Fredag 29/10 Städag..

Då var det Fredag igen, och denna veckan har susat förbi som alla andra veckor. Nackdelen med det är att min lilla tjej blir stor aldelles för fort. Men men, idag städar jag, för vi får några vänner på besök senare i kväll. Så vi ska äta och dricka gott och bara umgås allmänt.
Jag ch Magda umgås ju flera gånger i veckan, men Jörgen ligger ju ute på veckodagarna så han och Daniel umgås ju inte så mycket. Så detta ska bli trevligt.

Har inte så mycket kvar att städa, mest plocka och dammusga golven sen är jag klar. Men nu ska jag ta och ta lite grann och mata Roxanna så ska jag fortsätta städa=)


Kram

Tips på röror till bakad potatis efterlyses

Vi ska ha några vänner över på middag imorgon kväll och vi ska äta ungsbakad potatis..
Och kan inte komma på några goa röror till. Så om ni vill skicka iväg erat bästa tips på en god röra gör gärna det=). 1 eller 2 tips spelar ingen roll ju fler detso bättre=)

Ge mig lite tips tack!=)

Torsdag 28/10 Optikern kanske??

Känner att ett besök hos optikern hade vart det bästa för mig idag. Det hade vart en gudagåva..
Jag känner att bara jag sitter här och försöker skriva så känns ögonen ansträngda. Samma när jag kör bil eller ser på TV. Och eftersom ögonen känns "trötta" så sitter jag inte här vid datan så extremt mycket, inte heller framför TV. Så ett besök där hade inte skadat, någon som vet vad ett besök hos opitkern kan kosta??

Usch känner att denna månaden blir dyyyyr!! Först hunden till vetrinären, medicin till henne, medicin till Roxanna och en synundersökning till mig. Ajaj va dyrt!

Jaja, vi alla måste väl må bra?
Idag ska jag in och handla lite för att vi har bjudit hem några vänner på middag imorgon så ska köpa hem det som vi ska äta.

Beställde häromdagen ett par nappar från namnnappen så väntar ivrigt på att dom ska dimpa ner i brevlådan. Nej nu ska jag lägga ner, det börjar bli lite väl jobbigt för mina stackars ögon.. Skriver eventuellt senare=)

Kram

Onsdag 27/10 Jobbig natt resulterar i en trött mamma...

Denna dagen har vart riktigt kämpig vill jag lova.
Jag har inte sovit mycket i natt, ca 30min-1timme. Och det är pga Roxannas jobbiga hosta.

Var ju hos läkaren med henne igår och det gick åt skogen!! Jädra latmaskar är det som jobbar på Veddige Vårdcentral. För det första så hade vi tid klockan 17.00 men vi fick inte träffa en läkare förrän klockan 17.40. Väl inne hos läkaren så tittar han på mig och suckar. Och frågar stressat vad det var för fel här då?? Och jag förklarar vänligt att Roxanna har sån jobbig hosta och rosslig. Läkaren bad mig hålla fast Roxanna så att han kunde titta i haslen och i öronen. Och sen ta av henne tröjjan för att lyssna på henne, inget fel med det alls. Men så säger han att hon inte alls är rosslig och att han har skrivit ut hostmedicin till henne som jag kan hämta ut med en gång på Apoteket och tackade för sig..

Va var det för jävla taskigt mottagande och hanskande av patient?? Detta gjorde mig lite upprörd men inget som jag gick och gjorde mig irriterad resten av kvällen.
Ialla fall, så hatar Roxanna sin hostmedicin men vi måste få henne att dricka den och ger henne lite i taget. Men i går kväll spottade och fräste hon värre än värst och fick knappt någon medicin i sig så natten har vart ett helvete. Och som grädde på moset så sa Bvc-sköterskan innan på dagen att vi skulle börja med den vanliga ersättningen och sagt och gjort men de visade sig bara 2 flaskor senare (under natten) att det inte alls var dax för den vanliga ersättningen..

Så hela natten och fram på småtimmarna så satt jag vaken med Roxanna som bara skrek för att hostan är jobbig och magen gjorde ont. Så jag har varit en sombi och holmåkras största bitch idag. Eller om ni föredrar att kalla mig sura f*tta det skiter jag i.. För jag har inte varit kul alls idag. Så jag hoppas att denna natt blir lättare för min lilla tjej.

Kram

Tisdag 26/10 Det var hemsk att lämna henne...

Denna dagen har bara susat förbi.
Kliva upp ur sängen klockan halv 8 för att koka vatten till lillan, klä på mig, väcka och klä på Roxanna, packa färdigt hennes väska. Sen ut till bilen för att packa in barn och vovve, skrapa rutorna (jävla bil.. och fläkt fan som inte vill fungera!! så fast jag skrapat rutorna såg jag 0=ingenting) Så först upp till Magda och Teo och lämna min lilla skatt och sen till Vetrinären. Dom kollade och kände och klämde på Nikitas haka. Men vi har en så otroligt duktig hund. Hon sa inte ord fast att det gjorde ont på henne när dom klämde på hennes haka. Och hon satt still.
Sen så sa dom att dom skulle skrapa på hennes haka och dem skulle skrapa rätt djupt så att de skulle blöda och så dom kunde komma ner till vad de nu va.. Så dom skulel behöva söva henne. Och de gav henne en  liten spruta med lugnande och de sa åt mig att inte prata med henne utan låta henne gå runt i rummet och sen när hon hade somnat gå ut därifrån och säga till att hon somnat.

Åkte hem utan hund och hämtade lillan för att åka till BVC. Allt gick super och det var inte lika hemskt idag när dom vaccinerade henne. Och fick pratat till mig en tid hos läkaren för hennes hosta så klockan 5 idag ska vi till läkaren. Halv 12 var jag och hämtade min vovve. Och det var skitjobbigt att lämna henne det kändes som någon sparkade mig i hjärtat. Så det var skönt att hämta hem henne igen.

Så nu väntar vi på att klockan ska gå, oh vi kan åka till läkaren. Och Daniel ska komma hem.

Men nu ska jag gå ut och hämta posten medans Roxanna sover. Farmor sa att hon hade skickat ett till paket till Roxanna så får gå ut och kika vad det kan vara för något.. =)

Kram

Måndag 25/10 Lite sådär småjobbigt att inte veta..

Hela söndagen gick åt och hade inte tid att skriva, vi åkte hemmifrån redan 10 för att Daniel skulle va i Vallda 11 och jag hos Camilla klockan 12. Så ja hoppas ni har lite förståelse till varför jag inte skrivit. Men jag gör så gott jag kan.

Fick tummen ur idag och ringa vetrinären idag. Skulle gjort det i Fredags men glömde av det helt och hållet. Men ringde idag och Viskadalen är ju hur bra som helst. Nikita har bölder/utslag vet inte vad man ska kalla det. Men det är ialla fall stora saker hon har på hakan som varar och blöder och när dom väl försvinner så kommer dom tillbaka och efter ett par dar till en vecka. Så måste kika upp vad det kan vara för något. Fick en tid imorogn bitti 09.10. Så imorgon är det vetrinär och Bvc för tillväxtkontroll och vaccinering (ajjajj mitt hjärta).
Men med Roxannas djävulshosta så lär hon inte få sin 5-månaders spruta. Men hoppas dom säger att ja kan ge henne något slemlösande.

Dagen förövrigt har vart rätt bra, öppna förskolan inne i Veddige på morgonen och stan senare på dagen. Och nu slappar man framför Tv och min söta man lägger våran älskade dotter. Och jag ska snart lägga mig jag med. Ska lämna Roxanna hos Magda vid halv 9 imorgon. så det blir en tidig morgon imon.

Sen så sitter jag och grunnar på en lite jobbig sak. Är lite privat/lite pinsam, men är ändå jobbig tanke. Måste bara fråga er..

När fick ni tillbaka erna mens efter eran graviditet???

Har inte fått tillbaka min än.. Lite små jobbigt. Samtidigt som det är skönt att slippa men jobbigt när man går och undrar och är töntig å måste testa sig så man inte är på smällen igen.. Men skulle de va så, så kan de bli lite jobbigt, men då får jag ta det och vara glad för att läkarnjävlen hade fel och göra det bästa av situationen..

Söta prylar

Hittade en sååå söt blogg. Eller söt är väl fel ord, men många söta saker=).

Klicka här!

Denna sida kanske är något för dig Amanda??

Lördag 23/10 Bilder... och ingenting typ..

Skulle påbörja ett inlägg igår men som vanligt glömde jag av det. Jag slängde mig framför en film samtidigt som jag la Roxanna. Sen fastnade jag där och så blev det ingen inlägg igår.

Jag fick häromdagen en "check" kalla det vad ni vill, men ialla fall så skulle jag hämta ut ett paket från Libero på Lindex. Men brukar man inte få en sån vid 6 månader?? Roxanna blir ju 5 nu på måndag. Bara jag som fått det vid 5 månader??
Ialla fall, trodde det bara skulle vara en massa reklam och grejjer i, men till min förvåning så var det ingen reklam.. Blev helt paff


Detta var vad man fick.. Vilken otur att jag inte anväder det jag fick;)

Hittade min kamera så här kommer Bokklubb Lilla Svalans saker..

   

På julskivan så fanns det luckor på baksidan med, men tyckte inte att ja behövde ta kort på den med=).
Igår sprang jag här hemma och letade nappar i säkert en timme, och dom låg på det ena och det andta stället, under sängen, under soffan, bland Roxannas kläder ja precis över allt. Så igår hade vi napp och flaskkok. tog även de flaskor som stod i skåpet och nästan aldrig används. Lika ba tyckte jag..

Idag ska vi nog åka och hälsa på Roxannas farmor och farfar. Och åka och panta alla våra flaskor och burkar ska försöka få med mig alla glaflaskor och burkar som står med, så vi går lite plats. Jag har ju blivit så duktigt och börjat sortera aluminium burkar, glas och sånt så det hamnar i rätta händer och inte förstör miljön.
Vuxenpoäng till mig!!!=) Nej nu ska jag underhålla min dotter. Ska nog leka en stund med henne så hon blir nöjd.

Kram

Så kul med snö.. NOT!!

Det var riktigt kul att träffa Wanja och Jörgen. Dock så såg jag inte mkt av Jörgen. Han skulle ut på en körlektion så jag fick prata med Wanja, och hon tyckte det var så kul att se oss.

Och precis när vi skulle åka, tror ni inte det börja snöa i massor, det bara vräkte ner och de la sig på maken och tänkte marken här hemma, och motorvägen var vit mellan Morup och Falkenberg C. Vilken tur att jag har vinterdäck  på bilen. Men väl framme i Falkenberg så hade det inte snöat just där vi var, men 5 min därifrån var de snö.. Ja, konstigt väder är bara förnamnet. Men jag tycker snön kan vänta ett tag typ till Julafton tycker jag=) det är ju då det ska vara snö.

Kan inte förstå vart min kamera har tagit vägen.. Ska vända upp och ner på hela hemmet tror jag. Just nu sitter jag och tänker på hur underbart det hade vart att åka bort från vardagen med min lilla familj. Bara få njuta av stunden, inte tänka på något alls. Bara få njuta av tiden med familjen. Men man kan inte alltid fly från allt det som är jobbigt. Har en lite jobbig period i mitt liv just nu som går upp och ner. Men nog om det, nu är det sängdax för min del har vart uppe sen kl 5 imorse.. Så jag är en mycket trött mamma idag.. =)

Kram

Torsdag 21/10 falkenberg

Idag har jag bestämmt mig för att åka till Falkenberg och göra ett försök till stt hälsa på körskolan. Ska se om Jörgen och Wanja är där. Hoppas på det ialla fall. Och som vanligt så tar jag med mig Magda och Teo. Ska strosa runt med och kika runt. Annars är det inte värt att åka dit

Igår fick vi även hem sakerna fån Lilla svalan (va de så de hette??) det var ialla fall nått jag fick hem med posten för ca 2 veckorsen. Det var någon ny bokklubb som jag gillade och tänkte att äh jag gör ett försök så om man beställde 2 av bökerna på foldern inom 9 dagar fick man en premie. Antingen ett par sjungade badsälar eller en lekmatta. Jag valde ialla fall en skiva med en julsaga (tror de va de) för varje dag i december fram till julafton. Sen valde jag Godnatt lilla gris. Det var en liten söt bok med hur lilla gris gjorde varje kväll innan han gick och lade sig för att sova, och som grädde på moset så var det en "natt"lampa i form av lilla gris på boken med. Ska til bild på grejjerna när jag hittar min kamera.
Och premien jag valde var lekmattan. Och den gillas skarpt av Roxanna.

Kram

Onsdag 20/10 Roxanna fick paket

Idag när jag var och hämtade posten såg jag något längst ner i lådan och började fundera på vad detta ljocka brev va för nått. Det första som slog mig var "-Oj har någon vunnit något på tradera i mitt namn eller??:O:O:O"
Men nejdå, så va det inte, det var ett paket fån min farmor. Ett paket till Roxanna.

                          

                           
Denna fina stickade tröja fick Roxanna. Lite stor i armarna, men de växer hon i. Ska snart börja med maten och göra tårta samtidigt, våran vovve fyller år och de tyckte jag att vi skulle fira. Så ska inte sitta här längre utan gå och göra mat=)

Kram

Tisdag 19/10 Städ och tvätt

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Har tvättat hela dagen och är inne på 3 maskinen. Och medans man väntar så funderar jag på julklappar. Men de är lika svårt varje år. Nu har man en till att tänka på som ska ha fler än någon annan som man ska köpa julklappar till.
Daniels julklapp är klar uttänkt ialla fall. Men undrar fortfarande på restan av alla som ska ha en julklapp.

Nu ska jag ta och städa klart sovrummet påbörjade de för ett tag sen men tappade lusten, men de måste ju bli klart de kan inte se ut som de gör just för tillfället, har en förmåga att få de att se värre ut än de va innan jag började städa här hemma. Är det bara jag som får de att se ut som ett bombnedslag mennas jag städer??

Kram

Bestämt mig... Ger allt en ny chans

Jag har bestämt mig!!
Jag tänker låsa upp bloggen, men kommar att lösenordskydda vissa inlägg som jag inte vill att ALLA ska läsa.. Hoppas det blir till belåtenhet. Och det kommer vara samma löseord och användarnamn som jag hade till bloggen:)

Ska sova på saken

Har bestämt mig att sova på saken om bloggen. Det är ändå en stor del av mig att få skriva här. Så jag ska sova på det och tänka över om jag ska våga skita i de människor som inte betyder något och låta låsa upp bloggen. Den får mer liv av att vara en öppen port....

Så tråkigt att jag inte vill blogga mer

Jag känner att det är inte kul att blogga längre nu när jag måste låsa bloggen. Och det har jag känt hela tiden, men nu är det som det är och jag är trött på att höra från andra att mitt liv är skit och det mitt liv handlar om är skit.. Alltså min dotter, för det är det mesta denna bloggen handlar om idag, det är mitt liv, min vardag och min älskade lilla Roxanna. Men nu vet jag vad hon betyder för vissa människor.. Ingeting tydligen..

Jag vill så väldigt gärna ta bort lösenordet men samtidigt vill jag inte höra att jag det jag skriver är enbart en massa skit. Hur kul hade vart om jag gick och sa att dina barn är skit, för det är så jag har tagit det. Du sa att jag skriver en massa jävla skit här, men det mesta jag skriver om är Roxanna som är mitt liv.  Så ja, ta de hur du vill... Men jag tog det som att du tycker vi är skit, då kan de fan vara med..

Söndag 17/10 då va bloggen låst. Så trist egentligen

Så nu är bloggen låst. Visst är det skitkasst, men jag är så jävla trött på vissa som inte kan låta mig va. Men vill jag inte ha dom här och dom inte kan lyssna på att lämna mig i fred så får man göra såhär, kanske låser upp den om ett tag igen. För det känns så kasst att ha den låst. Sen så har ja ca 40-55 läsare om dagen och ca 10 har bett om lösenord.. De är ju lite sådär ja ni förstår..
Men jag skriver mer imorgon. Ska kolla klart på ensam mamma söker=).

Kram

Lifeframe


Vi har inbyggd cam i den nya datan och så finns det ett program som är "standard"
 på denna braiga dator som heter Lifeframe.
Och jag hade lite tråkigt såhär på kvällen/natten så jag satte mig och
testa mig fram lite och försökte att förstå de så denna bilden
va den första som jag tog och la till grejjer på=).

Men nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är ju ändå tjugo i 1.
Och halv 8 vaknar lillan så jag får nog krypa ner nu.
Godnatt folket...

Lördag 16/10 Det var skit tråkigt igår

Igår var jag ute och umgicks med mamma lite sån mor-dotter tid.
Men går dagen var INTE vad jag ville att den skulle bli. Den var rent ut sagt skit tråkig. Det var helt dött och inget kul folk alls. Matihas Homlgren från Barbados var ju på Pepes och sjung ett par låtar, men fick prata med honom lite alla fall;) inte varje dag man pratar med en kändis=D.
Men eftersom jag ändå var barnledig och alla tyckte jag skulle unna mig en utekväll så var jag kvar till ca 2-halv3.
Jag och mamma var på bio först, vi såg Hämden. Den var väldigt gripande men jag tyckte den var sådär bra, men väldigt gripande. Det var mycket om vad verkligenheten egetnligen är. Det som man gärna ser förbi.
Sen vidare till pepes efter bion men som sagt de va dött där. Det var en fredag och de brukar suga på fredagar. Men nästa gång får de bli en lördag som jag går dit.

Drack faktiskt inte något så, 2 cider tog jag. Men Daniel tror jag drack mer och håller på och tjatar om sitt bakis. Men jag var allt annat än bakis. Trött skulle man nog kunna säga att jag var. Men han ska få igen imorgon. Han ska till Stuv idag och herja så ja, han kommer få igen.:D Mohahahaha.. Hämnden är ljuv=).

Ikväll kommer Kakka och Dick och hämtar barnvagnen med, dem skulle gjort de igår, men de blev lite förhinder men dom skulle komma vid 7-tiden idag. Så jag och Roxanna ska spendera denna kväll helt ensamma och ta igen förlorad tid.. Fick inte träffa min lilla skrutta förren vid 11 idag.. Men jag vet ju att hon har vart i goda händer hos sin pappa, så de oroade mig inte de minsta. Dock saknade jag henne så de gjorde ont, men jag måste få unna mig en rolig ute kväll ialla fall. De är inte bara karln som ska får roa sig. =)

Nej nu ska jag ta och plocka upp lite här, och sen tvinga Daniel att gå ut med slaskhinken , vi har drabbats utav dessa bananflugar för att ja bad han i Måndags att gå ut med den.. Vi har kommit överns om att han ska ta den och slänga ut de där de ska vara för jag klarar inte av de. Jag kräks bokstavligen..

Kram Kim

Sista chansen!!!!!!

Sista chansen att fortsätta följa oss. På SÖNDAG låser jag bloggen.


JAG KOMMER ATT LÖSENORDSKYDDA BLOGGEN!!
DEN SOM VILL FORTSÄTTA ATT LÄSA OCH FÖLJA OSS SKICKAR EN KOMMENTAR MED ALLA UPPGIFTER!!! INKLUSIVE MEJLADRESS ANNARS KOMMER NI INTE FÅ ANV.NAMN OCH LÖSENORD!

Så skriv alla uppgifter i kommentars fälten så får ni användarnamn och lösenord så ni kan fortsätta läsa.. Och jag har fler än 4 läsare om dagen så jätte ointressant är den inte!!

Torsdag 14/10 Köpt vagn..

Var ju och titta på en vagn igår, och den var bättre än jag väntat mig så den följde med hem. Så nu är de problemet lös skönt de. Och premiär turen gick av i morse i den nya vagnen för Roxanna. Vi tog en härlig morgon promenad. Det var jätte skönt ute och det var skönt med en promenad de första man gjorde på morgonen. 

Snart är den här veckan slut. Och denna veckan har inte bjudit på allt för mycket, lagom mycket. Idag ska jag tvätta av den gamla vagnen och städa här hemma. Vagnen måste va avtvättad imorgon när dom kommer och hämtar vagnen. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer.. 

Kram Kim  

Bullbak..

Idag ska jag iväg och kika på vagn. Och underbara Magda ska köra då jag tror våran bil inte är tillåten att köra (eller rättare sagt jag vet) för däcken är något slitna så de är onördigt att köra mer än nödvändigt.
Men nu ska jag sticka ut i köket och baka bullar=)

Tisdag 12/10 Måste ha en vagn, snarast.. Suuuuck!!

Känner att jag satt mig i lite av en dum sits..
Vagnen är såld och jag har ingen att ha istället. Och jag har ringt eller mejlat flera stycken Men alla förutom 1 har vart sålda. En skulle höra av sig på Torsdag om den fans kvar för hon skulle ha någon dit att titta på den. Och man får inte en bra vagn för 1000-1500 (i vissa fall får man en bra) men Daniel är ju så tjurig för att jag inte var nöjd med den som vi hade så han vägrar hjälpa till så jag ska ha dessa 1000 som jag fick för vagnen att försöka hitta en bra vagn för, hur ska de gå till?? Och den som jag verkligen fastnade för var en Brio happy som jag velat ha från första början den kommer säkert bli såld på Torsdag=(. Sen finns de andra sånna men dom kostar ju mer än jag har ca 3500 och uppåt.. Men får se vad jag hittar förnått.. Ska se om inte jag hittar lite pengar som jag laft undan för sånna här "kriser". =P

Och det finns ju några fina vagnar som är mer stadsvagnar, det är synd tycker jag för dom funkar inte härute. Måste ju ha en som funkar på grusvägar.. =(

Nej nu ska jag ta och frösöka dagen att gå.

Kram Kim

Måndag 11/10 Vad ska man svara på nått sånt??

Helgen har susat förbi i vanlig ordning..
Lördagen var vi hos min farmor och farfar på middag och kvällen avslutades i Magda och Jörgen's sällskp. Och min underbara älskling tog Roxanna på söndagmorgon så jag fick sova några timmar extra. Och medans jag smalade krafter så var dom ute och hälsade på kossorna, grisarna, fåren och hönorna. Grisarna var intressantast, konsitigt?? Nej, hon har redan visat intresse för dessa djur.
Söndag så va vi hos Roxannas farmor och farfar en sväng för dom hade vart utomlands coh ville så gärna träffa henne så vi åkte dit en stund. Och presenter fick vi alla 3 med. Roxanna fick en jätte söt badhanduk/rock och jag fick en parfym och ett sett med make-up penslar och Daniel fick lite alkoholhaltiga saker.

Och när vi satt där och pratade kom vi in på att jag aldrig vart utomlands och Daniel är tråkig som inte vill åka med för att det är förvarmt enligt honom, så frågar hans mamma om han inte ska åka med i Augusti nästa år, och han svarar ju nej han tänker inte åka och svettas någon annanstans när hans vettas hemma. Och då vänder hon sig till mig och frågar om jag och Roxanna ska följa med trots att han inte ska med. Vad ska man svara??
Jag satt tyst och försökte fatta vad hon just frågade och ett JA självklart slank ur mig. Så frågade hon vart jag ville åka, men det vet jag inte så det kommer nog på tal senare skulle jag tro;).

Har man världens bästa svärföräldrar eller vad? Till våran ska vi med till Sälen och sen ska vi med utomlands.. Men nu tror ni säkert att vi kommer böi bortskämda hit och dit med dom betalar.. Men det ska vi faktiskt göra själva ska jag tala om. Men det ska bli spännande.. :)

Men nej nu ska jag sluta för jag är trött trött trött..

Lösenordskyddas hedanefter

JAG KOMMER ATT LÖSENORDSKYDDA BLOGGEN!!
DEN SOM VILL FORTSÄTTA ATT LÄSA OCH FÖLJA OSS SKICKAR EN KOMMENTAR MED ALLA UPPGIFTER!!! INKLUSIVE MEJLADRESS ANNARS KOMMER NI INTE FÅ ANV.NAMN OCH LÖSENORD!!

Det finns några människor därute som inte vill ha med mig och göra, hatar mig för att man råkar vara ärlig. Och jag vill inte lämna denna bloggen bakom mig med alla tankar, bilder och funderingar från graviditet m.m så jag kommer att sätta lösenord så att dessa människor inte kommer åt bloggen!!

Så skriv alla uppgifter i kommentars fälten så får ni användarnamn och lösenord så ni kan fortsätta läsa.. Och jag har fler än 4 läsare om dagen så jätte ointressant är den inte!!

Söndag 10/10 Vagnen är såld!!=)

Igår fick jag sålt våran vagn så nu är man på jakt efter en ny. Eller en helt ny har vi inte råd med. Så de ska bli en begagnad. Men inte en så gammal som den vi hade, utan en senast modell 06.

Idag var det mening att vi skulle till hylte men lillan mår inte så bra, och inte jag heller så det blir bäst att stanna hemma. Ska ta och plocka lite här nu och så. Ska tvätta den klädseln på vagnen som går med så ska gå ut och hämta vagnen å tvätta av den. Så jag skriver när jag skriver=).

Kram Kim

Fredag 8/10 Inte mkt som hänt

Skriver ett litet inlägg såhär innan jag ska krypa ner i sängen.
Idag har jag vart en sväng på stan med Magda och Teo. Fick köpt 3 nya pjamasar till Roxanna, det behövdes. Och så köpte jag en filt att alltid ha i vagnen då de bara e bökigt att släpa fram och tillbaka de hela tiden så nu har hon 2 filtar standard i vagnen..:)
Sen var jag och hämtade mitt paket från Partylite och de var stoooort!! Och tungt men inne höll mycket fint här kommer bilder på mina fina ljuslyktor jag köpte.. LOVE!!

 
Min kassa bild som jag tog på en av ljushållarna. Man kan byta ut mönstret som ni ser som just nu är höstlöv. Finns spindelnät för Halloween och snöflinga för vintern.


Lånad från Partylite's hemsida. Fick ingen bra bild på mina..

Imorgon ska vi till min farmor och farfar på middag. Och Söndag ska vi till hylte på kalas.
Så det är fullt upp hela helgen.=)

Och har nästan fått sålt min vagn nu med.. Väntar på besked men får nog de imorgon så jag kan nog sluta vänta=P. Men nu ska jag krypa ner under täcket..

Kram Kim

Såå besviken på TV4

Vad besviken jag är på TV4 - Bonde söker fru!! Har det inte alltid vart dem som fått flest brev som man får följa under sommaren?? Men nu väljer TV4 själva vilka man ska få följa..

Bara jag som tycker det är dåligt??

Funderar på en hobby

Sitter och funderar på om man ska skaffa sig en hobby. Eller ialla fall nått man kan pilla med när man har en stund övers. Men jag vet inte riktigt vad ja vill göra. Finns ju så mycket.

Kan inte ni komma med några(måånga förslag) om vad man kan göra, ni kan kanske mer än jag om saker man kan hitta på. Just nu har jag inte så mycket i hjärnan men om ni kan komma med massa bra förslag kanske jag kan hitta nått bland mängden:)

TIsdag 5/10 Tiden går och jag glömmer lätt att ni finns som vill läsa..

Vet, jätte kass uppdatering, men jag ska vara ärlig och säga att jag har inte orkat.
Påbörjade ett inlägg om Fredag och vad den innehöll men så kom jag av mig och kom på att jäklar de va nått som var jätte viktigt att göra..

Ialla fall, Fredag gick förbi med vindens fart. Åkte med tåget från Varberg till Gbg vid halv 11 och möttes upp av Sara och Denise på stationen i Gbg. Vi promenerade oss till Haga och pratade och skrattade. Väl framme vid Haga så fick vi ner på en gata och tänkte att vi skulle fika, och så blev det. Vi satt ute och det är ju bara mysigt, för det var ju inte så kallt och vi hade ju jackor på oss och barnen var varmt nerbäddade i sina vagnar. Eftersom mitt tåg hem gick 14.42 så var det inte en så lång dag i Gbg utan en rätt kort, men det var nog lagom för jag hade en jätte gnällig liten tjej hemma sen på eftermiddagen och inget passade. 

Lördag ja då mådde jag och Roxanna inte så bra och låg för de mesta i sängen och sov båda två. Var inte kry då. Så de finns inte mycket att säga om den dagen.

Söndag var det Teo's dop i Grimmared kyrka. Och som vanligt så var de inte alls kul att sitta i kyrkan. Mest kul hade nog Daniel åt Jörgen som stod framme vid dopfunten och gjorde grimarser. Och tittade ut bland folket precis som om han ville att någon skulle ta honom därifrån. Men det var jätte fint den lilla studen som dopet varade.. Och de hade fixat en tjej som skulle sjunga "Välkomen hem" av Sonja Alden. Jätte fint, man fick ståpäls på armarna.. :D Och Roxanna sov igenom hela tiden vi satt i kyrkan, undra om hon tycker kyrkan är tråkig?????!!

Igår gjorde vi inte så mycket, beställde hem mer av Roxannas ersättning. Så ska åka och hämta ut den imorgon..
Idag har jag vart rätt seg men har plockat här ialla fall, fått diska en del och håller på att tvätta. 

                         
                                                            Mina hjärtan..
                                          Nu förstår jag varför jag föll för honom♥

Lördag 2/10 Ta't med en nypa sallt (en rejäl nypa)

Jag säger bara en sak!!
Jag mår inte bra!!

Huvudet dunkar, nästan 39grader feber näsan rinner, kroppen värker, halsen gör ont, ögonen är svullna och röda, känner ingen smak på det jag stoppar i mig och vill bara ligga i sängen och sova bort hela förkylningen. Men det kan jag inte, kan inte få ta det lugnt och kurera mig så jag är pigg och glad imorgon på Teos dop.
Har en dotter som själv inte mår så bra, hennes näsa rinner och hon har 38,5 i feber, skriker hela tiden för att hon inte heller mår bra och ska ha min uppmärksamhet konstant hela tiden och vet ni vad det värsta är??

-Jo att han som ska vara hennes pappa och vara hemma och ta hand om henne tycker det är viktigare att åka till sin exchef och jobba. Och de patetiskaste av allt är han är inhyrd (kallade det va f*n ni vill) för att PILLA I VERKSTADEN!!!! Faaaaaaaaaaaan!!

I vanliga fall hade jag orkat bära omkring på henne, trösta torka näsan och va superduper gullig mot henne. Men jag orkar inte det idag. Jag vill bara skita i allt koppla bort hennes skrik och va världs sämst som mamma. Men jag glömmer min egen "sjuka" och tar hand om henne istället för att hennes andra förälder inte kan göra sin plikt.........

Jag ber inte om diplom och medalj, jag vill bara å lite avlastning

(ta allt med en nypa salt, är bara så jädra trött på att alltid behöva göra allt när jag själv borde bli ompysslad!!! Och är rätt arg på Daniel som inte kan ta hand om sin sjuka dotter!!)

Fredag 1/10 Off we gooooo!!!



Nu åker jag och Roxanna till Göteborg för att träffa Sara&Mrutiz och Denise&Moa.
Så vi ses i eftermiddag kära läsare=)

 
Kunde inte bestämma vilken som såg bäst ut så jag bjuder på båda två..
(själv tycker jag ingen ser bra ut....:O))

.

RSS 2.0