Tisdag 31/5 fortsätta??

Idag håller jag på att tvätta. Och eftersom det vart 28+ här idag så hängde jag ut tvätten men kan itne påstå att de går fort för den att torka.. Har hänt upp en andra tvätt och bara hälften som hängde på tvättställningen är tvätt från förra maskinen som jag slängde in kl 10 i morse å hängde ut vid 12.. Innan har de gått på 1 timme att tvätten torkat!

Jaja, jag fåt tvättat ialla fall. Skulle behövt städa med men känner att ja inte orkar.. Det tar vi en annan dag!

Ja vet inte vad jag ska skriva. Börjar tycka det är tråkigt att blogga! Vet aldrig vad jag ska skriva längre..:(

Babysaker bortplockat...

Nu har jag plockat undan alla bebisgrejjer. Eller nästan! Bara leksaker kvar som kasnke inte Roxanna leker med. Men de orkar jag inte sortera just nu.
Så ammningskudde, gåstol, babyskydd, och liggdelen till vagnen är bortplockade och ligger i säkert förvar. Lite ångest har jag, vill inte ritkigt erkänna att min lilla flicka börjar bli stor.
Och nu ska jag gå och tvätta. Fy fan va tråkigt rent ut sagt.

Månad 30/5 mycket att tänka på

Måste erkänna att det har varit jätte dålig uppdatering förra veckan men hade tankarna på annat håll.
Det planerades barnkalas, eller inte rikitgt men 1års kalas! :)
Och så fyllde Roxanna år och sånt så ägnade nästan hela tiden till henne!

Ialla fall, i Fredags var vi hos Frank och Fia och åt och hade allmänt trevligt. Och Frank hade några vänner där, om ja inte minns fel så hette dom Tony och Charlie som Roxanna flörta lite med. Men mest flörta hon med sin favorit Frank, och på andra plats kom Charlie! Haha det ska (inte) börjas i tid.

Lördagen gick åt att baka tårtor. Och jag blev klar runt 10-11 på kvällen. Och ställer in dom i kylen så dom ska gotta till sig till dagen därpå!(söndag) Ja, då undrar ni om dom var goda?
Det vet jag inte för jag lämnade köket för 2 MINUTER! och kommer tillbaka och ser kylen står lite öppen och kollar in så inte nått står i vägen för att den ska stängas, då ser jag att hunden har ätit på tårtorna! Alltså har det legat något i vägen när jag stängt och den har gått upp igen och hunden har gått dit och ätit på dom! Gissa om jag var arg. Hunden fick inte ligga i sängen helst ute hade jag velat men Daniel satte stopp.

Så igår (söndag) var det bara att köra till affären så fort man vakna och köpa färdiga bottnar chockladmousse och marsankräm. Tur var väl att jag inte hunnit lägga på sugarpasten och dekorera tårtorna! Då hade jag börjat gråta hota med att döda hunden!

Jaja, klockan blev 3 och kalaset startade. Och de där reservtårtorna var goda ialla fall. Och roxanna fock många fina paket. Kort kommer senare! När vi fått iordning på Roxannas run just nu ser de ut som ett bombnedslag.

Kram

mitt nya skal..:)

Detta fina Iphone4 skal är nu mitt!:) Japansk tatto heter den..Jag valde mellan den och coca-cola "burks" motiv och ett som liknade ett kassetband..:) ska visa bild på båda!!


Detta fina är mitt!:)

 
Dessa valde jag mellan förutom de första.

Sen är jag liiiite sugen på detta skalet med, enbart för att Daniel HATAR Hello Kitty. Eller som han säger. Hej Katt Jävel


Med i tidningen!

Fatta va irriterande!

Förra veckan var min skatt med i Varbergsposten. Men vi fick INTE tidningen förra veckan! Fasen va surt alltås.

MEN, hitta henne på hemsian så jag printade av och ska klippa in här!:)



Och i respekt till övriga i tidningen så har jag censurerat dem!:thumbup:

1åringen!

Tänk!

Idag fyller min lilla tjej 1år! Hörni 1år!
För ett årsen vid denna tiden hade vi vart inne på förlossningen i ca 2 timmar och låg med ctg på. :)
Och 19.28 ikväll är hon (egentligen) 1 helt år! :)

                         

HJÄLP MIG! Snälla!

En liten bloggpaus har jag haft och de va välbehövt.

Men ialla fall, nu sitter jag och spånar efter några goa grejjer att ha i tårtan! 

Jag har några förslag! Och jag skulle behöva ER hjälp att välja. Det ska vara 2 olika lager med fyllning - säger man så??:O:)

*Hallonmousse
*Alhgrensbilarfluff
*Dumlefluff
*Tobleronefluff
*chokladfluff
*Marsanssås med krossad annans
*After eightfluff
*päronmousse
*Vit cokladmousse

Hjälp mig välja kombination! Det ska funka ihop med varandra!

Det ska vara gott ihop!:)

Mot Bua

Nu ska vi snart åka till Magda och Teo och umgås! Ska bara klä på min lilla skrutt och bära ner en del tvätt till tvättmaskinen! Så skriver till kvällen!

Torsdag 19/5 saknar.. va fan ge mig hjälp!

Guuud vad jag saknar min mage! :( min stora runda mage som rörde på sig hela tiden.

                          

Idag har jag städat och bakat, ska fortsätta städa imon, då Roxanna inte alls vart nöjd idag! IGEN! Men så fort vi stiger innanför dörren här så brakar helvetet lös. Hon blir en mardröm. Det är gap, skrik trots allt på en och samma gång, hon är en ängel när vi är borta. Aldrig gap skrik eller trots. Hon är den glada lilla tjej som hon alltid vart!:( Men så fort vi är hemma så ja, de blir ett helvete.

Jag orkar snart inte mer. Daniel hjälper mig knappt med henne. Man måste fräsa åt honom eller bli arg på honom för att han ska ta henne. Och hon bara skriker hysteriskt när han ska lägga henne och så fort hon ser mitt ansikte blir hon tyst och lägger sig ner och jag får natta henne IGEN!

Nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och gå och lägga mig, för nu får jag inte ha datorn ifred. JA! Roxanna är vaken just för att jag orkar inte bråka med varken Roxanna eller Daniel om allt!

Kram

Buzzador - Jogolino

Jag är en Buzzador och med det innebär det att jag får erbjudenden och får chansen att buzza olika producter och saker. Och nu har jag fått chansen att Buzza Jogolino Perska och banan. 
Så igår var jag och hämtade ut mitt Paket som innehöll 8x4 Jogolino.

                                        

Och Roxanna älskade den. Så nu ska vi buzza och dela ut till höger och vänster!

Vill DU också bli en buzzador precis som jag? Skicka då en kommentar och meddela mig och GLÖM då inte att lämna din mail så ja kan skicka en förfrågan till dig!!

21 maj är eran sista dag!


21Maj är våran sistan levadsdag! Så va ska ni göra den sista tiden ni har kvar här på jorden!
Ja titta och tyck!



Kommer världen gå under??

Hjälp sökes!

PROBLEEEEEEEM!! OJA!

Jag vet inte vad jag ska köpa till Roxanna i födelsedags present! Gaaaah!!

HJÄLP tack!

Onsdag 18/5 Usch va hemst.. :(

Asså lite upprörd..

Jag kan inte fatta hur man kan välja att hoppa framför ett tåg. Samtidigt som man tycker så grymt synd om människan som mår så dåligt eller likande att dom hoppar så är man ändå så jävla förbannad för att de inte vill se att de finns människor som bryr sig om en.

När jag och Camilla var på väg hem från Kungsbacka så åkte vi förbi stationen där vi såg massor med blinkande ljus och avspärrningar. Där stod, 2 polis bilar om inte 3, och 2 (synliga) ambulanser och 1 brandbil och nästan hela stationen var avspärrad. Och min syster brukar ha koll på vad som händer i Kba så rignde henne och hon visste inte men fick sedan reda på att de vart en kille som hoppat framför ett godståg och var allvarligt skadad. Men som senare avled.

Min lillasyster såg hur dom bar iväg honom på en bår och sen när dom gick tillbaka på spåret och plockade upp delar av honom. Usch får såå ont i magen av att höra eller prata om de. Man får sånna medkänslor samtidigt som man bara vill skälla ut personen som är såå dum att man hoppar!

Nej ont i magen är vad jag har nu och hoppas att ingen i min närhet skulle komma på tanken att hoppa framför ett tåg eller förhuvutaget ta livet av sig.

Nu till annat, så igår så åkte jag till farmor och farfar och sov där för jag skulle vara på Landvetter flygplats klockan 10.30 idag och hämta Camilla som kom från Norge. Och igår kväll kom Catharina(stavar hon de så...???) "Kakka" ner och ville hälsa på oss och träffa min lilla skrutta, hon träffade Roxanna sist när hon var 3 månader! Lilla tjejen.  Mycket trevligt.

Men nu ska jag kika ifrysen om jag hittar något trevligt att ha till middag, vi ska ha bakad potatis ialla fall.

Kram

Månad 16/5 bullbak

Måndag igen och jag har redan gjort en ny framsida till bloggen, bakat vanlijbullar och diskat 2 gånger! Men har mer att göra. Så ska inte sitta här allt för länge. Ska stor städa här idag, så fort jag kollat klart på tv och gjort klart bullarna så ska jag städa. Dom ska svalna sen ska dom penslas och sen rullas i socker. Dom ska vara till Roxannas kalas. Så dom ska in i frysen sen efter!

Ja, så jag ska väl rappa på! :)

Kram

Söndag 15/5 dop

Idag har vi vart på dop för Denise.
Lite tryckt stämningen men det är förstårligt faktikst.

Annars har jag gjort om mitt cv det fanns en del som skulle läggas till och även ändras på. Så det är färdigt och redo att skickas iväg, men måste bara ha någonstans att ha Roxanna om jag skulle får ett jobb.. Vi har inte inskolning förren v36.

Jaja de läser la sig de med.. Men nu ska jag gå och fixa mat!:)

Kram

Ang Roxannas 1-årskalas

Vill bara påminna er alla som fått en inbjudan till Roxannas 1-års kalas att idag är det sista anmälningsdagen. Och om ni anmäler er, så tar vi det (tyvärr) som att ni inte kommer och räknar inte med er bland tallrikar, glas m.m
Så ni kan ringa, sms:a eller skriva på facebook det går utmärkt!

Hoppas ni vill komma!

Barnrelaterad lista!

I brist på annat så kommer här en barnrelaterad lista som jag snott av Anna

1. Pampers eller Libero? Vi andvände Pampers till en början, men gick över till Libero när Roxanna var ca 7 månade. Pampers blöjer är bra när barnen är små och inte rör sig så mycket! Så både Libero och pampers!
2. Rosa eller blått? Varför inte båda? Men får väl välja rosa efter som många säger HAN till Roxanna när hon har en annan färg en rosa.. ARGH!
3. Barnmatsburkar eller hemlagat? Hemlagat, men är vi borta på stan exempel så blir de burkmat.
4. Hello Kitty eller Spindelmannen? Hello Kitty iså fall. helst ingen! Då jag inte vill dra in min dotter på något utan att hon får välja själv. Min kusin är "kitty skada" hennes rum är nästan bara Hello Kitty prylar.
5. H&M eller Lindex? H&M gillar kvaliten på kläderna där! Och lagom med färg på klderna och inte så de lyser om dem!
6. Vatten eller saft? Då Roxanna inte kna dricka detta vattnet som rinner i kranen(egen brunn med fruktansvärt mycket järn, vattnet är inte ens klart!) så får hon de utblandat med en liten lite liten den saft så att järnsmaken inte känns så överdrivet mycket, men då talar vi inga mängder utan kanks en halv tsk saft!
Men när de väl finns rent vatten i kranen (om vi är någon annanstans) så blir de vatten.
7. Rån eller bullar? RÅN! Det gillas väldigt mycket, men hon kan få smaka ibland på en liten liten bit bulle! Självart får hon ingen egen!
8. Borsta barnens tänder eller låta dem borsta själva? Borsta barnets tänder! Hon förliten att borsta själv.
9. Napp eller tumme? Napp. tummen tog vi ur munnen så fort den kom dit. Dels för att det är svårare att sluta med tummen! Nappen får enbart användas när man ska sova! Undatag finns när man är sjuk!
10. Säger man napp eller tutte? NAPP!
11. Amma eller inte amma? Helt klart amma, men hon fick ersättning när vi var ute på stan. Jag hade väldigt svårt att amma ute bland folk. Sen blev de ersättning från 4½månad då hon inte ville ha bröstet mer.
12. Dockor eller leksaksbilar? Spelar ingen roll hon leker med allt.
13. Dagis eller dagmamma? Ville haft dagmamma, men det blev dagis. Passar bäst för mig och Daniel desutom enklast att söka då vi var lite sena ute.
14. Barnvakt eller stanna hemma? Måste vara orättvis och välja barnvakt, man slutar inte leva för att man får barn. Man måste tillåta sig själv att ta hand om sig själv även om det är för 1 timme. Man får absolut inte glömma sina vänner och den man var innan man fick barn.
15. Sommar eller vinter? SOMMAR!! Man slipper krångla på overlallertjocka tröjor och kämpa att få vagnen att rulla i snön! Sommar is tha shit!

Dagens bild

Att man kan ha så kul men en urplockad gosedjurs drake!:) Underbara 2!

13/5 Vart är min lilla bebis???

Någon som vet vart man kan köpa billiga och fina skal/skydd till Iphone??
Vet att dom har på Gekås, men har inte tittat så, kanske finna något där i min stil?:)

Tråkigt väder vi fick idag! Men ändå rätt skönt på ett sätt att det inte är sjukt varmt man. Roxanna och Nikita mår bra om det inte är för varmt heller!
Har städat upp golven idag, ska dammsuga så fort lillhoppan får för sig att sova en stund! Det är inte lätt att dammsuga med 2 som är rädda för dammsugaren! Nikita flyr världen och Roxanna stortjuter, men de börjar gå lättare med Roxanna nu hon har börjat titta på och gå efter, eller så när jag kommer emot henne med dammsugaren så flyttar hon sig.

Nej nu får jag sluta för denna gången! Roxanna är på datorn och pillar fast att hon inte får, och i nästa sekund är hon på soffan och ska klättra upp på den och sen är hon nästan på väggarna och klättrar! Vart tog den stillsamma bebisen vägen som bara låg så snällt i famnen eller i sin babysitter och var nöjd med tillvaron utan att hitta på hyss? :O

                              

                               

Apelsin

OMG! Vad sugen jag blev på apelsin! Bara sådär..:O

Torsdag 12/5 Iphone4 ägare

Ojoj. Idag på morgon en fick jag ett sms av 3 och det stod att 3 ville undvika att jag skulle få vänta länge på min telefon som är inne på reparation och att jag var välkommen till närmaste 3butik och hämta en ny telefon.
Så sagt och gjort, jag tog med mig Magda och Teo och åkte till Kungsbacka och hämtade en ny telefon.
Expediten sa att jag fick välja en telefon som fick kosta MAX 5995:-
Och jag frågade vilka som var runt den prisklassen den första han sa var Iphone4 och han hann inte säga mer förren jag kastar ut mig: EN SÅN VILL JAG HA! Haha han bara skrattade och gick ohc hämtade en Iphone4 till mig.:)
Så nu är även jag en ägare av Iphone.

Så nu har jag fått igång den och iordning på nummer och sånt! Pju! Eftersom det är ett micro simkort i denna telefonen så har jag fått skriva alla kontakter på papper och sen skriva in dom i telefonen! Jag hade pch göra vill jag lova! Men nu är det gjort och jag kan slappna av!

Imorgon ska jag städa här hemma, gjorde det igår, men det syns ju inte:( Roxanna röjer fram och jag plockar bort. Hon är i lådor och allt annat hon nu kommit på att man kan öppna och riva ut allt av innehåll och när man gått ett par timmar om dagen och bara plockat upp så tröttnar man och låter de ligga för att ta det när hon sover!

Ialla fall, så imon ska jag försöka städa upp här och dammsuga och tvätta golven, det hoppade jag sist. Eller bara tvättagolven! Tråkigt är det ialla fall!

ÅÅååh vad jag längtar! Det är mycket positivt som händer i mitt liv just nu, en rejäl vändning har kommit och jag hoppas att den stannar ett tag! Ååååh!!:)

Dagens bild

Onsdag 11/5 saknar det!

Ja som inlägget innan säger så var det 1 årsen jag hade BF med Roxanna sprattlandes inne i magen och inte hade ngåra som helst planer på att kika ut och träffa sina föräldrar. 
Om ni bara visste vad jag saknar att vara gravid! Jag längtar som en tok varje dag tills nästa unge flyttar in i magen. Inte för att vi planerar ett syskon. Men ialla fall längtar gör jag i vilket fall som helst.
Jag vill gärna ha ett barn till helst nu, men det får vänta. 

 Nu ska jag ta och lägga Roxanna hon är jätte trött, sen ska jag dammsuga!:)

Kram

BF idag... för 1år sen!

Idag är det 1år sen jag hade BF!
Och då såg jag ut såhär:





Hade ingen bild från V.40 Men såg la ut såhär, ingens större skillnad!:)

Bilderregn



  



  



  

Foton!

Har fotat lite nu sen igår och har en del kort jag ska visa.
Ska bara sätta mig och lägga dom på datan och sätta min stämpel på så kommer dom upp!

HÅLL UTKIK!!

Tisdag 10/5 tänder

I helgen har det kommit 2 tänder på Roxanna inte undra på den höga febern hon hade i förra veckan!

Och nu är yttligare en påväg så alltså 5 är uppe/nere och 1 till som är på väg igenom. Men inga framtänder däruppe och kommit ner! bara 2 på sidorna och nere är det framtänder och 1 på sidan pluss den på andra sidan som är påväg igenom.

Ialla fall, sitter och väntar på att jag ska bli meddelad om den finns att hämta på 3. Hoppas hoppas det kommer ikväll eller imon kväll. Så ska snart hämta tvätten och slänga in Daniels arbetsbyxor på 85 c°. Sen ska liten nana middag och jag duscha om de fortfarande finns varmvatten! Nepp nu ska jag göra lite nytta:)

Kram

Måndag 9/5 Hemlighet

Jag sitter men en stor hemlighet på hjärtat! Usch vad jobbigt att ine få säga ngot. Det är bara min och Daniels familj som vet eftersom vi har pratat visat och bollat tankar och erfarenheter med dom.
Och jag kommer inte säga nått mer än så.
Men var bara tvungen att skriva att det är hemligt, för det är ännu jobbigare att gå med en hemlighet utan att få säga att man har en hemlighet.. Hmm oj va rörigt det blev, men hoppas ni förstår i vilket fall som helst.


Har lånat farfars systemkamera nu i veckan och ska passa på att fota jätte jätte mycket. Både på mina nära och kära samt mycket ute med! Finns många fina fruktblommor nu som blommar förfullt. Någon som har något bra tips att ge mig på vad jag kan fota mer? Jag har så dålig fantasi!:)
Vill lära mig detta mer och det kan kanske bli något av en hobby kanske..!

Nej nu MAT!

Kram

Men va i...

...... HELVETE!!
Jag skrev ett inlägg igår om min mormor och igår velle det inte publiceras. Men idag hade de publicerats och nu är det borta! VA i hevlvet! :( Grymt jävla ledsen på blogg.se inte första gången!

Lillvor ♥8Maj 1949 †9Maj 2004


7årsen som du lämnade denna orättvisa värld.
Men du har inte ont och lider inte längre.
Men vi tänker på dig dag som natt..
Om man kunde få döda att komma tillbaka hade du vart mitt första val.
Om bara så för en dag!
Du dog 55år och 1dag gammal!

SKRIV UNDER!!

Snälla hjälp denna tjej och skriv under!

LÄS FÖR FAN!!

Fredag 6/5 hemma igen..

Nu har jag uppdaterat Roxannas önkselista.
Och länken till den sidan hittar ni här till höger ovanför besökare.

Nu är jag hemma igen och min vovve blev jätteglad över att se mig. Det värmde i hjärtat när hon kom springades emot mig. Fick med mig massa fina kläder som Fanny vuxit ur och så fick vi 2 par skor. Ett par höst skor och ett par vinterskor. Jätte bra tycker jag

Sen har jag fått köpt lite födelsedagspresenter till skruttis..
Lite kläder och en bok som spelar när man öppnar den eller trycker på knappar, orkar inte ta kort på't så ni får se när hon fyllt år.

Nej nu ska jag lägga min Roxanna skriver lite senare..

Kram

100Pcs BettyCake Dekoration Kit

Detta vann jag på Tradera igår! Bakning och dekoration av tårtor kommer bli mycket roligare!:)



Torsdag 5/5 varför?

Just nu sitter jag hemma hos mamma. Ska vara här i natt. Även om jag inte vill så måste jag vara ifrån Daniel lite. Just nu bråkar vi för allt, och de som hänt de sneaste har bara gjort allt ännu värre mellan oss. Vi bråkar och tycker olika. Visst det gör vi i vanliga fall med men de är värre nu. Det som hänt tycker jag är helt sjukt, man gör inte så. Och han accepterar det, vilket man inte borde.
Lev med det liksom den stilen.
Men jag tänker inte finna mig i det.

Ska hit på Lördag med tänkte jag. Men då tar jag med mig Nikita med för då skulle vi vara ute hos Björn. Så åker vi hem på Söndag. Sen om Daniel tänker följa med det vet jag inte. Har inte pratat med honom än.

Just nu känns det som att det händer aldelles för mycket negativt i mitt liv. Mer än jag orkar med.
Och allt drabbar mitt och Daniels förhållande negativt det med, det känns som att han inte vill fortsätta längre. Men han har inte sagt nått men de märks nästan att det är något. För inte känns de bra ialla fall!

Kram

Dagens bild

Onsdag 4/5 Mycket tankar

Ibland blir man bra irriterad!
Och idag har jag vart extra irriterad. Trodde jag skulle lipa eller explodera när jag skulle till Öppna förskolan idagoch hade satt fast Roxanna i bilstolen och sen går själv och sätter mig bakom ratten och får fan inte igång bilen! Då visar den att det inte finns någon bensin på bilen! Men va fan säger jag, det var ju 6-7liter kvar som räcker till 70 kilometer innan tom tank! Alltså har någon slangat ur min bensin. GRRR! Fan va irriterande det är alltså. Och vi bor ute på landet och hur ofta ser man en bil och tänker - Ja, en bil, den kan det finnas soppa i! 
Och har fått förslaget hål i tanken.. Jo, visst. Men vart är bensinen på backen då? Suck! Inte min dag idag alls!

I övrigt har tankarna på hur jag vill göra flugit runt, de närmaste vet om vad va de handlar om, men hur länge ska man orka. Hur länge ska man behöva tvivla. Hur länge ska man behöva gå och undra!
Gör det bara, säg de orden jag väntar på. Jag VILL!
Ja måste säga att det låter sjukt, men jag väntar på att ni ska säga det! ÅÅH jag vad jag längtar tills den dagen!

Ni är ett fåtal som vet vad jag pratar om, mer tänker jag inte säga! Är bara så less och irriterad!

Livet suger rätt hårt ibland!

Kram

Teo och Roxanna



Teo puttar Roxanna på Puh-bilen innan de va bad dax.

Bilder!

Här kommer lite bilder jag tog den förra veckan!

Börjar med att visa resultatet att försöka fota lite "proffsigare" men min urkassa digitalkamera med 8.0 mp

  



  
Tycker ändå vissa bilder bra! Trots min kassa kamera!

Och så lite spontana bilder, inget märkvärdigt alls!

  

11 månader 1 vecka och 1dag

Idag är Roxanna 11månader 1 vecka och 1dag och har precis lärt sig
klättra upp för soffan på egenhand. Stora tjejen!

Tisdag 3/5 Spiral och mini-piller

Ett par dagars blogg paus är aldrig fel.

Helgen var bra i sin helhet.

Igår var jag hos barnmorskan och tog ut min spiral. Och jag som klagat på att dett gjort ont och att jag har mensvärk och blöder hela tiden. Inte konstigt. Fick se hur den såg ut när hon tog ut den.
Alla vet nog hur en spiral ska se ut. Alltså som ett T och att den ska sitta inne i livmodern. Men min såg ut som ett T och ett J fast bakåtvänt J. Och satt som en propp och låg och skavde mot livmodertappen. Det är andra gången jag har spiral och den inte gör vad den ska sist låg den ju uppoch ner och försökte komma ut på det hållet.

Jag sa det att jag aldrig mer kommer ha en spiral NEVER! Och mini-piller eller sterilation är mina sista val. Så ska prova på mini-piller nu igen. Och eftersom det är en 3månaders procedur innan kroppen vant sig så ska jag inte ge upp bara för att ja känner att jag blir konstig i humöret, utan det är ganska vanligt. Sist jag provade dom ammade jag och sånt, så därför blev det lite mycket hormoner att klara av samtidigt. Men denna gången ska nog gå bra.

Och så städa jag igår med, så har jag bara trappan, hallen och ett av rummen kvar som inte används till något egentligen. Ska tvätta med, vi har ganska mycket tvätt och bara 2 tvättställningar. Jag önskar att jag hade en torktumlare.

Ska lägga upp lite kort och så sen tänkte jag, och en video, men de gör jag när Roxanna sover sin förmiddagslur.

Kram

.

RSS 2.0