Dagens bild



Vet att många av dessa bilder är på Roxanna, men just nu har jag inte mkt intressant att ta kort på, ska försöka hitta en massa roliga saker att ta kort på, de blir lättare när våren och sommaren kommer.

Måndag 28/2 Gekås..

Idag har dagen flygit iväg. Vart på Öppna förskolan och sen var jag på Gekås med Magda. Vi tog de lugnt och rusade inte genom hela affären. Utan tog de i lagom takt. Fick köpt lite kläder till skrutt ialla fall. Och 3 linnen till mig själv. :) Sen va de väl lite smått och gott som fick följa med hem. 
Det är just de som är nackdelen med Gekås att allt som är billigt och bra följer med hem! Wonder why?!?!

Efter de åkte jag raka vägen till Frillesås och Nette. Lånade en telefon av henne. Ska sova hos henne imorgon. Vi har några år av vänskap att ta igen. Så någonstans måste man börja. Men nu ska jag ta och bada min lilla tjej och sen lägga mig för att titta på BB!! Big Brother!

Godnatt glatt folk!

Kram

Dagens bild


Dagens bild blev en "snaps"karaff som jag och Daniel fick i julklapp..
Den är i 2 delaroch innehåller 4 snaps glas!

Dagens bild (från igår)

Söndag 27/2 ..... Söndag

Ja måste erkänna att jag är urkass att skriva på helgen, men då passar jag på att vara med min lilla men väldigt underbara familj. Och speciellt idag har vart en urtråkig söndag, men nöjd en då. Eftersom vi var hemma halv 5 i natt så var de inte många timmars sömn innan man blev väckt. Men de va inte Roxanna som väckte mig. Utan Daniels telefon. Vid halv tio ringde den. Mycket jobbigt.. Men 10 vaknade mitt lilla energiknippe och de var bara att stiga upp. Men när hon somnade runt 1 passade jag på att se lite TV sen somnade jag med och soc till halv 4 då Roxanna vaknade. Jag tyckte hon förtjänade lite mer sömn med tanke på att hon inte kom till ro hos björn igår kväll. Så de blev sent för henne med.

Ialla fall nu ska jag ställa mig och laga mat. Det blir potatis, kotletter och chaminjonsås. Eller ska förbereda den så att de bara är att ställa fram till klockan 8 när solsidan kommer.
Japp men nu har jag inte mycket mer att komma med..

Kram

Hos björn i Vallda

Sitter hos Björn just för tillfället. Han och Daniel är ute och roar sig. Jag och mamma kollar lite film och jag kollar Facebook plus att jag tänkte blogga lite när jag ändå inte hade nått att göra.

Jag hoppas dom planerar att ringa snart så jag kan få åka hem och lägga mig. Önska önska!
Ialla fall, vi var i Kungsbacka tidigare på dagen för att köpa telefon till Daniel och lämna in min. Men jag var tvungen att ansöka om försäkrings grejjs så jag måste göra det först och få en bekräftelse från dom innan jag kan lämna in den. Mycket jobbigt tycker jag.

Ialla fall, Roxanna sov innan mycket gott, men så är de ju inte hemma i sin egen säng så hon vkande en stund senare och vägra somna om. Så just nu sitter hon på golvet och tjablar om allt mellan himel och jord.
Ska ialla fall byta blöja och sen försöka få skrutt att somna. Dagens bild får ni imorgon gånger 2 så jag kompenserar för dagens...:)

Kram

Dumhets test..

Gör en sånhär medans jag väntar på att Daniel ska vakna så vi kan komma iväg någongång, har en del på schemat idag.

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal
(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker

 


 

( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 13

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Dagens bild

Fredag 25/2

Vill åka ner till Gekås. Min plutta måste ha nya kläder, hon har inte mycket hon kommer i längre, inte i body väg ialla fall. Sen vill väl jag ha något med, ska prata med Daniel och se vad han säger.

Idag har jag tvättat så nu har jag bara 1 eller 2 maskiner kvar att tvätta. Det är typ de som ligger och dreller ite här och var. Men de blir lätt så. Ska försöka få det städat ordentligt någon dag, men de är lönlöst när Roxanna går efter och drar ner de på golvet igen. Och jag har börjat få ont i min rygg, precis på samma ställe och samma symptom som när jag fick foglossning. Vilket är väldigt skumt! För jag är inte gravid! (inte vad jag vet om)
Jaja, skit samma de försvinner innan jag dör förhoppningsvis.

Imorgon har vi fullt upp hela dagen. Sen på kvällen ska vi till Nette och Jimmy, och Roxanna ska med sin farmor och farfar till en släkting, Annsofie. Vi skulle sova hos Daniels föräldrar imorgon med så de blir mysigt! Söndag kommer vi nog inte långt förren Daniel är redo och okej att sätta sig i en bil. Så vi kommer nog inte hem förren på söndag kväll, men ja ska leta upp Numret till "mobilblogga" så jag kommer blogga från mobilen med bilder och sånt!  

Och efter detta inlägg kommer dagens bild, den bilden är tagen när Roxanna var ca 1 vecka men den är så jädra underbar så jag tog kort på kortet, har inte någon scanner så de fick bli så;)

Nu ska jag plocka upp efter min dotter medans hon sover!

Kram

Anlednignen till mitt förra inlägg...

... kommer här

http://nyheter24.se/noje/kandisar/529696-har-sprider-kissie-nazistpropaganda

Kissies utbrott


Seriöst?

Roxanna 9 månader


Idag blir skruttis 9 månader. 3 kvar tills 1årsdagen

Dagens bild

Hjälp till med en banner som jag!

Vill ni göra dagens goda gärning som jag gjorde igår???

Klicka på bilden nedan!



Detta gjorde jag igår, och att hjälpa någon som har de sämre än jag, det får mig bara att må bra!
Hjälp till med en banner på just DIN blogg och stöd Stadsmissionens arbete för de hemlösa!

Citerat från hemsidan:

De här bannrarna är hemlösa. Om du har lite plats över
 på din sajt får du gärna ge någon av dem tak över huvudet.
Vårt arbete för människor i hemlöshet är beroende av gåvor.
 Därför behöver vi ständigt hjälp att nå ut med vårt budskap.
Välj en banner och bädda in den på din sajt eller i ett blogginlägg.
För mediesajter och bloggnätverk går det bra att hämta hem en fil istället.
 Bannern får varmare färg ju längre du tar hand om den samt ju fler som klickar.
Tack för att du hjälper oss att synas

Torsdag 24/2 körkort i 1 år

Idag har jag haft körkort i 1år. Helt galet vad tiden gått fort. Och idag är det 3månader och 1dag kvar tills skruttan är 1 år. Ska snart gå ner och hämta tvätten och slänga in en ny. Vi blir sakta men säkert av med tvätten. Har inte så värst mycket tvätt kvar attt tvätta så det är rätt skönt. Men idag ska det tvättas 2-3 maskiner.

Jag har hittat min kamera nu ialla fall, den låg i jack fickan så idag börjar "Dagens bild" har redan en bild som jag tänkte lägga ut. Men de kan ju komma fler härliga bilder.

Tror Roxanna har sin andra tand på gång, hon var vit och svullen brevid sin första igår, och nu ser man nått skymta i under käken:).

Nu ska jag gå och göra lite nytta och inte sitta gär längre..

Kram

Emma - Ensam mamma söker

Åååh giss vems blogg jag har hittat??

När ensammamma söker gick på TV 3 följde jag de slaviskt och fsatnade för den unga mamman Emma! Och nu har jag hittat hennes blogg. Och den kommer jag följa slaviskt den med!!!!

Här! hittar ni hennes blogg!!

Lägger man bara den sidan till händer de grejjer

Nu har jag fått tummen ur att ringa ang dagisplats-blanketterna. Och sen kontaktat FK ang min FP. Har fler dagar än jag ska ha på min sida där jag söker. Jag söker ju via internet. Eftersom jag inte är tålig nog att sitta i telefon kö skickade jag ett mejl. Och det stod att de skulle ta ca 2 dar att få svar, hellre de än att min telefon räkning blir svindyr. Men nu åter till tvätten!

Onsdag 23/2 dagens bild??

Jag har länge funderat på att börja med en ny kategori här i min blogg, "Dagens bild". Det kommer vara en lite mer speciell bild som är tagen just den dagen som den läggs upp. Det kan vara vad som helst vem som helst;).
Vill göra detta för att göra min blogg roligare för mig själv och de som läser.
Men ja vet inte vart min kamera tagit vägen så ska leta upp den, hade kunnat ta med min telefon, men den har på gått sönder..:/ Mycket mitt eget fel, men ska lämna in den Söndag, tur jag har en försäkring på den, ioch med att skärmen spruckit..:/

Idag ska jag tvätta, gud så skojjigt.. Eller inte. Sen ska jag till Frillesås och hämta en telefon jag ska låna av min underbara Nette, Daniels privata telefon har gått sönder helt och hållet nu.
(med hans yrke så ska han egentligen inte ha moderna telefoner) Så han behöver den telefonen jag har som är hans gamla, så jag ska få låna en av Nette.

Har nästan bestämt mig ang spiralen, den åker med största sannolikhet ut. Jag är trött på att alltid få rosa flytningar och äckligt jobbig mensvärk och nada röda veckan.. Så ska gå utan någonting tills den kommit igång och då prova mini-piller igen (ialla fall till efter Kreta resan;))

Nej nu ska jag leka med Roxanna!

Kram

Kväll och blåbärspaj

Idag har Roxanna hjälpt mig att hålla på med tvätten. Dock var hon inte mycket till hjälp då hon stod vid sin byrå och drog ut alla kläder ur dom 2 nedersta lådorna, och jag plocka i och sa jajja dig! Men ungen bara flinade och ha Da Daa Da Daa och flina ännu mer som om hon menade att jag gör som jag vill!

Sen så la jag ner smutstvätt i IKEA kassar, och då stod hon där och rev ut alla kläder och satt där bland klädhögarna och prata med tvätten. Undra om de sas nått vettigt..

Och nu i kväll blev de pasta med skink&champinjonsås och till efterrätt hemmagjord blåbärspaj, ruskigt gott! Första gången jag gjorde paj, men de blev bra. Men Magdas annans paj är nog godast;)

Nu väntar jag på att Big Brother ska börja så jag får vänta en halvtimme till. Men jag ska göra lite här innan..

Så godnatt gott folk var ni än kommer ifrån!:)

Kram

Middags tips efterlyses

Middags tips tack!

Jag har verkligen ingen fantasi. Jag kan inte komma på vad jag ska göra till middag.. Det står verkligen still. Har ni nått gott ni brukar göra eller något förslag på vad jag kan laga???:)

Tävling - bambinoset


Jag är med och tävlar om ett Bambino-set hos Natalie&Bella

Hemma - nu städ

Hemma igen efter några timmar på Lekstugan. Kankse lite fjuttit de dom hade för de allra minsta men huvudsaken är de små hade skoj!

Nu blir de städa! Så nu ska musiken på och allt vad internet heter ska av. Ska tilloch med lägga undan modemet! :P Hård mot mig själv, men ja vet att jag bara hamnar framför facebook.. haha..

Måndag 21/2 Syskon!!

Vet ni? Jag har en liten del i min kropp (okej ganska stor) som bara skriker efter ett till barn. Jag vill så gärna ha ett barn till. Alla som känner mig vet att jag är inte såå förtjust i andras barn, men mina egna och dom inom familjen älskar jag. Men mina egna älskar jag ju självklart mest. Och ett litet barn vill jag ha till inom 3 år. Tänk va roligt med ett syskon till Roxanna som inte är så mycket yngre, hade bara situationen med pengar, boende och allt de där andra. Hade vi haft eget hus och sånt! 

                          
                              

Idag ska jag och Roxanna till det ny öppnade "Lekstugan" här i Varberg tillsammans med Magda och Teo, men får inte bli där så himla länge, för jag ska hem och tvätta ochs täda. Nej nu får jag ta min kinkiga dotter och byta på henne, packa hennes väska rasta hunden och så.

Kram

Söndag 20/1 Big Brother...

Idag är det en bra söndag, solen skiner dock minusgrader ute. Men livet har tagit en vändning och jag mår hur bra som helst. Livet är på topp. Snart kommer även min Nette hit, hon kom aldrig igår. Och så ska vi få soffa med av Jörgen och Magda.. =)

Och appropå ingeting så måste jag nog ta ut min spiral..:/ Jag har sån jävla mensvärk hela tiden av den och ingen mens kommer heller. Så den åker nog ut. Får försöka me cerazette igen tror jag ett tag ialla fall.

Idag börjar Big Brother igen efter ett par års uppehåll och får jag inte se de idag, så kommer jag spela in det! Jag kommer följa de slaviskt!!
Måndag till Fredag 22.00-23.00 och Söndagar 21.00. Så vill ni mig något dom tiderna så vet ni vart ni hittar mig! Jo bänkad framför Tv:n =) Nej nu ska jag ta och göra lite grann här.. :P

Kram

Landing in London

Sitter här och glor på Alvin och Gänget. Inget skoj direkt. Funderar på att gå in i duschen.

Har städad sovrummet nu ikväll, tänkte fortsätta med toaletten nu innan dusch dax, väntar på Nette också. Men hon ör chaffis åt världens segaste folk tydligen.

Har fastnat för en låt text, går och tänker på den, hörde låten på radion härom dagen, och de va som om den talade till mig och de som händer just nu...



I woke up today in London
As the plane was touching down
And all I could think about was Monday
When maybe I'd be back around
If this keeps me away much longer
I don't know what I would do
You got to understand it's a hard life,
that I'm going through

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
I'll use your light to guide the way
Cuz all I think about is you

L A is getting kind of crazy
And New York is getting kind of cold
I keep my head from getting lazy
I just can't wait to get back home

And all these days I spend away
I'll make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it's all too much to bear

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
I'll use your light to guide the way
Cuz all I think about is you

And all these days I spend away
I'll make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it's all too much to bear

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
I'll use your light to guide the way

Cuz all I think about is you

Lördag 19/2 Choklad=Hjärtmedicin

Nu går de verkligen fort och frammåt i utveckligen.
Jag börjar inse att min bebis är snart ingen bebis länge. Men hon kommer alltid vara min lilla flicka.
Nu ställer hon sig upp på egen hand och har börjat klättra.

Idag var vi i Träslövsläge och lämnade bilstolarna till Magdaleena, sen åkte jag inom ICA coh snodde åt mig lite godis. Ja, vad gör man inte när hjärtat blöder? Då är chokladglass. godis, chips och en riktigt bra svensk film bra. In snurrad i sitt täcke med 1½liter Coca Cola stående på bordet.

Jag såg 2 filmer som bara stod där i stället inne på ICA och skrek mitt namn.. 
"Bröllopsfotagrafen"
"Alvin och gängen".

Jag ska försöka koka ihop något av;
Räkor
Ris
Purjolök
Grädde
Olika sortets kryddor.. :P
Tomat
Chilisås

Hoppas jag kommer på nått som smakar bra.

Nej nu ska jag ta och göra något av mitt liv, som bara känns jobbigare för varje dag!

Kram

Fredag 18/2 aldelles för mycket

Jag har försökt ett par dagar att skriva ett inlägg har flera som jag bara avslutat som inte blivit bra och klara.
Anledningen till det är att jag vet inte vad jag ska skriva, det blir bara fel.

Och mycket att jag är tom just nu. Jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka inte heller känna. Tänk om jag känner fel och blir besviken på det som man väntar på.

Ialla fall, jag har ridit Pelle i veckan, umgåts med Magda och idag har jag vart inne i stan och fixat dricka till Daniel inför imorgon när han ska till Stuv, tänk så snälla jag är! Sen har jag vart i fotskäl, Sätila.
Imorgon ska jag träffa Nette, behöver någon att prata med. Jag har så mycket inom mig som måste ut. Just nu känns livet jävligt jobbigt, svårt och orättvist.

Varje dag är en kamp, men jag tar mig igenom den och ler för min älskade dotters skull..

                               

Nej nu ska jag in och nana, eller rättare sagt försöka, och försöka hålla mina tårar borta.

Baby You Are A Firework



En ny favorit

Hon står själv

Ojoj, glömde helt att berätta att igår när jag satt på golvet och kikade igenom en del pappar så satt roxanna brevid men börja ställa sig mot sin nalle phu bil och där hon stid släppte hon taget helt och hållet, och bilen rullade iväg utan Roxanna. Dör stod hon HELT själv utan att hålla i sig i något. Hon stod helt själv min lilla flicka.
Då var jag en mycket stolt mamma!

Måndag 14/2 en filmdag vill jag ha

Idag vaknar jag mår världens jävla illamående. Jag satt länge och väl inne på toa men inget kom upp.. Störande OJA! Ialla fall, nu är det borta, efter lite avlsagen cola och salta kex så lyckades jag få bort den där känslan.

Idag är en såndär dag som jag bara vill sitta hemma i soffan med texten "SOFFPOTATIS" i pannan, med en hög bra filmer i en salig blandning av: skräck, kärlek, drama...
Och en god kykling sallad med färdigblandad sallad man köper i påse, kycklig såkalrt, körksbärs tomater, gurka, majs champinjoner och feta ost.

Som jag inte nämnt måste jag sluta med mina påsmåltider för ett kort tag. Varför tänker jag inte säga.. Personliga själ, kanske kommer förklara senare. Så det där med vikten får jag grejja på nått annat sätt. Med annan hälsosamare mat och såntdär.
Ska ialla fall försöka komma iväg ut till Bua, jag och Magda skulle ta en promenad och gå till en lekplats och låta ungarna gunga. Sen blev de mat hos Nette. Stackarn är ensam hemma.

Mår något bättre nu, ska ialla fall påbörja en dos med mat till min lilla donna.
Gryta med potatis. Det gillar hon=)

Kram

Alla hjärtans dag firas i mysbyxor hos oss

Imorgon är det ju Alla hjärtans dag. Och vet ni hur jag ska fira??

Jag ska fira med Öppna förskolan i Veddige, sen lösa in 2 plusgiro, sen blir det mysbyxor och filmmys med Roxanna. Japp, det är det som gäller! Ingen i detta hus firar alla hjärtans dag så man får stå ut..

Söndag 13&/2 slöa söndag

Idag har vi fått ut lite skit här hemmifrån.
Vi har vart och pantat flaskor och burkar, även slängt glasburkar/flaskor, konservburkar och lite sånt. Så nu har vi lite mer plats här hemma=) Nu är det bara skiten vi inte behöver som bara står som behöver en tripp till tippen. Men de tar vi en annan helg. Vi fick handlat på vägen med.

Annars har det inte hänt så mycket. Sitter just nu med fötterna på vardagsrums bordet och datorn i knät och njuter av att Roxanna är med sin pappa i köket när han lagar mat. Han erbjöd sig så jag kunde sitta kvar där jag satt. Mycket bekvämt måste jag säga=).


Hon fick smaka lite tårta igår, mamma (mormor) tyckte att hon skulle få äta den själv och tur var väl att vi hade extra kläder med oss.. Vi fick lite kläder av Fanny med som var för små, men glömde kassen. jaja ska till Kungsbacka på lördag igen för då är det Ljusparty igen. Lukta på massa goa dofter och va i ett trevligt sällskap kan de bli bättre??

** Och ni moralkärringar därute kan ju bara vända er om och gå till baka där ni kom ifrån. Ni behöver inte diktatera för mig om att man inte ska ge sånna små barn saker med socker i.  JAG VET!! Men att få smaka någon gång skadar fan inte de ör inte så att hon får de varje dag... Det är fan inte så ofta som det äts tårta och kakor. Så bespara mig era ord, och slösa eran tid på något viktigare..

12/2 Kalas och mår illa..

Illa, jag mååår illa.

Det är vad inlägget börjar med idag. Jag mår fruktansvärt illa. Nästan så det är jobbigt. Har inte kunnat äta än idag. Får försöka äta inna vi ska åka ialla fall.

Jag oc Roxanna har precis duschat, eller Roxanna har badat. Men jag har duschat, om ja ens hade velat så hade jag inte fått plats i hennes badbalja. *Vilken syn*
Just nu står hon hör brevid mig, helt inne i reklamen och självtorkar lite. Helt naken! Ska klä på henne alldeles strax.

Hon är nog på väg att bli förkyld, hennes näsa rinner som bara den.

Nu ska jag göra mig klar de sista ska åka om en kvart=)=)

Kram

Ibland funkar de inte:/

Eftersom jag är med i Kampanjen Bepanthen på Buzzador så en del av kampanjen är ju att smörja sitt barns rumpa som en daglig rutin.
Och detta har jag gjort och nu är det antagligen tänder på G och hon har vart jätte röd och tilloch med så det har blödit lite. Stackars lillan. Då har inte bepanthen hjälpt! Förstår inte detta. Men det är nog olika med alla skulle jag tro. Men har fortsatt med Bepanthen.

Jag har även användt Bepanthen till mina händer, har små utslag som kommer och går och dom är ofta väldigt röda och gör svin ont, men testade att smörja med Bepanthen på de ställen där utslagen satt och de blev bättre efter ca en timme. Jätte bra!

Torsdag 10/2 Tankarna snurrar

Igår kväll snurrade jag och Magdaleena runt i Göteborg. Jag skulle köra henne. Wilma och Denise till hennes mamma och vi fick fel vägbeskrivning först:P haha.

Men vi hitta tillsut, men säger bara så här; Jag hatar bokstavligen att köra i Göteborg, vare sig de är inne i eller utanför.. Hatar inte staden men att köra i den. Jag trodde där ett tag att jag skulle bli vansinig, telefonen ringde hela tiden och ingen fattade att jag inte hade till eller humör för att prata med någon i telefonen, stressad JAPP!!

Idag var det meningen att vi skulle till Ungföräldrar gruppen på ungdomsmottagningen, men jag vill inte gå dit ensam, så vi får ta det någon annan gång. Men vad ska vi göra istället?? Hmm, ja det var en bra fråga. Kankse messa Nette och ta en tur på Pelle..

Måste ändå bort till Värö och hämta lite grejjer i bilen och ta kort på den, den ska ut på blocket eventuellt. Får bra ha med mig nyckeln denna gången. Är nog en fördel haha.

Sen så snurrar mycket tankar i mitt lilla huvud, fick veta en sak igår som gjorde mig osäker och men får veta allt om ca 2 veckor. Jobbigt att gå och vänta och inte få veta.. Nervöst om inte annat.. Så är min inlägg lite osammanhängande och konstiga så är det för att mina tankar är på annat håll än dom ska vara..

Fanny 2år

Idag fyller min lilla Fanny 2 år. Grattis moster stjärna

9/2 Ska aldrig mer raka benen....

Min morgon började redan halv 6. Då bestämde sig damen för att gå upp. Vilket inte alls var så poppis hos mig. Men det var bara att ta tjuren vid hornen och kliva upp.

Idag ska vi alla fall till öppna förskolan.
Och imorgon ska jag med Magdaleena till föräldrargruppen för unga föräldrar som ungsdomsmottagningen ordnar.

Igår var Nette här och åt middag med oss. Hon ensam på veckorna så jag tyckte jag kunde bjuda hit henne. Så slapp hon laga mat.

Igår rakade jag benen för jag höll på att få spader, har lite svårt med kroppshår på mig själv.. :/ Och råka slinta, så jag takade av ett område med hur på ca 2 cm skinnet alltså, FAAN va ont det jorde, de bara rann blod. Och jag fick sitta och hålla en handuk emot och sen sätta dit plåster men de blödde igenom på bara 2 minuter.
Men de slutade efter en stund och jag kunde gå och lägga mig utan att oroa mig för att de skulle blöda ännu mer.
Jag ska ALDRIG mer raka benen när jag är stressad, trött eller allmänt irriterad. Haha de gör fortfarande lite ont. Men är huvudet dumt får kroppen lide.. (citerar Daniel!!)

Nej nu ska jag göra mig iordning så jag itne gör de i sista stund...

Kram

GLEE

Har börjat följa en serie på TV11.
Ingen annan än GLEE!!



Är sååå sugen på att köpa säsong 1 på DVD och se hela från början. Ska nog spara lite pengar och köpa den!! Det är lååångt kvar tills jag fyller år och så länge kan jag inte vänta! På Ginza kostar den 499:- får se om jag hittar den billigare någon annastans.. =)

Måndag 7/2 Bra

Idag börjar vi om.
Dock började dagen med sprängande huvudvärk, och nackont. Men nu är det inte så farligt. Nästan borta.
Just nu ska jag äta lite frukost, och Roxanna har redan ätit och hon leker och lever fan på golvet. 

Igår var jag rätt så nere, och ledsen. Finns en person som vet varför. Men igår fick vi pratat och de va både det ena och det andra. Men de känns bra nu. Ialla fall för stunden. Men vi både måste anstränga oss lika mycket på olika plan för att det ska funka.

Idag ska jag städa och tvätta. Kankse blir en liten promenad med.

Jag skojar inte när jag säger att Roxanna bokstavligt talat testar sin röst och hur högt hon kan låta. =) Men så underbart, hon är nästan aldrig tyst nu mera. Underbart!!

Nej nu dax att stoppa något i magen... =)

Inget bra alls..

Idag den 6/2 har jag och Roxanna namnsdag. Vi båda heter ju Doroteha.

Sen till annat, jag har så mycket jag bär på just nu. Och vill bara skrika ut allt till hela världen för att jag orkar inte bära på det. Och inget blir ju bättre heller. Uch ovh blä, vill så gärna skriva av mig men har inte hjärta att göra det.. :(

Bli en buzzare!

Jag är medlem på en Hemsida som heter Buzzador.
Och där får man möjlighet att buzza många roliga produkter.
Och just nu har jag en buzzning på Bepanthen.

Och just nu söker dom fler som vill buzza. I de flesta fall så får man varan man buzzar. Det är sällan man ska skicka tillbaka produkten.

Ialla fall känner du att du vill prova på att buzza så klicka HÄR! för att bli medlem.
Nu söker dom i första hand gravida och föräldrar med barn födda Februari 2009 eller senare.

Men även alla ni andra kan gå med och börja buzza.

Så gå nu med och testa:)

Jaaa!!!

Idag kom min laddare med posten. Snabba är dom på 24.se=)..

Och de va min laddare det var fel på=) Så nu är jag glaaaad!
Har vart på nya öppna förskolan på västra vall idag. Mycket mysigt. Men nu ska jag byta blöja på Roxanna och sen gå ner och elda.. Vi ska till svärisarna idag för Bodil ska väl fylla år snart=)

Kram

Fynd

Nu har jag beställt en ny laddare till min telefon.
Det blev billiagre på 24.se än på elgiganten. Det gick på 149:- med frakt.
Mycket bra:) På Elgiganten hade den kostat 169:- om inte mer..

Frukost....

... bättre sent än aldrig.


Finns det något som luktar goare på morgonen en nykokt kaffe?

Förbannade skit..

Tror ni inte man blir förbannad??

Jo här hämtar man sin telefon, som man lämnat in på lagning för att den inte ville ladda..
Jo då ska ajg ladda den, den har laddat hela natten och procenten på batteriet steg men nu sjunker den bara när laddarn sitter i och blixten i batteriet syns som en symbol på att de är en laddare ansluten..
Jävla helvetes skit grejjer, varför kunde dom inte bara behålla de gamla vanliga laddnings uttaget på telefonerna?? SUCK!! Så nu får jag åka och köpa en ny laddare. Så jag ska åka hemmifrån vid 10, har ca 8 procenten på telefonen just nu trots att laddarn sitter i..

Varför gör allt så här mot mig???

Saknar

Trots att vi ses varje dag SAKNAR JAG DIG!

I'll stand by you for now....

Idag har det inte vart min dag alls.
Har mått uruselt psykist. Har knappt haft lust att gå ur sängen, men halv 8 gick jag upp ialla fall för min älsakde dotters skull. Jag vet inte egentligen vart det kommer ifrån men har en aning om att det är allt som hänt nu det sista både med det ena och det andra, (vad tänker jag inte gå in på här, vill ni veta så fråga mig privat istället) och ja, det har väl blivit för mycket att tackla helt enkelt.

Sen att det är lite som det är i hemmet spelar väl en stor roll det med. Har fått så många oinbjudna och jobbiga tankar och jag vill ventilera mig med någon som verkligen förstår mig och inte försöker övertala mig att göra både de och det andra, utan bara låta mig prata, få gråta om jag behöver det. Någon som bara lyssnar och trötstar för en stund. Någon som känner mig för vem jag är.

Ibland undrar jag om det finns något slut på allt, allt jobbigt och det som man kämpar med att göra sig av med, men som blir kvar trots alla försök att få bort det.
Exempelvis, känslan av att känna sig värdelös, hopplös och hatad. Det är bara några av känslorna som jag känner just idag. Imorgon kanske jag känner helt tvärt om, men jag vet att de där andra känslorna jag känner idag kommer att komma tillbaka en annan dag även om allt känns bra imorgon.

Varför ska jag alltid behöva förlåta alla som sårat mig och de som sårar mig just nu? Det är ju mycket det som gör att jag mår som jag mår, jag förlåter och dom gör om de, sårar mig igen.

Jag vet inte vad jag ska göra, eller ta mig till..
Bara göra det som är fel och låtsas som om allt är bra eller göra det rätta och må lite värre för en stund  för att må bra länge. Vill så gärna att allt ska vara bra *B* men frågan är om det kommer bli det...



Lösenordsskyddat inlägg

Lösenordsskyddat inlägg hittar ni HÄR!

Hemma igen..

Då var man hemma efter ännu en dag i Kungsbacka.
Var och hämtade min älskade telefon;). Och Christoffer som killen i 3 butiken hette (la hans namn på minnet då de var han som hjälpte mig när jag köpte telefon;)) kollade på lappen han fått med telefonen från verkstaden och han titta på mig och sa "Ja, dom bytte mycket på telefonen" och tittade på mig och jag titta på honom och skrattade och sa frågande "Jaha, jag som lämnade in den för att den inte laddade.. " Och skrattade och han sa ja men de va ju tur du lämnade in den så du fick bytt den dåliga skiten och sätta in ny;).
Jag tackade och gick där ifrån.

Då våran underbara hund älskar Roxannas strumpor så köpte jag faktiskt några nya till henne, ungen kan ju inte gå utan!. Det blev ett par byxor till henne med.

Sen åkte vi ut till björn och kikade vad dom gjorde, sen åkte jag och hämtade upp Marie för jag tyckte synd om henne som skulle gå och hämta Fanny på dagis, å de regnade rätt mycket och hon var redan förkyld. Och det första Fanny sa när vi hämta henne va SANNA!!! Hon kan inte säga Roxanna så det blir ju Sanna.. =) Gullunge..

Nej nu ska jag ta och ta hand om min häst på Howrs.com=)

Kram

Tisdag 1/2 Kungsbacka idag

Min dag började runt halv 7 eller om de va ännu tidigare, har noll koll!
Ialla fall, jag skulle köra Daniel till bildepån där hans lastbil stod, och hela familjen+hund var med.

Idag ska jag åka till kungsbacka och hämta min telefon, ska snart hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka. Sen blir de åka.

Hunder var ialla fall super glad över att få åka bil, räckte jag vissalde på henne och knappt hann jag öppa bakluckan på bilen så var hon inne.

Nej nu ska jag duscha skriver när jag har nått att skriva=)

Kram

.

RSS 2.0