Barnrelaterad lista!

I brist på annat så kommer här en barnrelaterad lista som jag snott av Anna

1. Pampers eller Libero? Vi andvände Pampers till en början, men gick över till Libero när Roxanna var ca 7 månade. Pampers blöjer är bra när barnen är små och inte rör sig så mycket! Så både Libero och pampers!
2. Rosa eller blått? Varför inte båda? Men får väl välja rosa efter som många säger HAN till Roxanna när hon har en annan färg en rosa.. ARGH!
3. Barnmatsburkar eller hemlagat? Hemlagat, men är vi borta på stan exempel så blir de burkmat.
4. Hello Kitty eller Spindelmannen? Hello Kitty iså fall. helst ingen! Då jag inte vill dra in min dotter på något utan att hon får välja själv. Min kusin är "kitty skada" hennes rum är nästan bara Hello Kitty prylar.
5. H&M eller Lindex? H&M gillar kvaliten på kläderna där! Och lagom med färg på klderna och inte så de lyser om dem!
6. Vatten eller saft? Då Roxanna inte kna dricka detta vattnet som rinner i kranen(egen brunn med fruktansvärt mycket järn, vattnet är inte ens klart!) så får hon de utblandat med en liten lite liten den saft så att järnsmaken inte känns så överdrivet mycket, men då talar vi inga mängder utan kanks en halv tsk saft!
Men när de väl finns rent vatten i kranen (om vi är någon annanstans) så blir de vatten.
7. Rån eller bullar? RÅN! Det gillas väldigt mycket, men hon kan få smaka ibland på en liten liten bit bulle! Självart får hon ingen egen!
8. Borsta barnens tänder eller låta dem borsta själva? Borsta barnets tänder! Hon förliten att borsta själv.
9. Napp eller tumme? Napp. tummen tog vi ur munnen så fort den kom dit. Dels för att det är svårare att sluta med tummen! Nappen får enbart användas när man ska sova! Undatag finns när man är sjuk!
10. Säger man napp eller tutte? NAPP!
11. Amma eller inte amma? Helt klart amma, men hon fick ersättning när vi var ute på stan. Jag hade väldigt svårt att amma ute bland folk. Sen blev de ersättning från 4½månad då hon inte ville ha bröstet mer.
12. Dockor eller leksaksbilar? Spelar ingen roll hon leker med allt.
13. Dagis eller dagmamma? Ville haft dagmamma, men det blev dagis. Passar bäst för mig och Daniel desutom enklast att söka då vi var lite sena ute.
14. Barnvakt eller stanna hemma? Måste vara orättvis och välja barnvakt, man slutar inte leva för att man får barn. Man måste tillåta sig själv att ta hand om sig själv även om det är för 1 timme. Man får absolut inte glömma sina vänner och den man var innan man fick barn.
15. Sommar eller vinter? SOMMAR!! Man slipper krångla på overlallertjocka tröjor och kämpa att få vagnen att rulla i snön! Sommar is tha shit!


Kommentarer
Anna & Melody

Jag var precis som dig - avskydde att amma "in public". Tyckte att det var HEMSKT!!! Hur är det med er då? Allt bra hoppas jag.

Gör ni något skoj i helgen?

Kram

2011-05-14 @ 13:07:50
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0