Hejdå för ett tag

Hej kära läsare!
Jag har nu tagit ett beslut om att jag ska sluta blogga här. Och blogga på en annan plats. Iallafall tillfälligt. Jag kommer självklart bli glad om ni vill fortsätta följa mig i den nya bloggen. Jag kommer INTE ta bort denna blogg! Den kommer jag alltid ha kvar. Kanske börjar blogga här igen någon gång men ni som kommer följa den nya bloggen kommer ju självklart få reda på de om de skulle hända. För er som vill fortsätta följa oss så kan ni gå in här!
Http://enblommaioknen.blogspot.com

Torsdag 25/8 bildelar och stövlar

Då blev man ombedd att åka till AD-center och köpa bromsbelägg. Och någon jäkla rostspray. 5-56. Otroligt att jag kom ihåg var den hette, för jag och siffror i vissa sammanhang är inget någon bra kombination. Så 5-56 och bromsbelägg blev det. Hittade även stövlar till Roxanna. Tänkte att jag lika gärna kunde åka om Karlssons och kika efter ett par stövlar där. Och mycket riktigt hade dom stövlar. Tilloch med från strl 18 och upp.
Så nu är vi hemma och jag ska snart slänga både mig och Roxanna i sängen och kika film. Vi har ätit lunch och nu ska vi bara hämta tvätten och sen blir de film och mamma-dotter mys. För imorgon ska hon åka till Magda och Jörgen för att vara där i helgen. Stackars Jörgen som ska ta hand om Teo och Roxanna själv imorgon kväll. Hoppas hon inte skriker hela kvällen bara.. Det är jag jätte orolig för, så ja får nog komma på en lösning ifall att det skulle bli så.
Men nu ska jag inte sitta här mer!

Stjärnryggan

Denna snygga väska är på väg hem till Roxanna! Jag och Daniel valde fram den tillsammans, och självartklart kommer det inte stå Jasmin utan Roxanna på den:)
För er som vill checka in deras väskor, alltså på hemsidan jag köpte den HÄR! kan ni hitta erna väska!:=)
Just denna väska är en av de mindre perfa för dagis. Det ligger lite pengar i den, men de är det värt med tanke på åren hon kommer gå på dagis!:)

Onsdag 24/8 Förlovningsringen ...

Daniel hade ju slarvat bort sin ring nu när han inte haft den på sig. Och jag har letat som en idiot. Jag har letat mig dum på denna ring. Så jag gav upp. Men så igår när vi kollade på TV så tänkte jag att jag skulle kanske kolla under sängen uppifrån istället för att ligga på golvet och glo efter den. Och lyfte på min madrass, och visst fasen låg den där. Han visste vart han hade lagt den, men efter att Roxanna va där en helg så va den borta. Men den var inte så långt bort ialla fall. :)
Så nu har han den på sig igen! Vilket känns otroligt bra. Men nu blir det frukost för gnälliga damen, hon hinner knappt vakna innan det börjar! Så idag ska jag bara städa sen åker jag härifrån. Jag orkar inte lyssna på henne idag igen. Så fåe se vart vi hamnar. Om det är en lekpark eller om vi hamnar hemma hos någon det ser vi då.

Tisdag kväll.. 20.06

Åååh.. Längtar som en tok till helgen. High Chaparall för hela slanten. Familjen och vännerna, underbart.
Detta med att sluta bita på naglarna går bättre än förväntat, inte bitit på ett par dagar. Bara det inte händer något nu så jag börjar igen. Var och köpte Stopp-och-väx igår. Smakar vidrigare än jag minns det. Måste blivit bättre med tiden. Det räcker att jag råkar komma åt läppen med ena fingret så smakar det FAN efteråt. Så att bita på naglarna är nog inte det första jag gör.
Imorgon ska jag försöka ha en städ dag. Det märks fan inte att man städar. Hunden fäller och drar in skit, ungen stökar ner det jag städar upp. Hänger det tvätt på tork så drar hon ner den. Men jag älskar henne ändå. :)
Förövrigt blir jag skogstokig på en hel stressad hund. Hon som vart så lugn dom verkorna jag vart hos mamma. Va har hänt? Hon har ju knappt öppnat munnen när det plingat på dörren. Men nu får hon ett bryt så fort något rör sig. Försvinner väl antar jag. Kanske bara att hon blivit van vid allt ljud från vägen hos mamma och så helt plötsligt komma tillbaka till det lite tystare stället och så hör hon allt hon inte borde eller inbillar sig mycket. Jag vet inte.
Nu är det bara ca 1 vecka kvar till läkar-besöket. Undra vad dom vill egentligen, för bvc-sköterskan sa att hennes prov på gluten inte visade något, men hennes blodvärde var lite lågt, så vu blev skickade till barn och ungdoms- mottagningen ialla fall. Och i kallesen från bum (orka skriva hela igen) så står det att vi ska dit pga hennes mage!
Kan ju hoppas dom ska gå vidare och se varför hennes mage är knas, men den går lite upp och ner, den börjar bli bra nu. Så får se vad dom säger. Dessutom går hon inte upp i vikt. Så kanske lika bra detta.
Nu ska jag gå in och duscha sen vänta samtal. ;) Kakka ska ringa så får väl göra en snabb dusch så jag inte missar henne. :)
Godnatt folket!

Tisdag 23/8 Mycket snyggt när man INTE är gravid

Varför finns det så mycket fina mammakläder nu när man INTE är gravid? När jag väntade Roxanna fanns det inte mycket snyggt. Inte ens ett par snygga mamma byxor! Men så nu sitter jag och smygkikar på Gekås-bloggen. Och hitta värsta snygga grejje (tycker jag!!!)

klicka på bilden för att komma till sidan!
Jag hade mycket vanliga kläder, hittade ett par bekväma mamma byxer på H&M. Och dom var svindyra men de fick det vara för ja kunde inte knäppa mina vanliga när ja väl köpte dom. Men nu när man inte bär på en bebis så finns de så mycket man skulle kunna ha på sig! Så man kanske ska ta och bygga upp ett förråd;)
Idag har jag och Roxanna vikt ihop alla strumpor, jag tror jag fick ihop närmare 20 par strumpor och Daniel säkert något likadant. Men har fortfarande mycket strumpor som inte har en maka, ska man ta och slänga dom tro? Vi ska snart diska och hämta upp arbetskläderna som jag tvättat. Sen har vi lite handdukar och sängkläder kvar!:) Så det känns bra att det inte är så mycket tvätt. Varje dag samlar vi ihop tvätt här uppe och går ner till tvättmaskinen och slänger in en ny maskin!
Jag lovade Daniel en förändring och det har det blivit, sen om han märkt det är inte mitt problem. Hoppas bara han ser det:D
Jag tror Daniel får ta en kik på våra bromsar på bilen nu innan chappen så vi får fixat dom, det låter lite väl mycket från dom nu! Haha, pinsamt men va ska jag göra, jag kan inte så mycket om sånt där.. :P
Men nu ska jag göra lite mat till Roxanna. Hon vaknade precis.

Roxanna

Åkte in en snabbis till stan förut. Blev apoteket och H&M. Roxanna fick 2 tröjor, 1 par byxor och sina allra första mockasiner!:) Som var täntke som inne"tofflor/skor" på dagis.

Måndag 22/8 vad ska man göra..?

Hmm, snart ska jag plocka upp på golvet. Roxanna har farit runt som en idoit hela morgonen. Sem ska jag dammsuga och tvätta golv. Kan ju hoppas hon sitter till i soffan så vi slipper ha henne glidandes på golvet som vanligt:) Men de är en rolig syn. Kanske ska vika ihop strumpr med. Det är tråkigt som attan. HATA STRUMPOR!
Ska in till stan en sväng tänkte jag, eller om jag ska åka till mamma och hämta de sista grejjerna, glömde lite där kom jag på. Hmm, tål att tänkas på.
Sen undrar jag om det är någon som vet vart man kan köpa stövlar i strl 20-21. Skruttan har inte så himla stora fötter än.. :)
Nej nu ska jag plocka upp och städa, dessutom vänta hela veckan på att Dagis ska ringa ang hembesöket.

Borås Djurpark

Igår var vi på Borås djurpark med Magda och Jörgen.
Och vi haed hur mysigt som helst. Och tur med vädret hade vi med. Soligt hela dagen.
Men orkar inte bråka mer med blogg.se och krångla så kommer bara lägga upp 2 bilder.

Film mys

Ni tror inte det är så att roxanna gillar Emil i lönneberga??

jävla tankar...

Varför ska tanka rulla runt som fasiken bara för att man är ensam? Och varför är livet så orätt visst.
Igår gick Ingemar bort också. FAN! Visst han var sjuk men ändå. Nu får inte fler dö detta året. Det räcker nu!
Fick reda på det för ett par timmarsen, men det var förstå nu som jag fattade vad farmor sa i telefonen. Undra hur tufft det är för farfar nu då. Han klarar inte alltid att folk dör. Speciellt inte folk han har varmt om hjärtat.
Pratade inte jag med farmor igår? Varför sa hon ingeting då? Jaja, jag orkar inte tänka mer nu ialla fall. Nu ska jag fokusera på min familj och JOBB så vi kan börja på.....
Känns sjukt att Roxanna snart ska börja på dagis, vart har tiden tagit vägen? Vem ska jag ta hand om på dagarna nu då? Min lilla bebis har blivit en stor flicka. Vi har bara stövlar och rygga till henne som ska fixas. Ojoj, nej stanna tiden! Och snart hoppas jag att allt med allting blir klart. Så vi kan börja om och skaffa en liten plutt till.. Daniel vill ha en rottis till men vette fan! Jag tror inte jag orkar med en sån till.. Spec när vi båda ska jobba. Jag vill ha en mellan hund.. En lagom hund som INTE tar upp hela sängen!
Skitsamma orkar inte sitta här längre!

j-vla blogg.se

Det är nått sjukt med blogg.se.. Tilloch med testbloggen e cp..

Lördag 20/8 jävla design!

Jag får inte att funka! Va fan! Jag har ändå återställt allt! Gaaaaha! Jag orkar inte sitta idag och pilla mer det. Kankske kan sitta lite grann vill ju ha det fungerande blir tokig. 

Ialla fall, idag när vi, jag och Roxanna satt och åt frukost så satt jag och kollade på henne och la märke till att hon tuggar på ett annat sätt än hon gjort innan. Hon har ju kindtänder nu som hon använder och tuggar på ett helt annat sätt. Lite roligt att se när hon lär sig använda dom. Haha.
Just nu sitter hon med Nikitas stora oxben och fösöker leka med Nikita och visa hur man ska göra. Och oj, glömde nästan hon sa lampa idag :D Stolt mamma OJA!

Jag ska snart gå och hämta tvätten och tvätta en maskin till. Ska tvätta all tvätt från Kreta. Fruktansvärt tråkigt men ett måste. Ibland önskar man att man hade ca 4 maskiner och en torktumlare. Hatar att behöva hänga upp strumpor å sånt. Eller handdukar. Och sängkläder största mardrömmen!

Men men, nu ska jag kila ner till tvättmaskinen!

Nu har jag fått nog

Ja va ska man säga. Längtar faktiskt. Snart så!!
Sen har jag en liten hälsning till en person som jag vet läser för att få information och snaskiga detaljer. Allvarligt talat, tror du på fullaste allvar att jag och Daniel inte pratar med varann? Till mig säger du att du inte är intresserad och att du va i sinnesförvirring under den tid ni var ihop. Men ändå kan du med och säga till Daniel att om han flyttar ihop med mig igen kan han glömma dig .HAN VILL ÄNDÅ INTE HA DIG! Och sen skickar du bild på dig och säger att han ska se vad han missar. Och JA jag vet vad han svarade. Ingen ideè att du ens kommenterar eller skriver till mig på fb för du är blockad. Och även snart på Daniels fb. Och du pratade om hur folk ville förstöra de är la de du vill. Så nu skiter jag i dig. Och ignorerar dig. Trodde du inte var sån. Men men.
Skiter i dig helt och hållet å slutat inte du läsa här kommer jag blocka ditt ip nr med.

Hoppar själv med lite hjälp

Saknar min skrutta så in i. Och detta klippet gör mig varm i hela kroppen.

men va i...

Vet inte vad som hänt med designen men orkar inte rätta till den just nu.. Har suttit med den i ett par timmar nu, bara det att i testbloggen där jag bygger upp min design så ser den ut som den ska, men inte här.. Så vet inte vad felet är.. Sucka!
Jaja vi får se om den vill rätta till sig med tiden kanske...

Torsdag 18/8 Längtar

Kan tiden gå mer sakta än såhär?? Fan! Det har gått en timme sen jag kikade klockan sist. Och nu kollar jag hela tiden! Sucka. Nej, va ska man hitta på?

Ska la slänga mig i ett bad snart så kanske tiden går lite fortare, men sen då? Slänga ur alla kläder ur kassen igen och packa om? Snacka om tragist. Jag har världelös på att fördriva tiden, hade bara min lilla skrutta varit hemma hade tiden gått. Vi hade kunnat gå ut och gunga eller något sånt.

Men va fan är det här? Inga barn är hemma men ändå är barnkanalen på. Hmm, är det hundarna som kollar eller? Inte är det jag ialla fall. Haha.

Måste komma ihåg Maries och Marcus grejjer i bilen med sen. Har inte riktigt lust att åka fram och tillbaka hela tiden. Är trött på allt flängande. Men de blir massa flängande fram och tillbaka vart man än ska.

Ialla fall, vi ska ialla fall göra ett nytt försök med High Chaparall. Den 26Augusti ska vi göra ett nytt försök sista helgen dessutom så det går inte boka men min syster ska dit innan så hon skulle fixa plats till oss om inte annat skulle vi se om det fanns plats bakom Marcus familjs plats, dom har ju åretrunt plats.

Nu ska jag koka ris till Nikita. Sen blir de ett bad:)

Trött

Sitter uppe hos Veronica. Kollar på Beck. Men funderar på att dra mig hem till mamma. Är rätt trött kan jag lova och morgon dagen blir lång. Lång i väntan och när väl dom kommer hem blir det massa mys och mycket prat tyvärr:/ men det måste tass tag i. Om vi ska kunna ha det bra måste vi lösa problemen oss emellan. Och dessutom ska vi rensa både Facebook och telefoner på kontakter som inte ska vara där. Så kallade hot och falska vänner. Eller sånna som är ute efter det som inte är deras.

Så morgon dagen kommer bli intensiv. Fy fan. Ska försöka ringa till enhetschefer inom hemtjänst och äldreboende. Funderar på om man ska utbilda sig till undersköterska? Sen vidare mot förlossning. Eftersom min dröm är att få arbeta på förlossningen så de kankse inte är helt fel. Inte barnmorska utan undersköterska. Blev inspererad av min egen förlossning och sen undersköterskans fantaskiska jobb. Och stöd framför allt. Nej usch nu ska jag dra mig hem till mamma och gå ut med min "lilla" vovve.

Godnatt folket

Onsdag kväll och massa onödigt babel


ALLVARLIGT TALAT!! TA ALLT JAG SKRIVER MED EN NYPA SALT FÖR FAN! ALLT ÄR INTE SÅ FÖRBANNAT SERIÖST HELA TIDEN! JAG KAN VARA SERIÖS MED MYCKET, NÄR MAN ÄR FÖRBANNAD ÄR BARA 3/4 SERISÖT!

Bytt lösenord på min löseordsskyddade blogg nu! Och jag kommer nog inte ge ut det till NÅGON! Inte än! Allt som händer just är något som jag inte vill dela med mig av direkt så. För folk VET att det inte skulle snackas! Men kan ändå inte hålla käft!

Jajaa, jag skiter i det. Lika bra att det blivit av. Allt har vart en tickande bomb. Allt var en tidsfråga innan allt skulle komma ändå. Men kan inte folk ta ett förlåt så är det deras problem..

Jaja, jag har andra saker att bry mig om. Leta nytt boende står som nr1 på listan! Men får inte för Daniel, han säger att jag ska bo med honom och ingen annanstans. Och ska inte jag bo där så gör inte han heller det.

Positiva tankar! Jag är glad att jag har en mann som är villig att göra allt för att jag ska bli lycklig, och dels har jag skrivit en del i den löseordsskyddade bloggen om att vi eventuellt skulle köpa hus. Så nu ska vi se hur snabbt husköpet kan göras. Vi måste ha nytt boende inom 3 månader!

Vi alla vet när allt började. Typ..

Bara inse vi har aldrig kommit överens! Tyvärr.. Folk är för olika och även om man vart vänner sen unga år växer man tyvärr isär.

Visst synd att man är dum i huvudet ibland men det ger inte folk rätt att göra precis som dom vill.

Jag är lyckligt lottat att ha världens finaste kille och finaste dottern och bästa hunden! Bara vi fått flytta så blir vi 5 i familjen!:)

Och ärligt talat, skiter jag i vad folk tycker om mig. Gillar inte dom mig, gillar inte jag dom heller.

Sanningen knullar än i röven tyvärr men fan så gött det är när det är över!

Ingen åtkomst längre

Från och med idag kommer INGEN åt min löseordsskyddade blogg!! Någon gång i framtiden men inte nu! Kanske tar bort skiten helt och hållet!

Onsdag 17/8 mot varberg

Ska snart åka till Varberg. Ska bli skönt att få sätta på en skiva och bara få lyssna på den musik. Vila öronen lite från allt skrik! Jisses säger jag bra idag har Fanny vaknat på helt fel sida!

Menmen, så det blir ett par timmar där nere och bara städ, och tvätt och plock.

Ohh fyyy! Tror min hund har åkt på magsjuka! Hon kräks å e dum i magen å fiser så jävla äckligt så jag vill kräkas! Klarade inte av hennes gaser när jag väntade Roxanna spydde nästan med en gång.

Men nu ska ja ta på mig lite vettiga kläder och åka. Har lite grann att göra. Kommer väl få dra en omgång med snabeldraken igen och tvätta golven! skulle behövt vädra med, men hör inte flugfönster nog för det. Och dom jävlarna vill jag inte ha in!

Men kommer la ett inlägg från mobilen sen om jag orkar och så. :)
Ha en toppen dag!

Så många timmar är det kvar!

Lösenordsskyddat inlägg

Tisdag 16/8 46 h & 20 min

47 timmar kvar! (när jag börjde med inlägget var klockan 20.00)

Lovade Daniel att jag skulle räka ner timmarna tills han kommer hem.

Planet landar (om allt går som det ska) vid 16.00 på Landvetter. Så skulle han hem till sina föräldrar och dela upp bagaget för Daniel hittade inte sin resväska hemma. Så han är hemma runt 19.00.

Kommer gå på nålar hela dagen.

Jag funderar på om jag ska åka hem imorgon så jag kan få städa i lugn och ro istället för stressa på Torsdag.

En sak vet jag och det är att jag kommer vara världens lyckligaste när han kommer hem!

Jag önskade bara att jag kunde fått en bild på Roxanna, har ju inte sett henne på en hel vecka. Men Daniel kan varken ta emot eller skicka bilder. Så jag hoppas han har tagit lite bilder. Jag vill ju se hur hon hade det, inte för att jag tvivlar på att hon har det bra, men ändå. Hoppas ni förstår mig.

Ska bli så underbart att få krama om min lilla älskling igen! Första morgonen idag som jag inte vaknar och börjar undra vart hon är. Ska mysa hur mycket som helst med henne. Och ska skämma bort henne, hon ska få somna i mina armar på Torsdag kväll.

Ska snart slänga mig i ett bad och bara vara, väntar på att tvättmaskinen ska bli klar för vattnet rinner ju ut i badkaret. :)

Nej ska ge mig nu!:) Har ett till inlägg att skriva..

Bara för mycket ibland...

Visst vi har haft det skit tufft det senaste 8 månaderna. Inget jag förnekar. Vi har haft det skit jobbigt, med bråk och tjafs och allt annat onödigt. Vi har varit på botten och verkligen vart som vänner som bor ihop.

Men det betyder inte att NI har rätt att komma och tro bara för att vi har en "paus" att ni kan komma och göra som ni vill. Ställa till ett helvete för oss.

Jag är osäker som det är och detta gör inte saken bättre. Jag har skitdåligt självförtroende, jag hatar att se mig själv i en spegel eller på kort jag är med på. Att ni trycker ner mig ännu längre i skiten gör ingeting bättre. Ni kommer ha det på erat samvete sen.

Och att förstöra för mig och Daniel? Va är det då? Jag har insett att efter alla dessa veckor av saknad och längtan och nu besked från Daniels sida vem han älskar och vill dela sitt liv med så kan jag konstatera att ju mer ni försöker sätta käppar i hjulet, desto starkare blir vi tillsammans. Hade det inte vart för den starka kärlek vi delar så hade vi inte stått här där vi står.

Vi blir starkare och större tillsammans Älskling! Och det är inget NÅGON ska få förstöra.

Ni är enbart avundsjuka på vårat förhållande.

Daniel är inte bara den jag älskar utan även min bästa vänn. Han är den som jag vänder mig till när saker är jobbiga eller något jag undrar. Och han är den som vet mer om mig än min egen mamma.

Jag kan vara en pain in the ass! Jag kan vara den största jävla bitchen i Sveriges historia MEN han står ut med mig. Och jag har fortfarande saker jag inte talat om för honom för att jag inte vart redo. Sånna saker som INGEN förutom jag själv vet. Och ingen säger att jag MÅSTE säga det förrän jag känner mig redo att tala om det!

Usch, nu blev det massa osammanhängande babel, men jag måste få lätta lite på allt jag har i huvudet.
Har så mycket känslor och tankar som jag bär på som jag inte kan dela med någon. Dels för att den ända jag vill prata med inte är hemma.

Men jag längtar ihjäl mig till på Torsdag kväll, kommer slänga mig runt halsen på Daniel, stackarn. :)

1 år sen du döptes

Idag är det 1 årsen som Roxanna döptes!
Roxanna med sina gudföräldrar/Farmor&Farfar

Måndag 15/8 3 dagar kvar...

Åkte klockan kvart över 6 imorse och min slutstation var *Hemma hos Magda och Jörgen*. Skulle passa Teo och Black idag igen. Vi har haft det super mysigt. Och klockan 11 åkte vi mot Holmåkra för att träffa Amanda för att prata och ta kort! Alltså på mina naglar, hon ska ju göra ett litet projekt!

Och när hon hade åkt så städade jag lite grann hemma, bytte sängkläder i sängen och gjorde fint där. Sen städade jag toan och skurade golven där inne, behövdes. Städade köket och började med Vardags rummet, och sen plockade jag tvätt. " sopsäckar! Varav EN innehåller bara tjocktröjjor och arbetsbyxor.
Sick!

Så imorgon klockan 7 ska jag tvätta! Jag kände att om jag ska tvätta det hemma så kommer det ta miljoner dagar att tvätta och passar på att tvätta det i tvättstuga:) Mammas ideè så.

Inte jätte taggad att gå upp tidigt imorgon med, men vill jag få det tvättat så får jag helt enkelt göra det.

Kom hem till mamma igen för en stund sen och när jag landat i soffan här med datan känner jag hur slut jag är. Har sprungit upp och ner i trappan hemma och bärt grejjer och sprungit med Teo på höften när jag städat och så ska black ut också (oftare än Nikita då han är valp). Jag är helt mör i kroppen och slut i huvudet.

Ska bli skönt att krypa ner i ett bad ikväll och bara ligga där! Underbart är bara förnamnet.
Och just nu sitter jag och väntar på sms från Daniel. Men det kommer väl inte förrän vid 10 halv 11. Så väntan är låång!:( Men men om 3 dagar är jag i hans famn igen och jag frå krama min lilla skrutta! Ååååh vad jag saknar henne! Jisses dagarna är ingeting värda utan henne..

Ge er nu va!

Alltså jag skulle kunna predika om hur jävla respektlöst du beter dig, och jag bryr mig inte om du läser detta! Eller ni rättare sagt. Jag är så fruktansvärt trött på att ta mer skit nu!

Till och börja med så fattar jag inte vad du inte förstår Lilja! Daniel vill inte något med dig och göra, trodde han hade gjort klart det för dig! Men eftersom du inte kan ta ett nej så lär jag få kämpa för att då dig att förstå. Daniel ÄR min, kommer alltid vara min, han FÖRBLIR min!

Ge upp.

Och till er alla andra där ute som strävar efter honom, lägg ner! Ni är blåsta, ägda, you name it! Han vill inte vara med någon annan ÄN mig. Visst han är på Kreta men det betyder inte att jag inte pratar med honom. För det gör jag och han kommer aldrig mer släppa mig. Det var ett av hans största misstag enligt han själv. Så snälla GE FAN I HONOM!

Jag vill så gärna ge upp när ni håller på och ska förstöra, men Daniel får mig att kämpa. Kämpa för oss!
Sen att jag får höra grejjer som inte stämmer överns vad jag pratat med folk om blir ja lite skruvad av men jag litar på Daniel. För just nu har han inte råd att ljuga för mig och det vet han.

Som ett exempel, en som ville ha honom(inga namn) sa att om han gick tillbaka till mig så ville hon inte ha mer med honom och göra. Bara det att den personen säger nått helt annat till mig. Men vet ni jag skiter i vilket!

Så länge som Daniel är mig trogen och älskar mig för den jag är, är jag desamma mot honom!

Samma med tilliten, har haft super svårt att lita på Daniel efter vissa incidenter i vårat förhållande det första året in i förhållandet. Men min tillit till honom ökar för varje dag, bara det att missänker jag minsta lilla blir jag jätte nojjig och försöker hitta minsta lilla för att "sätta dit" honom. Och jag är less på att vara den personen. Och han måste hjälpa mig att inte fortsätta va den personen!

Men en sak som han tyckte jag gjorde rätt med Lilja var att jag åkte dit och förklarade saken för henne! Och om hon inte ger sig kommer jag åka dit igen! Och det vet hon! Och vi ska lösa allt detta tillsammans vi ska ta i tu med f-ttan tillsammans.

Och Daniel vill göra allt för att ja ska känna mig trygg och lycklig.. Och det vet jag att han menar!

LOVE!!

Söndag 14/8 saknar dig!

Det ska bli skönt när Daniel kommer hem på Torsdags. Kommer flytta hem i slutet av nästa vecka, vi har lite att reda upp innan jag flyttar hem. Vi ska prata ut om ALLT! Då menar jag ALLT Alla problem ska ur världen och våra så kallade vänner ska rensas bland! För nu är det alldeles för många som är där och ska förstöra.

Igår var vi ute en liten stund, mycket trevligt, dock saknades ett visst sällskap. Men han kommer hem på Torsdag och då får jag träffa min älskling Roxanna med! Åååh vad jag längtar!

Men vi har mycket att ta oss igenom innan allt blir skit bra! Men vi ska kämpa för att vi älskar verkligen varann! Vi kan försöka sluta men det går inte. Kärleken är för stark.

Och Lilja! Du kan ju bara gå och dränka dig!

Nagel utmaning!

Glömde ju!! Minnet är inte det bästa just nu!

Amanda, en tjej som jag lärde känna via Föräldrargruppen vi gick när vi väntade Roxanna. Har ju utbildat sig till nagelteknolog eller nått sånt där inte så insatt, hon gör naglar ialla fall!!

Hon vill utmana sig själv med korta naglar, och då messade hon mig förut och frågade om jag ville vara med och göra denna utmaningen. Och självklart ställde jag upp så jag ska börja ta lite multivitaminer och äta det ett tag framöver och se om det hjälper mig lite grann att sluta. Och så ska vi ta kort på vaje steg och så kommer hon lägga upp det på sin sida på Facebook. "att ha korta naglar betyder inte att man kan få fina naglar" typ. Så detta kommer bli spännande! :) Ser vi fram emot!
VHÄR!! Kan ni se hennes verk!

Ännu en gång vann jag!!

HA! Känn dig blåst din kossa! Än en gång har jag vunnit och går med näsan i värdet!
Du är patetisk! Du är de största ludret som finns i HELA Hallands län!
Och idag känner jag att jag fått lite saker ur väden, skrivit om mitt CV så det passar olika abeten. Och tagit tag e ett litet "problem". För mig vart det ett problem då jag gått och gruvat på detta ett tag nu och så. Men B du är inget problem inte alls, bara att jag inte riktigt vågat ta steget till ett förlåt! Men som sagt ses gärna och ber om ursäkt face to face!:)
Ikväll var vi (jag, Marcus och Marie) nere i Lerkil och fiskade, tror ni inte på fan att min mage började krångla:( J-vla mage blir störd på detta. Ska börja utesluta allt som är med mjölk så får vi hoppas att min mage rättar till sig. Tänker inte leva mycket till med detta. Detta har pågått sen jag var 14 år gammal. Men vi hoppas det slutar snart. :)
Ialla fall bjuder på denna bild jag tog nere vid Lerkil:

Bara sååå mysigt där nere när solen började gå ner. Fattades bara en person för att det skulle bli fullbordat!:)<3

Nej nu ska jag ta och försöka göra nått vettigt. Typ se en film eller så...:P
Godnatt och sov gott allt folk där ute!:)

Passa dig jävligt noga!

Man bråkar inte med en Åkesson/Pettersson. Det som att piska en redan uppread pittbull!! Bered er på dubbelt upp!

Ha!!

DU! Ska utrottas fruktansvärt fort... Och jag är inte klar med dig din lilla f-tta. Du ska inte komma och tro att du kan få min karl. Du är patetisk!

Uttråkad

NEJ! detta bar äckligt långtråkigt! Tycker roxanna kan komma hem nu så jag har nått att göra. Om någon vill träffas och hitta på något. Skrik!!;) är jätte uttråkad.

Torsdag 11/8 saknaden är hemsk..

Strax innan 7 nu imorse lyfte planet. Och här sitter jag, på mammas balkong är nära att brista. Mitt älskade lilla barn är nu på väg till Kreta med sin pappa farmor&farfar faster och farbror och gammel farmor. Jag skulle fått åkt med, men de en kväll Daniel var arg på mig som han ringde sin mamma och sa att jag inte skulle med. Så så hans farmor fick min biljett. En hel vecka ska jag vara utan henne. Detta är inte roligt för fem öre. Jag saknar henne och jag kan inte ens träffa henne. På ett sätt ser jag hur Daniel har haft de när hon vart hos mig men han har ändå haft möjlighet att träffa henne

vaknade i panik klockan 7 av att roxanna inte låg i sin säng. Men kom på efter någon minut att hon är ju på väg till Kreta. Så nu hoppas vi att allt kommer gå smärtfritt och dom kommer både dit och hem hela. Jag ska åka ner till holmåkra någon dag och fixa lite grann så dom kommer hem till ett fint hem. Flytta Roxannas säng och lite sånt. För soc ville inte riktigt hjälpa mig de som kunde hjälpa mig med var vandrar hem och DET om något är verkligen inte tryggt för ett barn. Så vi ska flytta hem igen. Har inte sagt det till någon mer än magda. Men vi ska flytta hem, först som vänner och se vart de leder. Detta är ett beslut som Daniel tagit på egen hand. Jag är inre vart med alls och bestämt. Så det ska bli rätt skönt. Men nu ska jag vakna för kl 10.00 är det begravning.

:'(

Fatta hur j-vla patetiskt jag är! 
Jag gråter redan över att jag inte kommer få träffa min loppa på en vecka. Mindre än 24 timmar kvar sen ser jag inte henne på 1 vecka!

Sen är hon sjuk med så jag finns inte där och kan krama henne när hon är ledsen. FAN!!

Spjälsäng VS vanlig barnsäng

Frågan är barnsäng eller fortsätta med spjälsäng!! HJÄLP TACK!!
VS 
((Bilder lånade på google!))

Måndag 2 dagar kvar!

Usch 2 dar kvar sen får jag inte se min lilla loppa på lite mer än 1vecka hur ska detta gå!?

Kommer ju sakna ihjäl mig efter henne. Galet mycket.

Jag har insett att de är bäst att gå isär. Roxanna får det inte bättre av att en av oss är men den andre för att den andre vill. De leder bara till bråk och otrohet!

Så idag ska jag kontakta soc i Varberg och be om hjälp till en bostad! Hoppas det inte dröjjer allt för lång tid! För vill ha någonstans att bo nu! Kunna göra jag vill utan att någon ska påpeka eller klaga! Så jag och Roxanna kan börja om på nytt och skapa vårat hem från grund och botten och hoppas på att trivas.

Jaja nog om det. Han har inte bestämt sig men de finns grejjer och grund till att jag inte ser någon idè till att han skulle vilja vara med mig! Han verkar ju ha det bättre själv.. Inget mer om de!

Idag ska jag ialla fall försöka komma upp till Mölnlycke, glömde lite grejjer hos farmor så får åka dit och hämta de. För från och med Onsdag kväll har jag ingen bil:( Den ska stå på landvetter tills dom kommer hem från Kreta!

Men ska försöka se om ja inte kan låna någons bil någon dag eller 2 så jag kan fixa det jag ska ha fixat.

Och om någon har överblivna flyttkartonger uppskattar jag om jag kan få dom:) Det hade vart guldvärt!:)

Nu ska jag ta hand om gnällspiken, tror hon har ont i rumpan! Nya tänker på gång antagligen hon bajsar och blir helt röd och igår kom blödandet :( Stackars liten! Daniel kommer få ett helvete med feber nere i Grekland. Och jag finns inte där och kan ta hand om min lilla loppa. Usch var jag kommer må dåligt av att inte finnas där när hon är sjuk!

Söndag 7/8 dagen efter

Jaha då var denna helgen över och imorgon börjar verkligheten igen!
Blev utgång igår. Mycket trevligt sällskap måste jag säga! Hade skitroligt. Har nog inte skrattat så mycket på jätte länge. Dock har folk en förkärlek att kasta saker på mig! Ex som igår, fick jag is hystat på mig. Och en kille som var med skulle vara snälla och ta bort de, puttade ner de istället för att de skulle bli ännu kallare..
Jaja, skitsamma. Kul hade jag ialla fall!

Utågng kanske

Idag blir det nog utgång en stund! Får se vad kvällen erbjuder.

Lördag 6/8 punkt punkt punkt

Tillbaka i Kungsbacka efter en natt i Gbg, det behövdes. Var uppe hos kakka hela tiden i princip. Vi pratade och lite sånt. Dick ville ha mig som försöks person.. Haha han ska börja tatuera och ville öva på mig.. Haha Jisses.

Åkte tillbaka vid 11 idag. Städa och plockade undan innan jag åkte, mitt lilla yrväder hade åkt frams om en tornardo där bland farmors fin saker så jag hade fått ställa undan dom! Haha

Idag är tankarna på annat håll. Positiva tankar! Ska ut till björn en sväng lite senare. Daniel är där och han ville träffa Roxanna en stund. Och nu närmar det sig Onsdag och jag fasar inför denna dag! Lite mer än 1 vecka ska jag vara utan min skatt!! Fast då får jag tid för att prata med soc, fixa mitt cv så att jag kan skicka in det till massa arbeten. Kolla lägenhet och lite sånt. Och framför allt, vara lite själv och tänka utan att jag har ett litet sug av att höra av mig till Daniel eller leta anledning till att höra av mig.. Får se om jag åker till Varberg och börjar packa lite med. Då kannske han börjar inse allvaret att han inte kommer få träffa sin dotter varje dag hedanefter!

Umgås med vissa vänner om dom behagar att träffa mig. Men nu ska jag byta kläder min dam och traska ner mot stan en runda!

Skitful bild men va fan den bjuder vi på!!:)

Mår dåligt

Idag åkte jag till Mölnlycke. Bara ville fly verkligheten lite och bara vara jag och Roxanna. Jag orkar inte med allt som händer och flydde för en stund. Mår riktigt dåligt just nu. :(

:'(

Fan! Hur kan jag vara så jävla dum!?

Färgningen

Typ sähär blev de, bättre bild kommer sen!

Ett litet meddelande bara!

Hatar du mig?
-Ta då en kölapp och sätt dig i väntrummet och vänta på att jag ska bry mig!


Hellre hatad för den jag är, än älskad för den jag inte är!

Så mycket känslor och vet så lite

Jag har så mycket delade känslor! Jag vill så gärna veta vad som kommer hända. Och jag vill att han ska känna likadant. Jag sitter och hoppas att han gör det. Med tanke på det som han har sagt och gjort så får ja förhoppningar som jag egentligen inte vill ha. Fan va allt ska vara jobbigt.

Men om de blir så som jag vill, så kan jag lova att den som försöker ta honom ifrån mig, den jävlar. Den personen lär få springa snabbt. Jävligt snabbt.
Man tar inte någon jag älskar! Ingen.
Det gör ont i mig att behöva tänka på att jag eventuellt kommer förlora honom..

Varje kväll tänker jag och varje natt drömmer jag. Ibland kan jag varkan upp i panik och vara helt svettig och tårarna dom rinner. Jag vaknar i ett ryck av att jag gråter hysteriskt i drömmen och fortsätter när jag vaknar. Tills jag förstår att jag vaknat upp och att det bara var en dröm.
Jag vill bara att allt ska bli bra igen. Att jag slipper gå med en sten i hjärtat och bly i magen hela dagarna. Jag vill känna att jag inte har det där att tänka på längre. Jag går varje dag och hoppas på att något positivt ska hända.

Det är dock inte bara allt runt omkring mig och Daniel jag tänker på. Utan andra saker som gör mig distraherad och besvärar mig i vardagen. Allt jag vill är att allt ska bli bra igen.
Känna mig lycklig igen!


Lösenordsskyddat inlägg

Färgar håret

Sitter och färgar halva håret! Får se om de blir bra.
Ja, jag ska va hälften brun och hälften blond. Igen!

Och nu om någon gång längtar jag hem mer än någonsin!
Varför kan ni snart läsa i det lösenordsskyddade inlägget.

Onsdag kväll...

Just nu känner jag för att krypa upp i ett hörn av soffan och slänga på den äckligaste skräckfilmen jag kan hitta och sitta där med en kudde intill mig och bara låta skrämma mig själv.

Jag är störd jag vet. Men lite spännande är det att sitta och skrämma upp sig själv;)
Idag har vi vart vid Stensjön igen, och Nikita var med, inte lika roligt att bada i dag. Hmm, men Roxanna hon gick ju ut utan att tänka innan i vanlig ordning. Så ja fick slänga på mig badkläderna och hoppa i efter henne. Skrutt.

Ska snart lägga henne tänkte jag. Och plocka iordning på rummet och lägga kläderna där dom ska vara och bädda sängen. Jag är ofantligt trött idag med. Måste vara att vi hitta på så roliga grejjer idag och aktiverat oss:) Men kul har vi haft ialla fall. Har en trött liten tjej med ser jag och spatserar runt här med nappisen i munne  och ser allmänt trött ut så ska gå och göra välling och slänga ner henne i sängen och själv lägga mig framför några avsnitt Glee!

Och se om de finns någon som vill sms med mig. Folk har blivit så otroligt osociala mot mig sen jag flyttade in hos mamma (detta är enbart tillfälligt). Bara för att jag antagligen är för långt bort:(

Men imorgon får vi nog svar på Roxannas prover, håller tummarna för att vi får reda på det imorgon. Börjar bli sjukt nervös inte bara över det utab även andra saker ex det som Daniel sagt, och Kreta-resan! Så jävla mycket!:(

Och jag ska inte ropa hej innan jag är över bäcken! Men du kan ju bara skita dig i handen!

Onsdag 3/8 Stranden kanske???

Funderar på om man skulle ta och åka till stranden med barnen. Det är synd att spola en sån här fin dag. Måste bara städa upp hos mamma innan annars så får hon sig ett dunderdamp när hon kommer hem i eftermiddag.
MEN! Vi får se. Marie ska med gå med på att åka med.. Jag åker inte ensam med 2 huliganer. Jag skulle ju färga håret idag med. Suck, och sen skulle hon från lillasvalan ringa med.
Och hon hade ju så konstiga tider, men ja ville inte ha någon bok ialla fall tror jag så, funderar på att säga att jag inte vill ha någon bok denna gången! Hmm..
Nej nu ska jag återgå till städandet! Skit tråkigt...

Klart!

Nu är det över! Kroppen har skött allt med missfallet helt på egen hand och jag testar negativt. Skönt på ett sätt samtidigt som det är skitjobbigt. För det blev ju inget syskon!
Dock något som jag la märke till igår var att ja knappt kan röra brösten! Och bröstvårtorna ska vi inte ens tala om, snuddar man vid dom gör det svin ont? Normalt?? :O
Jaja skitsamma! Det kommer ett syskon när tiden är rätt, det var inte det denna gången!:( Men bättre prickat nästa gång kanske?!:)

Hjälp med piercing

Funderar över en piercing. Vart inte nöjd med min i läppen senast!:( Vill ha lite hjälp. Har gjort prickar där ja kan tänka mig, men mitten av läppen vill jag nog inte göra igen. Men tveksamt!
Hjälp mig välja:D

Tisdag 2/8 Vad och lycklig!

Idag är jag på ett stålande humör! Eller var rättare sagt! Nu är ju denna dagen snart över ju.
Natten spenderades i Varberg hos Daniel, en del prat förekom och även en viss del känslor delades. Men till de positivare hållet. Ja orkar inte skriva allt vad vi prata om vad vi sa bla bla.
Men kan säga som så att det känns jävligt bra just nu! Det känns som att allt kommer bli bra!
Han fick lite tid med Roxanna eftersom han var ledig idag på dagen, hans pass började vid 4 men han åkte halv 3 för han skulle handla och åka till PS för att hämta en lampa till lastbilen och sen vara på plats för genomsök eller vad de nu var.
Men fick en puss när jag åkte. Jag skulle bara ge han en kram men fick både kram och puss!:) Vet att jag inte ska ta ut något i förhand men när han ger mig dem signalerna så går de inte låta bli. Inte heller efter det vi pratat om.
Men det kändes för j-vla bra att vara hemma! Sover som en prinsessa när jag får ligga i min säng.
Innan vi gav oss av mot Kungsbacka igen så tog vi upp Camilla och åkte till Rågelund och badade, eller hon, Roxanna och Nikita badade.
Så nu ikväll var vi och badade i Stensjön. Fiskade lite med! Men ungarna var jätte trötta och ville hem så vi fick packa ihop oss och styra bilen hemåt. Men dom hade kul så länge de varade.
Härligaste bilden på länge!:) Min lilla tjej innan hon ska sova!
Och så avslutar vi med en solnedgångs bild från balkongen!

Måndag 1/8 inte långt kvar

Idag åker mamma och Bjlrn iäväh med Anton och Mikael till Småland tror jag det var. Så jag och marie+ våra småttingar blir ensamma. Men jag ska eventuellt inte vara hemma här ädnå. En natt ska spenderas hos en kompis.
Får se va som hittas på.

Är ialla fall på bättre humör idag och att spy ut det där om missfallet var inte meningen egentligen, jag blev bara så trött på att folk som inte vet vad saker och ting handlar om inte ska yttra sig speciellt mycket!
Så jag hoppas ni som inte visste om detta från början nu har mer förståelse för hur jag mår och varför jag längtar efter en viss person!

Nu ska jag snart göra mat till min docka sen ska vi evetnuellt till Varberg. Beror på om Daniel måste iväg till jobbet igen. Han jobbade 24 timmar mellan söndag morgon och nu månad morgon. Så vi får se..

Idag är det 7 dagar kvar till det att jag och Daniel hade vart tillsammans i 3 år och 10 dagar tills jag inte får se min lilla tjej på lite mer än en vecka. (vet fortfarande inte om jag får åka med, så tar de som att jag inte får)

.

RSS 2.0