Fredag 8/1 Rubrik?

Vet att jag är urusel på att skriva när jag har folk här. Men det är nått ni får stå ut med. Har ju ändå försökt skriva ett eller 2 inlägg eller till och med 3:) Men nu är jag själv igen. Jag och Nikita. Idag har jag inte så mycket att göra. Ska försöka ta de lite lugnt ska ut med soporna sen med. Och hämta upp tvätten. Nu har jag ingen tvätt kvar att tvätta.. Sköönt.. Fast bara vänta ett par dar så har ja tvätt igen. ;)

Ska vika och lägga in den rena tvätten ska jag ialla fall nöja en stund av denna dagen av ialla fall. Imorgon ska jag åka med Daniel till hans jobb, han ville ha sällskap. Han skulle fixa något med ciccis vinterdäck eller va de nu va. Ska se om inte ja kan övertala mannen min att stanna vid Gekås. Han jobber 10-15 min därifrån så, visst är de lite tidigt att köpa resterande saker till knodden.. Men vill ha de gjort. Så jag kan fokusera på mitt körkort sen. Får se om han går med på mitt lilla argument:D
Hur ska man göra för att muta en karl att följa med till Gekås Ullared?

Låg i sängen igår kväll och funderade på hur mitt liv kommer bli sen. Inte för att jag kan se de så nu. Men drömma kan man. Och jag drömmer inte om en skrikfri bebis eller ett barn som inte är trotsigt. Allt det där ingår med FAKTISKT!:P Det är något man får på "köpet".
Nej, men de som jag mest låg och tänkte på var stackars Daniel som har ett jobb där sommaren är ett rent helvete egentligen. Körden är inte kul alls. Det är upp i lastbilen tidigt på morgonen och ur sent på kvällen och då kan de vara klockan 4.00 på morgonen han kliver upp i lastbilen och 00.30 på natten som han kliver ur. Sen har otur ska han köra traktor på jobbet med och körda där. Stackarn kommer inte få sova många timmar om vi får en bebis som inte vill sova;) Men det tror ja inte kommer vara några större problem. Jag var rätt lugn som bebis skrek aldrig, knydde när jag va hungrig och ville bäras. Hoppas knodden får ärva mitt lugna bebisstadie;) Jag vet inte hur Daniel var, han vet nog inte ens själv. Men kan hoppas han va lugn han med. :)

Nej nu ska jag väl hitta på nått att göra. Ut vill jag inte gå. Igår va de så kallt att mitt ansikte fryste.. :O Nej jag skojar inte. Det frös, va helt stel på högersida av ansiktet och de stack och sved.. Riktigt obehagligt.. 

// Kim


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0