Lösenordsskyddat inlägg

Trötthet är skit!

Vart kommer denna tröttheten ifrån? Är skittrött trots att jag lägger mig i tid, sover hela natten! SUCK! Nu får Roxanna snart somna så jag kan sova jag med:)

Torsdag 30/6 kräfta

Röd är bara förnamnet! Japp, jag blev röd igår, men bara fläckvis är jätteröd på ena sidan av höften eller vad man kallar det. Sen lite röd på låret och på baklåret...
Lite bränd blev jag nog allt på armar och rygg. Men det var inte länge jag satt i solen. Så hur hundan kan jag blivit röd?

Idag är det inte kallare vill jag lova. Och enligt prognosen skulle det regna? Vart fan är regnet??
Så idag passar jag på att hänga tvätt ute så kanske all min tvätt försvinner! skulle behöva städa med, men fan kan knappt röra mig!:( Har jätte ont i ryggen! Inte av solbrännan utan av något annat, vaknade i morse av att ryggen värkte av bara f***n.. 

Har lite bilder från igår som jag ska lägga in på datorn! Ska bara orka först. Gör det när Roxanna sover middag!
Har även tagit och svarat på en Buzzador grejj, så snart kan jag nog börja buzza igen! Hoppas jag kommer med!

Nej nu ska jag ta ett svalkade glas saft och försöka att inte dö i värmen!:)

Onsdag 29/6 Baddax!

Idag ska vi åka och bada! Men först en tur till Kungsbacka.

Och vi ska åka med Magda och Teo. OCh detta är först gången jag badar på ett par år. Jg badade nog sist i augusti eller om de va slutet av Juli -08. HAHA!! Jag är inte direkt det blötdjur jag en gång var när jag var liten!
Då kunde jag vara i vattnet dagarna i ända! MEN, idag ska jag jobba på min stackars bränna. Ser ut som ett lik trots att jag fick lite färg då i Maj.

Ska snart packa klart och göra oss iordning för att åka. Vi ska åka och hämta upp Magda och Teo vid halv 10. Men först ska jag plocka ur bilen och lite sånt. Så vi får plats. Ska leta upp kameran med vart Roxanna nu lagt den! Hmm har nog en aning om vart den kan vara!:)

Ska gå och stoppa i mig lite frukost nu för jag mår lite illa! Suck, mår illa så fort jag inte äter när jag är hungrig!...

Men ikväll kommer det bilder från Roxannas första bad i havet! Förra året var hon ju för liten under bad säsongen!
 

Sallads tips

Jag efterlyser goda sallader!

Eftersom det redan är varmt ute och man blir bara ännu mer varm av att laga och äta varm mat. Så jag efterlyser jag goda sallader. Och jag hoppas att ni där ute sitter och håller på några goda som ni gärna vill dela med er av. Den som ger "bästa" Sallads tipset får en länkning!:)

Alltså ni får inte ta illa upp men ibland kan jag vara kräsen i maten och då jag säger att den som ger bästa sallads tipset får en länkning så betyder det att den som jag gillar bäst!:)
Så hiva in alla era tips gärna ju fler desto bättre. Har du 2-3 sallads tips så skriv gärna en gång för mycket än en gång för lite!:)

GE MIH TIPS NU!!

Tisdag 28/6 bada egentligen!

Vill till stranden idag, men jag vet inte om det är så bra med Roxanna. Hennes feber va borta i morse men nu är den tillbaka. Jäkla tänder får väl fylla upp hennes pool istället så hon får sitta där.. Suck! Varför ska dem små bli sjuka när det blir varmt ute.

Vi får se vad som händer.

Annars så vet jag inte vad jag ska göra mer än tvätta, och lägga undan de som ska med till Kreta.

Nej nu ska jag ta och stoppa ner min griniga sjuka dotter i sängen!:)

Blogkeen!

Har nu blivit medlem på Blogkeen. En bättre variant av bloglovin. Tycker ialla fall jag! :)

Bli medlem där du med..

Och lägg till mig bland de bloggar du prenumerar på:) Alltså följer!:)

. -

Måndag 27/6 feber och cykeltur

Idag har min lilla tjej feber..
Ska snart väcka henne och duscha henne i ljumet vatten så att hon blir lite kyld sen en flaska välling på det och direkt ner i sängen igen! Hon har 39.6grader i feber så det är inte konstigt att hon är slut. Det är tänder på gång. Framtänderna där uppe är det. Ajajaj!

                
Såhär sover hon just nu!

Igår tog vi premiär turen på cykeln. Mycket skojjigt tyckte roxanna att det var, hon skratta högljudt hela tiden nästan. Typ tills det blev lite kallt i vinden! Sen fick vi vända hem. MEN skoj var det!

               

Bildbomb!









Blev inte så mycket mer bilder på Midsommar! Tyvärr.. Men glömde min kamera hemma:(

Fanny hoppar studsmatta

Lyckades få Fanny att hoppa studsmatta själv. Frågade henne vem som var bäst då och om moster var bäst men nej. Pim var bäst. De vill säga moster:)

Gladmidsommar!


Glad Midsommar på er allaihopa därute!:)

Designer att dela med mig av till er???

Funderar på om man ska göra lite enkla designer! Som ni alla kan få ta del av. Men det är ett jäkla pill och krävs tid! Men vill veta vad ni tycker att jag ska göra?

Ska jag göra detta eller inte?

Har funderat lite ett tag på det och det är lite frestande. Men samtidigt så vet jag inte. Kommer jag ha tid? Hur kommer det utvekla sig? Måste jag börja ta betalt i framtiden! Något annat jag funderar på om jag ska gå en såndär kurs. Vad heter den, ja såndär data kurs för att designa hemsidor? 

Under det senaste året har jag ju i princip gjort alla mina designer själv. Har bara användt mig av en annan stilmall här på blogg.se som grunden och sen ändrat och donat själv. Färger, bilder, typsnitt, storlek, utseende, header.. Ja allt.

Så min fråga är om jag ska göra det??

Jag har ett konto på blogger med, som jag tänkte använda mig av och lära mig hur det fungerar där och kanke göra designer för blogger med, även (Kankse kankse kankse kanske) andra bloggar med! Men till en början får det bli blogg.se då jag ju självklart använder det själv!!

Vad tycker ni?

Till resan

Har köpt lite saker till resan! Litet mini-apotek till Roxanna!


Bara plåster som ska köpas! Något NI tykcker att jag ska lägga till
Det är:
Nappar
Nezeril för barn upp till 2år
Vätskeersättning
Alvedon - flytande
Inotyol
Xylocain
Kylbalsam
Aftersun (till mig, men kan användas av Roxanna med)
Sun Kids 50+
Och solkräm på stick för läppar, näsa och i värsta fall öron.


Och detta ska jag packa i skötväskan att ha med på planet:
Blöjor
Tvättlappar
2 extra nappar
1 napphållare
1 liten napppflaska
1 stor nappflaska
Vällingdoserare (med 3 fck)
Snuttefilten
Smörgåsrån
Favoritleksak
1 ombute kläder
Något jag ska ta bort/lägga till??

Bagage:
Tunna kläder
4 solhattar
3 par skor
mini-apotek
Ett vällingpaket
Baddräkt + halvkroppsdräkten
badblöjor(om det inte finns på plats vill säga)
2tjocktröjor

Övrigt:
Vagn
myggnät
parasoll

Vart är appen för blogg.se någonstans???

Är det någon där ute som vet om det kommer en Iphone app för blogg.se. Dem har ju lovat och provat men inte lanserat någon! Själv håller jag utkik varje på appstore.

            

Nu sover ialla fall båda huliganer!  Teo va lite svår att få att somna. Tror Teo får nya tänder för det värkade som att han hade ont och kände lite i munnen på han och tyckte de kändes skumt på överkäken där hörntänderna ska fram! Så störk lite alvedon på tandköttet! Och sen somnade han som en gris. Strax efter somnade min älskling hon blev väckt av en Teo som ville leka! Så hon var rätt trött! Men när dom vaknar blir det mat, sen leka lite sen sova ute i vagnen! Fast inte förrense frammåt 3 tiden!

Nu ska jag ta och göra lite här när jag inte har 2 st barn i hälarna!

Onsdag 22/6 partyhumör



Mänga minnen från min kvällar på pepes och rumpanbar som sen blev Jamas som nu blivit Harrys!
Och denna låt får mig på riktigt fest humör och då kan inget göra mig sur när den spelas på förfester eller liknande. Man känner liksom hur de börjar dra i benen och höfterna sen är man igång. Gött är det!

Idag är Teo på besök hans mamma hoppade in extra på Ringhals och pappa jobbar ju han med. Så han är har idag. Hade han förra Tordagen med, jag nämnde nog inte det om jag inte minns fel.
Just nu är han lite klängig och ska gärna stå och knö i knät men det släpper snart! Så fort min lilla huligan har vaknat så är det full gång och jag finns inte i de små livens tankar!:) Han har lärt sig att man kan krypa upp i soffan och sen vidare upp till fönstret och stå där och banka och dunka huvudet i fönstret. Så ständig vakt är det:) Men inget mig emot! Ska få försökt tvätta med, igår fick jag nästan panik för när jag skulle plocka ut maskinen jag tvättade igår så var golvet fullt med vatten:O Så jag ropade förtvivlat på Daniel som fick komma och kolla på tvättmaskinen  och efter en stund sa han att det var en slang som hoppat loss så det var inte kontsigt det var vatten på hela golvet! Men nu kan jag tvätta igen! Han har satt fast slangen med en slang grejj som ska göra så slangar sitter fast för slangen satt bara fast med bunt(???) band innan, smart tillverkare!!:O

Jaja nog om det nu ska jag umgås med Teo!

Robyn - all your girlfriend



Såg denna när jag starta tv förut på MTV. Jag brukar inte kolla på MVT men min älskade dotter var och pillade på tv dosan (för er som inte vet vad dosa är=fjärrkontroll) igår och nu är den borta så kan inte byta kanal.
Men ialla fall då undrar jag ¨

1. Va är det för KLÄDER???:O
2. Och frisyren?? OMG!!!
3. Och sen dansen, hallå va är det som gör henne unik med den?? Hade aldrig gått med på att göra en sådan dans i min musikvideo!!... Men det är jag det!

Lösenordsskyddat inlägg

Roxanna härmar korna

Hmm ja videon säger allt

suck... inte min dag

Nu är JAG riktigt irriterad!!

Jag har bokat campingplats på High Chaparall och fine allt gick super när jag prata med tjejen i telefonen!

Men när jag väl får min orderbekräftelse så ja då kan jag inte öppna filen! Så jag får ta hjälp av Fia som ändra filen och skicka den till mig! När jag väl får den filen ja då ser jag att ja inte bor i VEDDIGE utan BEDDIGE!!

Och kan någon förklara för mig vad detta betyder!!

"Meddelande
Bokningsuppgifter
Camp El , Camping med el , 1 vuxenSCR-kort , Campingkort , 1 vuxenPeriod"

CAmpingkortet vet jag va de är.. Men jag förklarade ändå att vi var ett par stycken och frågade om vi kunde sätta upp ett tält på våran campingplats och de gick fin fint sa hon! Men ändå är det bara 1 person som ska dit enligt bekräftelsen! Ja va säger man!!

Blondy is back!

Åååh förresten!

Håller på att göra mig till blond igen! Men det går la sådär, just nu ser jag lika rödhårig ut som min mamma!!

Använde mig av avfärgning först, men blev bara lite ljusare och blondt i botten! Ska göra en ny hemmafärgning på Torsdag tror jag. Sen går jag nog till frisören! Ska ALDRIG mer färga mitt hår svart! Jag ska vara blond ellre ljusljus brun! Hmm! Så det så!!

Tisdag 21/6 clips on..

Sitter och letar clips on! Och har hittat en bra sida. Men väntar på svar från ägaren har nämnligen ställt en fråga! Som jag gärna vill ha svar på innan jag köper!

Jag ska nämnligen göra en snygg uppsättning på min mosters bröllop och då vill jag gärna ha lite längre hår och dels göra några hängande lockar så därför måste löshåret gå att plata/locka! Så nu väntar jag på svar!

På fredag är det Midsommar och jag har ingen aning om vad vi ska göra, om vi skulle till Susanne?? Jaja, det ser vi. Vad ska ni göra??

Ska städa här idag, fan va barnet röjer grejjer asså. Men det är sånt man får räkna med!

Nu ska jag mysa och sen städa!

Ledsen!

Blir så jävla ledsen ibland alltås.

Visst detta kan låta skit löjligt och en massa annan skit! Men jag känner som jag gör och varför kan inte folk låta mig får de åsikter och tycken jag har när dem får ha vilka åsikter dom själva vill utan att jag säger något vidare om det!

Här kommer ni få se en konversation på FB OCH nej jag kommer inte hänga ut en ända, för jag kommer ta bort deras bild, deras namn och så vidare. Men jag hoppas ni kan ha lite förståelse till varför jag är så ledsen.




Denna konversation är mellan MIG och 2 andra personer.

Varför får inte jag tycka som jag tycker! Har aldrig sagt att dem inte FÅR tycka så, det ända jag gjorde var att komma med en lite positiv kommentar och helt plötsligt är man "annorlunda" för att man kanske hitta den rätta..
Jag kanske tror på att när jag är 60 att jag fortfarande är med Daniel! För, för mig är han den rätta. Vi har våra bråk och tjafs, men allt blir bra islutenänden! Vi reder ut våra missförstånd oss emellan!

Nej nu ska jag gå och gråta en skvätt, jag har lldeles för mycket jag bär på! Inte bara detta utan en miljon andra grejjer jag vill ha ifrån mitt sköra hjärta! Men vem fan ska jag prata med som inte för vidare mina ord!

Lördag 18/6 har inte ritkigt tid just nu

Jag skriver lite senare. Har inte riktigt tid just nu hade inte igår heller. Hade folk här igår och några sov över så ja, ni förstår. jag Skriver ikväll någon gång! Men nu vankas lite frukost till oss och gästerna! Så ni får ha en toppen Lördag! :)

Kram

Fredag 17/6 vad ska jag skriva om?

Som sagt så vet jag inte vad jag ska skriva!

Har helt tappat greppet, eller ialla fall lite. Vill inte bara skriva om vad som pågår i min vardag vill skriva om massa saker! Men vet inte vad.

Ialla fall, idag eller snart också, ska jag åka in till stan och gå till Systemet för min karl, han hinner inte det idag så jag får snällt fixa det åt honom! Sen till Hajen och handla inför ikväll. För ikväll kommer, Magdaleena + barn och karl och Frank och Fia. Vi ska sätta grilla och diskutera vad som händer på High Chaparall. Vi ska bestämma när vi ska åka, hur vi ska bo och vilka biljetter vi ska ha m.m.

Men nu ska jag dra över golven med dammsugaren och sen höra med Fia och Frank om dom ska med in till stan!:)

Bjuder på en bild jag tog på Pernillas möhippa! Inte för att den har något med möhippan och göra men den var där så fint mitt på backen! 

                        

14/6 Glömde ju helgen!

Det känns nästan som om jag inte hinner skriva här längre?:O Det händer så mycket runt omkring och med Roxanna! Herregud allt går så fruktansvärt fort. Och jag hinner knappt med mig själv.

Har helt glömt av att berätta mer om min helg.
Den började i Fredags kväll med att jag lämnade Daniel i Vallda hos Björn för dom skulle göra klart köket, så nu är det nästan klart, det ska bara in inredning och vitvaror sen är det helt KLART! Plus spotlightsen då i taket!
Men eftersom jag inte ville sova där så beslöt vi att jag skulle sova hemma och om ja ville och hade lust komma på lördagen men jag ville inte de heller så jag och Roxanna har haft en mor-dotter helg! Mycket trevligt.
Och i Lördags så var vi Ullared hos Madde och Tony, eftersom vi inte kunde komma på Dopet för William på söndagen så lämnade jag present och så redan på lördagen, men eftersom jag redan bestämt med Magdaleena, Frank, Fia och coffe plus 3 andra att vi skulle åka och äta på Mandy's i Älvsered så blev det en kort visit hos madde dessutom hade hon mycket att göra!

Söndagen så var vi i Kungsbacka och först gjorde vi ett stopp på Kungsmässan och köpte en liten present och sen vidare till Rosengatan där vi hade "klanmöte" på gården det vill säga att nästan hela familjen var samlad för lite kaffe och kaka! Och en massa skitsnack.
Sen åkte jag ut till vallda, stannade dock på vägen och lämnade några tröjjor till farmor eftersom hon skulle färga dom åt mig. SEN var jag ute hos björn och blev riktigt impad av hur snyggt köket blev. Så nu väntar det färdiga resultatet. Har tyvärr inte någon före bild. Men en efterbild kommer garanterat upp!!

Nej nu ska jag ta och hämta min tvätt, fick passa på att skriva när Roxanna sover! Annars blir det inte mycket skrivande kan jag lova.

Kram

Söndag 12/6 hög av bebislukt!

Idag har jag vart och myst med Teo, eller det blev bara en liten stund för han var hungrig och skulle äta! Så jag har fått hålla och lukta!:) 

                      
Här nanar sötnosen i vagnen! :) Massa underbar och söt! Jätte liten var han! Roxanna var jus tor jämnföres med honom. Han vägde ändå 2965g och Roxanna 4245g. Det skiljer en del:) Men båda är lika perfekta för den dom är ändå!:) Och att alla runt om kring en får bebisar hit och dit får mig att längta som en tok efter ett syskon!
Men det får vänta ialla fall 1 år till innan jag försöker mig på ett sykon om det inte skullle hända spontant. Det vill säga oplanerat.

Jag var och lämnade våran bilbarnstol hos min moster för dom skulle låna den, för deras gick ut typ 04 så den var gaaaaanska gammal. NEJ! Tänker inte sälja den! Det var en gåva och om inte jag får ett till barn inom 3 år så säljs den, dår är det en annan sak! Men den är ju bara 1år gammal och man vet aldrig om den kommer till använding hos för oss tidigare!!!!!

Nej nu ska jag ta och mysa med min underbara!

Bloggtrafik

Bloggtrafik fyller din sida med besökare!
Och dessutom är dt GRATIS!

Är Gratis något du gillar? Så bli medlem >>Här!!<<

Bli medlem NU!

Candrah och döden!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/candrahochdoden/article12322101.ab

Säger bara såhär. Värt att läsa! Tårarna rinner på mig!
Det går även att se dokumentären där!

Teo



En ny bild på Teo!
Och imorgon ska jag köpa en present och hoppas att Pernilla orkar med besök.
Finaste Teo!

Nu är han här! Äntligen! Älskade lilla Teo/Theo

Igår den 10 Juni kom världens finaste Teo/Theo (vet inte hur han ska stav sitt namn!) till världen! Min lilla sötaste kusin! Han kom 16.38 var 50cm lång och vägde 2695g! Blev kär vid första ögonkastet! Det bara slog ner en blixt i mig och gisses så kär jag blev!


Helt nykläckt på denna bild!:) Kärlek!

Jogolino!

Idag är det näst sista dagen inför min slutrapport på Buzzador om Jogolino. Och jag har buzzat så många jag kan och det verkar som alla har gillat Jogolino Persika och banan. Och finns den i butik kommer jag garanterat köpa den! Helt klart!

                                       

Så detta har gått åt. Har en kartong kvar det vill säga 4 st bägare kvar! Så vill ni smaka eller era barn smaka? Så säg till!:) Nu ska jag göra min slutrapport! Imorgon kommer jag inte kunna så gör den idag!:)

Bebis på gång!

Sitter nu här och huller tummar och tår och är skitnervös!

Min moster åkte in på förlossingen igår och ingen bebis har kommit än. Hon åkte igår eftermiddag.
Och har pratat med mamma som har kontakt med dom och om har tagt vattnet på henne för värkarna är lite sega. Så kommer dom inte igång så ska dom snitta henne. Så nu sitter jag här med spänning och väntar på att Teo ska komma till världen.

                                   

Onsdag 8/6 städat/städar

Just nu sitter jag ner och varvar ner och kyler mig efter att ha sprungit runt som en stressad hare här hemma och städat, är fortfarande inte klar då det tar emot i denna stekande värme. Men har inte mycket kvar så funderar på att ta det imon istället. De är ju bara sovrum och toalett kvar! Toaletten städade jag i helgen så den är itne skitbråttom.

Iallafall, sitter och spånar på vad jag ska packa till Roxanna när vi åker iväg, mest så man har de hemma och inte sitter där dagen innan vid 7 på kvällen (vi ska åka halv 4 på morgonen hemmifrån) och kommer på att vi har inte ens alvedon hemma om det skulle behövas!

Sen har jag bakat blåbärspaj som står och kyler av sig just nu, ska alldeles strax göra mat med, eftersom herr Axelsson inte är hemma än så kan jag inte vänta längre med tanke på Roxanna hon är lite hungrig och lite gnällig för att det är varmt.

Nej, nu ska jag ta och slita mig lite måste göra mat!

Kram

1års kontroll på Bvc

Roxanna: väger:10440g
Roxanna är: 73cm lång
Huvudomfång:45 cm

Idag vaccinerades Roxanna med, skrek lite när dom stack annars var det inte mer.
Ska boka tid för vaccinaton inför resan med. Och dom tänker inte göra något åt Roxannas mage! Det var typ allt!

Tisdag 7/6 vet inte vad jag ska skriva

Nu var det ett par dagarsen som jag skrev, men vi har haft fullt upp hela helgen, vi har knappt vart hemma. Lördags var de 1-års kalas och vi var kvar till kvällen.
Söndags var det först barndop sen var vi hos Susanne och grillade. Igår var vi hos Daniels mamma och pappa.

Ja ska snart städa här så det inte ligger nått på golven så sen när vi ska till BVC så ska jag spruta radar inne så alla flugjävlar dör! Jag hatar dom små ettriga krypen! Ska även tvätta och ska tvätta mattan till babygymmet för Susanne skulle låna det till Cassandra.

Ja va ska man skriva? Jag vet inte alls vad jag ska skriva, men skriver ialla fall när kommit hem från BVC. Ska prata med dom om Roxannas mage och lite vaccinering inför resan!=)

Du är saknad bara så du vet

Kan inte undgå att sakna dig! Varje dag tänker jag på dig! Och varje dag minns jag.
Minns hur du pratar, hur du ropade på mig när jag gjort något jag inte fick.

Minns de få stunder som de bara var du och jag och vi pratade som om det vara fanns vi.
Men jag kan även minnas det hårda orden som fick mig att fälla tårar. Men tyst tyst så ingen kunde se eller höra!
Många gånger vill jag bara att allt ska va som förut. Men jag kan inte heller säga att jag ångrar några val i mitt liv. Utan har lärt mig att stå för det som jag gjort vare sig det är fel eller rätt!

Man lär sig av sina misstag.

Du ska veta att du är alltid i mina tankar och saknaden växer varje dag!

Jennifer Lopez - on the floor ft. Pitbull **Äntligen!!**

Nu har jag äntligen fått reda på vad låten jag letat efter i ca 3 veckor heter! Jag har letat desperat, men inte kommit på vad den hette eller vem de va som gjorde den!! Men NU!!!

Lyssna och njut!;)

Kvällen den 3 Juni!

Ja, då har jag fått köpt paket. Men ingen resväska. Får åka och kika på det i morgon på Karlssons innan Teo's kalas. Och om det är lika varmt eller varmare i morgon så ska vi blåsa upp Roxannas pool och fylla den och låta den stå och gotta till sig i solen tills vi kommer hem så ska hon få ta ett premiärdopp.

Kan bli intressant med tanke på hur hon regagerade förra året när ja doppade hennes tå i sjön i Uddevalle när vi var där och hälsade på mammas farmor. DET var inte poppis kan jag lova.
Fanny försökte förklara för henne att de var inte farligt de va bara lite kallt i början! Haha Roxanna var la 1 månad cirka och fanny nästan 1½ år:) Söta kusiner det där, idag tycker Fanny det är MYCKET roligare med Roxanna, för nu kan hon ju leka med henne! Och så försiktig Fanny är med Roxy, hålla handen och se till att hon inte ramlar och kramas och pussas!:) Underbara är dom!

Apropå pussas! Gissa vem som lärt sig grejjen med att pussas?? Jo min lilla tjej!:) Hon ska pussas och kramas hela tiden. Men just nu har hon 3 tänder som ska spricka igenom så hon dregglar lite grann och dom pussarna är inte mysiga men de är bara att pussas och se glad ut, för då blir min lilla tjej glad!:) Men nu ska jag hänga tvätt och just pussas med Roxanna och sen ska jag pussa på hennes pappa!:)

Ha de gött i värmen nu resten av kvällen DET SKA JAG!:)

Hitta mig på Facebook??

Vill du hitta mig på Facebook???

Kim Åkesson

Skapa en profillänk

Fredag 3/6 Duktig flicka!:)

Jaha Fredag nu igen! Veckorna springer över mig.
Dem går så himla fort nu när solen är tillbaka och värmen är här åter igen!

Idag ska jag fortsätta tvätta, har haft en ledig dag så allt har fått torka ordentligt. Så allt är vikt inlagt i skåp och lådor, så nu ska vi tvättar 3-4 maskiner till! En kommer nebart vara strumpor!:O Hur då undrar ni!?
Jo jag hade tydligen i min största förvirring lagt massa strumpor i en låda som vi hade råka ställa undan när vi städade som jag sen glömt av, inte konstigt att jag inte hittade rätta maken till den andra strumpan!.. Haha :)

Jag ska försöka få städat upp med, men motivationen den är inte på topp.
Men lite har jag allt fått upp från golven! Men lika fort som det tas upp åker det ner igen! Men de e la den första trotsperioden och uppmärksamhet som damen vill ha, mer än hon redan får.

Och något som är positivt är att Nikita löper för denna gången, och hon är duktigare än någonsin med att städa eftersig. Visst dom förra gångerna har ju vart blodigt allvar, men nu om man ser en bloddroppen på golvet så rpar man bara på henne och hon fattar galoppen! Men hittills har ja sett 4 droppar. Och har ropat 1 gång! Så jag är sååå stolt över min vovve!

                             

Nej nu ska jag snart ge lillan lite mat sen ska vi ge oss in till stan tänkte jag och leta efter en födelsedagspresent till Teo och en doppresent till Cassandra. Och sen leta efter en resväska till Roxy för hennes gammelfarmor (daniels farmor) skulle köpt en till henne i födelsedagspresent men hon visste inte vilken hon skulle välja så Roxy fick pengar att köpa en egen. Så vi ska kolla vad vi hittar!:)

Men nu ska jag leta fram kläder till oss båda och gå ut med Nikita!:)

Kram

Torsdag 2/1 jag förstår inte?!!

Att ha Daniel hemma när de är vardag, men ändå söndag förstör lite i mina och Roxannas rutiner! Kände de redan att jag vaknat. Inte för att jag tycker de negativt att ha honom hemma trots att han ligger bänkad i sin säng!

Men ibland blir jag bara så arg på honom när han går och gör tvärt emot mig. 

Ja, nu står de still uppe i huvudet igen! Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva. Finns så mycket jag vill säga och lätta mitt hjärta men kan inte, får inte! Känns som att jag redan ställt till de. Eller NEJ! Jag har inte ställt till det för någon. Det är bara folk som inte kan ta sanningen! För när DU om någon har lärt mig att man ska säga som det är redan från första början! Men när ja väl gör de så snackar du bara en jävla massa skit om mig och ältar allt!

Tänk om ja skulle tala om hur det egentligen är! Hur bra skulle de då bli!...

Tiger 1 år

Har helt glömt ju!!

Idag blir ju Teo "Tiger" Nilsson 1 år!:)

                         

Presenterna!

Ett litet klipp med allt som Roxanna fick på sitt kalas!



Glömde att ta med Poolen hon fick av mig och Daniel den stod i fönstret så jag missade den!


På vissa ställen är det dåligt ljud för ja råka hålla för micken!

Skor! IGEN!

Sitter och kollar lite skor, menas tvätten tvättas och Roxanna sover!
Finns så många fina skor och jag som inte kan gå i högklackat. Lite trist.. Men det är väl ne vanesak kan jag tro.

Tänka att kunna gå i sånna här skor utan att bryta fötterna:



   

Lite sugen på de skorna med spets..

.

RSS 2.0