Tisdag 30/11 efter en underbar helg är man tillbaka

Då var man tillbaka på banan igen efter en super härlig helg i Helsingborg. Tänker inte skriva så mycket om själva helgen och dess händelser, de blir för mycket att skriva;).
Men kan kort och gått säga att hela helgen har gått fort och vart superkul. Hel sköna människor och vilken helfestlig chef Daniel har. Och jag saknade Roxanna nått fruktansvärt, på lördagkväll blev det lite jobbigt ett tag. Men fick intala mig själv att jag får ju träffa henne imorgon.

Igår var vi i Kungsbacka med Camilla, och när vi hade bytt blöja på Roxanna så la jag ner henne snabbt lägga ner saker i skötväskan och gå ut från toan, gissa vad hon gjorde då??=)

Hon kröp. 2 krypsteg tog hon. Mammas duktiga tjej. Nu står hon mest hela tiden och gungar och grejjer på knäna. Hon hasar sig fram med stående på båda knäna.

Idag ska vi bara vara hemma, myycket tråkigt. Funderar på att ta mig en sväng in till stan och kolla lite julklappar, har några kvar. Och jag kan inte komma på vad jag ska ge Daniel. Det står still, har ingen aning.

Hmm...

Kram

Fredag 26/11 snart åker vi!!

Idag är de Fredagen som jag sett fram emot läänge. Allt är packat och jag är redo. Nu väntar jag bara på att de ska bli kväll så vi åker någon gång. Nu låter de säkert som att ja vill komma bort och skita i Roxanna, men så är de verkligen inte. Jag kommer sakna henne heeela helgen och den kommer säkert kännas skitlång och hon kommer finnas i mina tankar hela tiden. Tycker fortfarande de är lite jobbigt att lämna bort henne, speciellt en hel helg som vi aldrig gjort förut. Men de kommer säkert gå bra. Hon är ju i tryggt förvar. Och vi vet att hon har det bra. Har under morgonen noprat mina ögonbryn för de behövdes!!! Och satt på tippar på naglarna.
Och packat de sista och myst extra mycket med min lilla donna.

Jag kommer inte att uppdateraq bloggen förren på Måndag för vi kommer hem lite sent på Söndag så hoppas ni står ut;)


Här kanske ni ser den mörka färgen bättre??;)

Ha en underbar helg för de ska jag=)

Kraam

Liten flicka håller på att bli stor

Idag är min lilla tjej 6 månader. Tiden vart tog du vägen?? Varför sprang du iväg och lät allt gå så fort.
Jag minns så när jag satt och skrev till dig Roxanna när du låg i magen. Om hur efterlängtad du var. Nu är du älskad mer än någonting annat jag och pappa ångrar inte en sekund att du föddes. Tack vare dig ser jag ljust på livet. Jag kan sitta och titta på dig i flera timmar när du sover och beundra de lilla mirakel som ligger där i sin säng och sover så sött. Och när jag hör hur du ligger och börjar vakna ler jag och ler länge. När din dag börjar, börjar min och vi gör dagen tillsammans.
Vissa dagar kan vara jobbiga för oss båda men vi tar oss igenom det tillammans sm mor och barn. 
Dagen då vi fick veta att du låg i magen och var en okänd liten varelse så var vi så lyckliga jag och pappa. Vi prata med dig n'r du låg där inne i magen och gjorde fram tills du bestämde dig för att komma ut. Och idag pratar vi med dig och får ett leende tillbaka och vid dom tillfällena så blir man varm i hela kroppen. Tänk för 6månader sen idag så föddes världens finaste lilla flicka. Mammas och pappas lilla skatt, om någon skulle hände dig går vi sönder. Älskade barn♥


Nykläckt


1Månad


2Månader


3Månader


4Månader


5Månader


6Månader

Snart är du 18 och flyttar ifrån mig..:/

Hellbillies



Favoriten!!






Något nytt är aldrig fel!

Torsdag 25/11 Ja undra det

Gårdagen var toppen. Fick handlat de flesta julklapparna, men har en del kvar. Alla Roxannas julklappar är inte färdig köpta. Men de blev några timmar som vi var där ialla fall. Stötte på Madde också.
Roxanna var pigg och göad nästan hela tiden det var frammåt slutet som hon somnade i ena kundvagnen i Bodils jacka. Där låg hon skönt kan jag lova.

Var helt färdig igår när vi kom hem och vi missade nästan att de var Bonde söker fru. Såg slutet, så jag såg vilka som fick åka hem. Men sen var jag död, död, döööd!! Har sovit som en stock inatt. Och de har någ alla andra med, men jag sov extra gott=)

Dagen idag har gått åt till att försöka packa klart inför helgen, det är ju en del som ska med. Både för våran och Roxannas del. Men mest är nog Roxanna. Haha, hon är minst men behöver mest med sig. ;)
Har även nu ikväll färgat underhåret, äntligen blev de som jag ville, ska färga klart överhåret eller vad man säger. Camilla ska hjälpa mig (Daniels kusin) Kan ju inte göra de här för att de är så mycket järn i vattnet.

Är ialla fall sjukt taggad inför helgen. Ska bli såå skönt att få komma bort ett par dagar.


Skitkass bild, men man ser de mörka håret ialla fall=)


Roxanna sover gott inne på Gekås i Bodils jacka=)

Nu sääängen! God natt glatt folk

Kram

Tisdag 23/11 jag är inget big fan of snow...

Som ni kankse har förstått så är jag inget big fan of snow.

Jag gillar inte snö alls, kyla kan vara okej ibland, men jag vill hellre ha värme. Och i dag när man vaknade så var det massa äcklig snö ute. Och jag blev less och stannade i sängen och mös med Roxanna fram till halv 12. *fy skäms*. Men hon klagade inte så de är ju positivt.

Imorgon blir de att åka till Ullared med svärisarna och Roxannas faster Bodil. Så vi får hoppas de inte snöar mer nu. För är de mer snö eller snöar imorgon så skulle vi ta de en annan dag. Så nu hoppas vi på att de inte kommer mer snö.

Har försökt städa här idag, men Roxanna har haft en mammig dag och det har vart lite till och från, gör så gott jag kan, så om jag ägnar min dag imorgon innan vi åker så lär ja nog bli klar=). Vill ha de fint och nystädat när vi kommer hem på Söndag och ska byta sängkläder de sista jag gör på Fredag innan vi åker så man kryper ner i en nybäddad säng.

Nu ska jag ta och försöka natta Roxanna som vägrar sova.

Kram

Elfte BVC besöket

Roxanna 182 dagar gammal,  26 veckor.
(5 månader och 29 dagar)

Roxanna väger:9345g
Roxanna är: 67cm lång
Huvudomfång:42.5 cm
 
Idag var det 6månaders kontroll med. Och allt gick fin fint.

Roxanna kan nu:
*Förflytta saker från den ena handen till den andra
*vända sig på alla håll
*Vill hon ha nått så tar hon det
*Griper efter saker
*Förflyttar sig
*Sitta korta stunder själv, men fortfarande lite ostadig
*hålla flaskan själv
*Dra sig upp när man håller henne i händerna
*Stoppar in nappen själv

Hon kan sitta själv nu!

Nu kan min lilla tjej sitta upp själv, hon är fortfarande lite
ostadig, men hon sitter korta stunder helt själv! Hon börjar bli stor.


Har ingen bild där hon sitter på golvet ska ta en imorgon!

Måndag 22/11 Jag mår inte dåligt trots allt!!

Vad dystert, negativt och deprimerande mitt tidigare inlägg låter! Okej, jag mår inte alls psykiskt dåligt, jag var nog bara lite less och så förut, för idag har vart en jobbig dag. Roxanna har vart i stortsätt missnöjd hela dagen och inget har passat och tillslut rann bägaren över och jag höll på att gå sönder.
Inget jag gjorde funkade med att trösta eller nöjja henne med. Men sånna dagar har vi också, men dock så blir vi nog inte så påfrestande som det kan bli när sånna här små blir på detta humör.

Men nu är de lugnt ingen, Roxanna sover och jag har fått mat i magen, Daniel är och plockar hönor i Frillesås och Nikita ligger här brevid mig och väntar på SH (Svenska Hollywoodfruar). Svärmor ringde här för ett tag sen, men nattade lillfisan så jag fick ringa upp, och de är bestämt att vi ska till Gekås på Onsdag, men blir de snö och tjafs så tar vi de en annan dag.

Helgens äventyr har vart bland de bästa på länge. I lördags var jag ju med ute och firade min systers 18års dag. Dunderskoj var det. Va väldigt länge sen jag hade så roligt vill jag lova. En kväll man sent kommer glömma.
Söndags morgon så va alla bakis förutom jag och min syster, vi fatta inte varför alla va så slöa och bara ville sova eller ligga kvar i sängen. Haha, vi har grym tur vi 2=).

Nej nu ska jag ta och gå ut med vovven innan jag sla krypa ner i sängen och kika på SH!!

Imorgon=BVC och 6månaderskontrollen!!

Kram

Jag orkar inte helt enkelt.

Har ingen större lust att böogga idag. Idag hatar jag mitt liv.
En dotter som är allt annat än nöjd, gnäller och skriker hela tiden, nonstopp!!
Och jag mår själv skitdåligt psykiskt. Så jag går och dör en stund eller 2!!!!!!!

Gillar inte snö!! Försvinn

Var ute en snabbis och plockade bort "Baby on board" skyltarna i gamla bilen och satte i nya och vad tror ni inte de gör då?? Jo söar. Blir man inte lite grinig då? Jag vill inte ha snö! Jag vill ha mellan värme och sooool!!
Jag är inget fan av vintern vill jag lova. ICKE!!

Nu sover Roxanna sin eftermiddagslur och jag ska väcka henne runt 5 så hon säkert somnar tidigt ikväll. Det ska inte bli som alla andra kvällar, att hon somnar förtidigt för att de verkligen inte går att hålla henne vaken och för att sen vakna en halvtimme senare. Så idag satsar vi stort med att komma isäng tidigt. 

Hata snö!!

Kram 

Fredag 19/11 Packa packa

Ja då va den nya bilen hämtad, närmare bestämt igår kväll. Och jag har redan vart en sväng inne istan med bilen med, och är mer än nöjd. Och dessutom kan jag krypköra för första gången sen jag fick körkort (med manuell låda) Vi har ju bara haft automat fast den ena var ja manuell men de va nått med kopplingen på den så de gikc inte krypköra, men NU kan jag=).

Vi har nyss kommit hem och sitter och kikar på TV och tvättar, ska snart springa ner till pannan så fort lillfia somnar. Hon har fått mat och jag har stoppat i mig lite jag med.

Väl inne i stan så gick jag ing en sväng på H&M och kikade efter ett par varmare brallor till Roxanna men de va dåligt med det, där träffade jag Karin också, vi pratade lite och sen så gick jag in på Kapphal de va ännu värre utbud.
Och tänkte jag går la upp till Lindex då för jag visste att de hade en tjockare overall.


HÄR! hittar ni denna..

Eftetsom hennes overall hon har är så stor och pluffsig och inte får knäppt bilbältet i bilstolen så är denna nog bättre. Sen håller den nog Roxanna varmare ioch med att hennes overall är lite förstor ännu. Så den fick följa med trots sina 249kr..

Ville haft denna ;
 
Men den var tyävrr slut. Så det fick bli nallebjörn tygsoverallen=). Teo har dock en likadan, men ja hoppas de är ok med honom att Roxanna har en likadan, för de andra va slutsålda eller helt slut i hennes storlek. Är det inte typiskt? Att när man vill ha något så är de alltid slut..

Imorgon så ska jag åka och lämna Roxanna i Mölnlycke hos min farmor och farfar sen så åker jag vidare till Kungsbacka där mat och dricka väntar. Marie min lillasyster har ju fyllt 18 så de blir lite fest och krogen.
Så ikväll blir de packa packa packa. Och skriva en lista på allt vad som gäller för Roxannas måltider, och sovande.. Så lika bra jag sätter igång, de ska skrivas två lappar om de så slipper jag skriva om de nästa helg då de blir hela helgen hos farmor och farfar då jag och Daniel ska åka iväg med hans jobb till Helsingborg. Nepp nu ska jag umgås med de som betyder mest i hela världen. ROXANNA.

Kram

Godnatt!!

Så nu har äntligen snuttan somnat. Hon somnade runt halv 8, men tror ni inte att hon vaknar vid 8 igen?? Så äntligen har jag nattat om henne. Och bara för de så min trött het flög iväg så jag är pigg som jag vet inte vad och kan inte sova. Så jag har bärt ner lite tvätt till maskinen och lagt in en ny. Så ja det är bara att vänta på att all annan tvätt ska torka så jag kan börja tvätta igen och så vi har bara 2 (egentligen 3) torkställ. Så det går kanske 2-3 maskiner på dom de beror på vad man tvättar.

Nej nu ska jag testa och sova på nytt.

Godnatt gott folk

Kram

Varför ska man krväa kommentarer???

Vissa bloggar jag vart inne på blir man bara såå irriterad över. Som en blogg som jag läste lite då och då förut. Det var en ung tjej som blivit mamma, och redan från första inlägget hon skrev på sin blogg KRÄVDE hon att folk kommenterade hennes inlägg. Och sen när ingen kommenterade så blev hon less och sa att alla va tråkiga och att hon skulle sluta blogga bara för att ingen ville kommentera hennes inlägg.

Jag blir bara glad om någon kommenterar, jag kräver inte att man ska göra de, inte heller läsa min blogg. Och själv tycker jag det är lite dålig stil att man kräver att folk ska kommentera. Man ska väl bara vara glad om folk visar intresse i vad man skriver? Så känner jag ialla fall.

Idag fyller min yngsta bror år. Det är lillebror på pappas sida. Han fyller hela 10 år. Tänkt va tiden springer iväg.

Fick precis ett samtal av Daniel som gjorde att en sten lättade från mitt huvud. Vi ska ut och köra en runda  med våran 850 sidan för att den har inte körts på hur länge som helst och den har läkt vatten hela sommaren och de slog honom förut att de förmodligen inte finns någon glykol kvar i den så vi ska ställa den uppe på Daniels farmors gamla ställe så vi har en plats över för V70 imorgon, japp vi ska hämta den nya bilen imorgon=). Så jag ska göra iordning både mig och Roxanna så det bara är att åka, vi ska skriva på papprerna idag med på bilen och ägarbytes papper så nu ska jag gå=)

Kram

Kvällsinlägg

((skrev igår kväll, men de ville inte publiceras))

Det gick inget House förut, suck!!

Men inte deppade jag för de, kollade förhäxad och Unga mödrar - Danmark istället.
Just nu lagar jag lite mat, Roxanna myser med pappa och hunden gör mig galen med sitt skällande. Så ja, vi har att göra allihopa. Maten är förhoppnignsvis snart klar, för jag är super hungrig vill jag lova.

Igår fyllde min lillasyster 18år och min moster 29år så vi var och firade dom.
Pernilla(moster) fick lite hjälp på penga fronten till de framtida huset, min lilla syster fick e körlektioner av oss så hon var nöjd.Bäst av allt var ändå när Marie skulel öppna sin stooooora paket. Den var skitstor. Jag visste ju vad det var förnågot men ialla fall, Marie öppnade pappret och fick se en kartong med en vinkelslip/såg?? (ja är skitkass på allt vad slipar, sågar och allt såntdärra) och fick öppnat denna stora kartong och får se 2 kartonger Toffife och en miljad tidningspapper och började att rota runt i detta papper och tog upp en cider efter den andra (inför hennes utgång på lördag) och så när hon hittat alla cider så rota hon vidare och hittade ett paket, hon slet upp pappret och där låg ett till paket, hon rev upp de pappret med och till sin förvåninh fick hon Kalaspuffar. Japp kalaspuffar. Hon öppnade flingpaketet och där i låg det som öven jag fick när jag fyllde 18. Ett startpaket till körkortet.

Jag ska följa med Marie ut på Lördag, men de har blivit lite knutar i repet så jag får se hur de löser sig, vi kan inte hämta den nya bilen förren vi fått ställt av den ena som vi redan har. Och båda jag och Daniel behöver bil i helgen. Men men, de löser la sig. =)

Kram

Tisdag 16/11 Tänder på G???

Passar på att skriva ett par rader nu när mini ligger och äter i sin säng, hoppas på att hon somnar ens tund med, natten har inte vart hennes bästa. Tänder på G eller??

Idag var vi på föräldrar gruppen för sista gången, men alla mammor ser vi ju på öppna förskolan ju, så dom kommer man träffa ändå. Sen fort jag upp till Magda och Jörgens hus och hjälpte till lite grann med städning, men de blev inte så mycket för dom skulle fortsätta imorgon men har sagt att vill dom ha hjälp så får dom hojta (hojta=ropa för den som inte vet).

Ska placera min häck i sängen och glo på house (om de fortfarande går på 4:an nu klockan 3) sen ska jag ta och fortsätta min tvättning och plocka undan lite i köket tänkte jag. Så jag skriver ett inlägg lite senare.

Kram

Måndag 15/11 man hinner inte på helgen..

Ny vecka och helgen var över. Skönt vill jag säga för då kasnke vi kan komma tillbaka i rutinerna jaag och Roxanna. Helgen har inte riktigt funkat med rutiner måste jag säga. I fredags åkte jag hem till svärföräldrarna med Roxanna och åt och umgicks. Och lördag var vi i Bua hos Magda och Jörgen. Söndag FARSDAG!! Inte mycket att fira, men pappa Daniel fick paket och frukost på sängen. Mysigt. Sen var de Fars-dag middag hos Magda och Jörgen, där efter lite fika hos svärfärldrarna. Så denna helg har vart allt annat än rutiner=)

Idag fyller min älskade lilla syster 18 år så vi ska åka dit ikväll och käka lite och så, min moster fyller år hon mer idag så de blir att fira båda 2.
Våran släkt på mammas sida, eller ialla fall inom famlijen så fyllar många av oss år på samma dag.
Mamma och Anton fyller den 5 September. Jag och björn fyller den 15 September. Marie och Pernilla fyller den 15 November. Sen är de bara Mikael,Micael,Tindra, Matte, Daniel, Roxanna och Fanny som fyller själva.

Nu tänkte jag ialla fall plocka lite här och sen åka till affären och köpa kort.


Ska va med och blogga.. Självklart

Kram

Torsdag 11/11 Städar

Idag får jag besök av min farmor och farfar. Så nu tar jag en liten paus i städandet. Ska snart placera mig i soffan och kika TV medans lillan sover. Har bara dammsugning kvar och lite disk plus småplock så passar på att skriva ett snabbt inlägg. Ska förbereda lunchen med så ja de är lite att göra.

Just det ja.. Anne fyller år:) Grattis kvinnan min, Ja må hon leva ja må hon leva.. (resten kan ni nog)

Så mer inlägg blir det senare=)

Kram

Ööh ojdå

Ja då va det snart natten. Daniel sover och Roxanna sover. Bara jag och vovvsingen som är vakna. Jag håller på och tvättar, eller väntar på en maskin som ska blo klar sen så är jag lite allt för nyfiken på allt annat på Tv som serier och såntdär skit.
Ska väl snart krypa ner jag med ska bara hitta sömnen först. Som småbarnsförälder har jag fått lära mig att hotta min pigga sida trots att jag är trött som jag vet inte vad. Det ska underhållas, skojjas och allt annat som har med Roxanna och göra. Så vila de får jag göra på natten, det är rena lögnen nu när hon blivit lite större att vila när hon vilar. För då ska man göra allt annat här hemma. Men när hon var sådär liten och nyfödd så sov vi tillsammans på dagarna. Sen kunde jag inte göra så mycket heller, mina stygn läkte på ca 1 månad om inte lite mer till coh med och det gjorde ont att röra på sig (ja i underlivet) de första 3-4veckorna efter förlossingen. Blev ju sydd på ett ställe som var rätt ömt länge.

När man tänkte på hur underbart det skulle vara att gå med en stor och mysig mage och känna mysiga sparkar så fantiserade man rätt mycket. Alltså när man var yngre och längtade till dagen man skulle skaffa barn och sånt.
Det fanns så mycket som man inte visste om, exempel på saker jag inte visste och fick reda på under tiden jag var gravid:

*Foglossning - Ajaj smärta
*Förvärkar - lurar lätt
*Att alltid planera sina utflykter - Toalett ska va lätt tillgängligt
*Hungern - man blev hungrig i tid och otid vissa perioder kunde man inte se på mat förran man kräktes
*Den tunga magen - man fattade inte att det skulle vara så tungt som det var
*Humöret - de svängade humöret och alla dessa tårar
Efter förlossningen fanns de vissa grejjer som man inte heller visste innan man blev gravid:
*Svedan när man kissade - jag bet i handuk varje gång jag skulle kissa, enbart för att inte skrika
*Hur ont de gjorde att göra nr 2, tog mer än dubblet så lång tid än innan
*Att sätta sig och resa sig med 10 styg i underlivet var rena plågan
*Tryckande barnmorskor skulle undersöka magen - det gjorde sjukt ont samma dag man lämnade BB när dom skulle känna så livmodern drar ihop sig som den ska
*Sammandrgningarna när man ammade - kändes som kraftig mens verk som kom för att släppa 2 min senare
*Onda bröstvårtor - Aj, de gjorde skitont när Roxanna åt dom första dagarna, precis som om någon vred om bröst vårtan femtielva gånger
*Läckande bröst - Hur mycket det läckte när mjölken rann till på 4:e dagen, tillslit fick man pli på det och inga mer läckande problem
*Första sexet efter förlossningen - Ont precis som att förlora oskulden!! Men de blev bättre några gånger efter

Ja de är vad jag kan komma på just nu, jag tänker ofta tillbaka på förlossningen och BB tiden + tiden då Roxanna var riktigt riktigt liten. Och på att hon kommer snart vara 18 år och göra allt vad hon känner för. Redan nu är hon en dam med stark vilja så vill inte ens tänka på hur de kommer bli..

Nej nu ska jag ta hand om min kära tvätt och sen krypa ner brevid mannen som stal mitt hjärta=)


Kram

Onsdag 10/11 Videoinlägg??

Idag har vi vart med Magda och Teo. Vi var i deras lägenhet i Bua och fixade lite. Inte så mycket men de fanns inte mycket att pilla med. Dom flyttar ju in på riktigt till helgen.

Nu till min fråga till er, jag har funderat på att göra ett försök till att börja videoblogga, eller någon gång i bland. Så om ni skulle vilja att jag provar så säg till så ska jag försöka prata ihop ett video inlägg=).

Nu ska jag ta och ta hand om dottra min och tvätten=) Men vill ni se ett videoinlägg så säg till så fixar jag det så snabbt som möjligt.

Kram

Lösenordsskyddat inlägg

Har nu skrivit mitt första Lösenordsskyddade inlägg och det va mer
 känslor och tankar som kom ut än jag planerat.

HÄR! kan du läsa mina mest privata tankat (om du har lösenord, det är samma som jag hade till bloggen innan)

Tisdag 9/11 Snö, inte kul alls

Idag klockan 6 imorse fick jag ett sms.
Där stod det att Roxannas första snö hade kommit. (Och det snöar än) Så jag hoppade ur sängen och fick se all snö på marken. Och kände bara att ja ville dra täcket över huduvdet och stanna så tills det är vår igen och man slipper klä på sig tjocka jackor, skor och byxor. Jag gillar inte kylan för fem öre. Inte någon kyla. Det är hemkt, jag har de hällre för varmt än kallt. För då kan man ju klä av sig, men nu tar man ju på sig och fryser ialla fall. Helt galet.

Har varit hos vetrinären idag med Nikita, det var återbesök och det gick jätte bra. Hennes haka läker jätte fint. Roxanna var med också, hade ingen som kunde ta henne åt mig. Så de va lite trixit att bära henne på armen och ha en dragandes hund i koppel i andra när de var glashalt ute.

Just nu ligger Roxanna och sover och när hon vaknar så blir de mat för hennes del. Och jag ska gå ner och elda när hon har ätit så vi får lite värme här hemma. För det är inte jätte vämt vill jag lova. Skulle tippa på 15-10 grader INNE!!!

Jag har lyckats tappa bort minneskortet till min digitalkamera. Fattar inte vart de kan ha tagit vägen.. Skumt är det ialla fall, för det satt i datan senast jag kollade, och nu sitter der varken i datan eller kameran. Sitter och väntar på mina piercing smycken jag köpte på Tradera. Men dom vill inte komma. Hoppas dom kommer med posten och inte med typ DHL eller nått. Det stod annat fraktsätt på Tradera, och i vinnar mejlet står det ingeting, har fått ett blankt mejl från säljaren och skrivit till honom att det är blankt men inget svar så vi får hoppas på det bästa..

Nej nu ska jag ta och se om min lilla tjej vaknat, hon har sovit länge nu=)

Kram

Stå på mina egna ben??

Funderar på att börja stå på mina egna ben och skaffa mig ett egen sida. Inget "blogg.se eller likanade utan min egen lilla värld, men vet inte hur man gör och det ska helst vara gratis, annars kan jag lika gärna stanna kvar här. Sen vill jag flytta med hela bloggen, och alla inlägg. För de är väl mest det jag inte vill ge upp och lämna bakom mig. Men den tanken lägger jag på hyllan några dagar. Nu ska jag umgås med min lilla tjej och kommer skriva ett inlägg senare=)

Kram

Kärlek!!

KÄRLEK
Symptom:
Pirrande känsla, talsvårigheter, stelhet
blekt eller rödskiftande ansikte, handsvett, muntorrhet
hjärtklappning, illusioner.

Kan även framkalla:
Tårar, svartsjuka, hjälplöshet, smärta och tomhet.
Kan även i vissa fall framkalla "Lycka" (ej vanligt).

Medicin:
Finns tyvärr ingen ännu.
Försök hålla fötterna på jorden,
sväva inte ut i förälskelser.
Sjukdomen är inte vidare farlig,
men kan åstadkomma såkallat "krossat hjärta".
Går vanligtvis över...

Allt var bra

Nu ringde farfar, han var hemma igen. Och allt var bara bra. Så nu slipper man oroa sig!

Söndag 7/11 Helgen sprang i väg IGEN!!

Ja då sprang denna helgen förbi den med. I fredags var vi hos svärisarna hel kvällen, vi var hemma runt halv 12. Hela går dagen (lördag) spenderades i Kungsbacka och idag har vi bara vart hemma och slappat och myst.
Och fick ett samtal för någon timme sen och de gör ont i mig att behöva tänka men bara det inte är det värsta.

Farfar ligger på sjukhuset och dem hade gjort röntgen på huvudet och nu idag skulle dom göra en såndär ryggmärgsprov eller vad de kallas. Så han hade inte härt av sig på hela dagen idag. Så jag sa till farmor att ringa mig vid 9 ikväll och tala om, om han hört av sig och så. Och jag bestämde mig för att om han inte kommer hem på ett par dar så åker jag upp till farmor och är där hos henne så slipper hon vara ensam.

Imorgon är det återbesök hos vetrinären för Nikitas skull. Och Magda skulle ta Roxanna för mig medans vi åkte dit. Så hon hämtar henne vid 8-halv9. Och då har jag lite tid på mig att packa våra saker i lugn och ro om det skulle bli att jag åker till farmor.

Nu ligger lillan och sover, Daniel ska snart till affären och köpa snus och jag ska snart börja med maten tänkte jag. Den ska vara i ugnen ett tag så=)
Det blir Beconlindad fläskfilè, klyftpotatis (skär till dom själv) och bea-sås.

Nej nu ska jag göra lite nytta=)



Kram

Nu går det undan...

Usch nu gr det fort här ska ni veta.
Roxanna rör sig fort som den. Idag när jag stod i köket och lagade hennes mat så lade jag henne på en stor filt på golvet framför TV:n på rygg. Och när jag 2 minuter senare kommer in i vardagsrummet för att kika till henne ja då ligger hon på rygg 1,5 meter från filten. Alltså har hin rullat/kravlat sig dit. Jag bara stod som en fågelholk och sen skrattade jag och flyttade henne till filten igen. Min lilla flicka blir stor för fort nu. 

På filtar på golvet och speciellt när hon ligger på mage i sängen så stöller hon sig på båda knäna och står sen på alla fyra och gungar fram och tillbaka ett par gånger och trillar sen ner på mage igen och bara skrattar med hela ansiktet när man frågar vad hon sysslar med. Ibland blir hon arg för att hon inte kommer frammåt. 

                           

Pilgrim Örhängen

Vem gillar inte gratis??=)

Klicka HÄR! för att ta reda på hur dessa snyggingarna kan bli DINA!

Bilaffär

Ojoj, glömde. Imorgon eller på Lördag så ska vi åka till
 Daniels föräldrar och prata om en eventuell bilaffär=)
 Ser fram emot detta.

Torsdag 4/11 Hur svårt kan det vara???:O

Idag har det inte hänt allt för mycket, vi har vart på Hajen och handlat. Och jag har samlat lite vuxen poäng och börjat att scanna in alla mina varor, så jädrans smidigt asså.

Sen så har jag vart duktig och kollat oljan, fyllt på olja, spolarvätska, och servolja. Och jag kan inte i min värld förstå hur folk kan lämna in sin bli och betala en massa dyra pengar för något som är såå enkelt! Jag viste inte vart allt skulle vara innan, men de fick jag lära mig och nu kan jag det. Men skulle aldrig ALDRIG lämna in bilen på en dyr värkstad för at att kolla oljan! Men det är jag det.

Imorgon ska jag försöka göra mat till Roxanna, har köpt hem lite fisk och sånt så jag ska prova på detta och se vad hon tycker om det. Om ni har några förslag på vad era barn har gillat som ni gjort själva så tar jag gärna del av det=) Alltid roligt med nya måltider.

Kram

Tionde BVC besöket

Roxanna 154 dagar gammal, 22veckor.
(5månader och 1dag)
Roxanna väger: 9160g  
Roxanna är: 66cm
Huvudomfång: 42cm

(BVC besöket var den 26/10, lite sen med alla resultat)

Denna gången var det även vaccination, gick bättre denna gången, var lite skrik precis efter sticket men så fort jag tog henne i famnen så slutade hon och skrattade istället. Så det gick nästan smärtfritt denna gången.

Blogg-Award

Jag har fått en blogg-award av Anna



Regler;
*Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
*Ge awarden till 7 st andra bloggare.

*Till sist skriv 7 intressanta saker om dej själv.

Här kommer 7 saker om Mig:
*Jag kan växla från superduper glad till skitförbannad på 2 sekunder om något irriterar mig
*Jag älskar att laga mat, och koka ihop egna kommit-på-själv
*Jag vill jobba på förlossningen
*Jag har aldrig varit utomlands (norden räknas inte)
*Jag är fruktansvärt mörkrädd
*Jag är mer kattmänniska än hundmänniska
*Jag kan inte riktigt lita på vissa människor längre


*Lämnar vidare denna award till 7 stycken andra blogg-tjejer som jag gillar och följer:
Jannike, Amanda, Icca, Linn, Ida, Mickan, Emma

Min största dröm!

Det är så mycket man vill, men så lite man får eller gör.

Något som jag alltid drömt om ända sen jag var liten, var att få vara med och rita mitt hus och vara med när dom bygger de. Och just den tanken den är så stark och får mig även att tänka på när man var mindre och ritade skisser till hus och hur man ville att det skulle se ut. Och det har vart min största dröm ända sen jag var liten att få bygga eftet hus.

En annan dröm man har är att få gifta sig. Det är också en dröm jag haft sen jag var liten flicka. Att ha ett inte allt för stort bröllop i kyrkan. Få vara den där "bridezilla" alla pratar om. Få ha lite mer makt än alla andra. Bara att få stå där framme med den som man älskar mest i hela världen är något som man inte gör varje dag.

Alla dessa funderingar kring allt vad önskningar är och vad man önskar. Men allt för få önskningar slår in. 

Ialla fall tillbaka till mina största dröm; Bygga eget hus!
Nu när man blivit äldre och hunnit bo hemmifrån i 2 år och bott på 2 olika ställen och vet hur man vill ha det. Så har även tankarna om hur man önskar att de skulle bli om man någon gång byggde ett hus. 
Jag vill ha ett någorlunda stort kök som har en köksö med en spishäll, och skåp. Och som ett ut U  bakom köksön med skåp både uppe och nere, och diskho. Och diskmaskin.

Sen vill jag ha ett stort luftigt vardagsrum som man inte bara kan ha tv, soffa, hylla i utan även ett fint matbord.
Och en stoooor tvätt stuga med tvättmaskin och torktummlare, samt utrymme där man hänger upp tvätten.
Och två toaletter, varav ett större badrum med duschkabin och ett bubbelkar. Och n mindre toalett som "gästtoa". Jag skulle kunna skriva ett jätte långt inlägg om just det hus jag vill bygga. Men ni orkar säkert inte läsa allt så det kan jag spara till ett inlägg senare och mer detaljerat inlägg=).

Vad är din störtsa dröm???

Vill ha!


Reebok reetone är nått jag önskar mig!

Måndag 1/11 Blond

Nu tar vi tag i detta igen. I helgen har jag inte riktigt haft tiden att skriva här. För det har hänt saker hela tiden nästan och Daniel hade datorn hela lördagen nästan.

Farmor och farfar var här i lördags och hälsade på en stund och som vanligt så tog dom massa kort på Roxanna. Och så drack vi lite kaffe och pratade. Sen när dom åkte så vet jag inte vad som hände, men jag och Daniel började att bråka och vi var irriterade på varandra nästan hela dagen. Det var först frammåt kvällen som vi blev sams igen. Men ibland måste man ha sina duster för att orka med varandra.

Igår söndag så var vi Vallda hela dagen. Vi åkte hemmifrån klockan 8 och sen gick dagen. Och eftersom vi har egen brunn här hos Andreas och det är så mycket "skit" (järn och avlagringar) i vattetnet och så passade jag på att färga håret blondt igen. Gör jag det här så får jag grönt och snyggt hår hehe.
Så hela eftermiddagen satt jag hemma hos mamma, och bara umgick med mina syskon. Och Fanny älskar ju sin kusin och ska vakta och kramas och pussas hela tiden! Underbara barn.

Dock får jag färga om håret om någon vecka eller 2. Eftersom jag hade brunt hår innan så blev de inte ritkgit som man ville, så en omgång ska jag nog göra, vissa ställen i huvet ser ju ut som morotfärgat;) hehe. Okej inte riktigt så illa men de är mörkare än det ska va=).

                                
                                                            Hemska bild, är jätte trött =)

                                 
                                   Fanny var jätte lycklig som hade Roxanna i sitt knä. Underbara♥



Idag ska jag inte göra mer än att tvätta, så snart ska jag gå och starta mitt arbete=)

Kram

.

RSS 2.0