Söndag 23/5 Vart är solen?

Söndag idag igen. Och idag för inte denna dagen med sig någon sol inte. Tråkigt väder, dock inget regn än. Men antar att de kommer, kan ju hoppas lite att det stannar borta.

Natten har varit ett rent helvete om jag ska vara ärlig, kvällen igår spenderades ute och grillade tillsammans med Cicci och Andreas plus några vänner till dom som jag känner och vet vilka dom är, men inga som jag umgås direkt med så. Men det var trevligt. När kvällen led mot 10, halv 11 kände jag att jag var tvungen att röra mig innåt, var super trött och hade en hund som behövde kissa. Sen var det bara sängen som kallade, försökte se på TV men det gick inte så bra som jag väntat mig. Deckade i vanlig ordning.
Men vaknade till och från ca 2 gånger i timmen. Kunde inte slappna av när inte Daniel var hemma, och ont hade jag med. Men värst var nog att jag inte kunde slappna av. Och sådär höll jag på fram till halv 4 när han kom hem. Visade inte att jag var vaken utan tänkte att han skulle väcka mig som han brukar göra. Blev lite små grinig för han inte väckte mig. Men vi kan ju hoppas att han tänkte att jag behövde sömnen;)

Och morgonen har vart varm och det har inte gått att ligga i sovrummet som jag planerat så fint att göra. Men det var för trångt och för varmt. Usch, så ja fick gå upp istället. Lika bra. Och så ringde min mamma här för en liten stund sen och bara pratade allmänt. Någon som inte tjatar på mig ialla fall.. Kan säga att det var en lättnad. Hon frågade bara lite om nästa besöket på MVC som är överburenhetskontroll med en läkare. Ska snart försöka få i mig något att äta, hela magen kurrar. Så kanske dax att få i sig något..:)

// Kim


Kommentarer
Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

hihi nää blir snarare tvärt om.. :p

ta det som det kommer, lillfis kommer snart med hjälp eller utan. :D

2010-05-23 @ 10:35:49
URL: http://salkert.se
J.

Grattis till graviditeten, väntar oxå mitt första barn :)

2010-05-23 @ 20:46:50
URL: http://alwaysthai.blogg.se/
J.

Sv: Ja kan tänka mig det, när är den beräknad att komma?

2010-05-23 @ 21:01:02
URL: http://alwaysthai.blogg.se/
J.

Sv: Förstår att det är jobbigt, bör de inte sätta igång dig nu?

2010-05-23 @ 21:05:16
URL: http://alwaysthai.blogg.se/
J.

Sv: Okej, trodde inte man fick gå över mer än 14 dagar... Och om du redan är på 12... Förstår att det är jobbigt nu!

2010-05-23 @ 21:09:37
URL: http://alwaysthai.blogg.se/
Jannike

Snart är din väntan över. tvinga dom att sätta igång dej när du är på öb-kontrollen. Va är de för mening och åka fram och tillbaka mellan fölossningen och hemmet i några dagar?

2010-05-24 @ 10:45:49
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0