Det gååår mycket segt

Här går det slött måste jag säga, har ingen som helst motivering för att städa.. Men jag ska snart ta mig i nacken och tvinga mig, städa och städa, det är mest att plocka iordning och dammsuga golven och trappan ner. Men ändå, finner inte lusten att göra det. SUCK!!

Har gått mest och småplockat och i olika rum hela tiden, jag får ta ett i taget, lättare sagt än gjort det där med att städa idag känner jag. Men det blir ju alltid bäst efter att det är gjort. Tänker ialla fall bjuda på en uppiggade bild på mitt troll...=)

                           
                                                                  Älskar denna bild<3

Torsdag 30/9 Städa och tvätta... Kan de bli sämre??;)

Idag ska det städas och rensas. Ska samla ihop ALLA pantplaskor och burkar som ligger i ett "förråd" óch en dag ta till mig mod och stå och göra mig till åtlöje i mataffären=). Här hemma är det egentligen inte så jätte mycket att göra, men de är mycket som ska slängas. Och igår pratade jag och Daniel om att en dag ta en hel dag och gå igenom alla grejjer här hemma och slänga allt som vi inte har behöv av. Och kanske sälja något om det skulle vara i säljbart skick. För det finns så mycket som vi egentligen inte behöver som bara ligger. Så det skulle behövas en genomgång.

Ska ialla fall starta och tvätta nu. Det är lite grann som ska tvättas, och det kommer ta sin lilla tid.. Just nu önskar jag att jag hade en tvättmaskin som tar sådär 15-20 kilo tvätt samtidigt.. =D Drömma kan man ju alltid.

                                     

Kram Kim

LED duschhandtag



Visst var den häftig..?? LED duschhandtag som ändrar färg beroende
på vilken temperatur vattnet har. Skiftar mellan rött, blått och grönt.


Onsdag 29/9 Kallt kallt på morgonen

Igår hade jag ingen lust eller tid att blogga. Va borta hela dagen lång och umgicks med Camilla och Magda och lille Teo såklart.. Vi var i Kungsbacka för omväxlings skull...
Och min lilla tjej har gått och blirr förkyld inge vidare vill jag lova, näsan rinner hostar och ögonen geggar. Tur är väl att ingen feber är framme och spökar. Idag ska vi egentligen på föräldrar grupp men eftersom hon smittar så ska vi inte gå dit. Sen är hon extra gnällig nu när hon inte är som hon ska vara. Så vi struntar i det så alla andra barn i gruppen är friska och glada.

Och så jädrans kallt det var imorse när man steg upp då? Det var ju rena vinter kallt här inne. Så det var på men tjock tröja över pjamasen på lillan och i overallen och på med mössan för att gå ner och tända i pannan så vi inte fryser ihäl. Och till råga på allt så har nog vart nära minusgrader i natt för det är frost över allt. Men kallt var det ialla fall.

Idag har vi vart och träffat Madde och kikat inne på Gekås, hitta massa fint men nästan inget följde med hem. Bara lite tandkräm, deo allmäna saker så man behöver hemma. Och några leksaker till Roxanna. Och när jag var 5 minuter hemmifrån känder jag på bilen att de är nått som inte stämmer, stannar och går ut och kikar däcken. Och då ser jag att det ena bakdäcker nässan platt.. :O Så jag tänkte att ja får köra mycket försiktigt hem och säga till Daniel att kika på't.

Men nu ska jag vara social och snart blir de mat.. Fyllda isterband och potatismos:D

Kram Kim

Nionde BVC besöket

Roxanna 125 dagar gammal, 17 veckor och 6 dagar.
(4månader och 2dagar)
Roxanna väger: 8210g  
Roxanna är: 63cm
Huvudomfång: 41,4cm

Det fanns mycket och kommer mer!!!!

Fanns mycket fint och sött på Pappa&Jag. Och för nyfikna så vill jag avslöja att de kommer in nytt imorgon:)
 Så passa på. Åk dit:)

Videoklipp

pappa & jag

Imorgon ska vi till Pappa & Jag och kolla om dom har något fint de va nämnligen utförsäljning där så ska se om jag hittar något bra:) Magda ringde förut och fråga om vi skulle med. Så jag sa att vi skulle de:) Mycket trevligt.
Nu ska jag gå in och slänga mig i sängen:)

Kram Kim

Söndag 26/9 Rörigt upptill

Antinge har jag en självisk fas eller så är det bara idag som jag känner att jag inte alls har lust till ett skit. Vill bara försvinna och få vara själv lite grann, och låta allt ansvar trilla på någon annans axlar för en stund eller 2. Är det själviskt att tänka så??

Eller att jag lämnar över Roxanna till Daniel så fort hon börjar gnälla?? Jag känner mig oerhört elak och som världens sämsta mamma som gör så. Men så lite som han är hemma och verkligen tar hand om henne så känns det samtidigt som att det är okej att lämna över henne. Vet inte varför men idag vill jag bara få vara jag. Inte mamma, inte flickvänn inte storasyster inte dotter. Jag vill vara jag jag vill vara Kim. Men samtidigt så en ensam tripp till affären hjälpte lite grann, lite ensamtid hög musik och inget tänkade på allt runt omkring.

Tack och lov att jag har Daniel och att jag inte är ensamstående förälder, för ärligt hade jag aldrig klarat av det. Det hade blivit för mycket och så svårt som jag har för att be om hjälp så hade jag stått där helt sönderstressad och trasslig. Sen kanske jag inte kan säga att jag inte skulle klara av det icoh med att jag inte vart i den sitsen.
Trots att vi är 2 om detta så avlastning och kunna få vara ett par för en stund är guld värt. Även om det skulle vara för 1 timme eller 1 dygn. Spelar ingen roll, det är skönt ibland. Och viktigt för förhållandet.

Okeeej!! Detta blev rörigt.  Ska nog gå och dra täcket över huvudet och ställa till rätta på röran i hjärnan. Det märks att det är söndag!!

Kram Kim

Roxanna fyra månader


Min lilla tjej 4 månader idag!!

Lördag 25/9 I'm back on track!!

Halloj!!

Now am I back...
Har fått många förfrågningar om jag har slutat blogga och så är det inte TYVÄRR!!
Vi har inte haft någon dator på en vecka cirkus så jag har inte kunnat skriva något alls och i samma veva tänkte jag att en blogg paus är nog bra för mig så kan jag komma tillbaka med nya krafter och nya ideer.
Men nu så har vi en ny dator för den andra var ju som den var och den ville inte funka så ja, ny dator inköptes idag.

Veckan som gått har inte vart så händelserik och jag och Roxanna har mest tagit de lugnt och bara varit. Idag har jag haft ljusparty och av alla jag bjöd kom 2. Lite tråkigt men kan man inte så kan man inte. Fick ändå upp köpesumman så jag fick bonus och en extra gåva;) Meeee Liiiike!!!

Har tyvärr inga kort på denna dator och kommer inte att kunna lägga in heller då vi sa att vi ska vänta med det tills vi har extern hårddisk att förvara bilder, musik och annat skoj på så jag kanske kan slänga in minneskortet från kameran någon da och ladda upp från minnes kortet direkt här på bloggen men inte idag, jag är för lat för de känner jag, vill bara slänga mig i sängen med en bunt skitbra filmer och bara vara, MEN jag har en underbar liten tjej att ta hand om som var så trött att hon somna nu för ca 10 min sen, hon var så trött att jag tycktedet var synd att plåga henne med att tvinga henne vara vaken 1timme till för att gå och lägga sig. Men hon är så underbar så om hon sover från nu till imorgon så vaknar hon vid 7 som vanligt så jag lider inte av att gå upp 1-2timmar tidigare för att hon råkar somna tidigare än tänkt.

I Onsdags var vi (jag och Roxanna) på begravning. Det var jätte fint, det gick bra för mig inga tårar fram tills man skulle fram till kistan, men denna gången klarade jag inte de så jag och min kära far satt kvar på bänken och då kom tårarna. Och Roxanna var lika duktig som vanligt och bara satt och prata för sig själv eller åt på min tumme eller¨på sin konapphåller som hon fått av Linn.

Nej nu ska jag lära känna våran nya familjemedlem och lära mig skriva på den utan att se på tangenterna, de ligger ju lite anorulnda på denna dator:) Bild på våran nya fina dator kommer inom kort!!!

IT`A GOOOOOD TO BE BACK IN LIFE!!!

Kram Kim

Lovefilm?????

Funderar på att gå med i LoveFilm.se

Någon som är med där och vad tycker ni??

Lördag 18/9 lite grann sådär

Okej, nu ska jag göra ett försök till inlägg.

Men jag inser att jag skrev inget om skötväskan igår så tänkte slänga in några ord om den:)

Den är direkt importerad(skickad) från hong kong. Och jag älskar den, den är precis lagom stor och man får plats med mer i den än våran andra skötväska. Det kom en flaskhållare-bottlebag till väskan och en minrde väska. De ända som är negativt är att de finns inget att fästa i handtaget på vagnen. Men de finns en axelrem så den går ju hänga över handtaget. 
Och man fick med ett blöjbytes underlag, men de var dock väldigt litet så jag kommer använda vårat gamla som är ca 2-3ggn större. Annars är jag suuuuuuuper nöjd med väskan.
 
(lånad bild från tradera)

Och på väskan ser ni att de är en lite text i detta fallet eftersom den är rosa står de:


Nu i helgen händer inte så mycket. Vill hitta på nått emn de verkar som om Daniel inte vill. Tråkmåååns!! Men nu ska jag umgås med min lilla tjej och min lata karl..

Kram Kim

Skötväskan



  

Fredag 17/9 Bloggtorka

Har någon form av blogg torka, så jag suger på att skriva just nu. Så hoppas ni har lite tålamod tills jag hittar nått ämne att skriva om, bilder på skötväskan kommer, ska bara ta dom så håll utkik nu i kväll. :)

Äntligen

Jaaaaaaaaaaa!!! Äntligen...
Nu är Roxannas namn registrerat.. Lycklig!!

Tack för alla gratulationer...

Tack alla söta för era Gratulationer. Min dag var jätte bra med många skratt och lite stress men de är väl så de ska va;).

Fick nått av Daniel som fick mig att känna mig oerhört rörd, tårarna var inte långt borta. Och fick skötväskan från Tradera som jag vann igår med, men den ligger på "postkontoret" på hemköp i Veddige så ska åka och hämta den när jag ska hämta Daniel. 
    
                          
                                   Fick jag av Daniel, visst är dom fina?? I LOVE THEM!!!

Kram Kim

1år ädre

Jaha, då blir man 1år äldre och 20+ idag...

Tävla med Malaco



Rösta på min påse och gör dig en egen och var med och tävla med Malaco
http://dinpase.se/#/18050 

Tisdag 14/9 Försökt ialla fall

Har hela dagen försökt skriva ett inlägg men de har alltid vart något som stört mig.
Men nu kommer ialla fall ett litet inlägg med lite bilder:)

Igår kom de efterlängtade skorna. Såå söta. Och Puma är de med, på sidan av skorna finns en liten Ferrari-symbol. Så jag antar att dessa skor har vart dyra från början. Men själv gav jag inte så mycket för dom, tacka gud för Tradera!!

                 

Helgen har vart lugn, i lördags var vi ju på traktorpulling och Söndagen var vi på kalas och på eftermiddagen var jag inne i stan och fikade med Alicia. Så det var lugn och sansat. 

Och Roxanna har börjat med ett nytt ljud, så hon testar mina öron hela dagarna:) Och hon har kommit på att tidningspapper är skiiitskoj. Hon håller även själv i flaskan när hon ska äta, vi får bara räta upp den om den skulle råka glida iväg:) Såå duktig min lilla tjej är.. Mamma älskar dig Roxanna!!

                                      

Nu ska jag krypa ner mina älskade.. Godnatt..

Kram Kim

Han är rolig han

Just det ja, måste bra får berätta en jätte rolig grejj, eller jag tyckte de va hysteriskt roligt ialla fall.

Jo jag låg i sängen och mös och lekte med Roxanna och så helt plötsligt ser jag hur hennes färg i ansiktet ändras till ILLRÖD pch hör hur hon tar i för kung och fosterland, Daniel satt då ute vid datan och jag kände bara att nu ska jag jävlas med honom, (han HATAR att ta bajsblöjorna, han tycker de luckar f-a-a-a-a-n!! rent ut sagt.)
så jag ropade på honom och bad han byta på lillan och de gjorde han, och innan han gick iväg från sovrummet med henne så sa han: -Har du bajast din lilla skit.
Och hör ingenting inne från rummet där skötbordet står inga pustningar eller klagomål.

MEN sen kom det, så jag flög upp ur sängen för detta kunde jag ju bara inte missa när han står och ojjar sig och klagar på hur mkt de lucktar. SÅ ser jag att han torkar på själv skötbädden och har sig. Så skrattar jag och frågar vad han sysslar med. Så säger han: -Jag hade torkat rent och skulle precis, PRECIS ta på henne en ny blöja och då, då skiter hon MER, men på skötbordet.

Hahaha guuuud så jag skratta åt honom. Och när jag fråga Roxanna om hon jävlades med honom så flina hon med hela ansiktet och när jag sa duktig tjej så skratta hon. Men hans min va den bästa jag sett hitills när han byter och de kommer mer när han trodde hon var klar för länge sen. Haha men han är underbar ändå.

Lördag 11/9 traktor pulling

Jag har inte haft mycket tid över för att blogga idag, så det kommer ett litet inlägg nu.
Vi har vart på traktorpulling i Falkenberg idag, jag var la inte så jätte impad, men Daniel därimot var själaglad när han fick köra ett par vänder. Och Roxanna fick sitta i "Lill Runkens" traktor med pappa, och hon har en väldigt glad pappa som fick visa upp sin dotter i en traktor.

                           

Och vi var la hemma vid 3tiden, men vi var så trötta att vi somnade faktiskt i sängen alla 3. Så helt plötsligt blev klockan 5 och jag insåg att jag måste nog till affären. Så iväg och hem igen. Så idag har det faktiskt inte hänt allt för mycket, och ska försöka mig på fransk chockladtårta på Onsdag för det är en speciell dag då:) Men känner inte för att dela med mig av vad som händer förren då, dock finns de ju vissa som läser här som redan vet;).

Ledtråd??:
Åldersnojja;)

Men jaja, Daniel nattar lilltjejen och jag bara väntar på att hon ska somna så jag kan ta mig ett glas vin. För jag har bestämt att 1glas får jag ta, inte mer. Eller de skadar ju inte med 2 men jaja skitsamma allt blir bara pannkaka när jag ska förklara.
Sitter har ett sjukligt sug efter ungstekt fläskfilè med potatisgratäng, bea-sås.. Men våran satans ugn funkar fortfarande inte. Suuuck, får se när den vill funka. De är la nån propp eller nått som ska bytas och jag som är tekninkens miffo ska ikke va där och pilla. Det sköter jag de stora starka karlarna.. ;)

Nej nu ska jag spendera lite tid med min kära karl. HA världens goaste Lördagskväll allihop.

Kram Kim

Klänning 60kr...

Ännu en grejj till salu, en jätte söt klänning med söt liten tröja till som är helt oanvänd.



 

En fin klänning i STL 56.
Köpt på Kapphal i Juli månad.
Aldrig använd då den hängt i garederoben och blivit "bortglömd"
och sen hade inte roxanna så mycket kläder på sig
när hon hade stl 56 då de va under tiden de va så varmt i sommras.
Den är självklart tvättad och kommer att strykas.
Vill ha 60kr +10kr i porto.

Som ni alla vet har vi hund men de måste man ju skriva:)

Fredag 10/9 jag blev klar igår.. :)

Uppe med tuppen utan barn, hon åt lite grann på mig och sen somna hon om. Så då va det jag som inte kunde somna om, så ja här sitter man. Har fått i mig lite frukost och avnjuter en koppkaffe, men de behövs nog yttligare en kopp för att jag ska vakna till liv. Känner mig mer eller mindre som en zombie..

Tänkte slänga upp lite bilder på hur snyggt de blev här igår efter att jag städat, men måste plocka undan den disk som stått på tork, bädda sänge, gå ut med soporna och hålla en glad bebis fortfarande glad så ja, de kommer nog under dagen ska ni se..

Hade tänkt försöka hitta på något idag, jag vill inte bara sitta hemma. Men jag kan inte komma på vad jag ska göra, så om ni (som känner mig främst) känner för de kan ni ju slå en pling och kanske titta bort eller om jag kikar in hos er hade de vart ett superbra tidsfördriv. MEN först ska jag göra iordning ungnen, den funkar ju inte ändå så tänkte att jag skulle göra rent den idag, sen ska jag bara städa hallen, dammsuga och tvätta golvet i trappan och i hallen, så ja, säg att jag börjar nu så är jag nog klar till 12.:)

Igår tyckte jag att de va sååå tråkig att städa, men tog mig i kragen och tog ett rum i taget och gjorde inte som jag brukar ta lite här och lite där och däär ser de ut som att de behövs plockas.. Nej, jag tog rum för rum och gjorde verkligen iordning fast, först av allt, var jag på jakt efter disk. Så när jag väl kom till köket så fanns all disk där och man slapp diska fler fler gånger. :) Men de tog sin lilla tid med bebis som är jätte mammig men jag blev klar och de är huvudsaken..:)

Nej nu göra rent ugn dax... (å klockan är bara 07.39)

Kram Kim

Barnmorskor ger helt olika råd till gravida - Aftonbladet

Läs artikeln HÄR

Visst är de knäppt. När jag väntade Roxanna så vände jag mig till Livsmedelsverket när de gällde mat.
Och motion är inte skadligt så länge de inte utgör fara för mamma eller barn.

Torsdag 9/9 Väntar och väntar

Idag vakna jag halv 8 av att en fröker pratkvarn låg och snackade för sig själv i sin säng och tittade till henne, men hon såg inte att behöva komma upp, hon blir gnällig när hon vill upp så jag lät henne ligga där och själv vakna till liv. Så när ja väl ställde mig upp för att gå på toa så såg hon mig och log hela ungen. Kan man inte få en bättre start på dagen??

Just nu sitter jag och väntar på att mitt sms ska komma för Roxannas välling, dom hade inte den hemma på apoteket i Veddige så dom skulle beställa hem det så dom sa att om vi hade tur kommer det redan imon(allså idag). Sen väntar jag på puma skorna jag vann på tradera hoppas hoppas dom kommer idag. Och så klar skötväskan som jag vann med, eftersom den skickas direkt ifrån Kina eller va de va, Asien minns jag att de va ialla fall, så tar de ca 12-18 dagar, så man väntar ivrigt på saker och ting här hemma, idag hade jag faktiskt tänkt ta mig själv i kragen och orka städa hela lägenheten, eller ja vi bor ju i hus men i ett 2 familjers hus så de blir lägenhet. Köket är väl de ända som ser hyfsat snyggt ut, sen är de väl bara de utrymmet som vi har all tvätt vid som är stökigast, men men, får ta tag i skiten ialla fall..

Men nu ska jag se lite TV medans lillan sover.

Kram Kim

Onsdag 8/9 samma spår igen, suuuck

Okej, då va vi här igen.
På samma jädra spår. Jag måste ta och skärpa mig, trots att de finns dagar då jag verkligen har bloggtorka och inte vet ett skit om vad jag ska skriva. Men som sagt, jag kan ju kanske bara skriva ett hej eller nått så ve ni att jag lever ialla fall.

Har suttit och gjort en liten film med bilder på Roxanna från pluset till hon kom ut. Men saken är den att när man sparar när man är klar (jag har gjort filmen i windows movie maker) så sparas den i ett format som inte youtube godkänner men vill så gärna ladda upp det och jag vet inte hur man ändrar de formatet så jag kan ladda upp den så ni får se:) Men om det är någon som vet hade jag blivit super super glad om du/ni skulle vilja hjälpa mig.

Idag har vi vart på babymassage och det var trevligt och mysigt, men Roxanna mest tittade runt omkring sig och tittade ibland på mig och undrade vad jag höll på med. Men vissa saker njöt hon av så de va ju inte helt tummen ner. Men det är alltid roligt att ligga och prata för de gjorde hon mot slutet hon låg och tjabba som bara den. Och jag fick träffa andra mammor.
Och jag och Magda bestämde häromdagen att vi skulle prova på olika aktiviteter, eller aktiviteter vet jag inte men vuxxen-barngrupp här i Veddige och öppnaförskolan både här i veddige och i stan. Träffa folk lite här och där är aldrig fel.. Så får se vad som blir av med de.

Nej, nu ska jag forsätta redigera bloggen.. Så den blir bra någon gång;)

Kram Kim

Måndag 6/9 Så ledsen på allt, och huvudvärk

Då va det ny vecka, och det var ingen bra start alls på denna veckan.
Man vaknar med huvudvärk som man hade när man somnade, för att man är så himlans arg. OCh värktabletter de hjälper inte, och tänker inte knapra de heller. Men ska försöka komma in till stan idag, måste köpa ny bröstpump och ny välling till lilltjejen. Våran snälla hund(i Daniels ögon, INTE mina) hade vart uppe på bordet igår när vi var borta och tagit Roxannas svindyra ersättning och en av hennes vällingdoserare plus att hon vart uppe på diskbänken och tagit min bröstpump. Och som grädde på moset så hade hon lyckast öppna skåpet och släpat ut soppor i hela lägenheten. Så igår var jag så arg att jag satt och grät, och värst av allt är som vanlig att Daniel tar hunden jävla parti och jag har fått nog. Så jag sa till han igår att valet står mellan mig och roxanna eller hunden. Och han kan inte ens välja.. Mycket tragiskt nog..

Jag tycker inte hunden ska vara inne när vi åker bort så slipper vi ha allt söndertuggat och jag slipper lipa som en 5åring varje gång man kommer hem för att antingen är de mina eller Roxannas grejjer som inte finns längre. Men vi kan inte ha henne någon annanstans än inne. Så de finns inte mycket att göra. Men blir ju ändå arg på att inget får vara ifred.
Jo en flaska har hon bitit sönder med, funderar på att åka och köpa en ny välligndoserare en ny flaska och ta apoteket på hemvägen. För så fasligt långt är de inte till Gekås. Men vet inte om jag orkar..

Men men, jag ska ta och plocka upp lite här och sen försöka komma in till stan eller om de blir gekås och göra lite ärenden...  

Kram Kim

Lördag 4/9 hon kommer bli stor!!

Lördag kväll och den spenderas ensam i soffan med ett glas vin och fjärrkontrollen. Det bästa av allt är att man kan pausa och spola liveTV med kontrollen.
Roxanna ligger och sover så gott och det börjar kännas skönt att vi fått in en runtin på henne att hon ska lägga sig mellan 7 och 8 på kvällarna. Så jag la ner henne, stoppade in nappen och gick och plockade lite, när hon pep för att nappen trillat ut så stoppa jag in den igen, och hon sov på 10 min..
Nu håller jag på att göra lite mat till Daniel som han ska äta när han kommer hem. Han kommer sent idag så, han ska nog jobba imorgon med så jag och Roxanna får nog åka själva och fira mamma, men först måste jag till blommaffären, ska köpa blommor till mamma hon fyller ju faktiskt 40=).

Men det är dessa studer som får en att tänka, när man är själv, det är så tyst att ens egna tankar ekar i rummet. Och det jag tänker på är att jag ska vara lycklig för det lilla jag har. Och det är jag mer än något annat här i världen, och att jag har min dotter den finaste gåvan på jorden.
Och det kan göra mig ledsen och lite nedstämd att tänka på att snart är den tiden över då jag kan pussa och krama henne så mycket jag vill och det som skrämmer mig ännu mer är att hon en dag kommer att skämmas över mig.
Därför kommer jag vilja minnas dessa år då hon kommer vilja pussa och krama sin mamma hela tiden, och vara stolt över mig. För visst jag har alltid varit stolt över att ha min mamma som mamma, men de finns alltid en liten punkt i allas liv då vi skäms som mest över våra föräldrar och utan att tänka så kan det såra dom. Och det är just som får mig att hoppas och inte vilja att Roxanna ska skämmas över mig utan presentera mig och vara stolt över att ha mig som sin mamma. Precis som jag oftast var mot min. Jag mer än gärna presenterade min mamma och var lycklig och hela jag glänste när jag fick presentera henne för folk, och jag pratade bara bra om henne.
Sen om man var arg på henne var en annan femma. Men man måste ha sina konflikter.
Och det kommer nog jag och Roxanna ha med, men vi löser det i slut änden med skulle jag tro. Men hon kommer växa upp för fort och helt plötsligt flyttar hon hemmifrån och jag måste släppa taget, let her go her way. Den dagen kommer nog bli jobbig.

Min lilla snutta kommer en dag bli en dam, vill inte tänka så men det är ju så det är..

                           

Fredag 3/9 kort kort inlägg

Äntligen Fredag, eller vad är det man säger?

I helgen händer inte allt för mycket, Söndag kommer vi fira min mamma som fyller år. Vet inte om Daniel ska med, eftersom det inte regnar så antar jag att han ska jobba.
Tänker skriva ett längre inlägg imorgon tänkte jag, för jag är aldelles för trött nu, har inte vart mig själv alls idag, och inte heller min lilla prinsessa. Så vi hoppas på att vi mår bättre imorgon och de snorhavet som rann ur Roxannas näsa förut bara va en engångsförtelese och inget som fortsätter.

Godnatt gott folk..

Kram Kim

Utförsäljning

Allvarligt talat, nu vill jag bli av med mina vagnar så nu gör jag en annons här!!!

Vagn #1:
   
Teutonia Delta-02 kombivagn
Detta medföljer:
*Parasoll
*Hårdlift-Madrass
*Båge för sittläge
*Regnskydd
*Insektsnät
*Och den extra kanten som på bild 2!!!


Denna vagnen är använd till 3 barn, varav 2 hos den förra ägaren, vi själva har enbart användt den i liggläge.
Men ändå väldigt sparsamt använd av oss men lite mer hos förra ägaren. Det finns lite slitmärken på sufflett och och båge för sittläge. Men väldigt fin vagn. När vi köpe vagnen va nästan allt tyg utbytt och helt nytt och aldrig användt. Väldigt bra och stora lufthjul för alla väglag,så som terräng i skog, asfalt och leriga oc grusvägar.
Vi köpte den för 1000kr vi vill ha 800 dock något billigare vid snabb äffär (inom en vecka från och med idag!!!!!)

Vagn#2:

   

Detta är en Esprit-05 sittvagn.
Denna vagn har enabart sittläge men det går att fälla ner ryggstödet och ha en mjuklift i den.
Denna vagn är använd av 2 barn, men är aldrig använd av oss, och bara ett par fåtal gånger av förra ägaren.
Den är nästan intill fläckfri, kan inte minnas att jag sett några andra fläckar än de som är på hjulen. Den ser nästintill helt ny ut. Väldigt enkel att köra, och ioch med svänghulen därfram så är detta en utmärkt vagn som funkar bäst på asfalt. Vi säljer denna för att vi bor ute på landet med grus och leriga vägar och kan bli en farligt ttur för våran dotter. Man kan låsa framhjulen också så att dom går rakt.
Vi vill ha 1000kr för den, men billigare vid snabb affär (inom en vecka från och med idag)

Spjälsängsskydd:
 

Vi säljer även detta fina spjälsängsskydd.
Det är helt nytt och oanvändt.
Jag har bara färgat det rött då den vita färgen såg smutsig ut.
Vi vill ha 100kr för det

ENDAST AVHÄMNTNING!!!!

Hör av er på min mejl om ni är intressrade och vill se fler bilder och ha mer info..

[email protected]

Presenter

Just de ja, har helt glömt..
Mickan och Vincent var här på en snabbvisit förra Onsdagen och dem hade med sig en present till Roxanna och gladas blev nog mamma som såg vad de innehöll. Bodies, det är en underbar uppfinning bland barnkläder I LOVE BODY´s... Tack Mickan, Daniel och Vincent..(mickans karl heter med Daniel)

                        

Åttonde BVC besöket

Lite sent bvc-inlägg men de kommer nu!!

Roxanna 91 dagar gammal, 13 veckor och 3 dagar.
(3månader och 3dagar)
Roxanna väger: 7525g  
Roxanna är: 61.5cm
Huvudomfång: 40cm

Roxanna har gått upp 3280g sen hon föddes.

Hon fick även första vaccinsprutan;
*Difteri
*Stelkramp
*Kikhosta
*Polio
*Hemofil inf B
*Pneumokocker
Och oj vad ont i mitt hjärta det gjorde, ville bara slita bor sköterskorna och ta upp Roxanna i famnen och trösta mitt stackars barn.

Längtar, konstigt nog

Konstigt nog så ser jag fram emot Måndag morgon och mitt nya liv startar, och frukosten lär bli den bästa:)
Tänk att all den mat som man ska äta kan få en att gå ner i vikt. Det förvånar mig, men samtidigt så är det myclet mat som man i vanliga fall gör fast att de är andrat något.
Men funkar detta så kommer jag forsätta, visst kommer man sakna de mysiga fredagskvällarna, men det finns säkert något annat man kan tugga på. Men ska ju undvika socker och jag får hinka mjölk eller vatten iställe;) Men detta kommer nog gå superbra. Bara man ger sig fan på att de kommer funka och man inte ger emd sig.

Men nu ska jag ta och underhålla min lilla tjej fram till tjugo över 7 då hon ska ha mat och lägga sig för natten..

Kram Kim

Babycubes

Nu är vi hemma från föräldrargruppen, och innan vi åkte hem så åkte vi in till stan, tänkte de var lika bra när vi ändå var ute och åkte. Så kikade in på Babyhuset och tittade, och hittade nått jätte smart. 
   BABYCUBES!!!

 

Jag skulle ju köpa iskuber egentligen att ha hemma gjord barnmat i men detta är ju så mycket smidigare. Och som ni ser har jag försökt få med att de är ml-mått på. 30, 45, 60 ch 70 ml står det.
Och de är en bricka som dem står i så man behöver ju inte ta ut hela brickan när man ska värma mat utan ta en och låta resten stå. Det tyckte jag va jätte bra. =) 

1årsen idag...

Idag 1/9 är det 1 årsen som jag fick reda på att jag väntade Roxanna..
Vilken lycka den dagen gick förbi med.

Onsdag 1/9 LCHF

Sitter och kikar lite på Rasmus på luffen och ska snart göra mig iordning för att åka till föräldrargruppen.
Och har suttit och läst lite på nätet om LCHF-metoden för att gå ner i vikt, och den verkar bra, har kikiat lite recept och allt verkar vekligen supergott, så ska ta och pröva detta tror ja ialla fall i en månad till och börja med.
Och mitt nya liv börjar på Måndag nästa vecka. Och detta betyder nog att jag får baka eget bröd och de kan inte bli mer än bra. Så till helgen ska jag prova de, och hittade en sida med massa goda recpet på som bara är LCHF-recept, och jag tänker lägga upp en liten lista på vad som är bra att ha hemma och inte.

Livsmedel som alltid bör finnas hemma

Frysen
Kött
Köttfärs
Fläskfärs
Fisk
Kyckling

Kylen
Ägg
Grädde(40%)
Bacon
Smör
Ost(ej fettsnål, mer än 30%)
Creme fraiche
Fransk senap
Majonäs(fetaste)
Grönskare ovanjord (grönsaker som växt ovanför jorden och inte i)

Skafferiet
Kokosfett
Olivolja
Tonfisk i olja
Makrill i tomat
Oliver
Lök
Vitlök
Bra kryddor

Livsmedel som är bra att ha hemma

Kylen
Gräddfil
Färskost
Fetaost
Färska championer
Sambal oelek

Skafferiet
Vitvinsvinäger
Kallpressad rapsolja
Tabasco

Detta behövs inte
Socker
Potatis
Mjöl
Ris
Pasta
Chips
Bröd, bullar, kakor
Läsk

Allt detta ät hämtat på LCHF recept; http://www.lchfrecept.com/Default.aspx

Men nu ska jag göra mig iordning..

Kram Kim


.

RSS 2.0