Måndag 31/1 min telefon e klar...

Jag blir så trött på att alltid tjata, tjata och åter igen tjata.
Men tjatar man inte så händer de ingenting.

Jag så trött och slut i huvudet att jag tror jag ska ta och gå och gömma mig ett tag.
Ska jag vara ärlig klarar jag inte av att ha Daniel hemma från jobbet, han är hemma idag pga sjukdom men vi går varann bara på nerverna. Men självklart är det mysigt när man får lite mer tid med honom, men nu när vi vart sjuka båda två så är det nog egentligen bara mysigt att ha han här. 

Ialla fall, jag har vart iväg och storhandlat idag, skit tråkigt att göra själv, men karl är sjuk och kan inte vistas ute...(enligt vem tror ni=))
Och idag fick jag ett mess om att min telefon är klar och kan hämtas på 3 i Kungsbacka. Så det ska jag göra imorgon, funderar på att gå upp till mamma när jag ändå är där. Får se hur jag gör, åker jag själv så görjag nog det, och åker någon vänlig själ med mig så äker jag nog hem igen.

Måste åka och lämna alla bebis presenter med.

Nej nu ska jag ta hand om min gnälliga dotter, byta blöja och ge henne lite mat..

Kram

Söndag 30/1 sjuka söndag..

Då var det inte mycket bloggat i helgen IGEN!
Men igår var jag i Laholm hela dagen med Nette. Mycket trevligt. Dock var Roxanna mindre glad när hon inte fick krypa på golvet, Jennies hund var inte helt 100 med barn tydligen men hon fick krypa lite då och då, så lite grann kräla hon på golvet.

Hon spydde igår kväll i sömnen tur var väl att vi låg i sängen och inte satt i soffan. Hela hon och hennes säng var nerspytt, stackars liten. Men idag är det inga problem, hon mår inte dåligt ligger på 36.6-37.2 i grader och är snarare hård i magen och har vart skitsur för att både jag och Daniel inte orkat leka med henne för vi både ligger i magsjuka.

Japp vi mår inte alls prima idag. Det började i natt, först Daniel som var inne på toa och hulkade, och jag var inte sen att nästan krocka med honom i dörren på väg till toa. Så när vi väl är friska från detta så är det tvärdrag, byte i sängar, kokning av nappar, flaskor och tvätta klädseln till Roxannas bilstol.

Men nu ska jag plantera mig i soffan för snart börjar solsidan, och så ska jag fortsätta må illa och ha ont i magen.

Krya på er där ute alla sjuka, för det ska vi!

Kram

Tand!! och snö!!

Jag misstänker att en till tand är på gång upp, för nu är de byta blöjor allt för ofta igen. Sen är det mycket dregel som rinner. Men men, så länge hon är sådär som hon var när hon var sjuk. Det är inget kul att se sitt barn lida.

Sen så snöar det här nu IGEN! Och som trodde att snön inte skulle komma mer, eller hade hoppats på ialla fall.

                           
Se bara på våra 2 bilar... Hatar verkligen snö!

Fredag 28/1 ....

Då var det Fredag igen.
Igår kom ju Daniel hem igen och i natt har jag sovit som en prinsessa.

Idag har vi myst lite på morgonen jag och Roxanna så vid halv 12 (tror jag klockan var) så tog jag på Roxanna och satte henne i vagnen och gick en sväng. Så hon somnade så gott i vagnen så hon stod ute och sov. Villte inte väcka henne. Nu krälar hon på golvet, vi ska snart äta.

Imorgon ska jag och Roxanna med Nette till Laholm.
Nej nu får jag ta och göra mat till Roxanna hon börjar bli lite arg..

Kram

Amarula Glass...=)

Ikväll har jag faktiskt tagit mig och gjort Amarula glass. Nu står den i frysen och väntar på att frysa och bli glass och sen provätas, någon som känner sig manad att våga??=)



Här är receptet om ni vill prova på att göra glassen själva:
Amarulaglass
500 ml vispgrädde
1 1 st vaniljstång
1 1 burk sötad kondenserad mjölk (375 ml)
150 150 ml Amarula cream, likör

1.Vispa grädden i en skål tills den tjocknar.
2. Skiva vaniljstången på mitten, på längden, och ta bort insidan. Blanda med grädden.
3. Tillsätt den kondenserade mjölken och vispa ihop.
4. Tillsätt Amarulan och vispa.
5. Frys ned i fyra-fem timmar före servering

((Repceptet är taget från Recept.nu))

Färgat håret

Färgade mitt hår igår, nästan svart, men eftersom jag vart blond så ska jag göra om de om 2 veckor, eftersom överhåret är ljusare.. :P

Tycks??

Torsdag 27/1 återrapporterad

Va inne nu på morgonen och kikade hur det låg till med lagning av min telefon på en hemisda som följde med kvittot på att jag lämnat in den. Och det stod:

Verkstad: Status: Klar - återrapporterad: Klar - återrapporterad 2011-01-27

Så hoppas jag får min telefon snart. Har vart tomt utan alla appar och sånt. Men men, den kommer väl förr eller senare. Just nu äter vi frukost.
Roxanna äter smörgås, banan,  havre yoghurt med persikosmak, och lite vatten till detta.

Idag ska vi städa här. Så snart ska vi göra det, och tvätta, hatar verkligen dessa två saker..

Onsdag 26/1 Härlig dag i Kungbacka

Nu är vi äntligen hemma efter ne heldag i Kungsbacka.
Vi började med att gå lite på Kungsmässan, där hittade jag 2mösso, 1 par termobyxor, 1 body till Roxanna. Till mig själv blev det en platta med ögonskugga en mascara och någon annan sminkgrejj.
Sen åkte vi hem till mamma och spenderade hela efteriddagen där.
Vilket Roxanna gillade. Teo, Roxanna och Fanny lekte och grejjade hela tiden. Sixten var med på ett hörn han med. Men när han inte fick slicka dem i ansiktet blev de andra bullar, då surade han.

När vi skulle åka hem så åkte vi förbi Maxi och där stötte vi ihop med Susanne och Janne. =) Länge sen man såg dom. Så de var skoj.

Men nu ska vi trilla i säng för att jag är svinigt trött och ska sova så dagen imorgon försvinner så jag kan få hem min älskade igen. Denna natten som varit var jobbig nog att sova själv. Undra hur denna kommer bli..

Bilder kommer imorgon.. =)

Godnatt folket

Onsdag 26/1 Kungsbacka

Om ca en timme ska jag vara i Bua för att hämta Magda och Teo.
Sen åker vi till Kungsbacka. Ska nog passa på att springa upp till Mamma och hälsa på. Ska eventuellt göra ett besök hos Jennie och nålen. =)

Roxanna sover fortfarande men ska väcka henne snart, så hon får på sig lite kläder och så. Det är rätt skönt att hon sover såhär på morgonen, man får en stund för sig själv och jag kan packa hennes väska utan att ha någon klängandes vid benen.

Blir nog Kungsmässan som vanligt antar jag, men de går ju bra det med=)

Nej nu kan jag inte sitta här måste åka om 20 min.

Kram

Suck..

Imorgon så ska jag och Roxanna till Kungsbacka med Magda och Teo. Skojsigt..

Och i natt åker mitt hjärta ifrån oss. Han kommer hem först på Torsdag. Hur fan ska jag klara mig? Jag som inte kan sova utan att han ligger i sängen. Just nu känner jag mig lite av hopplöst ensam. Men Han är ju inte bort föralltid. Han hade någon 30timmars körning eller vad det var. Jaja, han skulle köra betong i 30 timmar ialla fall. Så nu ska jag gå in och krypa ner brevid honom i sängen och ta vara på den tiden jag har fram till 12 i natt. För han åker vid halv 1.

Bepanthen

Är medlem på Buzzador, och kommer att delta i min första Buzzning, hette de så????

Ialla fall, de är en kampanj om Bepanthen. Då ska jag som en daglig rutin smörja Roxanna med det, och se vad som händer. Och får även en massa småtuber att dela ut till vänner. =) Skoj skoj..

Lösenordsskyddat inlägg

Lättat mitt hjärta nu igen! Här! hittar ni detta..

Och snälla snälla snälla det som står på bloggen STANNAR på bloggen!!!

Bvc besöket - 8månaders kontroll

Roxanna 8 månader

Roxanna väger:9730g
Roxanna är: 70cm lång
Huvudomfång:43.5 cm

Roxanna kan detta sen sist:
*Krypa
*Ställa sig mot saker
*Gå när hon håller i saker
*Sitter själv
*sätter sig upp själv
*Börjar förstå jajja dig!
*Blir arg eller ledsen när hon får vad hon vill


Jag ska få en kusin... 21Juni är han beräknad att komma♥

8 månader

Idag är mitt troll 8 månader. Tiden springer iväg och snart springer hon med!

Tisdag 25/1 Bvc dax

Nu ska vi snart iväg till BVC. Det är 8månaders kontroll.

Ska väl försöka få i mig något att äta sen klä på mig nått anständigt. Får inte glömma minijournalen.. Eller vad ska man kalla den.

I Lördags när jag var inne i Varberg med Nette så gick vi in på Gina Tricot, och tro det eller ej jag hittade (rättare sagt Nette hittade) en klänning för 49:- Så hon tvingade mig att köpa den. Och en till sig själv. Så nu hänger den här och väntar på att bli använd  men jag tror att den får vänta till Juli.. Tänkte ha den på min mosters bröllop.

Nej nu ska jag leta kläder=)

Kram

En bra sida för mig!

Jag har ju en Sony Ericsson Xperia och ja de blir lätt repig och får fula fläckar. (har en svart) Och sökte nu på på internet efter någon hemsida som sålde skydd till den. Och fick nästan en kick när jag hittade ens ida som sålde SKAL i olika färger och sånt. Blev helt till mig;)

HÄR! hittar ni sidan!

Bilder

Lånade farfars systemkamera i Fredags fick några fina bilder

 

  


Bilder fån min egen skitkamera



  


  



 

Till underbara Bea

Bea tack för din vämrande kommentar, den satt fint. Men dock så mår han&hon inte så dåligt själva. Dom njuter av att se mig lida.. Det är vad hon velat hela tiden. Skulle jag berätta vem det är skulle du inte tro mig...:/

......

Från och med nu så kommer jag skita i om jag sårar någon! För folk sårar ju mig utan att bry sig.

Jag har fått nog nu! Jag är så förbannat jävla trött på allt jävla folk som bara ska lägga sig i hela tiden, vare sig det är i mitt liv, min roll som mamma, vårat förhållande, vårat sätt att uppfostra Roxanna. DET ÄR VÅRAT SÄTT.
Sen är jag så trött på att jag alltid hamnar utanför. Så har de vart sen jag var liten. Jag blev särbehandlad redan från start både hemma och i skolan! De får va ett slut nu. 

Jag har sån jävla lust att bara skriva allt vad jag känner och tycker just nu. För jag är sårad, ledsen och förvirrad. Jag vet inte vad jag vill eller står längre. Och allt är DITT, DITT, DITT, DITT JÄVLA FEL!!! 
Ni är ett par som är inblandade som gjort såhär så jag mår så jävla dåligt som jag gör. Men tänker inte nämna era namn, ni lär märka att det är ni med tiden!

Tack vare de som hänt så är vårat förhållande på äventyr! Hoppas du är nöjd!!

Irriterad.

Tänkte bara skriva lite snabbt.

Nette, Jimmy och Tobbe är här. Dom har ätit hos oss idag. Och just nu sitter jag och Nette pratar lite häst saker och karlarna pratar allt möjligt.

Idag har jag vart lite irriterad, men de finns de en anledning till.
Alltså så fort vi börjar komma på fötter igen så är det alltid något som kommer imellan och ska förstöra de. Jag kände idag på morgon och fram till ca 3 tiden att detta va en jätte bra dag och allt var frid och fröjd. Så kom jag hem och fick reda på lite grejjer och de förstörde hela dagen.


Det finns så mycket skit därute.

Jag är inte dum!!

Jag vet vem du är!!
Fattar bara inte varför du inte kan skriva ditt riktiga namn!!
Jag är fan inte dum!!

Min vikt nedgång

Idag började min resa mot ett lättare jag.

3 Mål nutrilett (stavas de så??) Och 1 mål vanlig mat, dock fettsnålt.
Så ska vi promenera varje dag, förutom de dagar de rengar. Jag är inget fan av regn som nästan alla vet.
Nutrilett var inte så farligt som jag trodde, visst de smakar skit, men va gör de, har redan gett resultat, fast de kan vara de att jag vart sjuk med. Har ialla fall gått ner 3 kilo denna veckan med sjukdom.

Men jag kommer hålla er uppdaterade, men kommer inte skriva min nuvarande vikt ch mitt mitt midje mått, de kommer jag gålla hemligstämlat till den dagen jag känner att jag har nått min vikt jag vill ha, så ni kommer få hur många kilo jag gått ner, hur många cm som försvunnit och sånt. Och kommer göra detta varje Fredag så ni kommer få se första dagen med hur många kilo (gram) och cm nästa Fredag Och kommer skapa en egen kategori för detta. 

Men nu ska jag ialla fall gå och lägga mig. 

GODNATT SVERIGE!! ((Och alla andra länder som läser))

Kram 

Fredag 21/1 Pass??

Godmorgon alla där ute!

Idag var vi uppe tidigt, tro de eller ej. Men redan vid 7 vaknade vi alla 4 av ett himla levande en våning ner. Antar att hundarna tjafsade om något. En morrade(möjligtvis 2 lyssnade inte utan gick upp) en skällde.
Ialla fall, vi fick grattat Daniel som fyller år idag.

Har även idag kollat upp vad det kostar med pass och om de går att söka här i Varberg, och hur det är för Roxanna som bara är 8 månader. Men det fanns det inget om på Polisen hemsida. Men hon kan väl inte ha ett helt eget pass som ska gälla i 5 år?? Eller?

Är det någon som vet hur det är med pass för dessa små så uppskattar jag om ni vill berätta =)

Idag ska vi ialla fall baka så jag ska ta mig iväg till affärn när den öppnar så vi får något gjort här idag. Ska jag vara ärlig blev det inte mycket städat här igår, haha jag är vekligen kass.

Nej nu ska vi vika och lägga in tvätt för att hänga upp mer tvätt. Så vi blir av med den någon gång.



Ojoj, helt glömt!! Mickan&Daniel har fått sin andra son. Stort grattis till det nya tillskottet. Vincent kommer bli en stolt storebror!:)



Kram

Låt bara folk leva som dom vill

Vet ni vad jag är fruktansvärt trött på??

Folk som ska försöka komma emellan och Och folk som anklagar andra för att dom vill inte ta hela smällen själva.

Varför ska ni alltid lägga er i mitt och andras liv.

Och L du kan ju ge upp, vrf ska du sitta och ljuga så förbannat mycket. Och dra in mig i dina förgörar planer, jag har ingeting med det att göra. Sluta bara okej? Jag har nog med mitt eget liv och behöver mer från dig. Och ditt skitsnack. Kan du inte bara ge upp och låta folk leva. Dom har gjort sina val och lev med det.

Fy fan för er som ska lägga er i andras liv.

Till dig så kallade "Amanda"

Du så kallade "Amanda" som kommenterade mitt inlägg Bonde söker fru från 2009.
Vad vill du ha sagt med att han blev glad. Är de ens samma person vi pratar om?? Min Daniel har bara gjort en tjej på smällen förutom mig. Och den tjejen vet jag vem de är. Och den gången blev han glad, eller rättare sagt LÄTTAD!!!
 
Men eftersom du skrev kan du la skicka med din mejl nästa gång du kommeterar. Tror inte att det är samma person vi pratar om!!! 

Han vet bara vem 1 Amanda är den Amanda träffade vi på föräldrargruppen.. Så den går jag faktiskt inte på!!

Torsdag 20/1 På fötter igen

Idag är vi på fötterna igen.
Igår låg jag med feber och illamående, och Roxanna hade sin sista slöa dag verkar det som. För idag här hon pigg och glad och ska inte vara still, leker mer än gärna på golvet. Och jag har knappt någon ber alls. 37.8 om de kan räknas som feber, men jag får hålla mig till panodil så är jag någorlunda i form. 

Idag ska jag och Roxanna städa här, för imorgon fyller Daniel år så då kommer han föräldrar hit, och så som roxanna river ut grejjer så lär jag få städa hela dagen imorogn med.
Hon har nämligen kommit på att man kan riva ut alla mammas skivor på golvet och sen sparka iväg dom. Det är jätte skoj tydligen så jag ska hitta något annat ställe att ställa dom.
Imorgon ska vi göra tårta, tänkte göra kärleksmums med.

Nej, nu ska jag ta och börja städa.. =)

Kram

Tisdag 18/1 Vart är min glada lilla flicka??

Idag har vi en feberfri dag, och hon är pigg och leker just nu på golvet. Dock är inte matlusten på topp, kan det vara att tänderna är på G upp??

Nått annat positivt är att snön är på väg bort, och jag hoppas den håller sig borta och inte kommer tillbaka. Villa ha vår, sol och ännu mer vår.

Idag händer inte så mycket ska städa köket, ska bara hotta motivationen, eller om ja ska vänta till ikväll, trots att Roxanna är piggare så känner jag inteigen henne. Hon älskade ju att leka med sina leksaker, nu vill hon inte alls leka. Hon var alltid go och skrattade jämt, nu skrattar hon inte alls. Inte ens ett leende.

Vart har min lilla tjej tagit vägen. Hoppas hon snart kommer tillbaka.

Kram

Måndag 17/1 Tandsprickning

Har varken orkat eller haft tid att skriva idag.

Roxanna har väl vart lite bättre inte rikitgt så hög feber som innan den har legat mellan 37.7 och 38.7.
Men nu ikväll har hon vart lite piggare.

Och vet ni vad..!! 1TAND HAR SPRUCKIT IGENOM!!! Nu väntar jag bara på att den ska komma upp helt..
va helt till mig när jag kände detta. Det är inte konstigt att Roxanna vart lite extra gnällig, magsjuka+tandsprickning kan inte vara lätt.

Lite gladare och pigga bäse jag har idag..


Nu ska vi sova.. Godnatt...

Kram

Min lilla sjukling



 

Hon ser jätte pigg ut va??

lite bättre

Nu ikväll är Roxanna LITE piggare, hon har lekt i några minuter och krypit omkrin gpå golvet, men är nu på väg mot mig och vill komma upp. Och febern är nere på 38.3 hoppas den försätter satt sjunka. Vill ju att hon ska bli frisk... Mammas lilla stumpa

Söndag 16/1 lite bättre idag...

Jag är trött! Eller snart död skulle jag tro, känns det som.

Natten har varit rätt jobbig, trots att Roxanna sovit den största delen av natten. Men jag har inte kunnat sova och när jag väl somnat så sov jag så lätt att jag vaknade för minsta lilla ljud. Så sammanlagt har jag sovit drygt 2-3 timmar, de är ingen höjdare..

Förövrigt så ser det bättre ut idag, hon har fått vätskeersättning, och lite alvedon för att sänka febern och sen har vi även låtit henne äta 60 ml ersättning 3gånger i dag. (än så länge)
Och hon har fått behålla allt. Jag har även gett henne lite isglass, för vatten är det sista man ska ge ett barn som håller på att bli uttorkat. Det sa dom på 1177.
Det har bara vart en eländig blöja att byta idag, och i den var det inte mycket. Så jag hoppas hon blir bra snart.

Just nu sover hon och jag ska väl försöka sova en stund jag med. Jag är helt färdig.

Jag kan bara tänka mig hur jobbigt de är för henne, man vet ju själv hur det är att ha 39,2 i feber och inte må bra alls. Nej nu ropar min kudde...

Kram

Min lilla tjej...

Dagen har vart sådär, men blev bättre frammåt kvällen. Trodde jag.

Roxanna fick mat vid halv 6 och det kom upp bara en timme senare. Vi trodde att det var samma reaktion på majsvällingen som sist, att hon fick upp den. Men inte då, de braka loss i blöja och jag tänkte först tänder, de är tänderna.
Jag kunde ta tillbaka de när jag kom hem, jag hade stannat på COOP i kungsbacka för att köpa gröt och ersättning till damen. Och allt var jätte bra, Nette följde med hem för jag skulle ju vara ensam så tänkte vi att vi skulle färga hennes hår, men vi kom hem, och de va bokstavligen glashalt ute så jag jag sa att jag inte vågade köra hem henne, så om de inte gjorde nått fick hon va här i natt.

Men vi kom hem bytte blöja på Roxanna som var full med (förlåt!!!) diarré. Trodde fortfarande det var tänder.
Så fick hon lite blåbärspurè, några teskedar. Som genast kom upp igen, och de kom mycket. Och de brakade till i blöjan och de gick över blöjkanten, så det var vänta på att hon skulle spy klart och sen bära in henne i duschen.
Så nu har jag konstaterat att det är magsjuka.

Och jag hoppas inte jag får det. Peppa peppa ta i trä. Just nu sover hon, trött som hon var. Har lagt henne på en handduk i rese sängen ska snart flytta in den i vardags rummet så jag kan lägga mig och titta på TV och ha koll på henne samtidigt, blir nog att jag får sova på soffan i natt. :(

Det gör så ont att se att ens barn är sjukt för det finns ingeting man kan göra. Jag skulle göra allt för att slippa se att hon är sjuk, ja skulle ta det. Bara hon slapp..

Saknaden är för stor

Den 9/5- 04 lämnade du oss kvar....
Du är saknar och jag tänker på dig...
Älskade mormor...



Denna låten spelades på din begravning, även en låt som du gillade..



Till dig.. Vi älskar dig föralltid♥

Lördag 15/1 Äntligen lördag....

"Äntligen lördag imon"

Det var min första tänke igår. Och jag får se min älskling lite mer än på dagarna.
Mmm, eller inte. Jag hade ju trott att han skulle till björn under den timmen som jag ska bort till mamma på ljusparty. Men nej, han har blivit vuxen serni..
Han ska på HERRMIDDAG!! Jag trodde jag skulle dö av skratt när han sa de. Och han om någon har lite åldersnojja, jag får inte nämna hur gammal han blir och inte heller att han närmar sig 30.

Så jag ska släppa honom i Idala innan jag ska hämta upp Nette.


Har nu på morgonen inte vart still mer än 10 min. Jag har diskat, tvättat dammsugit matat Roxanna fått i mig lite frukost, vikt in tvätt, nattat Roxanna, hängt tvätt.. Ja så nu sitter jag äntligen ner och kan slappa lite. Roxanna står för tillfället i sin gåstol. Varför ska man gå när man kan sitta så skönt och kolla på Lotta på bråkmakargatan???

Måste få bort julen snart.. Är så trött å ljusstakar, stjänor och grannar. Har fått bytt gardiner i köket ialla fall, ska snart byta dom i vardagsrummet med. Resten av gardinerna är på torkning. Man känner sig så där äckligt duktig när man får någonting gjort här hemma.

Jag är en rätt så slarvig person och kan leva med att det ser ut som ett bombnedslag hemma ibland. Japp det är så, men tilloch med jag har haft det rent och snyggt i både kök och vardagsrum i snart en vecka och så ska det förbli. Ingeting som bara står och väntar på att bli diskat eller upplockat. Och jag måste säga man mår så mycket bättre när man vet att det inte sår disk och väntar på morgonen eller att diskhögen bara växer. Det ända jag måste gör något åt är tvätt högen, och den håller jag på att avverka. Det är en del kvar, men den håller på att minska.

Måste lämna in min telefon idag, får inte glömma det. Den vill inte ladda. Helt cp är den, och ärligt känner jag mig helt handikappad utan den. Man har blivit så van vid att ha hela livet i den. Eller inte hela men en del av den sociala biten, MSN, Facebook, alla roliga appar. Ja, jag vill att den ska funka ju.. Min telefon är död... R.I.P. haha nej skojja bara.. Nepp, nu ska jag änga mig åt att leka med Roxanna=)

Kram

30 dagar av sanning: Dag 30

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Då jag mötte daniel.
Ett visst litet ögonblick den kvällen kommer jag minnas hela livet. Och det är när jag hade vart och sminkat mig och klätt mig för att åka till Åsakalaset så skulle jag även ha med mig cider till mig och mamma så jag hade vart och hämtat det, och skulle gå tillbaka till uteplatsen där vi satt och förfestade.

Och där stod han, dock med ryggen mot mig och jag samlade mod till mig och gick förbi och satte mig på min plats. Och kände hur någon stod och tittade på mig. Så jag höjde blicken (messade en kompis som jag skulle träffa på Åsakalaset) från telefonen och tittade mig lite försiktigt om och såg att det var Daniel som kollade åt mitt håll. Kunde inte låta bli att känna hur värmen steg i kroppen.

REAL LOVE!!

Nu ska jag göra mig vacker



Är ju så att man känner igen sig.. =) Störtskön!!!

Fredag 14/1 dregel och dregel och reklam

Varför är datan så intressant??
Roxanna står och slår, och drar i den och ska helst pilla på tangenterna med. Och de börjar gå mig på neverna. Seriöst, nu är de en mamma period igen och de är ganska tröttsamt och slitsamt. Ingenting duger och så fort man kommer upp till mamma så allt super bra. Men det tar så på en med en mammig liten tjej så man är helt slut på kvällarna och man vet knappt ut eller in.

Ialla fall, ska påbörja städning av sovrummet, vi ska städa det när Daniel kommer hem. Sen ska jag tvätta hela dagen. Inget kul, men de måste görs. Har insett att vi måste bli bättre på det. Och även lägga kläderna direkt i tvättkorgen och inte i en hög som sen hamnar i tvättkorgen.

Jag ett litet problem.. Roxanna är inte alls så förtjust i gåstolen och vill inte sitta en längre tid..(med de enar jag 10 min MAX!!!!!!)Hur ska jag göra för att hon ska bli mer intresserad av att sitta i den??

Sen deglar vi till max här med. Sen är hon lite sträv om ni förstår på underkäken, över partiet där de 2 framtänderna ska komma upp. Igår kväll så satt vi i soffan och Roxanna älskar reklam på TV så hon satt förstenad och tittade på sin reklam, såg vi hur de rann 3!!! strängar med dregel ner för hennes haka och ner på magen. Så mycket har hon inte reglat innan.. 3x mer än innan..

Fick dammsuga lite i köket mellan jag publicerar detta inlägg, och många gånger förut har Roxanna gråtit när jag dammsugit, men nu upptäckte jag att hon är visst rädd för dammsugaren.
Känner mig jätte elak som måste "plåga" henne med att ha på dammsugaren. Men jag måste ju dammsuga.. Älskade barn...

                               

                                 

30 dagar av sanning: Dag 29

Dag 29 – Mina ambitioner

Hmm, eftersom jag inte visste vad ambitioner betydde så letade jag upp detta och enligt NE så betdyder det; 

ambition, medveten inriktning på att nå ett mål (av relativt svåruppnåeligt slag).

Men just nu har jag nog bara ett medvetet mål och det är att se till att jag ger min dotter en bra uppväxt. Sen kommer det fler på vägen skulle jag misstänka;)

Roxannas första jul...



  



  



  



  



  



(Bättre sent än aldrig)


Fotograf: Jeanette Myhr - Modell: Pelle



  



(Ni får ursäkta hur jag ser ut!! Jag visste inte när dagen började att jag skulle vara med på kort;))

Torsdag 13/1 Roxanna har suttit på Pelle.. 7månader gammal=)

Glömde helt av att skriva igår när jag kom hem. Eller igår kväll rättare sagt.

Vi åkte en sväng till Nette för att vi skulle prata om en sak.. Nått ni alla andra får reda på snart ändå=)
Ialla fall, vi satt och prata om de sen blev annat som kom på tal. Därefter åkte jag Roxanna med henne till stallet en sväng. Hon skulle ta kort på pelle och gå en liten promenix så vi hängde glatt på. Roxanna somnade men hon låg så skönt i vagnen och sov så de gjorde inte mycket.

Vi fick tagit kort ialla fall. Och Roxanna har suttit på Pelle, hon undra nog mycket vad det var för något och vad hon gjorde där. Sen blev hon rätt kinkig så vi fick åka hem. Nette skulle lägga upp korten på Facebook så jag skulle sno dom men har inte sett att dom kommit upp så jag väntar spänt på att dom ska komma upp.

Nu ialla fall ska jag plocka färdigt och göra oss iodning för vi ska åka till Magda och Teo en sväng och idag kommer min kamera med hem... HAHA!

Skriver när jag kommit hem igen, blir nog inte så länge där idag, har en del att stå i hemma.

Kram

30 dagar av sanning: Dag 28

Dag 28 - Det här saknar jag

Det finns mycket som jag saknar, men tiden då vi spänderade hela sommaren i Idala den saknar jag. Vi hade så roligt och även om det regnade så hade vi alltid något på gång.
Eller vad sägs Nette? =)

30 dagar av sanning: Dag 27

Dag 27 – Min favoritplats

Jag kan inte komma på att jag har någon direkt favoritplats. Men vet dock att när jag var yngre, var Kåseberga - Skåne min favorit plats. Vi semstrade där med pappa och hans familj när vi var yngre. Ett mycket mysit ställe. Men idag har jag inget favorit ställe..

Onsdag 12/1 Mycket som händer just nu

Kom på igår kväll att vi har massa bebis att både besöka och köpa present till..
Det är först och främst Fridéns och Annas lilla nykomling Oska. Sen är det Magdaleena och Magnus lilla tjej som kom i Lördags Denice. Sen har vi Mickan och Porten. Men vad jag vet har inte deras kommit än, men vi håller tummarna för att den vill komma snart=)

Roxanna ör och klättrar överallt nu känns det som och på våran TV bänk så finns det ett skåp där vi har boxern, videospelaren och DVD spelaren. Och det skåpet är Roxanna lite extra kär i så vi har fått sätta en såndär nål som oft sitter på anslagstavlor.


En sån här nål är de=)

Så nu kan hon inte öppna det skåpet, samma i köket lådan längst ner är full med platspåsar och där får hon inte heller vara så vi har fått skruva av den knoppen på den lådan.
Hon har även lärt sig klappa händerna.. När jag frågar om hon kan klappa händerna så sitter och och klappar händerna.. Så underbart gulligt=) Det händer så himla mycket just nu, så jag hinner inte med, så jag kommer kanske inte skriva så extremt mycket vissa dagar för jag vill inte missa någonting=)
Hoppas på förståelse.

Sen fick jag ett mess igår av en kompis som jag blev rätt chockad över. Men glad. Vad får ni veta i nästa vecka. Suprise suprise... =)

Kram

Tisdag 11/1 Betongbarn??:O

Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, och ina tips får jag heller när jag ber om de. Så ni får helt enkelt stå ut med att jag pratar om allt och ingeting och saker som är skitbooooring...

Om en vecka börjar öppna förskolan igen, och både jag och Roxanna längtar. Äntligen nått att göra som är av ett litet måste i våran vardag. Jag ska även försöka komma iväg till badhuset 1 gång i veckan. Inte själv, men med Roxanna. För så mycket som hon gillade det så var de ju defenitivt inte sista gången vi var där. Nästa gång ska jag försöka ha med mig kameran. Ska även försöka få med mig Daniel, han tvärvägrar just nu men någon gång kan han väl följa med för Roxannas skull.. Eller??

Nu ska jag nog ta och ta på mig strumpor och kila ner till pannan, de börjar bli lite kallt inne.
Är inget stort fan av behöva elda själv för att få värme. Är ett (som Daniel kallar mig) betongbarn.
Jag är van vid att det är eldat och bra. Så är de när man är uppväxt i lägenhet.

Kram

30 dagar av sanning: Dag 26

Dag 26 – Mina rädslor

Mina rädslor är många.

*Spindlar - äckliga, läskiga kryp med många ben och sitter på väggarna och stirrar på mig.

*Att bli lämnad
- att bli lämnad av någon man älskar är väl alla rädda för? Det behöver inte bara vara pojkvännen, de kan vara en vänn som man står nära, eller en förälder eller nära släkting.

*Åskan
- löjlgt rädd, men jag gillar inte när de ska smälla och blixtra, usch nej nu tänker vi positiva tankar

*Mörker
- mörkrädd har jag vart sen jag var liten, har dumma inbillningar i mitt huvud och tänker att det kanske står någon bakom husknuten, eller kanske står någon och väntar på att jag ska somna så dom kan döda mig sen. Löjligt jag vet men rädslor är rädslor.

*Brännmaneter
- löjligt men sant, räcker jag ser en så går jag inte i vattnet.

*Ormar
- är inte "rädd rädd" men är på kanten till rädd för ormar. Inget djur jag uppskattar.

Det var lite om mina rädslor, finns nog fler men inga jag kan komma på just nu..

30 dagar av sanning: Dag 25

Dag 25 - En första

En första, undra vad man ska ha sagt med de..

En första gravidtet hade jag när jag var 16 år. Men det blev abort. Så det var EN FÖRSTA!!=)

Måndag 10/1 hmmm

Sådär nu har den nya klädseln på bloggen kommit upp. Den va äntligen klar idag.

Idag har även Magda och Teo varit här, men de fick åka efter bara några timmar, Teo var inte riktigt okej. Hoppas han blir frisk snart. Lilla killen.

Ska snart sätta mig och städa och diska lite. Det blir lätt lite stökit när 2 barn sitter och bråkar om leksakerna.

Sitter och funderar på när jag ska prata med Daniel. För det är ändå rätt viktigt, de avgör ju våran framtid. Roxanna ligger även och sover, och jag har sunkat ner mig i soffan och glor lite på TV tills hon ska vakna.


                         
Såhär gott somnade Roxanna när vi kollade på TV höromdagen. :) Söt unge

30 dagar av sanning: Dag 24

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Vad som får min gråta?

Jo det kan vara olika. Det beror på vad jag är på för humör. Men oftast kan det vara av att jag blir sårad, av ord. Eller att jag blir svikt. Det är nästan det som är mest på listan just nu.
Att personer jag älskar sviker mig och skiter och låtsas som att jag aldrig funnits..

Inte nöjd...

Måste erkänna, jag GILLAR inte det nya utseendet på bloggen. Nopp, I DONT!! Så ska sätta mig och klippa och klistra lite. Det lär bli nått enkelt och snabbt, orkar inte sitta hela dagen idag med. Så det är vad jag ska göra nu, har ialla fall gjort en ny header.. Here it is...

                         

30 dagar av sanning: Dag 23

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Det som får mig att må bättre är att få vara mig själv, inte flickvänn, inte mamma och inte hundägare. Bara mig själv. Det behöver inte vara någon semester, utan det kan bara vara exempel att åka till affären själv. Att få vara själv en liten stund. Att kunna lyssna på hög musik och sjugna med falskt i texten.

Ja, bara få bara för mig själv helt enkelt, det är väl inte för mycket begärt?

Lördag 8/1 Liver suger i bland

Godmorgon är väl man kan säga.

Är så tät i näsan och har så ont i halsen att jag kunde inte ligga kvar i sängen kände jag så jag gick upp och kokade en kopp te och tände lite ljus här i vardags rummet, medans de fortfarande var hyfsat mörkt ute. Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än. Vi får se vad som händer..

Hade en lite jobbig kväll igår med Roxanna, hon somnade så lugnt och skönt vid 8 tiden strax innan till och med och det har hon inte gjort på ett tag. Och det som va mer häppnadsväckande var att hon sov vidare utan att vakna. Så strax innan 10 så kännde hunden att hon behöver kräkas, tror ni inte att hon kräks I VÅRAN SÄNG!!!!!!!
Jopp, i våran säng, där Roxanna ligger och sover, så det var bara upp med Roxanna och lägga henne i sin säng, och då vaknar hon ju så klart (hunden spydde på hennes fot med). Va inte lite grinig över detta igår.

Ja så hon somnade inte om förren vid 11 halv 12. Och då börjr hunden skälla så Roxanna vaknade igen. Så jag höll på att bli tokig innan både Roxanna och hund hade somnat.

Jaja, livet suger ibland.

Kram

Eliza Dolittle - Pack up

Jag är en sådan person som inte kan leva en dag utan musik. Och så har det varit så länge jag kan minnas. Och jag har fått en ny låt på hjärnan och lyssnar på den ett par gånger om dagen.
Och när jag spelar den så kikar Roxanna på mig och börjar röra hela kroppen. Slår med armar, bankar med benen och ja rör sig helt enkelt..
Eliza Dolittle - Pack up...

Hon kryper

Jo just det ang Roxanna så började hon krypa ordentligt på nyårafton när vi var nere hos Andreas och Cicci. Japp, så nu kryper hon, ibland går det skit fort och det blir som en såndär stund som man börjar fundera på vart hon tagit vägen. Om hon var brevid mig för 1 minut sen så är hon i vadagsrummet nästa sekund. Ja fort gårre.

30 dagar av sanning: Dag 22

Dag 22 – Det här upprör mig


Det som upprör mig mest är faktiskt våran hund. Jag klarar inte av att hon inte lyssnar för fem öre på mig. Och det gör mig så förbannad och frustrerad att jag istället blir arg och skäller och gormar.
Men eftersom vissa i detta hemmet inte kan lyssna får dom stå ut med det.

30 dagar av sanning: Dag 21

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett ögonblick som berörde mig var när jag tog studenten. Och de ropade upp vårt klass namn och vi fick springa ut på balkongen och skrika och tjoa så gott vi kunde. Det ögonblicket var magiskt och känslan var helt obeskrivlig. Bara känslan den dagen, det går inte beskriva. Man vill uppleva den dagen igen. Tusen gånger om.

Torsdag 7/1 sprängande huvudvärk

Dagen igår spenderades i Värö så vi var inte hemma förren sent och då orkade jag helt enkelt inte skriva.

Men ialla fall jag red igår, och fan vilken träningsvärk jag har i låren.. Sjukt! Har jag verkligen så dålig muskelatur?????? Och kondition.....

Jaja, bättre blir de ialla fall=) Sen var jag hos svärföräldrarna med Daniel och Roxanna hela dagen. Och igår så kollade vi vart resan i augusti går. Och den går till Kreta.. Dock minns jag inte vart i Kreta vi skulle. Men Daniels mamma skulle till resebyrån på lördag och se om de fanns platser kvar på det hon hade tittat ut. Men det hon hade kikat ut var jätte bra. Tyckte jag ialla fall.

Jag tror mitt huvud ska sprängas, min hals rivas sönder och näsan trilla av. Har såndan sprängande huvudvärk och har haft sen igår. Och halsen har gjort ont sen i förrgår kväll. Och nästan började göra ont idag.
 
Jaja, det går la över, ska nu ta min nakenfis till dotter och klä på henne och gå ut en sväng.

Bjuder på 2 bilder från nyår. Och jag har inte fått tillbaka kameran, ska hämta den nästa vecka. Bättre sent än aldrig.

 

Onsdag 5/1 Nytt utseende

Som ni ser har jag en ny design på bloggen, som jag gjort själv denna gången. Ingen som gjort den åt mig utan jag har gjort den helt själv. Grunden är  dock en av stilmallarna här på blogg.se. Men resten har jag gjort själv.

Så det har gått nästan hela dagen för att göra det. Så nu har jag lite ont i huvudet.
Så detta inlägg blir inte så långt.
Imorgon är det röd dag och Daniel är hemma hos oss. Vi ska till Värö, Roxannas farmor och farfar. Och jag ska rida imorgon. Det var ett tag sen men imorgon är jag på hästryggen igen. Ni anar inte vad jag längtar.

Nu ska jag ta upp lite mat ur frysten så det hinner tina..

Kram

30 dagar av sanning: Dag 20

Dag 20 – Den här månaden


Denna månaden, vad som hänt och vad som kommer hända..

Vi har påbörjat ett nytt år som jag ser fram emot, dels för att jag bär en hemlis som jag inte tänker avslöja, eller det är flera hemlisar. MEN! tänker inte avslöja någon förren det är dax att för dom att avslöjas.

Denna månaden har än så länge inte bjudit på så mycket, men det som kommer hända är;
Daniel fyller år
Jag ska städa ut julen någon dag

Sen vet jag inte vad som kommer hända mer. Hoppas på att det ska bli nått skoj ialla fall... =)

Tisdag 4/1 badade igår

Igår var jag inte hemma på hela dagen. Jag oh Roxanna var iväg med Magdaleena och Wilma och badade i Falkenberg. Och det var första gången för Roxanna att bada i badhus. Men hon hade superskoj.  Och sov som en stock hela vägen hem, hon vaknade en stund för att äta lite när vi kom hem och somnade därefter om igen.

Så detta får vi göra om. Hon gillade att bada och det gjorde mig glad. För då vet jag att vi kan göra om detta utan problem. Idag ska vi städa här hemma och sen vet jag inte vad vi ska göra.

Får ta Roxanna hon är helt jävla omöjlig.

Kram

30 dagar av sanning: Dag 19

Dag 19 – Detta ångrar jag

Finns mycket som jag ångrar men en sak som jag ångrar just nu är jag blev vänn med en tjej som heter Linda.
Hon har spridit många osanna rykten om mig och sitter och säger att jag vill splittra mitt ex och hans nya tjej. Och tar till mig för att göra han och hans tjej förbannade utan anledning. Så just nu ångrar jag att jag hade kontakt med henne. Jag har nämligen aldrig velat splittra T&S. Varför skulle jag de?

30 dagar av sanning: Dag 18

Dag 18 - Min favoritfödelsedag


Jag tror inte jag har någon favorit födelsedag. Men en av de bättre var när jag fyllde 18. Men inte en favorit, inget blev som jag tänkt mig och jag blev rätt sårad på min 18års dag.

Vad är det för fel på mig?

Håller på att bli tokig.
Jag satte ju in en koppar spiral i mitten av augusti och har inte haft några som helst problem med den. Men så trodde jag att jag fick tillbaka min mens den 29/11-10 men det slutade inte blöda och jag blöder än. Börjar bli lite orolig faktiskt att det kan vara något som är fel.
Daniel tycker jag ska ringa till gynakuten redan ikväll men jag får ringa imorgon istället.
Men jag kan väl ringa till mödravården eller??

Jag har inte ont eller så, jag bara..... blöder. Får nog ta ett grav-test med så man kan utesluta det.
Jag vet inte riktigt vad jag ska känna eller göra..

30 dagar av sanning: Dag 17

Dag 17 – Mitt favoritminne


Mitt favorit minne kan nog alla lista ut.
Jo, dagen då Roxanna kom till världen. Den dagen kommer jag bära med mig i mitt hjärta för all framtid. Från det att vattnet gick till det att vi hade vart hemma från BB i 24 timmar.. Alltså från första tecken av förlossnings starten till efter ett dygn hemma.

1/1-2011 Årets första inlägg

Nu kommer mitt nyårs inlägg. Jag hade varken lust eller tid att blogga igår på självaste Nyårsafton.

Men det var ialla fall trevligt. Jag var tråkig och gick och la Roxanna vid halv 11 då orkade varken jag eller Daniel med hennes gnäll. Vi var nere på nyårsmiddag hos Andreas och Cicci, och både jag och Daniel ville ha i oss varmrätten innan hon skulle sova. Och det blev en aning försenat med maten.

Ialla fall, jag var tråkig och la Roxanna, och jag själv somnade där brevid och Daniel var och väckte mig vid halv 12. Så jag skulle hinna med att ta på Roxanna overallen och ta ut vagnen. Ja sen var klockan 12 och vi smällde raketer och Roxanna var rätt impad tror jag, hon låg bara och tittade (hon hade självklart hörselskydd på sig) sen var vi tråkiga och gick in och lade oss igen.

Och så var det nytt år och jag av ett ända löfte, och det var att ALDRIG MER GE NYÅRSLÖFTEN!
Och nu ska jag va lika tråkig som igår, och gå in och lägga mig i sängen och kolla klart på Rallybrudar!

((Okej inte riktigt allra första men ja ni förstår vad jag menar...))

Gott nytt... KRAM

Filmer jag vill se på BIO..

Här är lite filmer som jag vill se på bio. Jag är som inte kanske alla vet ett litet Harry Potter fan, inte sådär att jag läser att böcker och sen ser dsperat på dom på bio, har faktistk inte läst en ända Harry Potter-bok, men kommer en Harry Potter-film på TV ser jag den mycket gärna och man får inte störa mig så det är en av de filmer jag gärna vill se på bio.

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Hogwarts är stängt på obestämd tid, och Harry säger till Ron och Hermione att även om skolan öppnar så tänker han inte återvända utan ägna sig åt att försöka besegra Voldemort en gång för alla.

Det är dags att säga adjöken till trollkarlsskolan, lärarna, eleverna och inte minst Harry Potter och hans vänner. Under den sjunde och sista årskursen får Harry slutligen veta vad hans öde har i beredskap, medan den oundvikliga sista striden mot Lord Voldemort närmar sig.



Änglagård är en klassiker för mig, en film jag kan se om och om igen och se nya scener jag missat. That's me.
Så den nya Änglagård är inte ett undantag för mig.

Änglagård - Tredje gången gillt

Nu, 15 år senare, fortsätter berättelsen om Änglagård, och den här gången är det Fannys tonårsdotter Alice som återvänder till den västgötska byn Yxared. Under åren som gått har Fanny och Zac haft delad vårdnad om Alice, hon har drivit hotell på Mallorca och han en klubb i Berlin. Plötsligt dyker det upp något på Facebook som får Alice att hals över huvud ge sig iväg för att försöka få svar på en del frågor angående sin familj och sina rötter. I den lilla byn är allt som vanligt, intrigerna och konflikterna mellan byborna fortsätter. Vi får än en gång möta karaktärerna från de tidigare filmerna, men även några nykomlingar.

Och sist men inte minst så är Narnia en stor favorit den med. Har inte läst böckerna men fastnat för filmerna. Det finns inget som är realistiskt i filmerna, och det kan var roligt att inte se det ibland. Då passar jag på att se dessa filmer. Lika spännande varje gång man ser dom.

Narnia 3

"Kung Caspian och skeppet Gryningen" handlar om när Lucy och Edmund, tillsammans med sin kusin Eustace, återigen är i landet Narnia. Denna gång för att hjälpa kung Caspian att hitta sju riddare. För att hitta dem måste de segla långt, långt ut på havet. Under resans gång råkar de ut för drakar, dvärgar och försvunna krigare innan de når världens ände.

30 dagar av sanning: Dag 16

Dag 16 – Min första kyss


Min första kyss? Den kommer jag nog inte ens ihåg. Det var när jag var liten vet jag ialla fall. Om jag kanske minns rätt var de nog mig kusin Christian jag pussade ;).

Sen när man var äldre så var det hmmm... Erik tror jag som var min första kärlek:)
Hoppas ni inte förväntade er någon romantiskt, för då har jag gjort er mycket besvikna

30 dagar av sanning: Dag 15

Dag 15 – Mina drömmar.


Vilka drömmar då?? Hmm.

Ialla fall, mina drömmar har jag tidigare skrivit om här. Jag har många drömmar men inte alla lan gå i uppfyllelse.
En av mina drömmar är att få bygga ett eget hus, ett hus att kalla eget. En annan dröm är att få gifta mig. Men Daniel vill inte så antingen får han ändra sig och ha kvar mig eller stå kvar och jag drar;)
En framtidsdröm är att få arbeta på förlossningen, att få hjälpa föräldrar och deras barn till världen. Efter den fantstiska upplevelsen man själv var med om så kan man inget annat än att vara lycklig för de som fått uppleva den.

Låt mig bara får vara den jag är

Får man ge upp? Får man inte orka mer?

Nej de får man inte, visar man att man är svag så är man en dålig förälder.
Man måste väl för fan få "inte orka mer" för att komma tillbaka.
Man måste inte hela tiden bevisa att man är stark, att man orkar och ger inte upp.

Jag gör inte det längre. Jag orkar inte vara glad eller positiv, det är gnäll gap skrik hela dagarna, ingeting man gör är bra. Så just nu orkar jag helt enkelt inte vara en bra förälder. Så låt mig snälla snälla få vara för mig själv. Bli den braiga föräldern jag vill bli. Men jag måste få vara mig för mig själv för att hitta tillbaka till de.

Det är inte lätt alltid och det var ingen som påstod, och de viste jag. Men man måste väl ändå få bryta ihop för att bli stark igen.

Just nu känns det som att allt går emot och allt känns som en ända stor röra och jag vill inte alls vara med och spela längre. Jag vill får vara för mig själv en stund, lägga allt ansvar, alla måsten på någon annan en hel dag. Bara för att få göra någonting för mig själv.

Det känns som att jag har tappat bort mig, vem är jag vem var jag. Känns som att jag har så stor press på mig hela tiden. Ha det städat hemma, ha det diskat alltid, tvätta all tvätt, handla så vi har mat hemma, ta hand om hunden jag inte vill ha kvar, ta hand om barnet. Ha det alltid snyggt och rent inte den minsta lilla grejj får ligga iorodning det ser skräpigt ut. 





HÅLL BARA KÄFTEN!!! LÅT MIG VA FÖR HELVETE. GÖR DET SJÄLV DÅ OM DU ÄR SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE!! 


och till er andra:
DET ÄR MITT HEM JAG GÖR SOM JAG VILL. DET ÄR VÅRAN HUND VI GÖR SOM VI GÖR, OCH LÄGG ER INTE I FÖR FAN. LÅT MIG FÅR HA DET STÖKIG OM JAG VILL DET BRY ER INTE!! TÅL NI INTE HUR MITT HEM SER UT KOM DÅ FÖR FAN INTE HIT!!


.

RSS 2.0