de ena och det andra under en graviditet så som illamående, foglossning, förvärkar, bristningar och allt det där andra. Ja, det är det värt, så in i helvete (ursäkta mitt språk). Jag kan idag se på mina bristningar som ännu inte bleknat (som jag kommer få ha kvar alltid) och kan inte säga att ja tycker om dom, men det är ett litet pris jag har betalat och gjorde mer än gärna för det underbara som jag kallar min dotter.

Eller allt det där man inte visste om EFTER förlossningen; att det sved när man kissa, att livmodern drar ihop sig mer och mer för varje gång man ammar och att det gör ont när den drar ihop sig, att man har skitsvårt att hålla tät, och alla de där knipövningarna som man gör utan att veta om man gör rätt, eller det lösa skinnet på magen, hur mjölken sippra konstant hela tiden efter att den runnit till. Ja allt är det värt för det mirakel som kommer till världen.

Längtar redan efter en andra graviditet MEN det får dröjja, min kropp är inte redo för en ny graviditet och defenitivt inte jag. Bara den stora upplevelsen som förlossningen, visst det var ren och ljuv smärta, men det var så vacket, nu när man tänker på den så kan jag inte låta bli att fälla en tår, för förlossningen var ajaj men vacker. Och nått jag väldigt gärna gör om. Med glädje. Visst folk får tycka jag är knäpp och dum i huvudet som som vill ha ont och föda barn. Men det är bara en kort stund man har ont jämnfört med vad man får i utbyte som sen finns där hela livet.

Jag mår så bra av att tänka på min dotter, och vad jag gått igenom för att få henne. Och alla ni som tycker att det är hemskt att vara gravida och blir "tjocka" och att det skrämmer er att man får bristningar elle dyligt. Ni missar en lycka och kärlek som ingen kan ta ifrån er. Och det finns ingen som kan rubba kärlen mellan mamma/pappa och barn. Aldrig.

Mamma älskar sin lilla flicka<3



   

 

Fredag 30/7 Bara att leta vidare

Ja, jag var på Gekås i Onsdags. Och jag träffade Ida, kände inte igen henne först kän de mig såå dum där ett tag. Men sist jag såg henne hade hon inte lugg och enbart brunt hår.. Så ja, men hon vinkade och då såg jag att det var hon.. Fick med mig massa av de som skulle köpas de ända jag saknade vad Jeans.. Det va ju flockat runt jeansen så jag ska tillbaka om bara någon vecka eller så. Jag har ju inte så långt så de är ju som att åka in till Varberg, fast bättre. Fick faktiskt köpt en klänning till mig själv till Dopet. Jag som INTE är en klännings person fick med mig en klänning hem.. Vilket under, men de har jag att tacka Carro för. Hon nästan övertalade mig. 

Sen när vi var klara där så åkte vi hem åt en bit och jag längde alla nya kläder i tvättmaskinen. Så nu kan Roxanna använda sina nya pjamasar och kläder.. Just nu sitter hon i mitt knä med sin nya barbapapa-body och barbapapadregglis.. Och de bästa av allt, hon har slockat sittades.. Ser hur sött ut som helst:) 

Vi var på Tindras 6-årskalas i Onsdags med. Hon fick nästan bara Hello Kitty grejjer. De går ju inte att undgå vad hon gillar. :)

Men men, idag så mår jag bättre, men ändå inte bra. Jag går och tänker och nu när Dopet närmar sig så finns de fler tankar som snurrar ex "Kommer han eller inte?" För denna gången är de inte mig han sviker, utan Roxanna.. Dåligt iså fall, men har sagt att om han inte kommer på dopet pga av samma jävla anledning han inte kommit på saker som har med mig och göra så vill ja inte ha kontakt. Hans förlust.

Helgen ialla fall ska spenderas i KBA. Ska bli skönt att slippa vara hemma när man inte trivs. Men kommer få lika mycket panik, ångest och tårar när vi ska åka hem. Som de brukar vara när man ska hem. Och vi letar och ltar efter hus att hyra men hittar ingenting. Eller de finns tt här i derome, men de känns som att hyran är lite för hög.

Men de är bara att leta vidare.. Nu ska jag vika tvätt och packa..

// Kim

Gekås imorgon.. :)

Just nu sitter jag och beställer hem alla mycket av mina bilder på vanligt fotopapper. Så smidigt tycker jag. Så detta gör jag på Fujifildirekt.se

Sen så sitter jag och skriver inköpslista inför Gekåsrundan imorogn.. Och på det har jag en MYCKET gnällig dotter i knät. Ingenting jag gör duger för damen. Har försökt med allt. Men hon bara skriker och har inte gjort något annat idag.. Men just nu är hon tyst. Hon ligger på mage i mitt knä, hur det nu kan vara bekvämt.. :O

Tisdag 27/7 Vill hyra hus

Ja, vad ska jag säga? Känns inte mycket bättre idag. Känns nästan en aning värre. Är det verkligen såhär det ska vara? Har ialla fall en karl som förstår mig och vet att de inte funkar längre och att det kommer gå åt helvete för oss. Det sa han själv igår. Men som han brukar säga, man kan inte bara hitta nått annat utan att man ska trivas. För trivsel är en viktig grej när man ska bo någonstans. Ocju just nu gör jag verkligen inte det.

Det är inte meningen att man ska ha ont i magen och få panik när man sitter i bilen påväg hem och mår toppen när man är borta. Alltså, såhär illa var det inte ens när jag mådde dåligt för ett par årsen och flyttade ifrån min pappa och hem till mamma.. 
Och just för tillfället finns det inte en ekonomi att låna pengar för att kunna köpa sig ett eget ställe. Så hyra är det ända alternativet för oss. Och lägenhet är inte ens på listan, för Daniel skulle inte klara av att bo i en lägenhet. Inte heller våran vovve. Hon behöver få bo så hon kan springa lös eller ialla fall få va i en inhägnad trädgård om man nu skulle bo så pass i ett bostadsområde. (Jag menar inte att hon ska få en liten del av trädgården inhägnad för sig själv utan att det ska vara staket runt trädgården.) Men vi skulle jätte gärna vilja hyra ett hus. Sitter och letar och letar efter någon bra hemsida där dom hyr ut hus, men hittar ingenting. Eller jo lite grann men inte mycket. Och då är de alldeles för många rum eller alldeles för dyrt. Men får fortsätta sitta och kika..

Satt och drömde mig bort igår efter ett eget. Och hitta ett jätte fint hus i Grimeton och Sibbarp. Men fan att man inte får ta ett lån.. Men drömma kan man alltid..

Imorgon ska jag till Gekås och få träffa Ida som jag inte träffat på huur länge som helst ca 2 år tror jag. Träffade henne en snabbis inne på Liseberg för ca 2 årsen. Men det är 3 årsen som vi umgicks, eller hon bodde hemma hos mig då.. Men det ska bli såå roligt att få träffa henne igen:) 
Sen på eftermiddagen ska jag och Roxanna till min moster för att min kusin Tindra fyller 6 år.. Stora tjejen. Men har ett litet problem. 

Vad kan man köpa till en 6åring i födelsedagspresent..?? Öhh.. 

Får klura och suga på den karamellen..

// Kim 

Måndag 26/7 guudars så dum jag känner mig

Känner att jag inte ha koll på någonting längre.
Igår kväll tänkte jag "-Ska nog kolla vilken tid jag ska vara hos BM på efterkontrollen i morgon." Så när jag tar fram kortet med tiden på, sån ser jag till min förskräckelse att jag hade min tid i TORSDAGS!!!
Blev riktigt arg på mig själv. Hade blandat ihop tiderna som stod på kortet. Så jag får ringa till Mvc idag och boka en ny tid. Suck alltså.. Men vad ska man göra.. Bara att ringa och förklara läget. Hade dock ett missat samtal från något dolt nr i Torsdags så jag antar att det var min BM som hade ringt. Känner mig så jädrans dum just nu.

// Kim

Bilder

Har man inte underbara vänner eller??:)
Roxanna fick nallen av Alicia och Viktor igår.
Och jag och Daniel fick chokladen för att vi hade bjudit dom på festen.
OCh dels för att vi ska vara rädda om varandra:)




Allmänt i bilder:

 

   

Roxanna 2 månader

Tiden går för fort säger jag bara. Idag är min lilla tjej 2 månader.
Och jag älskar henne mer och mer för varje dag.

Söndag 25/7.... Allt är ett helvete helt enkelt!!

Dåligt med uppdatering. Men det har vart väldigt mycket de sista dagarna. Mycket att göra inför grisfesten.
Men såhär i efterhand så önskar jag att den inte hade blivit av. hade skitkul och skrattade och var glad de första timmarna. Sen spårade allt ur. Jag hade lämnat bort Roxanna till hennes farmor och farfar. Det var lite jobbigt i början när dom åkte iväg fällde många tårar. Men fick tänka att hon har de ju faktiskt bra för de vet jag ju. Sen då efter några timmar efter att festen började blev allt bara jobbigt.

Och jag förstår inte varför saker och ting ska komma fram när folk har duckit. Och nått som gör mig mer irriterad är att våra hundar inte går ihop. Och dom slåss såfort dom kommer ihop, vare sig de är av misstag eller man försöker igen. Och visst ska dom få pengar för vetrinärkostnaderna men då om dom vill ha de ska dom ju säga de med. Man kan faktiskt inte räkna ut allting. Visst har man tänkt på de men dom ska få sina pengar!! Så det blev massa tjafs och sånt ang det och lite till igår. Det sluta med att jag grät i nästan 2 timmar och orkade inte fortsätta vara blavd folket så jag gick in och lade mig. Det var precis som dom trampade på mig och sprakade på mig.

Nej nu känner jag att jag mår skitdåligt och nu har jag sagt ifrån till hyresvärden att jag mår så dåligt av allt att jag inte vill bo kvar här. Inte för att jag inte gillar honom som person utan för att allt är kaos. Jag känner att jag mår psykisktdåligt och det smittar av sig på min lilla tjej och de är inte så det ska va. För det känns bäst om vi flyttar här ifrån nu. Sen vet jag att Daniel väntar på ett ställe, men jag kan inte vänta längre så jag ska eventuellt ta med mig lillan och bo någonannastans, för det tar kål på mig att inte kunna vara den ajg brukar. Allt är bara upp och ner just nu. Man lyckas ta sig ur en psykiskt "sjukdom" och bara 11 månader senare så börjar nästa. Det är skit jobbigt och jag klarar de inte helt enkelt.

// Kim

Sjätte BVC besöket

Roxanna 57 dagar gammal, 8 veckor och 2 dag.
Roxanna väger: 6270g  
Roxanna är: 58cm
Huvudomfång: 39cm

Roxanna blir 2 månader på Söndag, den 25Juli.

Hon kan:
*Rulla från mage till rygg.
*Le, och ler mot alla som pratat med henne en stund.
*Ta tag i nappen när hon har den i munnen och "kasta" iväg den.
*Har fattat att när man ligger i babysittern så om man sparkar med benen gungar det.
 Hon är duktig min lilla tjej. Hon är så med och vill helst sitta upp och de räcker att man pratar lite grann med henne så blir hon världens gladaste lilla tös.. Mammas lilla hjärta.. 

Tisdag 20/7 Roxanna 8 Veckor

Roxanna är idag 8 veckor gammal. Känns som det var igår vi låg på fölossningen och kämpade med värkarna.

Igår var inte Roxanna sig själv, skrek värre än värst, var aldrig nöjd, ville inte äta ordentligt och dregglade massor fick byta body på henne ett par gånger. Så tillslut så tog jag tempen på henne då hade hon 38.1 i feber, stackars mammas lilla tjej. Hon ville bara ha flaskan med kallt vatten i munnen utan att dricka. Men ibland drack hon lite grann. Det måste klia och göra ont i hennes mun. Antar att det är tänderna som ska komma. Läste på tandsprickning igår och de kan börja visa tecken på tandsprickning redan 1-2 månader innan.
Roxanna har inte sovit så bra i natt heller, det är nog tack vare febern så vi har vart mer eller mindre vakna jag och Roxanna fram till 2. Sen somnade hon och sov fram till halv 5 då Daniels dumma klocka ringde. Men då fick hon ligga brevid mig och fick bröstet och somnade om efter ca 10 min.
Sen vaknade hon 8 och ville ha mat. Men vi både somnade efter halva flaskan så sov vi till halv 12. Underbart kan jag lova. Och nu sover lillskruttan igen. Hon ligger på amningskudden jag har i knät. Hon ville bara somna när hon ligger nära nära när hon inte riktigt är som hon ska.

Imorgon är det BVC. Ska bli kul och se hur mycket hon växt och gått upp på 2 veckor. Och på fredag är det Åsakalaset så det ska bli skoj och få träffa alla gamla vänner. Och lördag är det dax för årets Grisfest. Så jag har de där lilla dilemmat om jag ska låta någon passa Roxanna eller inte. Jag får ångest när jag tänker på att lämna bort henne till någon annan än Daniel.
Min mamma har erbjudit sig och sa att jag kunde ju hålla mig nykter om jag skulle ångra mig och vill ha hem henne. (Inte för att jag har planerat att dricka) Men jag vet inte. Känns lite jobbigt att inte ha henne hos mig. Hon blir ju 2 månader på Söndag.

Just nu sitter jag och jagar klänning till Dopet som är den 15Augusti.. Men hittar inget. Har hittat lite snygga tunikor som jag kan tänka mig har ju en klänning jag skulle kunna ha, dock tror jag att jag har för stora bröst för den klänningen just nu.. Får ta mig en dag och prova den om jág inte hittar något vettigt och snyggt på Gekås den 28 Juli.

Den 26Juli är det dax för återbesöket hos BM Kikki. Ser fram emot att få träffa henne och visa den lilla krabat som hon följt graviditeten för.. Hon jobbar 4 veckor i Falkenberg så just när jag ska träffa henne så är hon där så jag ska passa på att häsla på körskolan i samma veva, det ligger bara 2 minuter ifrån MVC i Falkenberg. Så får gå upp och kika om de är där eller om dom har semester skulle kunna ringa men känns dumt att behöva förklara vem man är. Nej nu är det dax att pumpa känner jag.. Det spänner som f*n...

// Kim

Lördag 17/7 Wheels and Wings helg.. Det är Varbergs helg nu!!

Ska alldeles strax göra mig iordning för att åka in till stan och kika på crousingen.. Ska bli skoj, dock ser jag inte fram emot att få promenixa, har så ont i kroppen idag från gårdagens tur ner på stan. Fötterna är ömma, ryggen hänger inte med och problem med bäcknet från de trevliga foglosningarna. Känner att jag vill sitta på min stora bak och bara njuta av att få umgås med min familj.

                             

Imorse vaknade jag av åskan, klockna 7 (ca) slog den ner i närheten av huset, det måste vart så med tanke på att de smällde istället för att mullra. Det var rätt otäckt. Sen så skulle jag somna om, men lilla jag som är så hemsk rädd för åskan kunde inte somna om se de va att ligga och trycka under täcket tills Roxanna vaknade vid 8 och skulle ha mat. Så låg hon så sött brevid mig och snuttade i sig mat. Det är så himla mysigt att få amma, det är verkligen något som man borde avundas. Det hade jag gjort ialla fall. De stunderna som man ammar är just min och Roxannas stund. Våran speciella stund som jag kommer att sakna.
För det är så att jag kommer att ev sluta amma. För jag märker på Roxanna att vissa gånger så är det något hon inte är nöjd med. Och då fäktar och slår hon med armarna och skriker värre än värst. Så ska prova lite saker innan jag bestämmer mig helt och hållet. Så ska vi se om de vill bli bättre eller om de förblir krångel. Det är inte så att jag vill sluta amma för att för mig så är det viktigt för mig som person att få amma mitt barn. Det är ju ändå det naturligaste i världen. Och även mysigt. Känner att jag mår lite dåligt över att jag inte kan amma Roxanna för det vill jag verkligen.

Nej nu får jag ta mig i kragen och göra mig iordning och sen göra Roxanna klar.

// Kim

Hjälp

Jag vill ha eran hjälp.
Jag och Daniel at ideè torka ang dop låt.
Vill ha eran hjälp nu ge mig tips på fina låtar som vi kan ha på dopet.

Torsdag 15/7 en härlig dag med Magda och Teo

Dagen idag har spederats hos Magda och Teo.
Det har vart mycket skratt och mycket prat. Och jag känner att jag fick prata med någon som inte ska överglänsa mig. För de finns vissa saker som är lite jobbiga just nu och då kände jag att de va skönt att prata om de med någon som förstår och inte sitter och säger till mig att men gör så och så, de måste du. Utan bara sitter och lyssnar och på ett plan förstår.

Ungarna har mest legat och sovit eller bara slängt en snabb blick på varann och ätit en slurk för att fortsätta sova. Men det märks att dom utvecklas som bara den, både Teo och Roxanna har vänt på sig från mage till rygg och ligger och puttar med benen för att komma framåt, humör har dom lite av samma när dom blir arg när de inte går som dom vill. Så roligt att se.

Imorgon så ska jag ta mig in till stan en snabbis för att att köpa mig ett linne och in och kika på ÖB, finns alltid en massa bra saker där, är alltid nått som följer med hem.

Och då har jag försökt få tag i kyrkan men dom har telefon tid först imorgon trots att de står Onsdag-Fredag klockan 10.00 - 12.00.. Är det bara jag som tolkar det som att det går att ringa Onsdag, Torsdag OCH Fredag då?? Nej när jag idag ringde och skulle boka dag för dop så är det inte telefontid utan först imorgon.. Japp, så tur att lillskruttan sov när jag ringde och hade lagt på för att svära..

I helgen är det Wheels and Wings. Och vi ska väl in någon av dagarna, men vet inte vilken, på Daniel låter det mest som att han har planerat att åka dit på lördag. Men jag är lite tveksam till om jag ska med. För att stället alla hans kompisar hänger på ligger snett bakom buss- och tågstaionen och vi måste parkera i lassabacka (heter de så??) Men då är problemet att jag har fortfarande kvar problem från foglossningen och får väldigt fort ont i höfter och bäcken. Oftast har jag trotsat smärtan och fortsatt att gå, men fick tillsägelse av farmor att de är de värsta jag kan göra, och de vet jag ju om. Men vill man komma någonstan så får man i vissa fall gå dit man vill komma.. Men mellan lassabacka och Hamnkiosken som stället heter där alla Daniels kompisar sitter under W&W är de kanske 1-2 kilometer om inte lite längre. Så vi får se hur jag gör, men nu ropar sängen på mig.

// Kim

Onsdag 14/7 överrens

ÄNTLIGEN!! De är vad jag bara vill skrika ut.
Jag och Daniel är äntligen överrens om dopdag, faddrar och gudföräldrar.
Vi har bråkat mycket om just dopdagen och har bara slutat med att vi inte pratar med varann. Men nu har vi kommit överrens. Så ska ringa till kyrkan idag och boka om de finns möjlighet då vi önskar..

Håller på att städa har bara en liten paus med lillan i knät. Ska ta och börja igen..

// Kim

Mammas lilla flicka..

Rensade för en stund sen ut alla strl 50 kläder i Roxannas garderob. Och när jag nästan var klar så hittade jag den pjamasen hon fick på sig på förlossningen där efter att hon mätts och blivit vägd. Och när jag höll i den lilla pjamasen så började jag gråta. Det gjorde så ont att behöva plocka undan hennes första kläder och speciellt denna pjamasen. Det fick mig att nästan önska att hon kunde bli sådär liten som hon var då. Ville bara få gå tillbaka till den tiden då vi precis kommit upp på BB.

Så nu sitter jag och funderar, kommer jag klara av att hon blir stor? Hur kommer jag att hantera det när hon blir gammal nog att göra saker på egen hand eller den dagen som hon kommer hem och säger att hon har sin första pojkvänn. Det är ingen lång tid som hon är såhär liten och den går alldeles för fort och jag vill att tiden ska stanna eller vridas tillbaka så jag får leva om samma dag som hon föddes och sen fram till idag. Min älskade lilla flicka. Hur gammal hon än är eller hur stor hon än kommer bli, så kommer hon alltid vara mammas lilla flicka. 

Måndag 12/7 Varmt som skamm...

Varför är det så jädrans varmt, jag smäller snart av. Det går inte att ha kläder på sig i denna värmen. Vilken tur att jag är hemma så jag bara kan gå runt i bh och trosor dessa dagar. Eller ligga underfläkten och se film och mysa med min lilla tjej. Men om jag skulle ligga där hela dagarna så skulle ingenting bli gjort här hemma och nu måste det göras. För på Onsdag får jag kärt besök av en gammal klasskompis som jag gick 7-9 med. Super skoj att hon flyttat hit till Varberg och lämnat gbg precis som jag;)
Så jag har tvättat ett par maskiner idag och har många kvar, har även försökt mig på att diska, fick diskat hälften sen gav jag upp det var för varmt, för på dagen står solen rakt in i vårat kök så det blir lite jobbigt mitt på dagen och för att kunna diska utan att bli helt kokt så får man diska på natten skoj skoj, nej inte alls.

Imorgon ska jag och Roxanna åka till min farmor och farfar, jag ska hämta lite grejjer till grisfesten som vi ska ha här den 24Juli, alltså nästa helg. Och så ska jag passa på att tvätta vit och ljus tvätt, för vi har ju egen brunn gär och många av mina vita och ljusa kläder har redan blivit förstörda och vill inte ha dom eller några andra vita plagg mer förstörda så tvättar dom hos farmor i morgon. Så vi åker efter det att vi vaknat och Roxanna har fått i sig sitt morgon mål så hon är go och glad. Hon har lite trånga tårkanaler med så det ska tvättas ögon och masseras lite lätt.

I två dagar nu har Roxanna vaknat senare än vanligt på morgonen för att äta, förut har hon alltid vaknat mellan 4 och 6 för att äta lite och sen sova till 9 någon gång. Men nu i förrgår vakna hon halv 8 och skulle ha mat, och idag vaknade hon halv 7. Men jag tackar inte nej till nån timme extra att få sova. Det är välbehövligt vill jag lova. Igår var jag så slut att jag bara skällde och röt åt Daniel. Jag var så trött på att han hjälpte Börn med huset och inte hjälpte mig så jag lät han inte ta hand om Roxanna där frammåt kvällen. Vet, väldigt barnsligt gjort av mig men jag kände bara att  "nej, vrf ska du göra det när allt annat är så jätte viktigt". Men så är det ju inte, bara jag som var så otroligt trött i kroppen och i huvudet. Sa till han en gång att snälla ta henne 2 sekunder men under just den stunden var jag så arg och trött så jag uppfattade inte vad han sa och sa bara till han att skit i det då för fan. Och efteråt visste jag inte varför han inte ville hålla i henne. Men nu vet jag ju eftersom han fick snällt förklara för lilla mig som hade lugnat ner sig efter en stund.

Han hade ju spikat och tagit loss takpannor och all möjlig skit gömmer ju sig där uppe på taket och sen allt sågspån och sånt som blev när han sågade, så därför ville han inte hålla i henne förren han hade fått duscha och fått av sig skiten. Så jag förstår att han inte ville hålla henne då.

Nej nu ska jag ta och leta mera ljustvätt och lägga ner i påsen som ska med till farmor..

// Kim

Roxanna vänder sig... 12/7 6 veckor och 6 dagar

Nu känner jag att det händer saker alldeles för fort. Idag så har jag lite städ och tvätt dag och har lagt Roxanna på golvet så hon kan kika på vad jag gör. Så stod jag ohc drog av lapparna på hennes nya kläder och stod med ryggen åt henne i ca 30sek. Så hör ja att hon börjar låta lite grann så slängde bara ett öga mot hennes håll och ser att hon ligger på rygg.. Blev så chockad och fattade inte att hon v'änt sig å egen hand. Så jag börjarde fundera på om jag la henne på rygg eller mage..
Men insåg att det var hon själv som vänt om från mage till rygg.. :) Min stora flicka..

Söndag 11/7 babygym

Vi är i Kungsbacka hela helgen. Åker hem idag. Igår var jag och hämtade ett babygym som jag hittade på blocket. Det kostar ca 700kr på BR. Men hon sålde det för 100 kr. Det ända som var skadat på det var att de va tvättludd som det lätt blir på saker när man tvättar det. Och att på ena bågen så var det skavt längstner. Men det hindrade inte mig. För det var finnt i övrigt och jag gillade det och har letat efter ett såt här till Roxanna. Men kände att jag inte riktigt hade råd med ett helt nytt så min plånbok älsakde detta priset för babygymmet.

                      
Här är en liten bild då Roxanna premiär inligger babygymmet. Mycket nöjd måste jag säga.
Efter att vi hämtat detta så åkte vi till Nene, farfars syster och hälsade på. Farmor och farfar var på plats. HAr inte träffat dom på ca 4 veckor. Dom har vart på semster i Marsliden, Norrland. Så dom var glada att träffa oss.

Före och Efter

Före förlossning:
 
1vecka innan         2dagar innan 
Roxanna föddes     Roxanna föddes
BF+6 V40+5          BF+12 V41+4


Efter förlossning:

6Veckor och 3 dagar
efter förlossningen.

Jag kanske inte gillar min kropp. Men jag kan ed stolthet säga att det är ett pris jag gärna har och betalar för det vackra barn jag fått. Men jag kämpar med att få bort de som är kvar. Men 13-14 kilo lättare är jag varav 4 kilo var graviditetskilon.

Femte BVC besöket

Roxanna 44 dagar gammal 6 veckor och 2 dagar.
Roxanna väger: 5720g  
Roxanna är: 56,5cm
Huvudomfång: 38cm

Hon växer så de knakar. De ger mig ro i kroppen och jag vet att hon får tillräckligt med mat.

Onsdag 7/7 ingen rubrik??...

Passar på att skriva ett par rader nu när Roxanna sover. Men bara för att jag börjar knappa här så vaknar hon säkert innan jag är klart. Ska snart försöka se om hon vill ha lite mat hon har inte ätit sen 10 halv 11. Sen ska jag ta mig till affären. För jag missade vissa saker när jag var och stor handlade. Så typiskt att glömma de som man vanliga brukar ha hemma.

Tänkte bjuda på lite bilder. Inte så många dock. Har många bilder på telefonen som jag ska föra över ska bara hitta sladden i vanlig ordning.

 
Myser                           Stark i nacken 

 
Sover gott                    Älskar sin mamma

 
Fanny älskar Rox          Fanny hjälper mormor att mata Roxanna

Nej nu vakna lillan, dax för amningsstund:)..

// Kim

Barnvagnsskylt

Jo just de ja, fick Roxannas skylt i Onsdags. Och nu sitter den på vangen.. Och såhär ser den ut:)

Dop förberedelser

Sitter och ska boka datum för Roxannas dop. Men har ingen aning om vart jag ska ringa och skit. Vi har bestämt att hon ska döpas i samma kyrka som Daniel och ha min dop klänning.
Så det blir Värö Kyrka.

Måndag 5/7 back on track

Vet att det har varit dålig uppdatering, men har inte vart hemma som ni vet och har inte haft möjlighet att sitta vid en dator. Vi hade det bra, men för varmt upp i Uddevalla, eller ialla fall för varmt för Roxanna. Hon hade jätte svårt att somn aom kvällarna och somnade inte först fram emot halv 12 eller senare. Stackars barn. Gick in och duschade av henne med ljummet vatten och hon blev lite lugnare men så när hon äntligen somnade så var det något som störde henne så hon vaknade. Men nu är vi hemma igen och det känns jätte bra att sova i sin egen säng bevid de man älskar mest.

Igår var jag och köpte mig en ny telefon. Men fick bli en på 3 då vi pratat om detta rätt ofta att det kanske är smartare att skaffa ett abonnemang så det blev en 3 telefon med nytt nr och så. Så just nu sitter jag och försöker lära mig den och mitt nya nr. Den jag ville haft från början fanns inte inne, så jag fick välja en annan.
En Sony Ericsson Xperia X10.
                               
Idag ska jag åka och handla. Vet inte om jag ska ta hajen stormarknad eller om jag ska handla här hemma. Tror det blir hajen. Känner att det är rätt mycket ändå som ska handlas så får jag prova bärselen för första gången med. Har bara provat att ta på mig den med Roxanna sittandes i den. Men inget mer, inte användt den på de sättet. Ska bara få lillan att sova först. Så åker vi sen. Så hon är pigg och glad.
Under tiden ska jag försöka städa och sortera tvätten..

// Kim

Solen skiner här i Uddevalla. Det är varmt...

dsc00812 (MMS)

Solen skiner här i Uddevalla. Det är varmt och skönt precis som det slå vara. Roxanna ligger och sover så skönt i vagnen under sitt parrasoll. Blir nästan lite avis.

Är nu uppe i Uddevalla. Ligger i sängen oc...

dsc00764 (MMS)

Är nu uppe i Uddevalla. Ligger i sängen och kan inte sova. Varför är det alltid på detta viset när Daniel inte är med? De är lite jobbigt. Men en liten del av honom är alltid med. I mitt hjärta och brevid mig i sängen. Våran Roxanna. Eftersom jag inte kan sova så far tankarna i huvudet på mig. Kan inte fatta att jag blivit mamma. Men de går upp för mig mer och mer varje dag och jag intog min roll redan när hon låg på mitt bröst, blodig kladdig, liten och underbar. Och att bli mamma var och är det bästa som hänt mig i hela mitt liv. Det har verkligen gett mitt liv en nystart och en anledning att kämpa för saker och ting. Sen finns ju Daniel med. Och även han har gett mig saker. Han gav mig hopp om en ljus framtid och kärlek som ingen annan kunnat eller vågat ge. Jag älskar min lilla Men underbara familj. Mer än något annat och jag skulle offra mitt liv i utbyte mot att dom har de bra. Men ingen kan ta den i från mig. De är nått som är säkert.

.

RSS 2.0