Tisdag 29/3 ensam..

Ja då va det detta med att bli bättre på att skriva men va fan, ja har inte orkat. Har tagit en lite paus i allt.

Igår så var vi på ÖF och sjung hoppa hoppa hoppa. Ungen njöt! Sen så åkte vi och handlade för det var tomt i skåpen så de behövdes. Sen tog jag det bara lugn resten av dagen. Kvällen kom och lade sig över huset och jag och Daniel satte oss och skrev i alla dagispapper så det skickade jag iväg idag så det kommer la fram på Torsdag eller nått. Sen annars har ja påbörjat städning här hemma, började med hall och trappa ska fortsätta när min gnälls fis sover, hon har inte gjort annat än gnällt, gapat, skrikit, gråtit. Har inte ens fått gå på toa innan de har vart ett jävla levande. Men hon måste få ha sina dagar hon med.

Fick reda på i förmiddags att jag blir ensam i natt, vilket jag inte alls ser fram emot. Det är brogjutning i stenugnsund imorgon för Daniels del och han skulle börja klockan 4 på morgonen så han skulle sova vid betongfabriken så att han slapp åka så tidigt. Men jag har vovve och barn så jag klarar mig nog men ändå, jobbigt utan honom.

Imorgon ska jag till Hylte och hälsa på Cicci, och ska va där till Fredag. Det var så länge sen som jag var hos henne så det skadar inte att ägna lite tid åt henne.

Nej nu ska jag ta och underhålla min dotter en halvtimme till för sen ska hon sova och jag städa.

Kram

Söndag 27/3 På väg hem nu.

Sitter i bilen påväg hem från Sälen, det har vart en underbart trevlig vecka med många roliga och mysiga stunder. Mycket skratt har det vart vilket är ett stort PLUS!
Det har vart skönt att ha vart ifrån vardagen samtidigt som man efter 3 dar blir lite knäpp av att man är van vid sina dagliga rutiner och även det som vi gör på veckodagarna.

Men imorgon är det Öppna förskolan och hoppa hoppa hoppa (sång) som gäller. Och jag och Roxanna har övet på massa sånger hela veckan. Vi har haft våra egna smp sångstunder.

I Fredags var vi och badade på Experium i Sälen och det var stort och mysigt. Och när vi var och plaskade i barnpoolen för lite äldre barn så såg vi hur det stod 2 poliser och en massa folk redo med sina kameror så gick vi dit och kollade och hörde från några som stod inne i simhallen (det var glas mellan simhallen och baren som var på andra sidan glaset) att det skulle vara kronprinsessan som skulle komma på besök. Mmh eller hur tänkte jag men visst fan var de det. Där stod hon och Daniel och vinkade åt alla. Och nepp, hon var inte gravid. För enligt alla skvaller blaskor så ska hon ha barn nu i vår, men nepp. Hon var lika platt som vanligt. Så någon bebbe där i vår blir det nog inte!

Men hon och Daniel stod och vinkade glatt åt allt folk och så fick dom syn på Roxanna och peka och gjorde ett uttryck i ansiktet  som man gör när man ser något sött, och vinkade lite extra.
Och hur jag vet att det var just min dotter de vinkade åt var för att hon var den ända "bebisen" som var på den sidan där vi stod. Så det så era moralkärringar!

Igår var vi och åt på en resturant "Lammet och Grisen" hette det. Måste säga att det var den lyxigaste resturant jag vart på i hela mitt liv. Skit bra service och sådär äckligt trevlig personal. Och matan ska vi inte tala om, köttet smälte i munnen. Oooh ni skulle vart där. Fy FAN rent ut sagt va gott det var. Och mätt var bara förnamnet av vad man var när man gick där ifrån sen. SHIT!

Haha nu ska jag fortsätta att vara social mot Daniel..:)

Kram

Torsdag 24/3 dåligt bloggat..

Jag har vart super dålig på att uppdatera bloggen nu när vi är borta. Men jag passar på att njuta av ensamtid med Daniel då Roxannas farmor och farfar vill umgås med henne. Och jag kan inte neka dom heller.

Igår var vi nere i Sälen centrum, mycket litet centrum men vad kan man begära??;)
Och i Tisdags provade jag sushi för första gången i mitt liv, måste säga att lak med ris vad de som var godast, tonfisk var inte någe vidare, inte heller de rullar med sjögräs.. BLÄ! Men laxen den total digga jag för lax gillar jag i vanliga fall!

Roxanna fick ett gosedjur igår när vi var nere i "byn" en ren med mössa halsduk och vantar. Hitta dock en jätte söt halvstor mjukis kalv men den gillade inte Daniel så de fick bli den lilla renen;)



Och nu har jag badat och lagt Roxanna så hon sover så gott. Funderar på om jag ska ta en cider sen gå in och kika film i sängen, har lite ont i huvudet. Imorgon ska vi gå och bada.

Nej nu ska jag dra mig tillbaka.. Uppdaterar när jag hinner;)

Kram

Bröstcancer widget

Detta är tillägnat min kära vän Magdaleena!
Men vill ni alla andra även skaffa bröscanser widgeten som jag har uppe i högra hörnet så kan ni följa detta ni med!:) Ni är välkomma att ta del av detta med:)

1. Du börjar med att kopiera denna "länk"=

KOPIERA HELA FRÅN <till>
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

2. Sen klickar du på fliken design och gå in på kodmallar

3. Och länken du kopierade klistrar du in under <body>

Här kommer en bild som visar var :)






Oroa er inte för mellanrummet som blir, för när ni klistrar in de i kodmallen så blir de som de ska vara!:=)

Är denna vagn bra?



Någon som har erfarenhet av denna vagn?

Är den bra?
Lätt att köra?
Enkel att fälla ihop?
Lätt att bära?

Tänkte att vi skulle införskaffa en sådan att ha med oss till kreta, den brukar ju finnas på gekås så kommer inte inhandla den nu, men man vill ju kika runt lite. Så man vet att man valt rätt..

Tisdag 22/3 Sol och 13+..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva en tänker ialla fall bjuda på lite bilder som tagits sen vi kom.


Tog jag i Lördags när vi var och tvättade bilen! :)

  



Idag skiner solen med, och det är 13+ i solen! =) UNDERBART!!
Ska ut med Roxanna i snön om en stund tänkte jag. Så hon får komma ut.
Och Nikita ska också få komma ut, hon älskar snön och mår jätte bra ute!
Men nu ska jag leka med min dotter igen! :)

Hörs av lite senare.

Kram

Lindvallen

För er som undrar så är vi på/i Lindvallen i Sälen.
Och det är faktiskt varmare här än vad det är hemma, trot eller ej.

Idag har Roxanna lite feber med, att hon inte ens kan få vara frisk på semstern! SUCK!

En bild från idag!

Måndag 21/3 Första dagen i Sälen...

Blir ett lite senare inlägg än jag tänkt mig. Men bättre sent än aldrig.

Ialla fall, vi är upp och vi fick lägenheten igår vid 16.00 och då installerade vi oss och åt middag och hade allmänt trevligt. Vi gick och lade oss runt 10 kanske. Inte senare ialla fall.
Men vid halv 2 fick vi en jätte fin present, Roxanna hostade så hon spydde, och de var inte lite hon spydde, så de var upp, ta bort och torka av lakan och hela skiten, lägga det i blöt och hänga upp och sen duscha av henne och sen gå och lägga sig igen. Ja vi somnade om med lite hostmedicin och vaknade halv 4 igen av att de va en blöja som var tvungen att bytas.

Det började inte så bra men vi hoppas det blir bättre en natt till som denna vill jag inte ha.

Nu ska vi äta frukost och så, jag ska ta och leta upp nr till mobilbloggen så kommer det komma lite bilder och sånt via mobilen vär vi är ute i snön och härjar! =)

Kram

På väg ialla fall!:)

Då var vi på väg. Men det blir en kortis update, för en säkring har gått i cigarett uttaget så kan inte ladda batteriet på datorn. Så uppdaterar när vi kommer upp eller ikväll.

Så det så! :)

Snart färdigt

Nu är allt packat och klart. Och ligger i bilen och väntar på att vi ska åka iväg.
Det ända som är kvar inne, är telefoner(såklart), kamera, dator, välling, frukt och sånt som vi ska ha påvägen upp. Och alla dessa laddare. Och självklart ska Roxannas stora nalle med, annars vet vi inte hur detta slutar, plus lite leksaker så hon har och göra när vi är i Sälen.

Vi ska om en timme gå och lägga oss så vi orkar med morgon dagen.
Så nu ska vi diska och gå ut med alla soppor och slaskhinken så de inte blir massa små bananflugor här när vi inte är hemma!

Och jag kommer nog att blogga lite kort på vägen upp för vi har köpt en transformator så jag kan se film, blogga och facebooka hela vägen upp!:)
Underbara älskling;)

Kram

Dagens bild

Lördag 19/3 1dag kvar nu!

1 Dag kvar till Sälen!

Och just idag, för bara en timmesen så bestämde jag mig för att jag ska ta ut min jävla spiral. Det går nästan 3-4månader mellan blödningarna och när ja väl blöder så de första 3 veckorna är de lite grann lite då och då, och helt plötsligt så bara rinner de! Och så blöder jag i ca 1½månad nästan 2 månader. Är rätt trött på det. Så jag får helt enkelt prova på mini-piller igen.

Jaja, än har jag inte packat klart, jag och Daniel skulle packat tillsammans igår, men han somnade när vi skulle natta Roxanna. Så jag struntade i det jag med. Utan satte mig och pratade men en kompis på msn hon hade BF idag men hade lite jobbiga sammandragningar igår och hennes sambo låg på sjukhus så försökte lugna henne lite. Kan mycket väl vara så att hon är stressad och orolig för att han ligger där när hon hade så bara några timmar kvar till BF. Men han skulle tydligen får komma hem igår kväll. Tur var väl det.

Halv 1 ska vi åka in till Varberg och fixa det sista som ska med till sälen. Funderar på att åka redan vid 12 så kan jag även handla lite på Hajen med. Billigare än här hemma. Dock är blöjorn billigare här hemma nu! Hmm, har ju massa rabatt kuponger som måste utnyttjas också. Hmm ja vi får se hur jag gör. Men efter som min dag börjar redan klockan 6 imorse så är jag väldigt rastlös just nu, Roxanna sover och jag gör inte ett piss.
Vad ska man hitta på?

Kram

Jacka

När jag var och hämtade min telefon idag så tänkte jag att jag styr in vagnen mot H&M och kikar dom brukar ju faktiskt ha någonting på rea och när jag gick dör så ser jag inte någonting som skulle va på rea men så när jag bestämde mig för att gå mot bilen så ser jag en stång med jackor för halva priset. Och hittade en fin vårjacka. Dock inte en "tjejig" jacka.
Jag bryr mig inte så mycket. Roxanna har mycket "kill" kläder, kallade det va du vill. Men jag styr inte in henne så mycket på rosa, lila, gult ja alla de där färgerna som man delar in som tjejfärger eller kläder.

Men jag tyckte den skulle passa på Roxanna så de blev den. =)
Bild kommer ska bara gå ner till vagnen och hämta den!

Bvc - 10månaders kontroll

Roxanna: väger:10120g
Roxanna är: 71cm lång
Huvudomfång:44.5 cm

Vi ska tillbaka på en kontroll när hon är 11 månader, för att hon får ont i magen av havrevällingen och hon antingen är lös i magen eller spyr upp den. Så om hon inte växt bra eller gått upp så mycket i vikt så ska vi bli skickade till en läkare som får ta prover och kontrollera henne så hon inte blivit överkänslig eller glutenintolorant. Eftersom min pappa, min lillasyster och jag själv är och vart de så finns risken att hon kan få det.
Mitt försvann ju när ja va 3(??) år gammal.

Men vi skulle prova på havrevälling i 2 veckor igen och blir de samma så skulle jag meddela detta vid nästa besök.

Förövrigt så fick hon mkt beröm för att vara så duktigt vid sin ålder. Flickan går ju ett par steg helt själv. =)


Bilder


Detta plus ett par jeans fick Roxanna av sin farmor i Onsdags..


Denna snygga tårtspade fick jag av min underbara svärmor

Och såhär såg det ut när jag vakna imorse, mycket depprimerande

Fredag 18/3 Bvc dax och snööö

Så irriterande.

I Onsdags när jag var på väg hem ifrån Kungsbacka så fick jag ett sms, om att min telefon är klar att hämtas.
Då hade jag varken papprena med mig eller pengar. För det skulle kosta 500:- i självriskkostnad. Men hade jag inte haft försäkring hade det gått på betydligt större summa.

Så idag ska vi till Bvc först kl 10.45 sen så ska jag åka och hämta den. Så jädra onödig sträcka men Daniel insisterade på att jag skulle hämta den. Vet ju inte hur lång tid dom låter den ligga..
Så ja, det är vad jag ska göra idag, började dock packa igår, men insåg gansk fort att det är lättare när Daniel är med och alla mina kläder är tvättade, håller på just nu och tvättar.

Och gissa om jag var i chock när jag gick upp i morse och skulle gå på toa, hade inte dörren in till de lilla sällskaps rummet vart  öppen hade jag inte sett något, men nu var den öppen lite tur i oturen.
Såg i ögonvrån hur de lyste vitt ute. Så gick på toa ochs tällde mig i fönstret och tittade och bara stod.
Så gick jag in i sovrummet där Daniel hade vaknat och Roxanna stod i sin säng och pratade.

Så sa bara till han att "Jag vill inte vara sån, men du borde titta ut!" Så frågade han vrf då gjorde jag bara en chest med händerna och han for ur sängen och hängde sig över fönstret och bara stirrade och sa nej!
Japp det har snöat säkert 1-2 decimeter här bara i natt!!

Men nu ska jag ta Roxanna hon är lite gnällig och trött..

Kram

Torsdag 17/3 packa packa

Igår kväll så var vi hos Daniels föräldrar och hans båda syskon var där, Bodil bor ju hemma men ändå!:)

Vi skulle prata om vad vi skulle ha med oss och när vi skulle åka på söndag. Och Roxanna fick lite kläder av farmor med, Daniel fick 2 T-shirtar och ja fick en tårtspade som liknar en högklackad sko! Urhäftig..
Bilder kommer sen allt ligger fortfarande i påsen!

Och igår kunde jag inte i min hela värld förstå vart min kamera tagit vägen, helt väck, och väskan jag lagt den i var tom jag rensade den! Men så idag så drog Roxanna ner väskan på golvet och ja tycte de va en ganska tung duns för att vara en väska. Men ja hade missat ett litet litet fack inne i väskan, där hade kameran lagt sig för att gömma sig.

Så nu kan jag lägga ner den i resväskan så vet vi vart den är!

Nej nu ska jag börja packa.

Kram

Bilder


Bambino-setet


Roxannas nya skor!

 
Mina nya skor! =)

Tidig idag

Uppe tidigt idag och det känns bra att ha en liten stund för sig själv innan det är dax att väcka skrutt och åka till Öppna förskolan sen.

Igår kom även vårat Bambino-set vi vann hos Natalie&Bella. Kort kommer sen då inte min telefon vill ansluta till datorn. Efter öppna förskolan så ska jag åka till Kungsbacka och hämta resesängen vi ska låna när vi är i sälen, sen ska jag köpa ett par skor!

Nu ska jag fortsätta min frulle och kolla på avsnittet av big brother jag missade igår. Orkade inte se klart;)

Kram

Jag är så jävla sugen....

......


                         

Tisdag 15/3 Men lägg av nu va!

Alltså jag blir så jädra trött på folk!

Först ser man ett inlägg på Facebook och får en eventförfrågan om att med i någon jävla grupp "gå med om du vill att facbook ska vara kvar" eller va fan den hette, jag skiter i vilket. Men jag gick inte med och jag sket totalt i de. Fatta era träga idioter, idag är det den 15 mars, idag skulle facebook läggas ner!

Nu är det fortfarande den 15mars och facebook finns kvar! Okej!!??

Okej nu låter det som att mitt liv kommer gå under och jag hoppas för bövelen att facebook inte ska läggas ner! Men de är bara sktisnack som så mycket annat gär i världen. Hade facebbok lagts ner så hade dom gått ut DIREKT på facebook om det och inte i Weekly daily news eller vad det hette. SHIT! Trött man blir.

Sen går man längre ner och ser från samma person att OJOJ, världen kommer gå under INNAN 2012. Såhär skrev denna någon:

Kul världen kommer att gå under innan 2012. Om nu kärn kraftvärket ( reaktor 4 ) smäller samt dom resterande kärnkraftvärk så kommer strålningarna komma till sverige.

Anar att dom menar Japan! Ja va säger man! SUCK!SUCK!SUCK!

Idag irriterar jag mig på allt känns det som. Ingenting är bra och jag vill helst lägga mig ner och dö en smula.
Jag städar, ungen river ut. Jag plockar upp och går för att fortsätta med städningen i ett annat rum. Skrash! då river hon ut det ingen och jag plockar upp det. Och samma visa igen. Nu låter jag det ligga för då låter hon bli det! Nej nu ska jag ta och avreagera min ilska på tvättmaskinen!

Dagens bild

hjärtat


En mycket trött vovve♥

Söndag 13/3 hundträning

Förlåt så otroligt mycket förlåt för mitt dåliga uppdaterande i helgen!
Men som jag skrev i Fredags att jag inte vill att vi skulle flänga fram och tillbaka till Vallda. Jo det är just det vi har gjort. Var här hela dagen igår, dock hade jag min syster som sällskap igår, men inte idag så jag snodde med mig datorn att ha som kompis. För här finns verkligen inte mycket att göra, och tror ni inte att jag glömde vagnen hemma!?!
Blir så trött på mig själv ibland alltså.

Idag som sagt ska jag inte göra speciellt mycket. Roxanna sitter här breid mig och käker majskrokar! Och bakom mig strömmar musik ur högtalarna inne på Björns kontor. Ja, lite underhållning borde karlarna ha när dom jobbar i köket. Dock inte alltid någon bra musik, men iblans så kommer det en bra låt och både jag och Roxanna diggar!:)


Blev avbruten när jag började skriva detta inlägg, Yngve kom och skulle släppa sina hundar så Nikita skulle få leka med några i sin egen strl. Och efter en stunds lekande, så sa vi att vi skulle ge henne en chans med tikarna med. Så jag promenerade upp till Yngve med Nikita och där möttes vi av Yngve och hans ena tik, först blev Niktia lite ivrig och skulle hälsa, men de fick hon inte och då lugnade hon ner sig och vi gick lite med dom i koppel och först släppte han sin hund och sen kopplade henne igen där efter släppte jag Nikita och när hon hade fått springa lite släppte han sin igen och dom nosa lite på varann och sen sket dom i varann totalt.
OCh vi testa med unghund, vuxenhund och gammelhund, alla tre gjorde vi samma procedur med, och det gick helt smärtfritt och skit bra. Så nu vet vi att det inte är henne som det är fel på och att hon INTE LÄS INTE!!! är tik-aggressiv.

Vilket känns som en lättnad och jag kan slappna av mer hemma när jag släpper ut henne.
Och Yngve erbjöd mig "privatträning" med henne och ga mig lite tips och råd. Mycket uppskattat.
Sen så var han väldigt sträng med att Daniel MÅSTE!! gå efter mina regler med hunden för att de ska funka.
Och det var ett måste för att det är jag som kommer träna henne och jag är mest med henne. Så just därför måste han följa mina regler. Och det betyder inte att jag kan göra hur jag vill, men så kommer de inte heller vara men jag kommer att förbjuda henne från att vara närvarande vid matbord och sånnt som han tillåter henne att vara. Typ sånna saker, plus kommandon! Det var jätte viktigt att va var överrens om och på samma plan om annars skulle han inte göra några mer uttalanden om hunden för då förstör de hela tränings syfte.

Oj långt inlägg, men nu ska jag överrösa mina hund med beröm och mysa med henne..

Kram

Kväll = skönt!

Äntligen lite ensam tid elle vad man kan kalla det. Idag har det vart en jobbig dag, ett dunkande huvud och ett gapande barn. Bra kombo?? NEJ!! Det är inget jag rekomenderar, men dock så gör jag allt för min lilla älskling. Har jag lyckats när jag legat och kräkts så kan jag nog klara av de med ett dunkande huvud;)

Ialla fall, nu ska jag umgås lite med mitt stora ♥. Om inte han med ska gå in och lägga sig! Men han prasslar med en chips påse så det tror jag då inte. Just nu sitter jag och tittar på "Min stora feta grekiska semster". Ska nog gå in och duscha snart, en dusch och sen droppa ner i sängen hade inte vart fel, helt slut.

Och jag hoppas inerligen att det blir en lugn helg och inget farande fram och tillbaka till Kungsbacka. För om Daniel ska dit så måste jag och Roxanna också med, för vi har ju bara en bil. Det är illa ibland..

Nej nu ska jag kramas sen duscha..:)

Sov gott gott folk!

Mitt första videoinlägg

Här kommer mitt första videoinlägg! Haha någongång måste var den första.
Ni får ursäkta hur jag ser ut, men ja orkade inte görs mig iordning. Som Gurkan i BB sa: Man ska vara orginal;)



Tävlar

Tävlar nu igen hos Natalie & Bella!!



-Klicka på bilden för att komma till tävligen-

Dagens bild

Fredag 11/3 dåligt bloggande.

Hejsan alla glada? Hur är vädret hos er??
Här är det lite gråt och mycket kallt. Okej, nån plusgrad är det väl men de är fortfarande för kallt för att jag ska gå ut;). Nej ja måste ändå sätta min fot utanför denna dörr jag har hund och en dotter som behöver komma ut.

 Jag har gått och blivit förkyld, inte okej. Ja mår inte alls bra, allt snurrar och de känns allmänt jobbigt, och hela huvudet+näsan dunkar när jag ligger ner.

Förlåt för min dåliga bloggande idag, men har diskat och tvättat hela dagen ska snart fortsätta hade inte mer palts för diskad disk att torka på, så ja jag tänkte att jag kunde sätta mig här istället en stund och vila huvudet.
Vet ni vad jag märkt, haha jag har nästan aldrig lagt upp bilder på mig själv, ja förutom när ja va gravid då:P Men för övrigt, inte många bilder som jag är med på. Kan ioch för sig se om jag har någon gammal bild på mig, har inte så många nya!




Där hade ja min piercing i läppen med.. Saknar den!

   

Hittade en ny bild på mig som jag tog förra Fredagen!:)



Så nu har ni fått sett lite av mig

Kram

Svårt val!

Har ett STORT problem!!

Jo, SKOR! Just det skoproblem.

Min moster ska gifta sig till sommaren (vet långt kvar men vill ha allt iordning) och jag har klänning men inte skor! Varför ska vi kvinnor har dessa skoproblem! HAHA!!
Här är min klänning jag ska ha!(syns dåligt hur snygg den är, men den kommer bli snygg på, orkar inte ta på mig den och fota.)



Här är några alternati jag har funderingar på:

      

Sen kommer det nog fler fina skor närmare sommaren så jag ska inte köpa några än!:)

Dagens bild

Glassmonster

Jag tror jag är på väg att bli förkyld, halsen känns alldeles torr och det gör inte direkt ont att svälja men det är obehagligt typ som om jag hade halsen full med sand.
Så snart ta mig en kopp te med honung i och se om det lindrar lite.

Jag åt lite glass förut för att lindra lite grann, och då fick Roxanna tag i glasslocket! Haha så söt hon blev i ansiktet!

                           

Nej nu ska jag umgås med min familj och slänga upp Dagens bild! 

Facebook lägs ner!?!

Nu har det kommit upp att Facebook ska läggas ner! Ja vet det är några dagar sen som dom kom ut med det, jag är inte efter!! Men anledningen till att jag inte har kommenterat detta något vidare är för att man inte vet vad man ska tro, jag säger varken a eller o, för man vet aldrig, men sen så en liten den av mig säger att det är ju bara skitsnack! Varför lägga ner något som är så bra? Man hittar alla gamla vänner från barndommen eller gamla klasskompisar ja till och med gamla lågstadie lärare. HAHA!

Men vill startaren av facebook lägga ner det så får han väl göra de men också räkna med att folk kommer klaga, och göra hans liv surt, det finns många knäppgökar därute, inte för att jag skulle bry mig något vidare om det, men de finns dom som tar facebook på blodigaste allvar. Jag är INTE en av dom.

Vad tror ni? Ska Facebook läggas ner den 15 mars???

Torsdag 10/3 tidigt uppe

Uppe med tuppen var jag idag! Skulle köra Daniel till Veddige där Mange skulle hämta upp honom!
I natt har Roxanna hostat jäklar, inte farligt i sig men hon har haft jätte mycket slem i halsen så hon har vaknat och vart ledsen för att de vart jobbigt.

Just nu röjer hon inne i sitt rum, det låter som om hon river hela stället. Men hon leker så bra för sig själv att jag vill inte gå in och störa. Bättre att börja leken med henne.

Håller på att tvätta just nu för jag ska börja packa ner allt det som Roxanna ska ha med sig till Sälen. Även våra grejjer ska börja packas ner, så det är gjort.

Och nu snöar det IGEN! Varför?? Det ska ju bli vår nu jue! SUCK!
Tur det är såpass varmt i marken att e smälter, men de är ju inte bra det heller igentligen! För då blir de ju is om de skulle frysa på.

Nu ska jag surfa runt lite och dröma!

Kram

Elektrisk


Jag kan inte hjälpa det, men jag fastnade så för denna låten i Melodifestivalen, ända kvällen jag kolla desutom!


Ny bok

Detta kom med posten idag!


Nu ska det läsas Godnatt sagor på kvällarna!:)

Bloggtrafik

Känner du att du inte har nog med besökare?
Är dom för få?
Vill du även ha chansen att hitta en ny favoritblogg att läsa?
Då är denna sida något för dig!

Onsdag 9/3 ja..

Godmorgon alla (kanske inte godmorgon men men.. ) vi skulle egentligen vart på öppna förskolan, men min huvudvärk satt kvar i morse när jag gick upp så det fick bli en dag hemma!

Igår kväll när jag satt och kolade igenom våran externa hårddisk hitta jag många rolig filmklipp! Ett jag tittade på fick mig att längta och känna roxannas sparkar i magen igen, trots att jag inte ens är gravid! Men det är så underbart att känna bebisen sparka och härja runt i magen. Att se dom på utsidan är helt magiskt första gången!
Så jag tänkte faktkst dela med mig av den videon!



Ja vad ska jag göra idag? Jo jag ska städa köket och tvätta ALLA Roxannas kläder. Och packa ner det som ska med till Sälen! Och ska även lägga ner allt som ska med som inte hon änvänder dagligen hemma som halsduk hehe. Ich hennes tjockare vantar som hon fick i julklapp. 

Jag fick fixat cp-tangenten med. den var inte bara att sätta dit utan de satt andra grejjer under den som skulle lirkas in i sitt hål typ, ja jag är skit dålig på att förklara, men orkar inte ta av den och ta kort.

Det blev tyvärr ingen dagen bild igår, då min (ibland) korkade sambo satt med datorn fast att jag sa att jag skulle göra en grejj. Och att det skulle gå fort att göra de.

Nej nu ska jag gå och leka med Roxanna, ska försöka få henne att gå mot mina nyklar idag igen. Hon gjorde de igår och då gick hon helt själv.. 2 STEG!! Stolt mamma!!

Kram

Lite bättre och knepig tangent

Som ni kankse såg så kunde jag knappt stava eller få isär orden i de förra inlägget! Haha snacka om misslyckad. Men nu känns huvudet bättre, det gör inte ont ner i nacken utan mest dov värk i hela huvdet. Sen sp drog Roxanna loss space tangenten på datorn med så den är lite knepig jag sätter fast den men den lossnar. Ska se om jag lyckas får fast den här snart.

Mitt hjärta står och lagar mat idag då jag inte ville anstränga mig, tror jag är på väg att få migrän, eller ialla fall var på väg att få det...

Snart kommer Dagens bild med och jag ska försöka få fast tangenten!:)

Gokväll gott folk!

Tisdag 8/3 huvudvärk

Jag trorbokstavligen att mitt huvud ska sprängas. Har så jädra ont i u huvudet. Sen är det nog dax att gåtill optikern. Suck, har egentligen inte råd, men måste nog. Känner det att när jag ser på TV eller sitter vid datorn eller läser förhuvudtaget så gör huvudet ont och de är skitjobbigt!

Iala fall, nu märkt se att våren är på gång. Solen skiner, det är plusgrader ute och det är ljusare på kvällarna! Det gillar vi väldigt mycket!=)
Hoppas snart sommar och ännumer sol kommer.

Nej nu ska jag gå och vila. Jag dör snart känns de som!!

Kram

Roxannas rum

Igår hjälpte Magda mig att möblera Roxannas rum, och med de innebar de att vi skulle flytta hennes tänkta rum till ett större rum! Så nu har hon sitt rum i anslutning till köket och vardagsrummet. Och det är dubbelt så stort och hon leker där inne mest hela tiden, nu har hon rivit ut alla grejjer så jag ska få plocka efter henne! UNDERBARA BARN!

Tog kort på det igår, men de blev inga bra bilder. Ska ta kort med digatalkameran senare, jag orkar inte gå ut till bilen o ch hämta den så ni får nöja er med de bilder jag har sålänge!:)

Var det bara jag??

Var det bara jag som såg "En unge i minuten" igår??

Min egen förlossning sitter klistrad i huvudet på mig.
Längtar till nästa gravidtet+förlossing, nästan den jag ser fram emot mest! HEHE!



Bloggtrafik

Har precis blivit medlem i Bloggtrafik. Och jag tipsar er om att gå med där med.

Klicka HÄR! för att bli medlem!

Roxannas önskelista

Nu har jag gjort en Önskelista till Roxanna. Som en egen liten blogg. Mycket enklare än att krångla i de i min egen så jag inte vill att vissa ska ta del av de jag skriver.
Här hittar ni hennes önskelista

Roxannas Önskelista

Nikita


((En testvideo på Nikita))

Videofy

När jag i framtiden kommer lägga upp videoklipp så kommer jag att lägga upp dom med Videofy. Mycket bättre än youtube!

Bambino tävlingen!

Idag när jag loggade in på mejlen så fanns där ett mycket roligt mejl!
Jag var en av de som vann ett Bambinoset hos Natalie & Bella! Mycket skojj!!!

Måndag 7/3 Helgen som var..

Oj ser nu att jag inte har skrivit något sen i Torsdags, och NEJ jag har inte slutat bloggat bara haft lite mycket i huvudet och att göra. Ialla fall, i Fredags var jag inte hemma mycket ialla fall, först var jag i GBG på Östra sjukhuset och besökte Heidi, samt körde Janne till sin lilla familj. Så liten bebis, åååh nu suger de ännu mer efter en till.. SUCK! Sen var det raka vägen hem, byta kläder fixa sminket och håret som jag inte alls viste hur jag skulle ha det, typiskt mig! Sen var de packa in barn och karl i bilen och åka till Magdaleena och Magnus.
Det blev en mycket trevlig middag med efterätt och sen blev det bowling, och vem förlora? Jo, just det jag! Haha jag är världskass på Bowling, men kul hade vi.

Eftersom klockan bara var 9 när vi bowlat klart blev det förfest hos Fanny som bor 5 minuter från stans krogar! Där blev de ölspel, dock grogg för mig eftersom jag inte dricker de gula pisset;);).
Vi gick väl till Cheers and Beers(tror jag det hette) runt halv 12 tror jag, och en vakt var mindre trevlig, en större surfitta rent utsagt. Nästa gång tänker jag prova Harrys! Haha

Kvällen gick och jag hade super skoj, men att hålla reda på Magda var lite svårare, hon flög om kring som en fågel:) Så började kvällen gå mot sitt slut och jag stötte på Golfarn, en gamal arbetskamrat till Daniel. Mycket trevligt. Mycket dricka och mycket skratt!

Lördagen ville jag helst vara hemma, inte bakis men ville bara vara hemma då jag sen i Torsdags haft konstant huvudvärk. Ialla fall, Daniel släpade med mig till Kungsbacka och vi kom inte därifrån förren vid 1 eller nått på natten. Men han fick allt hålla mig vaken hela vägen hem eftersom de var jag som körde, han skulle bara vågat somna. Då hade jag nog somnat jag med.:P

Igår hände ingenting, Daniel låg på soffan som en annan död fisk och spelade på datan hela dagen. Och jag och Roxanna ägnade oss åt att leka och prata!

Våran helg kort och gott;);)

Nu blir det städdax! Usch vad tråkigt..

Kram

TIPS!

Köpte en ny mascara igår då jag kände att ja var tvungen att ha en. Min håller på att ta slut och jag har nu i snart 3 år användt mig av Lorèal Double Extension



Men kände att jag nog skulle våga testa någon annan. Visst jag har vart super nöjd med denna, men så köpte jag
Colossal Volum' Express.

Och måste säga att den var bättre än förväntat. Kommer nog bli denna i fortsättningen som jag köper när min tar slut. Den var super! Var bara tvungen att tipsa om den!

Ialla fall, idag har jag påbörjat Roxannas rum med att göra iordning så hennes leksaker kan flyttas dit in. Så slipper vi ligga och kräla under soffan när vi ska ha fatt i dom.
Och imon ska jag ut med Magdaleena. Och de ska bli skoj. Vi ska äta hos henne först, och sen tror jag vi skulle gå och bowla sen blir de krogen. Fan va kommer må när jag kommer hem. Har en känsla av att ja kommer nog må som man förtjänar. Dagen efter kommer jag nog bara va slapp, men inte bakis.
Så idag ska man fixa bort håren på benen, och NEJ!! jag kommer inte avnäda hyvel haha.. Inte efter förra gången. Köpte sånhär: när jag var på gekås i Måndags.


Någon som har erfarenhet av denna?? Vi får se om den är så bra som man hoppas:). Inga mer sår här inte..

Inbjudan

 



Detta kom med posten i förrgår!

Dagens bild

Detta klarar jag mig inte utan!

Detta är något som jag inte klarar mig utan! Kan ju gå några dagar emellan, men ja får så ont i huvudet efter bara några dar så idag var en sådan dag, och för att klara av Roxannas tjöt och skrik (positivt skrik) så fick jag köpt lite enrgidryck. Annars hade mitt huvud sprängts i småbitar!

Torsdag 3/3 hemma

Nu har man kommit hem igen och lever som vanligt, har vart hos Nette sen igår. Och det blev massa prat och skratt. Tillslut var vi så trötta så vi skratta åt nästan allt. Men skoj var det!

Lova verkade tycka det var skoj med en liten att leka med. Hon skällde och sprang fram och tillbaka hit och dit och så vidare. Men de roligaste var nog när jag och Nette satt och kolla lite saker på Facebook och jag skrattade till och Roxanna skrattade i sömnen. *Underbar* Och bara för att se om de va meg hon skratta åt så skrattade jag igen och ungen skrattade på nytt.. 

 Under denna vecka har tand nr2 kommit upp. I Måndags tror jag de var den kom. Eller Tisdags, jo i Tisdags var det. Mammas tjej. Så snart kommer väl fler tänder upp. Och hon använder redan de som hon har när hon äter.

Lite bilder kommer här ialla fall...(dock inte på tänderna;))

   

JA!

JAAAAAAAAAAA!!!

Lite lycka i vardagen! Fick svar från försäkringsbolaget idag! Och dom godkänner lagning av mobilen. Så Det ska vi göra imorgon. Lämna in telefonen! Underbart. Och jag ska vara såå jädra försiktig och rädd om den i fortsättningen!

??

Precis när hoppet, som är så svårt att bygga upp stiger till en någorlunda nivå sjunker de fortare än fort igen och man är på ruta 1 igen. Och man letar en väg som leder mot ljuset, men misslyckas om och om igen.
Får DU aldrig nog? Gång på gång gör du det.

Ska jag vara arg, ledsen, besviken, förtvivlad, förbannad? Jag vet inte, allt på en och samma gång. Det bli för mycket helt enkelt.

.

RSS 2.0