Dagens aktivering

Idag gick jag och Nikita våran lilla skogsrunda, men idag tog det emot mer än någon sin. Jag trodde magen skulle spricka bokstavligt talat. Så jag fick sätta mig ner på en stubbe där uppe i skogen och titta på Nikita när hon sprang och plumsa i vattnet och sprang efter pinnar. Att det kan vara så roligt.
På vägen ner mot huset igen så såg jag ett äkta vårtecken.

                            

Eftersom vitsipporna har tittat upp ur sitt vintertäcke under marken så betyder det att våren är här och snartt har vi sommaren här. Och jag längtar så jag blir knäpp och tjatar sönder folk. Har säkert redan tjatat sönder er här på bloggen om hur mycket jag längtar efter livet i magen. Men hoppas ni förstår min längtan eller att ni en dag kommer få uppleva att längta så efter någon. Bjuder ävne på en extremt snygg magbild idag. Inte den bästa men det är en mag bild.. :)

                                 
                                   Där har nu en mycket snygg jag, jag kan lova att jag inte känner
                                   mig så extremt snygg ialla fall. Spegeln är min värsta fiende!

Imorgon är det Fredag igen och på lördag ska vi på 5-årskalas i Hylte. Leo fyllde ju år nu i vecka. Förra året fick han en traktor och iår blir det väl nått liknande, det är ju Daniel som ska bestämma som vanligt, och då blir de alltid nått sånt, jag kallar det yrkesskadad;) Men jag älskar han ändå♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0