Söndag 31/1 vilodag och myyyycket besviken..

Varför är söndagar slöa och tråkiga? Har inte fått gjort mycket idag. Bytt i sängen och lagat mat.
Men det har vart liv i magen idag ialla fall, bebis vet nog inte vad "vilodag" är. Men jag är glad ändå, jag vet ju att den lever ialla fall. Vissa dagar är det jätte lugnt, känner ca 1-2 sparkar, sen andra dagar är det fullt ös där inne.

Daniel hade bjudit hem folk här igår. Och de va trevligt:) Det gick åt ca 1½ tårta så det var rätt så bra ändå:) Folket här omkring älskar tårta har jag märkt. Daniel gick och la sig runt halv 11 skulle jag tro, och han var ju den som fick besök eller det var ju han som bjöd folket. Så trevlig var han. Men vi får skylla lite diskret på att "han börjar bli gammal, han tål inte lika mycket alkohol längre". Men det får jag inte säga till honom, då blir han lite grinig. Hehe, men det är inte så ofta som han dricker längre så det känns skönt och jag kan pusta ut. Va ju lite orolig där ett tag att han inte ritkigt var redo för föräldrarskapet. Det var väldigt mycket alkohol ett tag. Men nu dricker han 1 ggn i månaden om inte ännu mer sällan. Det händer inte allt för ofta.

Tog tyvärr inga bilder igår. Jag satt fast i soffan. Hade grymt ont i ryggen. Men idag är det något bättre. Men känner fortfarande att de hugger. Usch sitter och mår illa, har ätit middag, och mår alltid illa när jag ätit?! Äter inte spec mycket. Men det är väl magsäcken som inte är lika stor längre.

Ojoj, är nere på 2 siffrigt imon. Nu undra nu säker vad jag pratar om, men jag menar hur många dagar kvar till förlossningen. :) Inte längre 3siffrigt. Nu längtar jag bara ännu mera, nu vill jag bara träffa den lill*. har börjat få lite sammandragnigar mer och mer. Men dom gör ju inte ont. Men dom känns. Det är som att musklerna drar ihop sig för att släppa 30-60sekunder efter. Så jag lider inte;)

Jo fick reda på en sak i Fredags som gjorde mig lite sådär besviken. Vi hade blivit ifråga satta om vi ville ha en bildbarnstol i typ September/Oktober. Det var Andreas kompis som frågade för hon skulle sälja den runt där vi ska ha, och vi trodde han hade sagt till henne att vi ville ha den. Men nej, tydligen inte. Nu ska några kompisar till oss köpa den. Jag blev ju inte sur på detta par som ska köpa den, blev ganska sur för att att v hade sagt till Andreas gång på gång att säga till sin kompis att vi ville ha den. Men nej, nu har han inte sagt till henne. Det var mest det jag blev sur över. Och vi får inte låna Marie och Mattes bilstol heller, fick bara svaret "-Varför??"
så sa jag satt den vi hade paxat har blitt såld till en annan. Och då sa bara marie att blocket finns. Lite dålig stil, men vill dom inte låna ut den så vill dom inte. Och låna en från landstinget eller va fan det är man lånar en bilstol det kommer inte på frågan, vi ska ha en egen. Det har vi diskuterat och ingen av oss vill "låna" från det där stället. Så jag känner att just nu att allt går åt helvete.. Ingenting är som det ska..

// Kim

Lördag 30/1 Kalas...

Precis hemkommen från mamma. Detv ar 20-årskalas för Matte. Det bjöds på smörgåstårta och kakor. (Låter som värsta mysko kombon, men kakor blev de efteråt)
Eftersom Matte fyllde 20, skulle han åka till systemet och köpa EGEN alkohol. Haha, jag fyllde 20 i September, men har fortfarnde inte köpt något där. Men det kommer, har inte någon bråska. Jag ska ju inte dricka förren först till hösten typ. Så men själva grejjen att få köpa är väl stor;).

Och medans marie och matte var och handlade så va ju Fanny hemma med mamma "mormor" och oss som var kvar, och hon var super trött så hon somnade i mammas famn, men efter ens stund flyttades hon över till mig, för mamma skulle ut och röka. Och där sov hon en bra stund. Men när hon vakna låg hon bara där och tittade, och vaknade till til. *Så söt mosters lilla tjejja* Så när hon hade vaknat till började hon titta sig runt omkring och låg mage/mage med mig. Och låg med ena handen på magen med och då började ju såklart våran bebis att sparka. Det var nått som inte stämde tyckte Fanny, och när denna händelse upprepades och hon märkte att de kom inne från min mage, blev stackarn rädd och man såg att hon skulle börja gråta. Men så fick jag satt mig upp så att hon inte kände de mer. Då va de okej. Hon är underbar..

Ska snart ställa mig och baka tårta. Ska göra iordning graneringen här nu tänkte jag, kiwi och vindruvor. Det är Daniel som valt. Det var visst gott. Ska bara köra ut honom och hämta mjölk. Annars går det inte så bra att göta tårta. Ska vila min stackars rygg med, idag känns de precis som att den ska gå av. Det gör verkligen sjukt ont. Vet inte vad jag har gjort, men det har vart lugnt ett par dar och jag har inte haft så våldsamt ont. Men nu känns de som att någon kör in knivar i fogarna. :( Snyyyyft.

Fredag 29/1 jag vet.. jag är sämst..

Äntligen! Nej, men nu kommer det inlägg som jag funderat på sen igår kväll och skriva. Men igår var jag så otroligt trött att jag bara inte orkade skriva. Satt på körskolan hela dagen, plugga och varva teori som vanligt. Så jag var rätt slut i både huvud och kropp. Satt där mellan ca 07.00 och 16.30. Så det var nästan så jag ville lägga mig när jag kom hem. Men nej, då hade jag förmodligen inte sovit i natt.
Idag var jag tillbaka på körskolan, men idag var det Risk1 som skulle göras. Tiden gick rätt fort och många skratt fick vi ialla fall. Sen såg vi på en film som var rätt otäck. Och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, men dom torkdes lika fort ingen. Mesig jag är, jag vet..!!

Fick brev från Vägverket igår. Blev så glad att jag nästan hoppade högt. Det var mina tider för teoriprov och körprov. Men jag tänker faktiskt inte avsläja vilka datum, som jag nämnt i ett tidigare inlägg. Utan kommer istället skriva samma dag som jag gjort proven och redogöra hur det gick, om jag klara det eller inte. Men min körlärare tror inte det kommer vara någa problem för mig på körprovet, för han tycker jag är vaksam och uppmärksam på omgivningen och ser sånna småsaker som ofta många glömmer av. Eller helt enkelt bara struntar i.
Fick höra att han var stolt över mig igår. Det värmde i hjärtat, med tanke på att "Hur ofta är det jag har och får höra detta"?? Nej inte speciellt ofta. Så jag suger i mig all beröm och sånt jag bara kan.

Ikväll ska vi bort till Magda och Jörgen på middag. Magda rignde här för ca 15 min sen och fråga om vi ville komma bort. Så det gör vi gärna sa vi. Så nu väntar jag egentligen bara på min karl som står i duschen. Har visserligen påbörjat disken men, kände nej, jag tar och går upp en timme tidigare imon och gör de. Daniel har ju fått för sig att han ska ha hit folk imorgon, men han verkar inte jätte pigg på att hjälpa till och städa och sånt. Hehe, men det är väl inget som är övanligt bland den där rasen "KARL".

Tisdag är det halkan som gäller.. Ooh, är nervös. Men vet att det kommer gå hur bra som helst. När jag fick hem vilken tid och så jag skulle va där, vad det nog mest priset som gjorde mig nervös, nu är det övningarna.
Men det kommer nog bara gå bra. Så jag ska inte tänkte så mycket på det utan bara göra som dom säger till mig.
Somnade när jag kom hem förut, nu känner jag att det var nog bara de där 30 första minutrarna som var okej. Inte 2-3 timmar.. hehe, men jag ska ju vila så mycket som möjligt säger dom ju.
Nej, nu ska jag springa på toa och sen ska vi åka..

Ha en underbar kväll allesammans..

// Kim

Till dig..♥

♥Denna låten är till mitt älskade barn i magen.. "Mamma&Pappa älskar dig"♥

Onsdag 27/1 Ignorerade tecken och lycka..

Sitter här och gör minsta möjliga i detta väder vi har. Usch säger jag bara.
Men sitter på youtube och klickar runt, och ofta när jag gör det kommer det alltid en låt eller flera som jag känner till eller kommer ihåg. Idag hitta jag en låt som vi sung när jg komfimerades.
Den är otroligt vacker denna låten och på den tiden när jag inte riktigt hade huvudet på skaft förstod jag inte riktigt grejjen med låten, men nu fårstår jag allt!



Ska snart ner och starta en maskin tvätt, sen ska jag sätta mig och FÖRSÖKA plugga lite. Men motivationen är NOLL!! För en stund sen satt jag här och tänkte på tiden innan jag va gravid, runt där jag belv gravid och att jag total ignorerade alla tecken för som vanligt trodde jag kroppen spelade mig ett spratt och att min fina vecka skulle komma vilken dag som helst. Men veckorna gick, och inte någon fröken röd kom. Och jag struntade ju så klart i det och ryckte på axlarna och tänkte "Den kommer vilken dag som helst, har ju sån mens värks jag alltid har dagarna innan". Men nej, värken satt kvar i 2 veckor, och ingen fröken röd. Så började jag må lite smått illa vissa kvällar, och tröttheten blev bara värre, trodde jag höll på att bli sjuk. Så träffade jag Heidi måndag den 31Augusti, och vi beslöt oss för att ta en cheesburgare och cola på donken. Så sagt och gjort. Och jag minns hur äckligt colan smaka. Och jag älskar cola i vanliga fall. Men tänkte att det måste vara just denna colan. Så på vägen hem till mamma köpte jag en cola på flaska, en sån 50cl. Och den smaka lika konstigt och äckligt. Så tänkte jag för mig själv att, men jag måste ju ändå förbi apoteket och köpa tabletter mot magkatarr. Så plockade med ett gravtest. Men tänkte för mig själv "Vrf gör jag de? Det kommer va negativt i vilket fall". Men så kom jag hem till mamma, gömde test i min väska och gick och satte mig i soffan och myste med Sally. Den lilla tjockisen.. (hon var då) .
Så kommer mamma in från balkongen och bara kläcker ur sig. "Men du Kim, har du testat dig än? Eller har mensen kommit?" Så suckade jag och sa "Nej, men jag orkar inte testat mig, blir bara negativt ialla fall. Jag väntar in min vecka istället". Så frågade hon hur sen den var. Så fick jag tänka till och svara "Ca 3 veckor eller 4". Hon visste dock inte att jag hade ett test gömt i väskan.
Dagen efter den 1 september. Så gjorde jag ju testet och resten vet ni. Annars får ni säga till så får ni ännu en uppdatering om chockad jag var när jag såg ett stooort pluss:D

Mitt liv kommer aldrig bli det samma som innan. Men det är jag faktiskt glad över. För då kommer det finnas en person till i mitt liv som förgyller dagen med guld. Men redan nu innan jag vet vem den lill* är och så, så känner jag att detta gör mig starkare och säkrare på att mitt liv tillslut kommer få en underbar vänding och att jag finner lyckan som är den absoluta. Tillsammans med Daniel, knodden, Nikita och min övriga familj.

Jag har ironiskt nog glömt hur det är att ha mens varje en gång i månader och hur det är att vara smidig och kunna böja sig utan att en mage är ivägen. Hehe, ja, jag menar det. Jag har glömt hur det var innan jag blev gravid!!

Ny vecka idag♥

Vecka 26(25+0)

Barnet:
Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre,
skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas.
Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon.
Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret


Mamman:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel
vaderna när man är gravid, ofta när man sover.
Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande
kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.
Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer.
Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.


Egna anteckningar:
Kanske ska börja och börja summera lite grann, det är trots allt 14 hela veckor kvar.
Nu har det ialla fall börjat sparkas ordentligt där inne. Och att bebisen hickar har jag kännt ca 2 gånger.
Jag tycker veckorna går så fort så det känns lite som att man inte hinner med. Och BM-besöken blir ju tätare nu. Men än så länge ser allt toppen ut, (och det ska det ju fortsätta göra) det är väl bara mitt stackars järnväde som barnmorskan inte tyckte bra om, så ska försöka komma till ett apotek nu i veckan så jag kan börja med dessa järntabletter. Fast det var ju en ny form av järntabeltt som var en brustablett.


Kvällsinlägg

Kom hem för nån timme sen eller 2. Har inte riktigt tagit tiden.
Satte mig framför TV när jag kom hem, tänkte vila mina ömma vader och min värkande rygg. Ni som inte har fått eller haft foglossning ska va riktigt glada över detta. Det är mycket SMÄRTSAMT.

Vet inte hur länge vi satt hos Magdaleena och Magnus, men trevligt var det kan jag lova. Inte varje dag jag träffar nya människor. Vi prata om allt mellan himel och jord. Men det var myycket trevligt.

Sitter här i köket och kollar på när Daniel lagar mat, alltid lika kul och titta på. Jag får ju inte hjälpa till när det är han som är kock för dagen. Men nu gick han på toa, så jag skulle passa maten.. Ja de kallar jag kock de.. Haha

Har fått sånna konstiga cravings. Äpplejucie, lakrisal, bananer. Jag som i vanliga fall inte alls är förtjust i äpplejucie. Men nu är det jäääätte gott. Ja, man får lite konsitga ideer för sig med en "bulle i ugnen".
Men asså allvarligt, min hjärna har slutat fungera helt och hållet. Glömmer saker jätte lätt..
Som förra veckan när jag skulle baka tårta till Daniel, då misslyckades jag med första botten. Andra blev jätte bra. Och så fick vi handlat så jag kunde göra om den som var misslyckad. Gjort!
Men så på kvällen när jag tänkte på om ja skulle börja göra tårtan så jag inte så mkt på torsdagen och göra. Så låg jag och titta på Daniel och sa "-Älskling måste man inte ha tre sånna bottnar om man ska ha 2 mellanläg?"
Då fråga han bara va jag mena och så sjunk jag ner under täcket och sa jag har bara 2 bottnar. Och då var klockan ca halv 11 eller 11 så jag bara kände neej nu går jag och lägger mig.. Haha
Som sagt min hjärna har lagt av att funger korrekt.

Nej nu ska jag avrunda och äta en bit mat, och kolla TV, om det går något sevärt..

// Kim

Tisdag 26/1 Bm-besök.

Tänkte uppdatera lite snabbt här nu innan vi ska iväg igen. Va hos BM idag och hon var sjuk, så fick en annan. Men det gick bra ändå. Tog blodtryck som var bra, HB låg på 119, Bm tyckte dock de va lite lite lågt så ska börja med järntabletter, sen tog vi även blodprov så dom kan bestämma min blodgrupp och så med. Och så klart lyssnade vi på hjärtat. Bebisens hjärslag låg på 148 denna gången. Nästan samma som förra. Men det ligger ändå över 140:-D. Och sparka gjorde bebis idag med på dopplern. Mycket skoj tydligen. En livlig bebis var som bor i magen fick vi höra..

Men nu ska jag avsluta skriver ikväll, vi ska till Magdaleena och Magnus i Varberg nu. Träffa dom för första gången. Spännande spännande. Men ni får har det toppen så länge..

// Kim

Lite underhållning..

Tänkte bjuda på mig själv och lägga ut lite slavrigt tagna bilder på magen:) Idag vecka 25(24+5)

   

De va dom det:P Inte dom bästa men men.. det är bilder:D

Måndag 25/1 Seeeg dag!

Vad händer hos alla idag??

Här händer inte alls mycket. Håller på och tvättar. Men det är väl det ända. hade tänkt mig från början att gå en liten promenix, men känner att jag inte orkar. Har haft kramp i vaderna i natt så dom är rätt så ömma. Får ta det lite lugnt idag. Kvällen igår bjöd på enkel mat, köttfärssås och makaroner. Och sen blev det Johan Falk på 4an och mys med Daniel.

Har inte så mycket att skriva om dag. Det är tomt upptill idag. Jag tror hjäran tagit ledigt.. Hmm..

Jag sitter och skriver listan på det som ska handlas till bebis. Ska eventuellt till Gekås Ullared. Så det gör jag för att få tiden att gå. Denna dagen är verkligen seg.

Sitter även och funderar på om jag har några frågor till Bm, ska ju dit imorgon. Vet att vi ska ta blodtryck på mig, lyssna på bebis hjärta och har för mig att Bm sa att vi skulle ta blodprover med. Minns inte till 100%, hon frågade mig sist hur de va på den fronten. Men bara jag får prata om något eller om hon frågar så går de bra. Då är det inte lika läskigt. Sen ska vi prata om föräldrar grupp också. Det är jag väldigt positiv till. För då är jag inte ensam om att få veta vad som händer och sker. Men det ska bli spännande och roligt att gå på föräldrar grupp. Tycker jag ialla fall.. Sen va alla andra tycker det skiter vi i;)..

Ska väl försöka få i mig lite mat nu. Men skriver säkert ett inlägg lite senare..

// Kim

Tack alla som röstat

Oj!! Ser att det bara är fler och fler som röstar på min lilla om röstning:) Det tycker jag är roligt att se.
Ett tag var de bara 3 som hade svarat och sen stod de stilla ett par veckor.. Och nu är de 11 guldsjälar som röstat:) Väldigt roligt ska jag säga.

Fortsätt och rösta nu som inte röstat:) Roligt och se vad alla tror.. Vill också påpeka att i mitten Av härliga april kommer en tävling hållas här på bloggen. Och det kommer finnas ett pris:) Kommer att informera mer när tävlingen kommer hållas och regler för tävlingen. Men hoppas bara att ni fortsätter följa min "saga". :)

Söndag 24/1 vad ska man göra??

Ja va ska man hitta på idag förutom att tvätta??
Daniel jobbar idag med så jag får hitta på något på egenhand.
Funderar på en promenad, men vet inte om jag orkar ta med mig Nikita. Hon bara lever loppan i kopplet.
Och det är ingen bra kombo med foglossning. Igår höll jag på och hamna i diket där hon var och lekte ett par gånger. Så det kanske blir en ensam promenad.  Jo en ensam promenad blir det nog. Det är ganska skönt att få komma ut i friska luften och försöka röra på sig trots smärtan. Så kommer man in sen, kokar en kopp te och sätter sig antingen här eller framför en film, och har täcket i hägsta högg och sitter och myser under. MM.. 
Ska ställa in boxern på att spela in Astrid Lindgren filmen som kommer klockan 15.00 på TV1000 Family tror jag det var. :)

Igår kväll såg jag på en film som heter Harrys Döttrar.  Den filmen var gripande. Jag levde mig in i filmen. Jag grät genom vissa scener av filmen och kunde inte göra något åt det. Den var vacker samtidigt som den var hemsk på ett sätt. Kärlek, avundsjuka, drama allt i en och samma säck. Och så mina hormoner på det. Det kan itne bli bättre;) Men den är värd att se. Jätte bra.

Men nu ska jag hänga tvätt:)

// Kim

Mycket delade känslor

När jag sitter här i min ensamhet så är finns det en tanke som kommer upp ganska ofta.
Jag tror inte jag riktigt tagit in att jag om ca 3 månader är mamma. Fast att jag känner sparkar, och sett det lilla livet på UL så är det något som inte klickar!

Känner mig rätt kass som inte ens kan ta till mig det lilla livet redan nu i magen?! Vad är det för fel på mig.
Magen växer, sparkarna blir fler och hårdare. Eller är jag bara rädd för vad som kommer komma?
Jag vet inte själv. Jag är väldigt ledsen över att jag inte kan ta till mig att jag faktiskt är gravid och ska ha barn. Det känns så overkligt, kanske bara det som gör att jag inte riktigt kan ta in allt.

Daniel har förståt att jag är gravid, och att vi ska ha en liten snart, trots att han inte ens känner sparkarna:S Han känner och känner men känner dom inte, ändå sparkas det rakt i handen på honom. Han ser utanpå magen men känner inte!?
Han säger att jag bara är löjlig och visst fattar att jag är gravid. När han säger så blir jag ju så klart ledsen och vill att han ska förstå mig. Men han gör inte det. Jag läser om allt som händer i magen för varje vecka. Men han har inte ens öppnat en bok, eller kollor sidor på nätet. Han frågar mig och tror att jag ska veta allt. Önskar att han kunde visa lite mer angagemang. Eller är jag orättvis då? Han följer med mig till MVC. Men sen då?

Det är ju han som ska fatta först nu att det är barn på väg. Inte jag. Kommer nog fatta det samma dag som förlossningen sätter igång eller först när det lilla livet ligger på min mage alldeles kladdig och helt undertbart vacker. Samtidigt i all denna röriga känsla så längtar jag. Vill bara att tiden ska gå fort fort fort. Jag vill inte vänta längre. Jag vill veta vem det är som gömmer sig där inne. Om det är en HAN eller om det är en HON.
Det är mycket jag vill se och veta. Trots denna känsla.

Mycket delade känslor..

Fina januari bilder!!

Bestämde mig för att gå ut i det fina vädret, tog Nikita i kopplet och gick en sväng. Men hon tyckte de va roligare att ligga och rulla runt i den höga snön i dikerna.. Sen efter en stund vill hon inte ha koppel längre så hon vill bita av det. Så det var bara att vända för de gick inte med sig i min rygg att hon skulle hopp och dra.. Men det var skönt de 30 min vi var ute.. :)



   

   

// Kim

Svar på lite kommentarer

Tänkte att när jag ändå sitter här kan jag lika gärn svara på lite kommentarer. För om jag svarar i själva kommentardelen är det nog inte så många som läser mitt svar;)

Emma kommentrade inlägg "Ingen glädje":
Jag håller med dej, man känner sej så kävla klumig och inte klarar av nånting =)
Men de blir bättre ?=)
Svar: Ja, bättre blir nog med tiden:) Väntar bara på att detta lilla liv vill komma ut så jag slipper känna mig mer eller mindre handkappad;)

Elise kommenterade inlägg "Ingen glädje":
Kan inte annat än att hålla med. Jag tror att foglossning kan göra många väldigt deprimerade (därav mig själv) eftersom man känner sig så himla otillräcklig! Dessutom är det ingen annan som kan känna hur ont det gör. :(
Svar: Jo det tror jag med, men jag känner mig inte speciellt deprimerad. Bara oduglig till allting för att jag inte kan göra allt som jag kunde innan. Som du skriver så känner mig sig så himla otillräcklig. Och många gånger har jag velat att att Daniel ska förstå min smärta, men han har ju inte upplevt den själv och kan ju inte då sätta sig in i hur det är. Bara för mig att säga att jag klarar inte detta och det. Men han har faktistk börjat inse att jag kan inte göra allt som innan. Jag lider bokstavligen bara av att dammsuga..


Karin kommeterade inlägg Tisdag 19/1 rubrik?
Hej Kim!
Kul att se/läsa att allt går fint och flyter på bra! Hur känns det? Har nervositeten smugit sig på nu? Har ett litet tips angående faderskapsintyget, så är nog det enklaste att vänta på pappret som kommer hem till er automatiskt bara några dagar efter det att ni kommit hem igen från bb. Då får ni ringa till Socialen tror jag och bestämma en tid när det passar er och åka dit och skriva på pappren bägge 2. Deras kontor ligger vid Monark i stan! :) Kanske en fika snart?! Hade varit 3vligt! Saga började krypa idag förresten! FRÄCKT!!! Kram på dig
Svar: Jadå allt flyter och det känns både bra och dåligt. Det är delat olika dagar. Men det är väl hormonerna som styr detta kan jag tro. Vissa dagar vill jag bara trycka ut de lilla livet slippa smärtan och inte behöva vänta längre. Och andra dagar kan jag bara sitta och njuta av sparkarna som både syns och känns:) Sen finns det även dom dagar jag känner mig som en strandad val:) Haha.
Fika? ja visst bara att plinga är hemma nästan varje dag. :) Eller det är jag ju :P Bara att komma upp om du känner för det.. Alltid lika trevligt.
Jasså?? Oj tiden går fort. Snart går hon med säkert, då får man passa allt:)

Plinn har kommeterat inlägg "Frågestund!!":
Hur mår magen?;)
Svar: Det var en pik antar jag, men du vet jag tänker inte svara på den;) Det handlar ju inte om hur magen mår.. Haha Lilla Linn hur många gånger ska vi ha denna disskution?? ;) Hur mår din MAGE!!??

Jannike kommenterade inlägg "Rädd och positiv":
Jag lovar de är inte så farligt;) Och de är över snabbare än du tror:)
Svar: Hmm, ja det kanske inte är så faligt. Men efter som jag aldrig upplevt något liknande så vet jag inte vad som väntar riktigt och det är nog det som skrämmer mest. Fast ritkgit så mycket skrämmer den mig inte. Många har kommit och sagt hur deras första förlossning var men jag har bara skrattat och sagt att om ni försöker skrämma mig lyckas ni inte:) Så jätte jätte rädd är jag väl inte i sig. Men lite är man ju ändå rädd för att det kommer göra så fruktansvärt ont:)

Lördag 23/1 Ingen sovmorron här inte!!

Sitter här i mitt kök och dricker en kopp te och försöker vara en glad och posititv person. Men efter denna natt och morgonen så har man ingen lust att vara på bra humör.
Har vart uppe och pinkat minst 4 gånger. Nu kan jag lova att det känns som att det är någon som ligger där och trycker på. Hunden har väl haft sina små morrattacker men inte så farligt. Men har haft en sån orolig känsla i hela kroppen i natt att det har vart lite jobbigt att sova. Men kände min älskade knodd sparka så då tänkte jag inte att de kanske va nått som inte var bra med h*n. Det måste varit något annat. Och jag kommer nog inte få reda på det men känslan är borta nu ialla fall.

Och sovmorron det kunde jag glömma. Nikita hörde Tuffa och Ricky skälla på utsidan så då satte hon igång hon med, ca 08.30. Slog upp ögonen och tänkte JIPPIE! Där rök den sovmorronen. Så det var bara att kliva upp med en fejkat smile på läpparna och FÖRSÖKA va på bra humör. Önska mig lycka till!!

Daniel jobbar i helgen. Han har "mjölknings helg". Det innebär att han ska mjölka på Högared både idag och imorgon 2 gånger om dagen. Sen under tiden han inte mjölkar, skulle han göra servicen på en av lastbilarna. Låter mycket trevligt, eller inte. Hade hellre sett att han låg i jämte mig i sängen när man vakna, men han måste ju ta sin mjölk helg.  Och jag själv, jag ska sitta hemma och uggla. Inte göra ett skit. Gå ut med hunden då och då. Och slänga in lite i pannan. Typ är vad jag ska göra idag. Gud så skojigt.. Hmm.. Tyck va man vill;)

// Kim

Det finns ingen som du.. ♥



Världens vackraste♥
Du är guld värd i mina ögon. Du betyder allt för mig och mycket där till..
Finns många gånger som jag tvivlat på oss och vårat förhållande
men trots det känns det som att saker kommer upp
hela tiden som bara göra det starkare.
Finns ingen som du.
Och jag är glad att du valde att dela ditt liv med mig.

När jag väl lärt känna dig gick det inte att släppa taget. Man var fast.
Hade jag inte tagit steget och lärt mig älska dig hade jag nog ångrat mig
tills den dagen jag dör. Du hade då tagit någon annan och jag hade blivit
den olyckligaste flickan på jorden.

Du torkar de tårar som jag fäller när jag är ledsen.
Du får mig att skratta när jag är nere och inte kan le.
När jag gör misstag skrattar du med mig och inte åt mig.
Du hjälper mig upp när jag fallit.
Och du tar emot mig när jag faller.
Den dagen jag mötte dig, kommer jag aldrig att glömma.
Och den dagen som du fick reda på att du skulle bli pappa,
den dagen vart från början ett helvete som slutade med
att himlens alla änglar sjöng.

Du är så rädd om mig, och det är något som jag uppskattar till tusen.
Och något som jag sett nu den senaste tiden
är hur rädd du är om det lilla liv som lever in mig.
Hur mån du är om att h*n har det bra.
Blicken du har när vi är hos BM och lyssnar på hjärtat
eller när vi var Ultraljuden. Blicken i dina ögon,
den såg jag fast att du tror att jag inte gjorde det.
Den blicken säger mer än tusen ord.
Det finns mycket kärlek i den blicken.
Och visar hur stolt du är. 

Hoppas du kan förstå att för mig finns det ingen annan,
och jag gör vad som helst för att det alltid ska vara du och jag.

mys

          
Mysig bild tycker jag..♥

Fredag 22/1 ...

Okej, blev inget inlägg igår, men hade ju sagt redan innan att de eventuellt inte blev något.

Men allt gick bra på körskolan igår. Fanns inget att klaga på när de gäller körningen. Teorin är de dock lite sämre med. Satt med den i ca 2-3 timmar, hade rätt ont igår med, men att röra på sig hjälpte dock inte. Så jag blev väldigt okonsentrerad och svara fel på jätte många frågor. Men får ta igen det på Torsdag när jag ska dit igen. Är på körskolan från 07.00 till ca 16.00-16.30 det beror lite på Daniels jobb. Som igår fick han ett extra lass. Ville bara åka hem göra tårtor och få iordning här. Så det var lite stressigt igår när vi väl kom hem. Och inte blev det bättre av att Nikita tyckte det var roande att springa runt fötterna och stressa oss ännu mer. Tillslut fick hon hålla sig undan köket.
Men det var på håret att vi hann. Det var min farmor och farfar som var här och Daniels föräldrar.
Han fyllde ju år min älskling.

Blev tyvärr inga bilder på tårtan den gick åt nästan med en ggn.:) Men det var bara sån hel enkel tårta med marsankräm och chokladpudding i. Och grädde på utsidan med vindruvor och kiwi. Gott va det ialla fall.

Ja, snart är proven för körkorten bokade med. Men tänker vara så elak och inte tala om när jag kör upp. Men teori provet kan dela med mig av att jag ska göra när jag väl vet när. Men jag är redan nervös över körprovet så om ja talar om när jag ska köra upp så kommer jag bara bli ännu mer nervös vid själva provet att jag kommer göra tusen fel och inte klara det. Så därför kommer jag inte säga när jag ska köra upp. För antagligen kommer folk messa som tokar och skriva "Lycka till!!" på Facebook och ha sig. Och då blir jag bara stressad och misslyckas stället. Men kommer deffenitivt att skriva så fort jag klarat det därefter kan alla kommentarer komma:) För då har jag ju ändå gjort de:) Så den dagen jag klarat körprovet kommer jag att uttala mig om det:)

Nästa Januaris kommande "äventyr"
Tisdag 26/1 barnmorskan - Provtagning, lyssna på hjärtat och prata om föräldrargrupp
Torsdag 28/1 Körskolan - Varva teori  med praktik
Fredag 29/1 Körskolan - Riskettan(Risk1)
 -||-            Eventuellt Ullared - Handla allt som finns på Ullared i Bebisväg♥

Men nu ska jag sätta mig och gå igenom alla ensama par strumpor och se om jag kan hitta några passande par:)

// Kim

FRÅGESTUND!!



Tänte se om ni ville köra en frågestund. Ni kan ställa alla möjliga frågor fram till Fredag 22/1. Avslutar frågestunden 19.00. Så ska jag svara på frågorna och lägga ut dom så fort jag kan. Så sätt igång oc fråga!!♣

Orkar verkligen inte städa.. Sängen skriker efter mig..

Måste erkänna att jag ORKAR inte städa. Kommer ju plocka undan här så det ser snyggt ut och diska så mycket som jag kan. Sen tänker jag fuska!! Jag orkar inte plocka och herja, så jag kommer slänga in saker och ting som ligger framme och i vägen in i en garderob. Så det är fritt på golven ialla fall, så det bara är att dra en runda med snabeldraken här imorgon när vi kommer hem.

Ingen av oss ska ju vara hemma, jag ska till körskolan och sitta där, varva teori med praktik.. Och Daniel ska jobba. Nikita ska vara med Daniel i lastbilen så hon slipper va ensam.
Det är nog bland de bästa som finns(förutom att slappa i sängen hela dagarna) att åka lastbil i hennes värld.
Nej, nu ska jag ta och göra lite här, diska och plocka undan så jag kan ställa mig i en underbart varm dusch sen. Nästan längtar;) Känner att jag måste duscha, känner mig "äcklig". Vet inte vrf får bara den känslan ibland.

Kanske inte kommer något inlägg i kväll. Men imorgon kommer jag skriva en snabb uppdatering ialla fall. Kort eller lång det får vi se då:) Det är ju trots allt älsklingens dag så får ge han all min uppmärksamget (trots att han är mycket dålig på att ge mig uppmärksamhet)

Rädd och positiv

Varför känner jag att vissa dagar är bokstavligen LIVRÄDD för förlossningen och smärtan man kommer uppleva.
Samtdigt som andra dagar ser jag förlossnignen som en positiv grejj. Bara längtar som den tills alltihop sätts igång och man inser att snart(snart och snart, jag kan ju inte veta hur lång tid det tar) får vi träffa den lilla nya familje medlemmen och se vem h*n är.

Låg och tänkte på det igår, hade 2 jobbiga och smärtsamma sammandragningar igår kväll, så sa jag till Daniel att jag vill inte föda längre. Jag ger över den uppgiften till någon annan. Så säger han "-Nejdå älskling du kommer klara det." Så kan jag inte säga annat att "-Hur ska jag klara det, jag som inte klarar så mycket annat?" (En pik till Daniel som brukar säga att jag inte kan nånting;))
Men jag muntra upp mig själv med att "-Äh, kvinnokroppen är gjord för att föda barn." Haha, kan inte låta bli att skratta åt mig själv när man tänker så..

Ny vecka idag♥

Vecka25(24+0)

Barnet:
De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.

Mamman:
Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.




Kan inte lova magbiler. Men kanske kanske kanske.. Har inte bestämt mig än hur jag ska göra:) vet att bilder uppskattas så får se om ja "orkar" och hinner ta några magbilder.

// Kim

Onsdag 20/1 Baka och plugga...

Idag ska jag baka tårtbottnar. Daniel my love fyller ju år imorgon. Han vill inte att jag ska nämna hans ålder så då gör jag inte det. Ska försöka göra färdigt det som ska vi i med. Eller ska jag vänta till ikväll?? Hmm.. Det var egentligen inte meningen att jag skulle baka tårta, men så kommer min farmor och farfar kommer imorgon kväll så jag får snällt göra detta ändå. Men inget mig emot. Men när man sitter där och bläddrar i kokboken hittar man jätte mycket som man bara känner att "Ooohh.. Det vill jag baka. Eller det vill jag testa." Men sån är jag. Finns många maträtter och bakverk som jag vill göra. Hehe, sen efter att jag bakat klart ska jag plugga körtkortsteori. Ska läsa igenom mitt häfte som jag fick från Stora holm med. Det är typ alla övningar och vad det är man ska göra. Usch.. Tanken om att jag inte kommer kommer bli godkänd sitter där hela tiden.



Va ute med Nikita igår och fick en jätte fin bild på henne i snön. Trots min "vanliga digitalkamera" så blev bilden ritkigt bra:)


Den underbar.. Fast att hon har sina dagar då hon är störtomöjlig:)

Nu ska jag sätta mig och göra inlägget med vecka och sånt. Går ju in i vecka 25 idag.. Oohh. Tiden går alldeles för fort.

// Kim

Kväll IGEN!!

Nu har kvällen smugit sig in här och ska väl snart lägga mig och försöka plugga vidare på körkortsteori.
Har badat hunden idag. Usch va arg hon va och är på mig för det. Lite snäll måste jag ju ändå vart, gav henne en helt ny handuk att torka sig själv på. Självklart torkade jag henne innan, och hon skakade sig ett par gånger men hon vill gärna springa fram och tillbaka upp i soffan och rulla runt. Så jag la en handuk i soffan och det tyckte hon va bäst. Konstigt nog HATAR hon att duscha men samtidigt ÄLSKAR att bli torkad.. ?? Ja, hon är som hon är. Unik och one of kind.

Har fått papper från Stora Holm idag med. Halkbanan i Göteborg alltså. Börjar bli sådär äckligt nervös!? Men den ger väl sig förhoppningsvis.. Tänka sig att snart har jg körkort. Mycket är tack vare min underbara♥.
Vet att han inte är här inne och läser så ofta så kan ju faktiks säga att när jag väl har kortet i hand så ska jag belöna hans fina angemang:) Men med vad, vet jag inte.

Sitter här och funderar på om man ska ta sånna där "gravid/magfoto" som man kan föreviga graviditeten med. Som även jag vill sätta in i baby boken jag ska göra sjäv. Måste snart sätta igång. Ska köpa lite fina pennor och lim och mer saker för scraapbooking när jag ska till Gekås. Ska börja så smått och börja pyssla på min babybok ialla fall det första man brukar skriva in. vad bebisen heter, när den föddes, hur lång den var, hur mycket den vägde och en fin bild på den lill* och kanske vilket sjukhus den föddes på och om man skickat in en insändare i tidningen kanske man kan klistra in den med:) Lite sånt där.

Vill veta om ni har några erfarenheter av detta med gravid/magfoto. Och vad ni iså fall tyckte om det.


// Kim

Tisdag 19/1 rubrik?

Blev inget inlägg igår kväll. Glömde helt av det. Fastnade på msn med Magdaleena och glömde till och med av tiden. Så kan det bli ibland. Men har man inte pratat på ett tag så blir de ju lätt att tiden flyger iväg. Så när jag skulle lägga mig ´va klockan såpass mycket att jag itne orkade skriva ett inlägg.

Så satt jag igår och "forskade" om faderskapsintyg. Och det är väldigt delat där ser jag. Eller hör kanske man ska säga. En säger att man ska fixa det innan och andra efter.
 Vad tycker ni? Har ni någon erfarenhet av detta??

Men frågan är ju med vad Daniel känner, men jag tror att vi kommer ta det efter. Det känns enklast. Har så mycket att tänka på för övrigt. Och kan inte komma ihåg allt. Men ska man fixa det innan får man ringa till kommunen, sen socialtjänsten och prata med dom. Hittade en sida igår när jag letade runt ska kopiera lite text där ifrån vad det stod där i från.

Detta är vad som står på försäkringskassan!?

Faderskap
När ett gift par får barn räknas mannen automatiskt som
pappa till barnet. Är ni inte gifta när barnet föds ska pappan
bekräfta faderskapet skriftligt. Kommunens socialnämnd ska
godkänna bekräftelsen.

Vårdnad
Vårdnad är ett rättsligt begrepp. Det är alltså inte samma
sak som att ta hand om och vårda barnet. Den som har vårdnaden
om barnet bestämmer i frågor som rör barnet. Ett
barn står under någons vårdnad fram till 18-årsdagen.

Om ni som är föräldrar är gifta med varandra har ni gemensam
vårdnad om barnet. Är ni inte gifta med varandra får
mamman ensam vårdnad om barnet. För att få gemensam
vårdnad måste ni då göra en anmälan till Skatteverket.
Oftast gör man det i samband med att pappan bekräftar
faderskapet. Det går också att göra senare.

Det är mycket att tänka på känns de som. Men de kommer nog ordna sig. Har ju mamsen och fråga om det är något. Det brukar jag göra.

Efter att jag kollat upp lite med så skulle jag sätta mig och fixa e-legitamtion. Men fattade nada så Daniel fick hjälpa mig när han kom hem, så nu va det fixat. Skönt skönt. Kommer säkert få de som en uppgift av försäkringskassan att jag ska fixa det så nu slipper jag de för de är redan fixat:)

Idag ska hunden duschas och så ska hon få loppmedel. Hon va nog försmutsig förra omgången så det har nog inte funkat. Hon kliar sig som en tok fortfarande. Men får se vad man rygg säger att jag klarar av. Har rätt ont idag. Har inte sovit så mycket i natt för att det har gjort så ont. Kudde under och mellan knäna har inte funkat. Så får vila idag på dagen och se om de vill släppa lite ialla fall.

Idag på morgonen gick nog Daniel upp lite för tidigt skulle jag tro, för han kom tillbaka och la sig igen. Så låg han breve mig och myste. Jätte mysigt, och bebisen hicka. Det kändes precis som regelbunda sparkar som kom gång på gång. De första hickningarna trodde jag det var sparkar. Men hade visst fel, det massa hickningar. Och de höll på i ca 30 minuter. Så jag kunde inte ritkigt somna om förren framåt klockan 6.

Men nu ska jag inte uppehålla er längre..

// Kim

Måndag 18/1 Tiden går fort!?!?!

Ja då va det ny vecka, IGEN. Tycker veckorna går väldigt fort? Är det bara jag som tycker det?

Idag har det inte hänt allt för mycket. Satt nere hos cicci en timme eller något och pratade allmänt. Där var även magda och cicci´s mamma. Mycket trevligt sällskap. Ska snart ställa mig och laga nått att äta. Inte för att det finns allt för mycket att äta i skåpen, men får ta vad man haver. Sen tänkte jag gå ut en sväng med Nikita.
Funderarde på om jag skulle traska upp i skogen idag när det inte är någon pch arbetar där. Alltså, Andreas hugger ved och träd uppe i skogen och då kör dom fram och tillbaka där hela tiden och jag klumpig som jag är och med en hund om inte lyssnar riktigt så är det ingen bra ide att gå där med henne när de arbetar i skogen. Hmm. Nej, nu ska jag ta och äta. Magen kurrar och det sparkas. Är bebis hungrig tro??

Skriver mer senare.. :)

// Kim

Söndag 17/1 Förlåt mig..

Känner mig hemsk som inte skrivit sen i Onsdags. Men i Torsdags gick jag upp klockan 6 för att vi skulle åka till körskolan vid 7, då jag skulle köra klockan 8. Vi va där ca kvart i 8 så vi hann prata lite med Jörgen innan.
Det gick bra och har nu en plan över allt och så om jag hur turen på min sida har jagkörkort innan februari är slut. UNDERBART!

Åkte med Daniel i Lastbilen efter att vi vart på körskolan. Men han släppte av mig hos mamma för jag skulle va där mellan torsdag och fredag så jag kunde ordna med banken och lite så. Det hände inte så mycket hos mamma. Myste mest med Fanny och prata med mamma om allt som kändes jobbigt. Bland annat lite om det att Daniel inte riktigt förstår mig vrf jag vill ha hans uppmärksamhet eller blir grinig för vissa saker. Eller att han bara klagar för att jag klagar på min foglossning, men de va som mamma sa; Han har inte upplevt den smärtan själv. Därför kan han inte sätta sig in i hur ont du har...
Men man ser ju när jag rör mig att jag har ont vissa gånger. Men men, kan inte göra mer än att tala om för honom att de är som det är.

Fredag kväll åkte vi hem till farmor och höll henne sällskap under kvällen, åt även potatisgratäng och kyckling. Mycket mumisgt kan jag lova. Hade jag bara haft mer plats i magsäcken hade jag kunnat äta hur mycket som helst. Sen satt vi och titta på kort på mig när jag var liten. Daniel ville se filmen från när jag va liten, men farfar hade mig sig nycklarna till vapenskåpet så det var inte aktuellt. Får ta det någon gång när farfar är hemma.

Färgade håret i fredags med, brunt. Blev mörkare än jag tänkt mig. Hoppas lite av färgen försvinner när jag duschar;) Nej, men funderar på ljusa ljusa bruna slingor i eller om jag ska göra blonda slingor. Inte så där ULTRA blonda utan mer neutrallt blonda. Alltså inte så ljust blond.

Sen har det inte hänt allt för mycket i helgen. Mest tagit det lugnt. Idag har vi kastat ut Julen med. Det va rätt så skönt. Ville ha ut den där jädrans granen, den bara barrade.

Och bebis sparkar konstant hela tiden känns det som. Va två nätter som jag inte kunde somna för att det va fullt liv där inne. Men nu har det vart lugnt en natt igen. Och bara för att jag skrev det som kommer de va full rulle i natt.. :P

Nej jag skriver mer imorgon.. Orkar inte riktigt nu.. Ska ut med Nikita så hon får ut och kissa.

Bra filmer och artiklar

Satt och surfade och letade efter en bra film om förlossning, det väl ett tag kvar. Men ju mer ja tänker på det desto mer nervös blir jag. Men hitta en bra film på ca 49 sekunder om en BM:s syn på förlossningsbrev.

BM-förlossningsbrev

En bra sida för er blivande "Farsor"

Förlossningsställningar

Här är lite filmer som är både i 3D innefrån magen och riktiga filmer, bara att klicka sig omkring på de olika flikarna. 


"Fakta" om de olika veckorna och månaderna.

Var bara tvungen att slå till lite om smärtlindring med. Allt för att jag och ni ska ha nått å läsa. Märks de att de börjar närma sig för min del.. Visst det är 120 dagar kvar. Men man blir ju nervös ändå:)


Hitta lite roligt på netdoktor.se med

Graviditet

Gravidhälsa

Förlossning

Måste bara ta med en sista sak innan ja slutar leta för idag. Och det är lite roliga använbara "verktyg" men den med flicka eller pojke kändes inte riktigt som trovärdig.:S Mycket konstiga frågor som inte har någonting med könet att göra..

(Allting är lånat på olika hemsidor. Men det ser ni när ni kommer in på sidan.)

Ny vecka idag♥

Vecka 24(23+0)


Barnet:
Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Mamman:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.


        

// Kim

Tisdag 12/1 Kväll.. Mät och belåten...

Japp nu sitter man här, mätt och belåten. Min älskade har lagat maten idag. *Massa kärlek*
Det blev stekt fläsk, potatis och löksås. Men idag var det dock lite för mycket lök i såsen så den va inte ika god som always.:) Men de gick ändå..

Ska snart i i duschen.. Ska bli skönt att få duscha läänge å varmt:D Nej itne för länge då försvinner allt varmvatten.. Tyvärr. Ska sen lägga mig och försöka sova. Har sovit ur dåligt denna natten som var. Vakna första ggn halv 2 då jag satte mig panikslagen upp i sängen efter en hemsk mardrömm. Sen har hunden legat i vägen för mig hela natten har sparkat ner henne gång efter gång.. Men när jag väl somnat igen kommer hon upp igen.. Suuuck

Så nu var det klappat och klart. Har fjäskat lite för farmor och farfar. Så dom ska följa med mig till Ullared "Gekås" den 30 Januari.. Jippi.. Love that place.
Så nu ska allt som finns på gekås till våran knodd inhandlas. Och ska även fått handlat något litet till mig själv. Men åker dit för knoddens skull.. Så jag kan dokusera på körkortet sen så jag inte står där och inte har de när knodden är här.. De har ju rätt mycket av det som ska köpas på Gekås, så det är väl typ bara små saker som ska köpas på annat ställe som bjöjor, salva för röda rumpr m.m..

Daniel ville ju inte åka med mig så jag fick fint ragga tag i någon annan och tänkte frågar jag farmor och farfar så kanske dom åker med mig:) Och de ska dom. Mycket skoj. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen plåga Daniel med mitt prat. :) *Men du vet att jag älskar dig ändå hjärtat*

Bloglovin och idètorka

Lägg gärna till mig på bloglovin.
bloglovin 

Sen har jag en liten fundering. Vad har ni för önskemål att jag kanske skulle kunna ha mer på bloggen.
Ex, frågestunder, undersökningar, m.m. Men tävlingar vågar jag mig inte på ÄN. Kanske kommer lite längre fram i tiden. :)

Snälla kom med förslag.. Idè torka..

// Kim

Svenska Hollywoodfruar..

              

Vad tycker ni om serien Svenska Hollywoodfruar? Är det bara jag som skäms för dessa korkade bimbos??

Sockerkaka!

Fick mig ett litet ryck när jag hade diskat. Jag ville baka socker kaka. Sagt och gjort. Jag brukar inte va så jätte duktigt på det. Får se hur resultatet blir när den är klar.. 

       

Så när den var inckickad i ugnen så skalade jag potatis så de värsta med att laga middagen var över.

Har vart rätt nere idag med, men de tänker jag inte ta här varför. Känner att det är egentligen inget som hela bloggvärden om inte hela webben ska veta. Kommer ha de jobbigt nog, utan visas synpunkter..

// Kim

Måndag 11/1 Mysigt värre♥

Vet att det inte blev något inlägg igår. Men jag gjorde många tappra försök till att påbörja ett inlägg. Men det gav sig varje gång. Va trött och allämnt smågrinig.

Ojoj, idag är det EXAKT 4 månader kvar.. ♥

Igår hände det inte allt för mycket föreslog att vi skulle åka till gekås. Det var ju ändå söndag och de kan itne va så mycket folk då. Eller? Men nej, det ville han inte. Så det var bara att sitta hemma och uggla. Låg i sängen och tittade på TV så tänkt jag att jag skulle smörja in magen med hudkräm. Har ju blivit torr på vissa ställen och har börjat få fula sträckningar.. Usch.. Så jag passade på att massera lite samtidigt som jag smörjde in magen, det tyckte knodden om verkar de som, för h*n börja sparka och sträcka på sig och lite så. Och jag försökte inte söka sparkarna med handen utan mest lät det var. Så titta jag på magen och och buff, där va en spark, där efter en till buff på ett annat ställe. Hela magen rörde på sig när knodden sparkade. Det var mysigt att bara ligga och kolla när den sparkade. Men nu väntar jag bara på att få använda mina revben som tändved i pannan;) Nej, så allvarligt tror ja inte att det kommer bli. Har jag tur drar sig moderkakan uppåt i takt med att det växer. BM sa att det det brukar vara så och då ligger moderkakan som ett litet skydd för revbenen. För er som missat det har jag moderkakan i framvägg..

Idag ska jag tvätta en maskin tvätt.. Och samla ihop lite så jag kan tvätta en imorgon med.
Det blir väl att plocka lite här också. Det behövs ska diska med.. Nej nu ska jag göra lit nytta..

// Kim

Vinterbilder..

Stod och titta ut genom fönstret. Och vi har ju is eller ska man kalla de frost på rutan.. Men vilket som, de hade bildat nått lite häftigt på rutan:)



 

Ingenting är som det ska..

Ni kanske har förstått att jag itne följde med Daniel till jobbet idag. Han fick massa annat att göra. Vilket gjorde mig väldigt besviken. Ville ju spendera helgen med honom. Men nu har lastbilen gåt sönder och hans chef som är den som tar hand om servicen på helgen är sjuk.. Så Daniel får snällt ta helgservicen. OCH fixa cicci´s däck. Så han är inte hemma förren i kväll.. Trött man blir på allt ibland.. 
Skulle kunna spy ut en massa fula ord men jag besparar er den hemska synen:)

// Kim

Lördag 9/1 Snacka om lycka..

Nu kan jag själv ärligt fråga mig själv "-Va fan gör jag uppe nu?" Men egentligen skulle inte det spela någon roll vad jag svarar. För jag skulle kunna gått upp redan 01.45 i natt. Daniel väckte mig och fråga om jag inte hade en egen sida att ligga på. Jag svara lite halvt sovande att jo men den har tagits över av våran hund.
Så jag har vart vaken sen 01.45 i natt. Men vid kvart i 6 somnade jag om igen, men en kvart senare börjar dörrar smälla och det bankar på undervåningen. Och jag som är så lätt irriterad när jag inte fått sova blir ju självklart ritkgit förbannad och tror jag ska gå i taket. Tacka för att det slutade vid halv 7. Bara en halvtimme senare så ringer Daniels förbannade väckar klocka, då trodde jag bokstavligen att jag skulle explodera och slå sönder maskinen. Blev så arg. Och sa sen när han hade vaknat till liv "-Det var då fan att man inte ska få sova i detta jävla huset."
Jo, anledningen till att jag inte har kunnat sova i natt är för att Nikita har skällt, morrat och gnytt. Hon har ju så klart hört Tuffa, Cicci`s hund. Jag trodde jag skulle avliva hunden efter 3 timmar. Fattar inte att hon bara orkar jobba sig på det förbannade sättet. (nikita asså) Men hade inte Daniel väckt mig den där gången 01.45 så hade jag nog inte ens vaknat av att Nikita har hållt på. Jag hade stor lust att släånga ut hunden så hon kunde sova ute i kylan. Mer va hon inte värd i mina ögon i natt. Fy fan säger jag bara. Inte en natt till. Då vet jag inte vad jag gör.

Över till det jag egentligen skulle skriva om.. Lite mer glädjande kan jag lova att det är..
Varken jag eller Daniel hade planer på att ställa oss och laga nått att äta när han kom hem typ 8 igår kväll. Så han tog med sig pizza hem och vi satt nere hos Andreas och åt. Och gick upp runt kanske 9-halv10 för att lägga oss. Han skulle sova, men jag titta på TV. Så som varje kväll låg jag och höll händerna på magen och "smekte/massarade" magen och helt plötsligt börjar de sparkas hej villt där inne och det var hårda sparkar med. Så tänkte jag för skojs skulle lägga handen just där som jag känt sparkar, och *PANG* en spark rakt i handen, sen kom de 2 till på samma ställe och jag blev ju så klart helt till mig och blev jätte lycklig. Och Daniel ville känna han med. Och jag kände ju hur magen bukta ut när den lill* sparkade, men stackars Daniel kände inte hur de sparkades i handen på honom. Jag kände ju med min hand på samma ställe samtidigt fast brevid hans hand. Och jag kände ju.. Så han sa, "-Jag har nog inte lika känsliga händer som du har." Jag var ju överlycklig över att jag äntligen kunde få känna både inne i magen och utanpå. Och sa till han att "-Du missar allt de roliga jue.. "
Så är frågan.. Blev han besviken för att han inte kunde känna?
Jag vet inte, men det måste han blivit, lite ialla fall?? Eller? För det är inte mycket papporna får uppleva mer än att se magen växa, vara med vid Ultraljuden, höra hjärtat hos BM och känna sparkarna utanpå magen. Och mammans hemska humör och gnällande.
Men den känslan, det var rent magiskt. Han kommer nog förstå varför jag belv så glad den dagen han får sparkar i handen han med. Jag som redan känt de, längtar nästan lite tills den dagen vi kan dela lyckan av att känna dom tillsammans.
DET SPARKAR I MIN MAGE!
Hahaha, låter ju helt besatt. Men det är bara en sån underbar känsla att känna sitt barn sparka. Det är som svar på tal, hade precis pratat med magen om karate sparken jag fick i förrgårkväll. Det var alltså så att jag kunde se på utsidan att de sparkades, det blev en utbuktning. Så börja den sparka i handen. Precis som att den svarade mig. Ni som har fått uppleva denna underbara stund vet vad jag pratar om. Och ni som inte upplevt den, jag hoppas verkligen eran dag kommer med. För den lyckan för någonting så litet är total.

// Kim

Bilder vecka23(22+2)




 

Dessa bjuder jag så glatt på:)

Ta hand om mig själv.. och min underbara karl

Då har nästan hela dagen gått, eller aa om man ser på tiden när jag går och lägger mig;) Jag har som sagt inte gjort mycket idag. Satt här förut och gjorde absolut ingenting och tänkte att jag ska ta hand om mig själv idag.
Och som jag lovade mig själv på Nyår, så skulle jag ta hand om mig själv under resten av graviditeten, och lyssna på min kropp, om vad den vill och inte vill. Sagt och gjort. Jag tog en varm lång välförtjänt duch. Packade in håret och rakade benen. Det här med att raka benen börjar bli trixit. Vill inte veta hur de blir under senare delen av graviditeten. Men fick ta en andningspaus hela tiden. Hehe.. Men de blev gjort ialla fall.

Jag har ju en liten undersökning här på sidan om vad ni tror gömmer sig i magen.
Om de är en Pojke eller om det är en Flicka. 
Och majoriteten säger POJKE.Till en början misstänkte jag själv att det var en pojke.
Men nu börjar jag tvivla. Har läst på lite olika ställen,  och bara för skojs skulle gjort lite tester om vad som EVENTUELLT gömmer sig i magen.
Och alla tester visar FLICKA. Men jag vågar ärligt talat inte gissa själv. Kanske blir mer självklart för mig att våga gissa sedan. Lite längre fram kanske. Jag vill ju veta könet, men inte Daniel. Jag får ta reda på det för honom, men måste va tyst om de för han vill ha en överraksning, och visst är de roligare med en liten överraskning. Men jag känner mig själv. Inte kommer jag va tyst inte. Sen kommer de säkerligen synas på kläder och saker man köper vad jag bär på och jag är rätt avslöjande av mig. En sån hemlighet kan jag inte hålla inom mig, så är de bara.

Jag önskar mig inget speciellt för barnet kommer bli lika älskat vare sig det är en pojke eller flicka.
Som Daniel brukar säga "-Det spelar ingen roll vad det är för något för barnet ska HA en traktor ialla fall."
Man kan inte annat än att le och tänka att jag är lyckligt lottad.
Det var som när vi va på ÖB så gick han självklart in bland hyllorna där alla leksaker finns. Och där hitta han grävmaskiner och traktorgrävare, och säger till mig
"- Nä, nu får du se tilla tt trycka ut ungen så vi kan börja köpa sånt här."
Och pekar på dessa leksaker. Och då säger jag
"-Dom där är från 3 år. Så du får vänta ca 4-3år innan du kan köpa något sådant."
Men han svarar så fint
"- Det är bra att köpa iförväg."
Jag och cicci skratta bara åt han och så sa jag
"-Ja så du kan leka med om." Och då kom de där välkända leendet fram som avslöjade hans plan;)

Fredag 8/1 Rubrik?

Vet att jag är urusel på att skriva när jag har folk här. Men det är nått ni får stå ut med. Har ju ändå försökt skriva ett eller 2 inlägg eller till och med 3:) Men nu är jag själv igen. Jag och Nikita. Idag har jag inte så mycket att göra. Ska försöka ta de lite lugnt ska ut med soporna sen med. Och hämta upp tvätten. Nu har jag ingen tvätt kvar att tvätta.. Sköönt.. Fast bara vänta ett par dar så har ja tvätt igen. ;)

Ska vika och lägga in den rena tvätten ska jag ialla fall nöja en stund av denna dagen av ialla fall. Imorgon ska jag åka med Daniel till hans jobb, han ville ha sällskap. Han skulle fixa något med ciccis vinterdäck eller va de nu va. Ska se om inte ja kan övertala mannen min att stanna vid Gekås. Han jobber 10-15 min därifrån så, visst är de lite tidigt att köpa resterande saker till knodden.. Men vill ha de gjort. Så jag kan fokusera på mitt körkort sen. Får se om han går med på mitt lilla argument:D
Hur ska man göra för att muta en karl att följa med till Gekås Ullared?

Låg i sängen igår kväll och funderade på hur mitt liv kommer bli sen. Inte för att jag kan se de så nu. Men drömma kan man. Och jag drömmer inte om en skrikfri bebis eller ett barn som inte är trotsigt. Allt det där ingår med FAKTISKT!:P Det är något man får på "köpet".
Nej, men de som jag mest låg och tänkte på var stackars Daniel som har ett jobb där sommaren är ett rent helvete egentligen. Körden är inte kul alls. Det är upp i lastbilen tidigt på morgonen och ur sent på kvällen och då kan de vara klockan 4.00 på morgonen han kliver upp i lastbilen och 00.30 på natten som han kliver ur. Sen har otur ska han köra traktor på jobbet med och körda där. Stackarn kommer inte få sova många timmar om vi får en bebis som inte vill sova;) Men det tror ja inte kommer vara några större problem. Jag var rätt lugn som bebis skrek aldrig, knydde när jag va hungrig och ville bäras. Hoppas knodden får ärva mitt lugna bebisstadie;) Jag vet inte hur Daniel var, han vet nog inte ens själv. Men kan hoppas han va lugn han med. :)

Nej nu ska jag väl hitta på nått att göra. Ut vill jag inte gå. Igår va de så kallt att mitt ansikte fryste.. :O Nej jag skojar inte. Det frös, va helt stel på högersida av ansiktet och de stack och sved.. Riktigt obehagligt.. 

// Kim

Pojke eller flicka?? Det är frågan



Vet att det inte syns så bra.. Om man itne har super synd. Men länkar till denna fina tabell..:) Eller ska man säga roliga..

Pojke eller flicka??

Ingen gläjde??

Farmor ringde och fråga om inte hon och farfar kunde komma ner en stund ikväll.. Och visst kan dom det. Men jag har fått hetsstäda här. Inte bra inte bra.. Visserligen fick jag inte sammandragningar, men trots att jag har mitt bälte på mig gör de ont nu när jag har sprungit fram och tillbaka här och plockat tvätt och ska sanrt byta i sängarna och damsuga golven. Diskat har jag med gjort. Och mat ska jag med laga när Daniel kommer hem. Känner mig något stressad fast jag bara har golven kvar och göra + sängarna.
Sen ska jag väl springa ut snabbt med Nikita och ta med mig soporna samtidigt.

Men jag kände bara att jag måste sätta mig ner lite och vila. Jag vet att jag måste lyssna på min kropp. Måste bli bättre på det.

Jag och Daniel låg och småprata igår kväll. Och då fråga jag honom varför vi skaffar barn med gråten i halsen. Så han svara för att vi vill det. Så fråga han varför jag frågar en sådan dum sak. Så fick jag fint försklara att det känns inte kul längre, jag ser inte fram emot det. Jag gör verkligen inte det. För de finns vissa som inte kan glädjas för våran skull utan istället bara gnäller och tycker det är jobbigt. Som ex, att han måste ta ledigt på jobbet för att följa med mig till Mvc. Och att det finns de som bara gör narr av mig för min foglossing och bara skojar om de fast att för mig är det på ritkigt och smärtsamt. Så svarade han inte utan fattade vad jag mena. Han låg ju och spelade på datan så när han hade spelat klart den omgången så lade han ifrån sig datan och tog tag i min axel (jag låg med ryggen åt han) Och vände på mig och kramade mig och sa att vi skulle skita i vad alla andra tycker och säger. Det som är viktigt är vad vi känner. Han vet vad man ska säga för att få mig att bli glad. 

Asså det är inte det att jag INTE längtar efter våran bebis, men det känns inte kul att gå här kämpa mig igenom illmående dygnet runt och spy i tid och otid. Och sen när man börjar må bra kommer foglossning som gör ont och hindrar en från att göra saker och ting. Sen den sista tiden kommer nog bli kämpig. Man är stor och klumpig och kan knappt böja sig ner för att knyta skorna. Jag längtar efter bebisen jättejätte mycket. Men motiveringen att bli förälder, att möta en helt ny liten människa. Den försvinner när folk bara klagar och tycker de är jobbigt att vi ska bli föräldrar.

Jag är bokstavligen LIVRÄDD att Daniel inte kommer få gå ifrån jobbet den dagen jag ringer och säger att det är dags, eller ev vattnet har gått. Tänk om jag går hemma och väntar på honom förlänge och bebisen kommer ut här hemma?? Vad ska jag då göra?
 Jo jag vet, ambulans finns. Men ändå. Hade ni bara vetat hälften så hade ni förstått. Jag kan inte skriva varenda liten detalj här i bloggen. Men ni får ändå ta del av mycket. Mina tankar ska egentligen vara något privat. Men jag väljer att dela med mig av dem. Inte för att få era kommentarer utan för att jag vill dela med mig.

// Kim

Ny vecka idag♥

Vecka 23(22+0)

Barnet:

Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster.
Barnet ligger ofta och suger på sin tumme.
Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha
riktigt tjockt hår redan som nyfödda.
Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn
hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


Mamma:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig.
Ännu finns det gott om plats i livmodern.
Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger.
Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas
av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.
Många upplever den här tiden som en positiv
del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än
och det är fortfarande långt kvar till förlossningen.
Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten.
En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli.
Vissa blivande mammor är ofta sjuka.
Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.




// Kim

Onsdag 6/1 Förlåt för inget inlägg igår

Förlåt att det inte blev något inlägg igår. Men när vi vart jos BM så skulle vi ombesikta bilen. Så först åkte vi till Öb och kikade för jag skulle köpa schampoo och balsam. Men som vanligt kommer vi därifrån med lite mer än de som va tänkt. Allt är ju billigt och bra.:)
Sen fick vi åka till Daniels pappas jobb för att Daniel skulle tvätta bilen under ifrån. Sen blev klockan typ halv 1. Ojdå. Men det tog inte lång tid att ombesikta bilen. Men vi åkte inte hem direkt utan fick åka till apoteket i Veddige och köpa loppmedel till våran madam Nikita. Och sen handla lite mat. Så när vi kom hem var klockan halv 3. Jag var super trött och ville egentligen bara sova. Men gick och vilade en stund för att sedan vid 5 laga mat.
Tacos bestod middagena av. Och efterrätt chokladpudding. Men första gången i världshistorien. JAG ÅT INTE UPP MIN CHOKLADPUDDIG!.
Sen blev klockan väldigt mycket och Daniel låg framför datan hela kvällen och ändå sa jag att ja vill ha datan så jag kan leta upp försäkringskassans adress så jag kan skicka iväg moderskapsintyget.
Men datan blev tillgänglig vid halv 12 så då orkade jag helt enkelt inte uppdatera..

Men ska försöka komma ihåg lite av vad som hände hos BM igår. :D
Första tog ju hon blodtryck. Minns inte va det stod på (jag och siffror asså). Men det vara lugna puckar.
Sen prata vi lite allmänt om hur jag mår och så. Och berättade då att jag mår väl bra förutom att vara ensam är de värsta som finns. Jag klarar inte av det. Jag får panik.
Sen skulle vi lyssna på hjärtat på bebisen och BM skulle känna efter livmodern. Och den satt bra där den skulle, ovanför naveln. Och den tyckte tydligen att det var väldigt roand att sparka på dopplern. Men tillslut hitta BM hjärtljudet och det låg på 150-160 slag i minuten.

Så idag så går jag och bebis in i ny vecka. Spännande spännande ca 17 veckor kvar. Usch så tiden går och har gått fort. Och den kommer nog gå ännu fortare.

// Kim

Uppdatering av inköpslistan

Nu sitter jag här i min ensamhet i mitt kök och inte gör allt för mycket.
Sitter och finslipar inköpslistorna inför bebis ankomst. Vad som ska handlas och var det ska handlas osv.
Fick även hem foglossningsbältet idag. *Tack Icca* Och nu har jag haft på mig de i ca 1 timme. Känner viss förbättring. Känner mig stadigare i rygg och bäcken. Sen får vi se om de ger mer resultat. Hoppas på det ialla fall.
SKa väl ta mig ut med Nikita och testa om de lindrar när jag går. Måste ändå ut på en liten runda. Hoppas Nikita är lika duktig i kopplet som hon var i går kväll. Då drog hon ingeting nästan. Och de va bra då jag går som en snigel och vaggar fram som en pingvin när de gör som mest ont.

Nej nu ska jag nog lägga mig i soffan eller sätta mig, med en varm kopp choklad och titta på film och vila lite. Varför har jag blivit så trött igen?? Ska ta med barnmorskan imorgon..:)

// Kim

Måndag 4/1 Mycket annat och lite till..

Blev tyvärr inget inlägg igår. Datan var avstängd nästan hela dagen och jag var så lat att jag inte orkade starta den. Men de va en vanlig tråkig söndag, och ni som känner mig och läste min förra blogg innan den lades ner, så är söndagar INTE min dag. Bara jobbigt med söndag.

Men Daniel och jag tog oss en lite tur ut i skogen och gick en liten runda. Det var skönt men de gjorde ont efter 15 min så tempot fick saktas ner lite. Men Nikita sprang omkring och gjorde tusen saker samtidigt så jag hann i kapp. Sen gjorde Daniel middag och vi åt lite framför tv:n. Sen börjad vi bråka över en skit grejj. Men vi båda blev arga och han l sig i sängen jag tog Nikita och gick ut och gick med henne. Det skulle jag inte gjort de känns i hela ryggen, höfterna och ner i låren. har inte kunnat sova i natt för att de gjort så förbannat ont. Och kudde mellan knäna hjälpte inte de stramade bara. De brukar hjälpa men inte just då. Usch så ont de gjorde men framåt 3 somna jag. Sen ringde Daniels klocha halv 4.. Taskigt.. Men han skulle köra från Högared halv 5 eller va det var.
Vet bara att dem skulle vara i Landskrona eller va nu va..(minns inte) och lasta pellets klockan 6. För att köra de laset upp till GBG, sen ner till Värö och lasta va de nu va, sen ner till falkenberg. Sen vet ja inte vad klockan står på så man kan aldrig veta när den karln kommer hem.

Men fick ett samtal från lilla cicci i Hylte igår. Hon var helt förstörd och och ville bara bort från Hylte så hon ska komma hit idag och vara här så hon får komma bort lite.

Imorgon är det mvc och bm som gäller. Klockan 11 ska vi va där. Ska mäta sf-mått lyssna på juniors hjärta. Det är första bm-besöket efter inskrinvning, glukostoleransundersökningen och UL. Så jag kommer ju sjävklart uppdatera imorgon. Men de blir nog inte förren senare på dagen för vi ska besikta om bilen efter mvc.

Men nu ska jag gå upp ur sängen och göra nått att äta.. Är jätte hungrig..

// Kim

Bildregn...

Julhelgen 2009 hos mamma:
Marie och Matte  Fanny kryper omkring på golvet  Cruella ligger mysigt hos mig

Den vackra granen  Gott med skumtomte  Skojigt snöre, paketen skiter vi i;)

Tyson slocka så fint på Julaftonskväll:)  Mamma innan utgång på juldagen..

Jag och magen nyårsafton..

sidan, nästan mer framifrån 

Älskar verkligen den mannen!!

Sitter och lyssnar på Alan Jackson.
Och de får mig att vilja åka till High Chaparrall..
Har många bra minnen därifrån. Tror inte det vart en ända tråkig stund när vi vart där..

När man ändå tänker efter finns de minnen överallt.
Exempel på ställen, platser och saker som ger minnen om min tid med Min älskade Daniel;
*Lastbilen
*Bilen
*Traktorn
*Slätthult, Vallda
*Frillesås
*Kort

Finns mycket mer, men just nu kommer jag inte på nått och sen så skulle jag fortsätta rabla allt hade ni säkert tröttnat på att läsa..

Ibland när jag tänker på honom så finns de så mycket jag skulle vilja säga. Men inte vågar. Det är desamma när jag ser på honom. Det går liksom inte att undgå mina känslor. Så pladask har jag aldrig fallit för någon innan. Jag tror inte ens att jag har vart kär eller så alls innan. Detta känns så annorlunda på något sätt. Han säger att han aldrig kännt såhär för någon innan. Men de är ju bar han som kan veta om det är sant eller inte, men jag hoppas att det är sant. För de skulle kännas dumt annars, eftersom han sagt de.

När de gällde att säga "Jag älskar dig" så va de han som sa de först.
Jag hade vart singel i ca 5 månader när vi blev tillsammans och kände att jag vågade inte säga de först och att de kanske skulle förstöra för oss. Men såhär gick de till;
*Vi låg i min säng och pratade och jag hade en mot fråga på allt som Daniel sa och så tillslut blev han trött på de och sa "- Måste du ha en mot fråga till allt?" så jag svara att nej, men ibland blir de bara så men nästa sak du säger ska jag inte ha en mot fråga jag lovar. Så flina han och jag såg va han mena med det leendet.. "-Som att du skulle mena de.." Men så tittar han på mig och är helt tyst för ett par sekunder och så så säger han "-Jag älskar dig." Jag blev helt chockad och fick inte fram ett ljud pga det. Så jag bara titta på han och smög sig ett litet leende på mina läppar fram och jag kunde inte svara desamma just då. Men så efter ca 2 min sa jag att jag älskade han med. Men att de tog lite tid för mig att förstå att HAN älskade mig..*

För från första början trodde jag bara att han var ute efter att ha någon att ha lite kul med. Men med tanke på att jag inte är den personen som är mycket för One night stands så sa jag de från början. Men ja märkte att han menade allvar när han ville träffa mig dagen efter att vi träffats.
Inte trodde jag heller att vi skulle flytta ihop eller vara förlovade. Inte heller att de va med han jag skulle dela mitt liv med. Men han har visat mig att han verkligen vill de och även att jag kan bli älskad för den jag är och ingen annan. Vad skulle jag göra utan honom? Inte leva!!

Första sparkarna

Kom på att jag glömde nämna att bara någon timme efter 12slaget på nyår satt jag där för mig själv i ett hörn och helt plötlsigt kände jag hur det buffade och sparkade innefrån magen.
Tänka sig, kan man få en bättre början på det nya året. Nu känner jag en spark eller 2 varje dag. Och jag längtar tills man känner dom utanpå magen. De va ren lycka och jag kände själv hur jag lös upp där i mitt mörka hörn:D

// Kim

Lördag 2/1 Första inlägget 2010

Årets första inlägg.. Men inte de sista:D

Ska faktiskt vara så ärlig och säga att jag inte orkade lägga upp ett inlägg igår. Försökte faktiskt mig på att skriva ett men de gick inte ritkigt. Mådde dåligt och ville bara sova egentligen.
Konstigt nog blir JAG bakis när jag inte rört en droppe alkohol. Men Daniel mådde skit bra igår och han brukar ligga platt hela dagen efter att han har festat. Men jag fick en släng av hans bakfyll igår. Men jag kan ju säga som så att jag har fått känna på hur det är att leva ett alkoholfritt liv och ÄNDÅ bli bakis. Det är inte dåligt det.

Festen på Nyår va väl rätt okej. Det var mycket av de folket man redan träffat sen var de lite annat folk som man aldrig träffat och några av dom va lite mer speciella. Inte sånna som jag frivillig skulle sätta mig och prata med. Lite skumma va dom. Hmm.. Och inte bättre blev de av att de drack heller. Men det var inte så mycket folk heller så de va rätt sansat ändå. Men en sak som jag la märke till var att Daniel va så lugn och sansad. Och alkoholen flödade inte heller som den gjorde förra nyår. Då va han ju så packad INNAN 12slaget att han decka säkert 2 eller 3 gånger.Men iår drack han mindre och jag är ju inte så bekväm av mig med att gå bort och så, för de är samma visa varje gång. Daniel skiter i mig, vill inte låtsas om mig och sen när jag vill prata med han så har han blivit jätte sur och anklagat mig för saker som inte ens är saker som är sanna och så har vi börjat bråka.
Men nej inte nu på denna fest. jag satt mestadels ner hela tiden ioch med att jag inte orkade springa runt och flänga och prata med alla på en och samma gång. Jag hade ont som bara den och trodde på allvar att mitt bäcken enbart var småflis eller iallafall att de blev småflis så fort jag rörde på mig.

Men det var ett par stycken som kom fram och fråga hur de va och om de gick bra med magen. En tjej tilloch med tog på mgen och fråga hur de va med mig. :P Hon måste nog förståt att jag tyckte de va jobbigt när folk fråga hur de va med bebisen. Men som jag brukar säga till alla andra som frågar hur de e med bebisen; - Fråga hur jag mår istället så lär ni komma på hur bebisen mår med. Att jag mår bra gör att bebisen mår bra. Thats it!
Men nu behöve jag säga så. Som tur va. Sen va jag grytm trött.. Så när vi väl kom hem slockna jag nog lika fort som Daniel skulle jag tro. Så trött som jag har blivit igen.. Hoppas de försvinner.

Nej nu tänkte jag faktiskt gå och hämta mjölk, få i mig något att äta och sen försöka mig på en lite promenad.

// Kim

.

RSS 2.0