Torsdag 18/3 Fortsätta städa..

Har vart vaken här en stund, har vart ute med Nikita och soporna. Har fått i min lite frukost med och frukt. jag har fått sån mani på frukt. Blir grinig om det inte finns någon frukt hemma. Det är bara jag som äter det, men jag kan proppa i mig en hel sån låda med vindruvor på mindre än en timme om jag hade velat det, eller ne hel klase bananer. Men bättre att äta frukt än godis. Godis är inte så jätte poppis hos mig längre. Det suget försvann när jag blev gravid. Men visst ibland kan jag få sånna ryck så jag måste ha godis. Men då äter jag bara ett par bitar oftast så är det bra sen.

Idag ska jag fortsätta med städningen här hemma. Och tvätta, nu är det inte jätte mycket tvätt kvar men det blir utspritt för jag orkar inte springa upp och ner för trappan hela dagarna. Vet inte vilket rum jag ska ta idag, tror jag ska ta vardagsrummet. Och om jag blir klar med det idag så börjar jag med köket. Det är verkligen tråkigt att städa köket och jag skjuter på det hela tiden. Eller jag går och småplockar i köket hela tiden. Som diskar och lite så. Jag vill börja hålla det någorlunda här hemma, eller lite snyggt ialla fall, men det är inte lätt med en karl som bara ställer sakerna där han står eller kan inte ens lägga disken i diskhon så jag kan diska det. Samma med tvätten, där lägger vi kläderna där vi (han) står, så får jag plocka sen. Men igår sa jag till att det måste bli lite ordning här. Det funkar inte att leva lite ungkarls liv och inte bry sig om att det ligger saker överallt.

Finns säkert miljoner saker jag vill slänga för att jag känner att det kommer itne till användning eller att de bara ligger och dräller, men vågar inte för det kanske är något som han ska ha eller liknande, men han vägrar vara med och städa ut det som ska slängas, han är rolig han. Får ta och göra det någon dag ialla fall. Sen får han skylla sig själv;) Nej va elak jag är. Men allt kan man inte spara så är det ju.

// Kim



Kommentarer
jannike

lääääääänge:P



Ja de blir nog lättast för er alla om den stannar i magen ett litet tag till:)

2010-03-18 @ 12:42:24
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0