Vann skötväskan!!


Roxannas napp jag vann förra veckan!!

Och jag vann auktionen på den rosa skötväskan som jag har pratat om i tidigare inlägg. Så den har ca 12-18 leverans dagar så jag kommer vänta och vänta som en tok. Men har vi tur kommer den INNAN jag fyller år. För jag betalade den med en gång igår, för jag satt uppe och vakade över den.
Så hoppas den kommer innan min födelesedag. :)

Nej nu ska jag underhålla min dotter, hon verkar väldigt otålig..
Hon är svår att underhålla med, ingenting duger.. :/
Men jag får väl sitta och sjunga och skratta med
henne så kanske hon håller sig lugn:)

Kram Kim 

På blocket

Nu ligger våran ena vagn på blocket=)

http://www.blocket.se/halland/Barnvagn_Esprit_29270301.htm?ca=20&w=1

En ny favorit...



Förstår inte varför, men detta är Roxannas låt. Hon blir dödstyst och bara ler. :) Hon gillar den helt enkelt.

Måndag 30/8 Ska ha den!!

Sitter på min nya favorit sida. Tradera. Bevakar skötväskan jag lagt bud på.
SKA ha den. Och väntar fortfarande på nappen ja vann förra veckan. Och så vann jag en film i Torsdags men den kommer nog imon eller Onsdag för den betala jag i lördags.

Och så gjorde jag klart för Daniel igår att när jag fyllt år ska Roxanna få ny vagn. Och han började på att varför den hon har är väl bra och den sittvagnen vi har funkar väll jätte bra. Men den vi använder nu de kommer inte gå att laga och de är bara s och den andra kommer inte gå att köra i snö med tanke på vart vi bor och de är svänghjul där framme, de är mer en stadsvagn eller så. Så den blåa sittvagnen går till blocket och den andra vet ja inte än, men den får nog se sina sista dagar i solljuset...

Håller på att tvätta och dammsuger, hunden fäller värre än värst, jätte jobbigt. Får bli en borstning på henne sen skulle jag nog tro. Ska även putsa fönstren, byta i sängen sätta upp Roxannas natt lampa och dra in en kontakt till i sovrummet så jag med kan ladda min telefon i sovrummet och Roxannas lampa ska fungera.
Sen blir de en sväng in till stan, ska in till babyhuset och hajen, Daniel ville ha en glass som bara finns där. Sen till apoteket. Måste ha såndär tejp som sitter fast, minns inte vad den heter, så jag kan duscha, för man måste ju ha plast över tatueringen den första veckan. Och vill även ha de när jag sover pga att Nikita fäller som en tok, testade igår att ligga i sängen utan plast men hela området plus tatueringen var full med detta förbannade hundhår.
Just nu är hundhåret överallt. Bokstavligen överallt!!

Men nu dammsugning...

Kram Kim

Detta vad va jag skulle göra....



Sådär ja.. Funderar  vad som kommer härnäst...

Lördag 28/8

Igår så var vi ju och vaccinerade lillskuttan. Och jag kan tala om att det gjorde såå ont i mitt hjärta och se mitt barn skrika och ha ont och så får jag inte ta mitt barn i famnen och trösta henne och göra allt bra igen  var verkligen ja, det var verkligen jätte jobbigt. Fick ju så klart ta upp henne sen när de var klart, men oj va mina egna tårar bara ville välla fram..

Därefter så fick jag tröstat och vaggat henne och pratat lugnande med henne så gick vi mot bilen och åkte in mot staden. Och då var det Teos tur att vaccineras. Stackars små barn säger jag. Usch för sprutor...

Efter det så åkte vi till gekås och handla lite grann.. Hitta mycket fint till min lilla tjej, och en overall jätte fin blev helt kär. Sen köpte jag en present till Denise. Så ska skicka den med posten nästa vecka till henne, hon bor ju i Orsa, Dalarna. Hoppas hon blir glad för presenten till Moa.
Det var inte farlig mycket folk där igår, vilket var skönt och slippa behöva trängas.

Och så skulle jag titta på deras kombi vagnar men de fanns bara en, men den va jätte fin, bättre än på bild. Fastnade som en fluga i klister.

                      

Igår kväll hade hon 38.8 i feber så hon  fick lite alvedon och mat sen somnade hon gott. Hon vaknade klockan 3 i natt så gick upp och bytte blöja och tog tempen, då hade hon 38.1 nu har hon nog ingen feber, hon är sitt vanliga glada jag. Dock ingen aptit...
Nej nu ska de packas, ska åka till Anne..:) Och ska även göra en sak idag som vart bestämt länge. Men har lyckats va tyst om de. Och tänker inte säga nått nu heller, bild kommer senare;)

Kram Kim

Torsdag 26/8 Mycket trevligt post idag

Har gått här och väntat hela veckan på Roxannas nya jacka och mössa. Kollade telefonen på sms hela tiden, för jag skulle på sms-avi om att paket kommit till Hemköp i Veddige. Men så när jag var och hämta posten sp låg där en H&M påse. Blev överlycklig och slet upp påsen ur brevlådan och bara gräppade tag i restan av posten och sprang in. Och var bara tvungen att prova det på henne.. Så söt min lilla skrutta är.. Dock ser hon väldigt chockad ut i jackan. Och jag förstår henne, vrf ska man ha jacka på sig nu??=)

Äntligen har de kommit



Såhär ser det ut.
Det ska vara 2 hyllplan till, men dom ska dit när Roxanna blir äldre.
Har nämnligen lite planer för vad dom ska användas till i hyllan.
Sen hade jag tänkt köpa en ljusslinga med hjärtan om de finns kvar att köpa.

Jävla skit

Hatar äldre barnvagnar, ialla fall den vi har. Fan med...!!!

Städat och byggt ihop hylla

Har ont i heeeeela kroppen. Har städay och donat hela dagen. Och så tog jag en liten paus och kolla saker på IKEA till Roxannas rum och börjde leta snygga hyllor, så kom jag på att vi har ju en liggandes som bara samlar dam utan att göra någon nytta. Så tog tag i skiten och röjde i garderoben och fick fram alla delar och har nu kämpat som en dåre för att får upp den och lyckades med, så nu har Roxanna en hylla i sitt rum. Så alla hennes saker som inte ska ligga och skräpa står nu där. Ska ta ett kort så ni får se, måste dock bara hitta min kamera.. Hmm vart har den vandrat någonstans?? Ska nog ta och göra klart här så jag kanske hittar den någonstans:)

Kram Kim

Roxanna 3månader

Onsdag 25/8 städa...

Onsdag idag och vi har blåsigt och regnit här i Varberg. Hösten är en bra årstid det är lite kyligare och nästan så man vill ta på sig en jacka. Man nästan önskar det på sommaren vissa dagar. Sen älskar jag hösten för att jag fyller år på hösten. Eller man gillade hösten mer när man var yngre och ville bli äldre, nu är det nästan tvärtom, men gillar ändå att fylla år för att då ser man vilka som verkligen bryr sig.

Idag blir min lilla prinsessa 3 månader. Tänk va tiden går fort. Den bara susar förbi och rätt som det är så är hon gammal och man önskar att hon kunde bli liten igen och få plats i famnen och ligga där och sova. Usch vill inte tänka på att hon ska bli stor, kan hon inte stanna i denna storleken hon är i nu. Älskade barn.

Ska snart ta och plocka och städa har hade jag tänkt, är hund fri idag så har inte hund som springer mig i hälarna och drar omkring skiten när hon ska vara med trots att hon är livrädd för dammsugaren.

Nej nu blir der städa.. :) Ha det så bra så länge..

Kram Kim

Tisdag 24/8 Spiral insättningen gick lättare än jag ens anat...

Äntligen lite tid för mig själv.
Har idag satt in en spiral, kopparspiral.  Va så himla nervös när jag åkte hem ifrån och när jag låg där i gynstolen trodde jag att jag skulle dö ärligt talat. Visste ju hur ont det skulle göra och sist höll jag på att svimma av smärtan och klämde ihjäl mammas hand. Men idag, tro de eller ej, jag kände inte ett skit. Eller ja kände att hon gjorde något, men inte att hon hade den där tången och öppnade livmodertappen. Jag var tvungen att fråga om hon redan hade gjort de. Samtidigt som jag frågade henne så visade hon själva grejjen som hon skulle säta on spiralen med. Och log och sa, nu är de bara detta klart sen är det över.
Det var ett smalt långt rör som spiralen log i. Ja så jag dog inte och det gjorde inte ont för 5 ynka öre. Låg och mest kika upp i taket och frågade om hon inte skulle börja snart. Men då var de nästan över. Så jag är mycket nöjd ska jag lova. Och de bästa ät att den håller i 5år. Men den åker ut tidigare de vet jag..

Sen har jag spenderat ca 3 timmar hemma hos Magda, och tacka henne för allt jag kom på att jag var tvungen att köpa hem. Jag ska göra egen barnmat hade jag tänkt, eller försöka ialla fall, tänker inte betala en massa pengar för nått som morotspurè som är super enkelt att göra själv.
Sitter fortfarande och väntar på mejlet från hon jag vann en auktion hos på Tradera. Men inget melj har trillat in. Så jag får ta kontakt med henne imorgon om inte hon hört av sig. Sen har jag budat på en jätte fin skötväska, eller fin och fin, den e söt. 

 http://www.tradera.com/NYA-4Pcs-2010-modell-Bottle-nappy-diaper-Skotvaska-Pink-auktion_161113_117168516

Men varför ska man vara som alla andra när man kan ha något som är speciellt, som denna skötväska som inte säljs i Sverige. :)

Roxanna sover, och jag hoppas att hon sover för natten nu. Dock måste jag nog ge henne ett sista mål, annars vet jag en som gärna är uppe ca 3 timmar i natt med en jätte trött mamma.. Men det skulle ioch för sig inte göra något. Men ändå. Sen har jag upptäckt att våran vagn är sönder!!! Ryggstödet går inte att fälla upp, eller det går ju men de vill inte stanna, och som vanligt så vill Daniel laga allt men är rädd för att det inte går att laga. :(
Lite tur i såfall, då får jag köpa en ny:) Me Like!!!

Kram Kim

Måndag 23/8 Föräldrargrupp

Idag är det dax för första Föräldrargrupp-dagen. Halv 11 ska vi va där. Spännade att få se vad det är för folk där. Känner ju inte så mycket folk här i närheten så jag kanske hittar några man kan umgås med mer än Magda;);) haha... Nej de är alltid roligt att umgås med Magda och Teo.  
Men att lära känna nytt folk med barn kan va en fördel för Roxanna med. 

Nu ska jag och hämta tvätten och slänga in en ny hög med tvätt i maskinen. :) 
BTW vann min första auktion på tradera igår, så nu är de bara att vänta på att säljaren ska höra av sig om betalningen.. Det var en napp, som de står älskling på.. :D Bild kommer när jag fått hem den:D

Kram Kim 

Söndag 22/8 har skittråkigt

Idag har jag rensat ut alla försmå kläder i Roxannas garderob, skrivit en inköpslista på sånt som behövs inne i hennes rum. Sen så har jag suttit som en hök inne på Tradera. Budade bra länge på en jätte fin skötväska, men la ner de kände att de blev för mycket pengar. Då kan jag lika gärna lägga dom pengarna på den rosa som dom har på Gekås. Min nuvarande är köpt där, en likadan fast grå, men vill ha en rosa.

På fredag är det dax för första vaccinationen. Jag fasar mer än lillfia. Tur är väl att hon inte vet vad som kommer. Efter det ska jag med Magda till Bvc med Teo, hans ska nog med ha vaccinsprutan. Därefter ska jag med henne till Gekås. Men blir nog inte nått handlat. Daniel tyckte att jag åker dit för ofta. Men de är bara för att han inte gillar den affären. Eller kan man kalla de affär??:)

Jag vill hitta på nått idag, vill inte bara sitta hemma. Daniel är iväg och jobbar som vanligt. Inte ens på helgerna får han vara ifred. Så skönt att han ska byta jobb!!! FAN VA DE SKA BLI SKÖNT!!!!!

Nej nu ska jag fortsätta i Roxannas rum.

Kram Kim

Roxannas första lastbilstur

Idag har vi vart iväg hela dag.
Först åkte vi till GBG, Bergsjön och lämnade Annes grejjer. Sen efter ett par underbara timmar hos henne och Johanna så åkte vi direkt ner till Falkenberg till Daniels jobb, satte in Roxanna i lastbilen och jag hoppade in och satt i sänge, det var inte en längre sträcka så jag tyckte det inte var så farligt att åka med en sväng. Så idag har Roxanna åkt lastbil för första gången i sitt liv och hon gillade det nog för hon var väldigt upptagen med att titta och prata. De märktes även att hon kände igen rörelserna som blir när man åker i en lastbil, hon somnade och sov en bra stund ca 30 min sen var vi hemma. Men vi åkte sammanlagt i 1½ timme kanske?!?

                         

Men nu ska jag hoppa i säng, för jag är meeega trött.. Godnatt folket..

Kram Kim

Lördag 21/8 Jag vill tack mina föräldrar och styvföräldrar

När jag gick upp klockan 06.30 för att byta på Roxanna och ge henne lite extra mat så när jag stod där vid skötbordet och tittade ut så kom jag att tänka på när jag var yngre och man skulle åka på semster.
Pappa och Jenny hade sagt till oss att vi skulle åka tidigt dagen därpå och tidigt förknippade man med 7-8(?!?). Men när pappa eller Jenny kom och väckte en vid 6 tiden på morgonen så man kunde klä på sig, borsta tänderna och hårer, lägga ner det sista i väskan och sen ta kudden under armen och gå ut till bilen för att åka iväg hoppade man ur sängen vare sig klockan var tidig eller ej. Jag tänker ofta på våra semstrar nere i Kåseberga, Skåne.
Gud så jag älskar tidiga mornar när man ska åka iväg på nått man längtat efter.

Mest av allt minns jag allt der roliga vi gjorde och att jag och mina småsyskon jagade smågrodor när der regnade. Eller de goda baguetterna vi åt. Minns det såväl när vi var på Kiwik och kollade, och Glimingehus. Men minns också hur arg jag var en dag när det var lite småmulet men jag ville inte ha byxor, jag ville ha klänning på mig. Och Jenny var gravid med Ozzy den sommaren och hon hade klänning på sig (idag kan jag förstå att hon inte hade byxor på sig) och det vill jag med ha och jag tyckte det var orättvist och sa nått i stil med; -Men vrf har du på dig de då när vi inte får? Ganska tyket vad jag minns. Och oj va pappa blev arg på mig.
Men jag tänker på det idag och ler.
Tack vare pappa och Jenny har jag lärt mig mycket i livet. Min mamma har lärt mig mycket med.

Jag var aldrig den som festade coh söp när jag var 14-15-16-17år, vi hade en tid vi skulle vara hemma hos pappa och den följde jag till punkt och pricka, blev jag sen så ringde jag och sa att jag blev lite sen men att jag är påväg ialla fall. Var jätte nog med det där. Visst önskar man idag att man fick vara med och festa med alla andra, men på ett annat sätt så är jag glad att jag inte festat på viset som många andra gjorde i min ålder på den tiden. 
Det var lite mer friare hos mamma, hade senare sensast tider att vara hemma, sommaren 06 hade jag inte ens en senast tid, mamma litade på mig och lät mig ta sista natt tåget hem från gbg på helger och sista tåget på kvällarna på vardagar. Är glad att jag fått båda delar, en strikt tid att vara hemma och lite mer frihet. Då har man fått en bra kombo tycket jag.  

Pappa sa alltid att -Vill du känna på hur det är att vara full/bakfull, så säg till så blandar vi en drink åt dig, hellre att du dricker hemma än borta. Ganska bra och den frasen ska jag föra vidare.

Mamma sa alltid att -Vill du dricka, festa och bli full. Det är ditt val men kom inte till mig och tyck synd om dig själv när du mår dåligt dagen efter, det är bara självförvållat. Gillar den frasen med, så båda mina föräldrar har lärt mig vettiga saker som jag lever på än idag. Pappas fru Jenny ligger bakom mycket av det med. Hon har alltid funnits där inte bara på ett hörn utan i hela boxen.

Kan man tacka sina föräldrar för att ha uppfostrat sin dotter/styvdotter bra???

Kram Kim

Sugen på nått gott men tänker på figuren???

På min dagliga runda inne på Aftonbladet hittade jag en Choklad och hasselnötskaka, sen såg jätte god ut samtidigt som den är lite "smalare" för figuren.

Chocklad och hasselnötsrutor

Choklad- och hasselnötsrutor
Choklad- och hasselnötsrutor
Foto: Thomas Johansson
Blir 12 kakor (1 kaka = 114 kcal)

Du behöver:
1 dl socker
50 gram margarin, ev mjölkfritt
1,5 dl vetemjöl
3 msk kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl mellanmjölk, ev laktosfri
1 ägg
0,5 dl grovt hackade hasselnötter

Gör så här:
1. Rör socker och margarin vitt och poröst. Blanda ner vetemjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker.
2. Vispa ihop mjölk och ägg. Rör ner äggblandningen i smeten och bred ut allt i ett tunt lager på en bakplåtsklädd plåt. Strö på nötterna.
3. Grädda i cirka 10 minuter i 200 grader. Skär i rutor medan kakan fortfarande är varm.

(bild och text lånat från Aftonbladet)

vagn

Jag har hittat den!! Vill ha den sååå mycket!!

http://www.blocket.se/halland/Jattefin_vagn_28972826.htm?ca=20&w=220

Förbannad också

Faaaan säger jag bara!! Faaaan!!!
Ja, då har man använt en timme eller två idag till ingen nytta. Här far min in till stan, klär på Roxanna en massa kläder som hon inte alls vill ha på sig, packar in henne i bilen, släpar med henne in till stan, lyfter ur henne, lägger henne i vagnen och går mot Mvc. Väl där sätter man sig och väntar. Ja när det gått en kvart så går man och frågar om dom kan kolla om mna verkligen hade en tid idag.

Dom kollar och det visar sig att den där jävla BM tanten som skulle satt in spiralen inte ALLS satt upp tiden idag klockan 15.00. Blir man arg eller blir man rasande? Ja, jag blev någon förbannad. Asså ja va ska man säga??

Skit också..!!

Sälja vagnarna??:O

Jag sitter och funderar som bara den. Alltså på om jag ska ta och sälja våra 2 vagnar. Och köpa en ny eller beganad men som är något enklare att köra och inte så stor och så. För detta är ju inte sista barnet så om de nu skulle bli att hårdlift/liggdel inte används så skulle de inte göra ett skvatt.
Hade tänkt mig en nyare Briomodell eller Emmaljunga. Men den ena vagnen har vi sagt att vi ska sälja så ska ta kort på den och lägga upp på blocket. Så får vi se om någon nappar..:) Sen ska jag prata med Daniel om vi ska ta och sälja den andra med. Hmm, mycket tänkande nu..

Lite smått och gått från partykungen

Är du också en som gillar att sjunga i duschen och använder schampooflaskan som mic?
Här är tvålen för dig.

http://www.partykungen.se/karaoke-duschtval.html


Eller är ni lika förvirrade och glömska som jag? Då är detta ett måste på dörre!!

http://www.partykungen.se/planbok-mobil-nycklar.html


Är ni världelös/kassa på att äta med pinnar. Ni förstår inte alls hur man kan hålla på det där sättet och sen äta med dom? Sån är jag, jag byter ut pinnarna mot kniv och gaffel.
Men här är nått som jag mer än gärna skulle äta kinamat med. en super uppfinning.

http://www.partykungen.se/atpinnar-6-pack.html

Söta

Satt mest och kikade runt på nätet och snubblade över denna sida: Cocoo och tänkte varför inte kika och kolla vad det kan vara för nått. Och måste säga att de fanns mycket söta smycken. Hittade några småfarvoriter.



Torsdag 19/8 Jaha då ska man till sälen

Ja idag är det en tråkig dag med. Vilket inte alls förvånar mig, det märks att sommaren är på väg mot sitt slut och hösten tar över. Fick i förrgår reda på att vi ska visst till Sälen veckan 11 eller 12. Daniels mamma har redan bokat in mig och Roxanna så jag och hon har inte mycket att säga till om;) Och jag som inte ens åker skider. Men då är hon ju nästan 10 månader så vi får åka pulka. Hoppas bara hon tycker om det.
Annars så finns de väl snö eller om de e fejk så kan hon ju alltid leka i snön.
Vad som är värst med den här resan är att Jag, Daniel OCH Roxanna måste ha nya vinterkläder. Jag har inga har la en vinterjacka, den köpte jag när jag väntade Roxanna så jag nog ha den om jag har massa tjocktröjor under. Men termobrallor, vinterskor, mössa varma vantar det har jag inget av. Daniel har la inget han heller om de nu inte ligger hos hans föräldrar. Och Roxanna kommer behöva en ny overall mössa, vantar halsduk och varma skor. Men ja kommer väl få stå för handlandet för mig och Roxanna själv, alltså att gå och titta ut det själv, som är så tråkigt. 

Har beställt en jacka till henne idag och en Mössa, för när jag var på H&M så fanns inte jackan där så jag beställde den på nätet istället. Ni får bild på det när det kommit, de kommer nästa vecka. Så då får ni se hur det ser ut.
Men nu ska jag går och diska medans Roxanna sover.

Kram Kim

Grattis Denise och Joel

Igår fick jag det efterlängtade sms:et med bild och vikt och längd på Denise lilla tjej.
Hon ska heta Moa och hur söt som helst. Lite lik pappa tycker jag allt. Men ser samtidit mamma i henne.
Ett STORT grattis till Denise och Joel till eran lilla Moa.

Onsdag 18/8 ingen rubrik

Har nu lagt Roxanna för att sova en stund, och det behövdes för hennes del. Hon var super trött. Så nu ska jag snart dammsuga golven, sen duscha och när lillan vaknat åka till affären, de behövs handlas. Vi har inte ätit hemlaga mat på jätte länge hemma känns det som. Vi hade ju massa go smörgåstårta kvar sen dopet och den har vi samt andra ätit på, men det finns fortfarande en liten bit kvar.
Men vad ska vi äta när den är slut? Så ett affärsbesök är inte dåligt.

Tänkte gå in på ÖB och Babyhuset med, för vi behöver ett nytt diskställ, vårat nuvarande är sönder. Sen ska jag kolla lite vad som finns på babyhuset. Och kolla om dom har en bumbo.
Det finns ingen hemsida för Babyhuset. Lite dåligt tycker jag.

Om en vecka idag, blir Roxanna 3 Månader. Satan vad tiden gått fort. När jag tänker på det så går tankarna runt i huvudet på mig och jag blir helt ställd. har det redan gått 3 månader? Det känns som om det var igår hon kom till världen, men samtidigt som om hon funnits i mitt så länge jag levt. Och jag gör allt jag kan för att ta tillvara på denna tiden då hon är liten. För den tiden är väldigt kort, jämnfört med resten av hennes liv. 
Men vad skulle jag göra utan henne? Mitt liv är ingenting utan denna underbara lilla flicka som jag satt i livet. Hon är det bästa som jag gjort och även det bästa i mitt liv. 

                                

Roxanna 12veckor

Tisdag 17/8 Snurrig i bollen och ivrig väntan

Är jag förvirrad eller är jag förvirrad??
Jag skulle satt in en spiral denna veckan och var promt bombsäker på att det var idag. Men så blev jag helt plötsligt jätte osäker och började tänka så de rök ur öronen. Men visst fan jag skulle ju satt in spiralen den 16 vilket var igår. Så jag fick snällt ringa och förklara att jag råkat slänga lappen och blandat ihop dagarna. Så jag fick en tid på Fredag kl. 15.00, alltså lite försent, men eftersom jag inte tål mina piller så var dom snälla och gav mig en chans till. Så nu kan jag komma in här och kolla om jag glömmer tiden. Men har satt en STOR lapp på kylskåpet och glömmer jag den då ja, då får jag nog söka hjälp eller något.

Idag blir min lilla flicka 12veckor gammal. Och just idag kommer (hoppas) hon att få en kompis. Igår kväll bara en stund efter att jag lagt mig klockan var närmare 23 och jag kände på mig att det var något fick en sån känsla i hela kroppen. Så får jag ett mess som lyder:
Hejsan!
Nu har vattnet gått och
vi är på väg till sjukhuset.
Puss och kram

Min allra bästa tjejkompis Denise från grundskolan och gymnasiet är på förlossningen och hennes lilla flicka kommer nog idag skulle jag tro:) Eller hoppas. Vet inget mer än att vattnet hade gått igår när jag fick messet, ville inte beröva henne mycket skrivande om värkar och skit om hon nu hade det och hade ont och de var jobbigt. Men nu vet jag ialla falla att hennes lilla flicka är pågång. Så jag sitter och väntar ivrigt på ett mess om att hon kommit till världen. Har ialla fall en present liggande som jag ska skicka upp till henne. Hon bor nu i Dalarna, Orsa tror jag att det var, eller om de var där hon skulle jobba?!?!? Jaja, de återstår att se när jag får adressen:)
Har både present till mamma och barn.

Men men, nu ska jag gå och diska medans min lilla flicka sover. Sen ska jag ta ett tag med snabeldraken.

Kram Kim

Dopet...

Dopet blev riktigt bra. Roxanna var jätte duktig som sov genom hela dopet, hon vaknade först när vi kom ut ur kyrkan och skulle fotograferas på utsidan. Guud silket underbart och snällt barn vi har. Och jag vill tacka alla som var med och gjorde denna dagen så bra och fantastisk som den blev. Och vi slapp undan regnet ialla fall. Tur är vad man kallar det.

Och tänker dela med mig av korten från dopet och presenterna;

  

  

  

  

  

  

 

Och detta fick hon...:

  

   

  

   

 

Sen så öppnade hennes farmor och farfar ett "månadskonto" till Roxanna som hennes farmor för över en viss summa varje månad fram tills hennes 18-års dag. Då hon själv har tillgång till kontot.
Och jag och Daniel kan inte styra med kontot för det ligger i Ingelas händer, vi får inte ens reda på hur stor summan är. Så allt är hemligt fram tills hon fyller 18 år för både henne och oss.
Det finns så underbara människor runt omkring oss just nu så man blir tårögd.

Tack alla NI som var med och firade Roxannas dop med oss igår. Och vi kan inte ge ett stort tack nog till Daniels föräldrar Ingela och Benny som har hjälpt oss med alltihop.

Kram Kim



Sött eller vad??

Ni vet den där grisen jag köpte häromdagen till Roxanna,
gissa vem som ligger och kramas med den just för tillfället??
Slump eller inte sött är det ialla fall:)

                               

Lördag 14/8 trodde aldrig att det var så mycket att göra...

Ja då blir de ett sent inlägg idag, för vi har vart upptagna istortsätt hela dagen med förberedelser, dukning och handling. Ja, och så när vi kom hem var de ingen vila där heller, ännu mer förberedelse. Men nu är man snart klar. Bara att plocka fram mina, Daniels och Roxannas kläder, kolla om kaffetermosarna är rena, lägga ner lite saker som vi ska ha imorgon till efter dopet. Så det är lite kvar att göra. Men det är ju nått som inte alls tar speciellt lång tid. Så de ska jag göra alldeles strax. Men att det var så mycket man skulle ha koll och förbereda för ett dop det trodde jag inte, och en massa att tänka på i kyrkan:O. Trodde de bara va att man gick fram till dopfunten när prästen sa till oss och sen stå där så fint och se bra ut;). Men man ska tänka på hur man ska hålla Roxanna, när och vad man ska säga saker och ting. Ja de känns som ett prov helt enkelt. Och än är jag inte nervös men de kommer jag att bli imorgon, bli inte förvånade.. :P

Men vi får diskutera de där imorgon. För prästen sa att de va bäst att mamma eller pappa höll i barnet då de känner mest trygghet i dem, så jag eller Daniel får ha henne i våran famn innan hon får vatten på huvudet, och sen får någon av gudföräldrarna ha henne. Blir nog enklast så, sen ska Daniel "presentera" hennes namn då han har gällare röst än jag och hörs bättre.. Men ja de blir att tänka på imorgon som sagt.

Ikväll åkte vi en sväng till Frillesås och hälsade på Emma, jag skulle låna hennes plattång för att jag inte äger någon egen. Så vi stannade en stund och drack lite kaffe och nu va vi hemma igen, lillsnuttan sover och Daniel ligger och glor på Tv och jag har gjort de sista med maten till imorgon. Så nu ska jag ta mig en väl förtjänt cola:)

Kram Kim

Fredag 13/8 översvämning

När jag tittade ut imorse så såg jag nått som fick mig att vakna till ordentligen utan att behöva vakna till "själv"..
Det är översvämning i bäcken som ligger bortanför kohagarna, så det är vatten upp till gösselbrunnen som ligger bara några meter ifrån ladugården. Och det är så mycket vatten att Andreas har fått flytta kalvarna och korna får inte gå ut. Stacakrs kor, inget grönbete för dom inte förren vattnet är borta och det har torkat upp i marken, för om de fortfarande är jätte blött finns riks att de trampar upp hagen till lervälling och dom kan fastna i leran..

  
Jätte mycket vatten..

Idag så ska vi till prsäten och prata  med honom så ska snart åka, åker härifrån vid 10 tiden. Sen i eftermiddag ska jag åka och lämnamin dyrbaraste skatt hos sin farmor och farfar. Hon ska vara där till morgon då vi ändå ska till Benny och Ingela för att börja göra iordning inför dopet. För idag ska jag och Daniel åka till Falkenberg och gå och se "En mor till salu" som jag nämnt tidagre. Vi ska alltså fira lite försent våran 2årsdag.. ♥

                      
                                                    Myser i mammas säng 

Torsdag 12/8 Färgat och slingat

Idag har jag vart hos magda och fägrar + slingat håret..

Och när jag skulle åka så ville inte bilen starta och där satt jag och undrade varför den inte ville leka idag. Men så kom jag på att vi flyttade den igår, och de får man absolut inte göra med denna bilen. För då går den inte att starta av någon konstig anledning. Så stressad och förbannad fick jag knäppa loss roxanna igen och springa och knacka på hos Cicci och Andreas och be om starthjälp. Det tog ett litet tag innan bilfan ville starta med starthjälp. Men efter en halvtimme starta den.

Och nu när jag kom hem för nångon timme sen så började jag på att städa, så jag tog bara en liten paus och ska nu fortsätta. Har en del och göra, eller det ser så ut, det är inte så mycket egentligen.

Kram Kim

Inhandlat

Till Roxanna;

   

   

 

 

Och till mig själv;

Onsdag 11/8 Mycket på schemat

Jag har insett att jag MÅSTE ha nått att göra på dagarna. Det är verkligen skittråkigt att sitta hemma och titta in i väggen. Så ja, denna vecka har jag kanske inte vart hemma så mycket och det gillar vi.

Måndag - Hemma hos magda och teo.
Tisdag - Bvc , faderskap och sitta och vänta på Daniel i 2 timmar..
Onsdag - Stan med Magda och Teo, shoppat till barnen och även
skämt bort oss själva med ett frisörbesök.
Torsdag - Hem till Magda pch Teo, färga och slinga håret.
Fredag -  Städa under dagen hemma, på kvällen ska vi köra lillan
till farmor och farfar för jag och Daniel ska ha lite ensamtid och gå
och se "En mor till salu".
Lördag - Köpa byxor och kavaj till Daniel, förbereda inför dopet.
Söndag - Dopdag.

Denna veckan har jag älskat. Massa som hänt hela tiden. Och bilder på allt jag köpté idag kommer, måste ta skrikfia gaphals. Hon är inte alls nöjd idag och har inte gjort annat än skrikit och haft sig.

Kram Kim

Hoppgunga..:)

Oooh, har hittat en hoppgunga på Babyproffsen. Dock inte likadan som den Teo har,
alltså den som Roxanna satt i igår. Men det är samma tillverkare.


Här kan ni kolla..

Tisdag 10/8 Faderskapet påskrivet..

Idag har vi varit och skrivit på faderskapet, en massa jädra papper och underskrifter..
Blev bara en snabbis in till stan och köpa doppresent till Roxanna. För den vi titta på på nätet har längre leveranstid än vi har på oss till på söndag så vi sa att de får bli 1årspresent istället.
Så vi hann inte med H&M, så det får bli H&M imorgon. Måste leta efter en vit dregglis till dopet för Roxanna dreglar jätte mycket och man får torka många gånger, och så ska jag kika på lite höst/vinterkläder till Roxanna och ska se om någon har lust att följa med. Ska messa runt lite bland folket sen:)

Och nu är vi hemma, väntar på att Roxanna bestämmer sig för att sova en stund så jag kan plocka upp på golven så att jag kan dammsuga här imorgon och försöka slänga ett par tvättar i maskinen.
Nu ska jag kolla blocket och sen ska jag underhålla tjejen.

Kram Kim

Sjunde BVC besöket

Roxanna 77 dagar gammal, 11 veckor.
Roxanna väger: 6900g  
Roxanna är: 59cm
Huvudomfång: 39.5cm

Nice!!!

Sitter och kikar på H&M:s hemsida och hittar mycekt fina kläder där.
Och då har dom säkert mycket fina kläder i affären med och
har hittat lite grann som jag eventuellt ska
köpa imorgon när vi väl är inne i stan:)

 

 
 

Om det är nåtgot på bilderna som följer med hem så
är det ju alltid något annat som följer med;)

Måndag 9/8 Hoppgunga

Vi har vart uppe hos Magda och Teo idag en stund. Magda skulle ha dit en försäkringskille och täckna en barnförsäkring på Teo och det var samma som var här och täcknad en på Roxanna.. Så jag passade på att smita in med att jag gärna ville täckna en på mig själv. Så nu är jag försäkrad jag med..
Magda har köpt en hoppgunga till Teo och Roxanna fick provsitta och jag kan lova att hon ÄLSKADE den. Det lät och spelade och massa roliga ljud och saker att titta på. Helt uppslukad var ungen.. Så ja nu ska vi kolla efter en på blocket eller om de inte finns någon får vi helt enkelt köpa en helt ny..
Den är dock från 4 månader men var bara tvungen att låta henne provsitta och se om det var nått att ha:)

                           

Har pratat med Mvc om mina mini-piller (äter cerazette) och om att jag inte tål dom. Daniel har förbjudit mig att ta dom för mitt humör blir hemskt. Så jag har fått tid för insättning av spiral nästan Tisdag.

Ska se klart en film på TV4 sen ska jag åka och tanka bilen och handla. Vet inte vad jag ska göra till middag idag. Har inte någon fantasi.. Hmm, får se om jag kommer på nått bra. Men är lite sugen på korvstoganoff och ris..

Kram Kim

2år tillsamans 080808 - 100808♥

Igår firade jag och Daniel 2 år tillsammans.
Men vi hade inget inplanerat att fira med.
Vi firade hellre hemma i soffan med familjemys:)♥

Lördag 7/8 Varmt är det med

Ja, då var man i Vallda igen då. Och ensam är jag med. Björn och Daniel har åkte till byggmax och lämnat mig och Roxanna kvar här. Men väntar på ett samtal med. Ska eventuellt Träffa en barndomskompis om någon timmer eller så. Hon skulle ringa när hon var på väg hem igen. Så får se vad som händer. men just nu har jag så jädrans tråkigt att jag dör. Roxanna ligger i sängen brevid mig och pratar och lyssnar på "En liten båt". Den gillas av henne det märks så nu får man sjunga den med för henne..

Imorse när vi satt och åt frukos satt Roxanna i sin matstol för första gången. Då hon är såpass stark i nacken så tyckte jag att det var värt att prova.
Men nu när jag skrev så ringde Wictoria så jag ska ta och gå upp till huset och släppa ut övriga hundar och ta nått att äta vs dricka.. så, ja jag skriver kanske lite senare.. :)

Kram Kim

Mitt ♥ smälter

Idag har jag fått höra Roxanna skratta, och inte bara sett hur hon ler.
För hon har skrattat med ljud för allra första gången idag. Mitt hjärta smälter♥

Fredag 6/8 Regnig dag idag..

Passar på att skriva ett par rader när lillan sover.

Regnet det bara öser ner över oss idag. Och med tanke på att ja bor på en gård och Andreas är i full färd med att bygga får hus så är det lerigt över allt. Inte bara pga av de utan också för att det är just inte någon asfalt här ute direkt.. ;) Var precis ute med Nikita och vattenpöllar som går ialla fall så man gömmer hela tassarna i vattnet är super skoj, hon sprang fram och tillbaka tillbaka och fram i vattenpölen. Jag frågade henne om det verkligen var så roligt med vatten. Och fick bara en blöt hund över mig så jag tar det som ett ja.

Helgen ska spenderas i Vallda hos Björn som vanligt. Och som vanligt så kommer jag ha nada att göra bara sitta där och stirra i princip. Och sen så kommer vi väl ha med datan eventuellt men där kan jag inte sitta hela dagen ialla fall. Så får se vad som hittas på.

Idag hade jag tänkt att åka och hämta ut biljetterna som jag beställde häromdagen till "En mor till salu" på Friluftsteatern i Falkenberg. Vi ska se den nästa fredag och Roxanna ska va hos farmor och farfar. Och hela nästa helg går åt till det sista att göra inför dopet. Och på söndag är själva dopet så de ären hel del att göra..

Kram Kim

Doppresent från mamma och pappa till Roxanna

Har hittat Roxannas doppresent från mig och Daniel.. :)
Det är dock något hon kan ha när hon är äldre typ tonåren.


Det ska ju stå Roxannas namn och inte Carrie.. Självklart...

Lite frågor..

Eftersom jag ser att antalet läsare är lite högre nu än för några veckor sen så hade jag blivit glad om ni skulle vilja svara på några frågor, bara för skojskull så jag får se vem eller vilka som läser min blogg. Alltid kul och veta.

1. Vad heter du?
2. Ålder?
3. Vart hitta du min blogg?
4. Hur länge har du läst min blogg, och följt mig i mitt liv?
5. Har du en egen blogg?

Försöka ialla fall

Ibland undar jag varför jag inte bloggar lika ofta som jag gjorde förr, men det finns ju en ganska logisk förklaring på det. Men känner ändå att då bloggandet har blivit en viktig del i mitt liv så jag ska verkligen göra mitt bäst med att försöka blogga varje dag och MINST ett inlägg om dagen. Även om jag inte kommer ha något att skriva om så får jag försöka, kanske lägga upp bilder eller bara "vill ha" grejj. Ska verkligen försöka då jag ser att antalet läsare är högre nu än för några veckor sen.

Så jag lovar att försöka blogg minst en gång om dagen!!

Kram Kim

Mobilbilder...

   

     

   



Torsdag 5/8 gråten sitter i huvud och hjärta

Oj, inte skrivit sen i Måndags??
Förlåt. Men har haft så mycket annat i huvudet och igår hade jag besök nästan hela dagen av Amanda från föräldrargruppen som vi gick när Roxanna låg i magen. Och på kvällen var vi hos svärisarna.
Dagen idag har jag spenderat hos mamma då det var marknad och en kompis till mamma skulle stå där, men hittade henne inte så jag fick gå hem igen. Men lika bra var det, för det var så jäkla mycket folk och ingen hade respekt för en barnvagn utan plöjde rakt in i barnvagnen och sa inte ens förlåt. Visst är det sånt man får räkna med. Men va fan, en välte ju nästan barnvagnen med en sovandes Roxanna i.

Sen så ringde min pappa idag och sa att han inte kommer på dopet. Och jag vet ju varför, men ändå det gör så jävla ont och det gör mig ledsen att han inte kan komma. Varför kan man inte bara igonorera och inte se. Men han lovade att komma och hälsa på innan dopet. Hoppas bara han gör detta nu. Vill inte bli besviken.

Inser att jag måste klippa mig! Mitt hår är så slitet och skulle vilja få det klippt till dopet. Får se om man inte kan hitta någonstans man klippa sig här i Varberg billigt och bra. Jag är ju inte så hemma här riktigt än. Bodde här ju i 1år utan körkort och såg inte mycket av staden förren jag fick körkort, eller egentligen började jag se lite av staden när ja blev gravid med Roxanna då mvc låg inne i stan.

Nej, nu ska jag sluta knappa på tangenterna, ska ta och plocka lite här. Gör mitt bästa för att de ska va så lite grejjer på golvet som möjligt.

Kram Kim

Måndag 2/8 Efterkontrollen avklarad..

Då har jag vart på efterkontrollen då.. Och allt gick bara skitbra, va livrädd för att behöva ligga i gynstolen, men slapp. Vi prata allmänt om förlossningen och livet efteråt. Sen prata vi preventivmedel. Och såhär efter nu när jag är hemma så ångrar jag mig, skulle nog tagit en spiral ialla fall!! Men fan är så rädd för smärtan. För sist så hade jag ju inte fött barn och då gjorde de ruskigt ont, så ska nog ringa kikki nästa vecka när hon är tillbaka på mvc varberg och boka tid för de. För jag känner att jag ändå vill ha en spiral.
Daniel var med mig och de hindarade mig ju lite grann från att sätta in den. Visserligen har han ju sett vänninan i värre skick än den är nu (ser helt normal ut nu, de gjorde den inte under förlossningen). Men vet inte varför de hindrade mig. Kan nog vart de att man är lite öm och så efteråt. Så ja jag ska nog boka in en tid för spiral insättning nästa vecka. Typ runt den 20-25Augusti.

Men de va så roligt att träffa henne igen. Hon sa att hon hoppades vi träffas någon gång igen med syskon i magen. Och jag har sagt det att ja vill ha henne vid nästa graviditet med, man har ju byggt upp ett band med henne. Och det känns tryggt när det är någon man vet vem det är och hon behöver inte fråga om hela min bakgrund igen.

Nej nu ska jag ta och se om maten ska påbörjas, annars så ska jag plocka undan lite här så jag kan dra fram med snabeldraken genom riket imon:)

Kram Kim

....

Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog igår kväll.. :)

 

 

 
Som ni ser så kan min dotter både skratta, sura och mysa..
Så kul att jag lyckades fånga den minen på bild..;)
Och Nikita, 
(roxannas bästa vän..) ja hon har hittat sin nya sovplats som ni kanske
 redan listat ut; Roxannas liggdel/hårdlift till vagnen

Söndag 1/8 Ångest över att behöva åka hem!!:'(

Passar på att skriva lite här nu när lillan sover. Natten har vart underbar, vi somnade allihop vid 10, halv 11. Sen sov Roxanna fram till klockan kvart över 7 då hon var lite hungrig så då fick hon lite mat från mig och somnade om så sött. Sen vaknade hon vid halv 10 igen av att jag och Daniel vaknade. Så vi låg och pratade och mös med Roxanna. Och så har vi vart och hämtat mamma i Kungsbacka så nu har lillskruttan fått mat och ligger och nanar igen..

Idag ska vi åka hem, men känner att jag inte alls känner att jag vill det. Mår bara dåligt av tanken på att åka hem. Får ont i magen och blir allmänt grinig mot Daniel och jag är glad att han förstår varför jag är grinig, men det är ändå ingen ursäkt. Men mår man inte bra av att bo någonstans och ska åka hem dit när man vart borta, det känns plågsamt, ialla fall för mig. Får både panik och ångest av bara tanken av "ÅKA HEM". Egentligen vill jag bara skrika Neeeej!! Jag vill vill vill vill inte. Nu inser jag att jag verkligen vantrivs till max. När man inte ens vill åka hem är det ju nått som verkligen skrämmer bort en från sitt eget hem.

Idag fyller även min pappa år. Han fyller 44år men ärligt talat när man ser honom eller sådär, så ser han ut att vara mer än 38.. Så om han är hemma i hyfsad tid så ska jag eventuellt åka dit idag hade jag tänkt det var ju så länge sen som han fick träffa Roxanna med så får passa på nu innan jakten startar den 16Augusti.

Men nu ska jag hjälpa till lite med maten och göra sallad och kall vitlöksås.. :)

Kram Kim

.

RSS 2.0